Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:13:24
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni tudi na nek način kruto zgleda, sploh tam, ko sta rokica in nogica v enem okvirju tudi meni čudno zgleda..me spominja na kake prizore iz kriminalk
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:14:25
|
|
|
|
gold fish
|
lara - fantkom ..vsaj naš je ponavadi to dobival.. ...poganjalec, bicikel, ...nekaj takega bolj za pubece.... al pa kaki vlakec (železnico)....to jih ponavadi ful zanima.... maš ful dobre variante tega iz lesa......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:17:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meni pa je to brezveze... zakaj? ne vem...daš dost dnarja praktično za nič.. ...zakaj dosti denarja..... narejeno je bilo iz recimo 1-1,5 paketa wc papirja zloženega v 3 stolpce v obliki 3 nadstropne torte....pa pač okrog malo okrašeno kot torta.... na podstavku...... Prišlo je mogoče vse skupaj z aranžiranjem 10€ (ugibam) meni se je tak za foro v redu zdelo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:17:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Eno zanimivo stvar sem našla, nisem vedela, da tako prepoznamo, če vročina šele narašča ali je že na max: Če ima otrok vročino pod pazduho namerjeno 38° C ter mrzle rokice in nogice lahko damo zdravilo(Calpol, Lekadol, Paracetamol v obliki svečk) in počakamo, da vročina poneha naraščati, potem mu lahko naredimo še kopel ali ovitke. Če pa ima otrok pri 38° C tople rokice in nogice nam temperature ni potrebno nižati, ker ne bo več naraščala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:22:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Eno zanimivo stvar sem našla, nisem vedela, da tako prepoznamo, če vročina šele narašča ali je že na max: Če ima otrok vročino pod pazduho namerjeno 38° C ter mrzle rokice in nogice lahko damo zdravilo(Calpol, Lekadol, Paracetamol v obliki svečk) in počakamo, da vročina poneha naraščati, potem mu lahko naredimo še kopel ali ovitke. Če pa ima otrok pri 38° C tople rokice in nogice nam temperature ni potrebno nižati, ker ne bo več naraščala. zanimivo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:23:13
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vam zavidam..... jst nisem z matematiko nikoli najdla skupnega jezika... Saraya pa zdaj najmanjše skupne večkratnike išče misliš imenovalce....ja saj ravno tega ne kapiram,kje pri hudiču jih najdeš?? moraš jih pobrat iz vseh ulomkov skupaj, ampak samo tiste, ki jih še nimaš da pa to lahko narediš,jih morš pa najprej razstavit (in pokrajšat,če je treba)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:23:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - fantkom ..vsaj naš je ponavadi to dobival.. ...poganjalec, bicikel, ...nekaj takega bolj za pubece.... al pa kaki vlakec (železnico)....to jih ponavadi ful zanima.... maš ful dobre variante tega iz lesa...... Pride to prav za eno leto?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:24:13
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Eno zanimivo stvar sem našla, nisem vedela, da tako prepoznamo, če vročina šele narašča ali je že na max: Če ima otrok vročino pod pazduho namerjeno 38° C ter mrzle rokice in nogice lahko damo zdravilo(Calpol, Lekadol, Paracetamol v obliki svečk) in počakamo, da vročina poneha naraščati, potem mu lahko naredimo še kopel ali ovitke. Če pa ima otrok pri 38° C tople rokice in nogice nam temperature ni potrebno nižati, ker ne bo več naraščala. zanimivo... ampak bom ziher pozabila. dejte si zapomnit, če bom kdaj rabila. upam, da ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:25:18
|
|
|
|
Olivija*
|
zdaj grem pa tudi jaz spat. jutri gremo na koroško. juhu!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:26:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria imaš mail ..nočka... ti tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:26:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* moraš jih pobrat iz vseh ulomkov skupaj, ampak samo tiste, ki jih še nimaš da pa to lahko narediš,jih morš pa najprej razstavit (in pokrajšat,če je treba) npr. 1/4 2/5 1/4 ma pri kje ga najdem tu?'
