Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 23:28:39
|
|
|
|
Virtualna
|
Lahko noc
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 7:59:12
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 8:03:00
|
|
|
|
gold fish
|
.....za lažje prebujanje....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 8:07:58
|
|
|
|
gold fish
|
...od 58 strani moram predelat... ..javljanje ob priliki. .zdaj pijemo kavico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 8:58:49
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 9:34:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...od 58 strani moram predelat... ..javljanje ob priliki. .zdaj pijemo kavico , hitro beri, ker smo bile že zaskrbljene zate oz. za pikeca.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 10:01:31
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lara, tole bi bilo zate: plaža, senca...ups, senčnikov ni EJ Olivija, nehaj rajcat s takimi fotkami, ker jaz si takooooo zelooooo želim na en tak otok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakšni, Maldivi al pa Bora Bora...matr sanjarim o tem že sto let. PA bbom pomoje še ene par, ker nekako računam da preden bo moj cmok1 dost velik za na tolk dolgo pot, bo že kak cmok2 na vrsti in tko naprej..... Še dobr, da mislim imeti samo 2
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 10:36:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Mi imamo pa jutri krst in srčno upam, da bo lepo vreme. evo: V vsakem vremenu se lepo imejte! se kar podpišem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 10:36:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft no včeraj, ko sem bila pri Meti sem take dobre fotke naredila, ko je Lovro naskočil Laro, Lara pa ga je zagrabila in porinla lepo nazaj na hrbet... hahaha .... to morjo bit zanimive slikice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 10:37:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* oooo, jaz sem pa zvezdico dobla! iiiiii...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 10:39:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz imam pa novo frizuro. Bolj svetle pramene in tudi postrižena sem bolj fensi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 10:40:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz bi tud mogla iti, pa kr ne najdem časa...... ti časa, jaz pa