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:27:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Eno zanimivo stvar sem našla, nisem vedela, da tako prepoznamo, če vročina šele narašča ali je že na max: Če ima otrok vročino pod pazduho namerjeno 38° C ter mrzle rokice in nogice lahko damo zdravilo(Calpol, Lekadol, Paracetamol v obliki svečk) in počakamo, da vročina poneha naraščati, potem mu lahko naredimo še kopel ali ovitke. Če pa ima otrok pri 38° C tople rokice in nogice nam temperature ni potrebno nižati, ker ne bo več naraščala. zanimivo...si bom zapomnila....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:29:03
|
|
|
|
arabela*
|
ma brezveze se z mat.ukvarjat..grem raje E-je študirat.. zdaj pa res grem...nooooooooooooččččč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:29:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - fantkom ..vsaj naš je ponavadi to dobival.. ...poganjalec, bicikel, ...nekaj takega bolj za pubece.... al pa kaki vlakec (železnico)....to jih ponavadi ful zanima.... maš ful dobre variante tega iz lesa...... Pride to prav za eno leto? imajo take za 1 leto tud ja..... Poganjalec..imaš variante 5 v 1 al nekaj takega....naš ga je dobil pa ga je od začetka potiskal, pa gor sedel, pol pa že vse živo delal bicike..je bil mišljen kaki tricikel....če ga še nima... ...železnica...pa imajo take fajne lesene....pa pri 1 letu mu je že malo fajn to...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:30:29
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Eno zanimivo stvar sem našla, nisem vedela, da tako prepoznamo, če vročina šele narašča ali je že na max: Če ima otrok vročino pod pazduho namerjeno 38° C ter mrzle rokice in nogice lahko damo zdravilo(Calpol, Lekadol, Paracetamol v obliki svečk) in počakamo, da vročina poneha naraščati, potem mu lahko naredimo še kopel ali ovitke. Če pa ima otrok pri 38° C tople rokice in nogice nam temperature ni potrebno nižati, ker ne bo več naraščala. zanimivo bubi veš pri naši Leni calpol ne pomaga ,za zbijanje vročine zato ji dajem daleron in ji pomaga ,ji kar lepo zniža vročino,če mu ne gre vročina dol,probaj z daleronom, meni P. vedno ga napiše,ter pravi da je možno da ji calpol ne pomaga
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:30:35
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* moraš jih pobrat iz vseh ulomkov skupaj, ampak samo tiste, ki jih še nimaš da pa to lahko narediš,jih morš pa najprej razstavit (in pokrajšat,če je treba) npr. 1/4 2/5 1/4 ma pri kje ga najdem tu?' od prvega ulomka vzameš 4 od drugega vzameš 5 (skupaj torej 4x5=20) od tretjega bi vzela 4, a ga že imaš - torej ne vzameš nič skupni imenovalec je 20 in če vse razširiš na dvajsetine, imaš: 5/20, 8/20, 5/20
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:30:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - fantkom ..vsaj naš je ponavadi to dobival.. ...poganjalec, bicikel, ...nekaj takega bolj za pubece.... al pa kaki vlakec (železnico)....to jih ponavadi ful zanima.... maš ful dobre variante tega iz lesa...... Pride to prav za eno leto? mislim, da ima neckerman neko tako železnico al kao progo za avte (ne tisto pravo avtocesto) v katalogu....tak da vidiš kak to zgleda.... ....vsekakor variante...v vezi mobilni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:31:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zdaj grem pa tudi jaz spat. jutri gremo na koroško. juhu! imejte se fajn.... Meni je tam zmeraj fajn... A greste v R? Jaz grem še dalje ponavadi....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 4.4.2009 23:33:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:32:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* moraš jih pobrat iz vseh ulomkov skupaj, ampak samo tiste, ki jih še nimaš da pa to lahko narediš,jih morš pa najprej razstavit (in pokrajšat,če je treba) npr. 1/4 2/5 1/4 ma pri kje ga najdem tu?' skupni imenovalec = najmanjši skupni večkratnik Najmanjši skupni večkratnik pa dobiš z razstavljanjem, kot ti je olivija svetovala. Pa da ne bomo celih inštrukcij tu imeli - lahko uporabljate kalkulator? Pol se raje nauči v kalkulator ulomke tipkat, pa je problem rešen
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:33:00
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish A greste v R? Jaz grem še dalje ponavadi.... ah ne, mi gremo do SG
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:33:56
|
|
|
|
arabela*
|
olivija ,neeeeeeeeee,zmotla sem se 1/4 2/5 1/6
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:34:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa da ne bomo celih inštrukcij tu imeli - lahko uporabljate kalkulator? Pol se raje nauči v kalkulator ulomke tipkat, pa je problem rešen ...ampak samo kratkoročno .... dolgoročno je boljše, da proba tak kot sta ji z Olivijo napisali najprej.......kdo bo pa kasneje A in M pol to pokazal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:35:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish A greste v R? Jaz grem še dalje ponavadi.... ah ne, mi gremo do SG ma sem mislila ko sem videla kam si hodila v sr. šolo ... Moja sestrična tud veš.... je 81 letnica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:37:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia zanimivo bubi veš pri naši Leni calpol ne pomaga ,za zbijanje vročine zato ji dajem daleron in ji pomaga ,ji kar lepo zniža vročino,če mu ne gre vročina dol,probaj z daleronom, meni P. vedno ga napiše,ter pravi da je možno da ji calpol ne pomaga bubi pa reče paracetamol je paracetamol Ni panike, saj mu zbijem s Calpolom, ampak se mu nazaj dvigne po 3-4 urah. Pri nas je bolj problem, ker noče pit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:38:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma sem mislila ko sem videla kam si hodila v sr. šolo ... e 81 letnica o ti špijon
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?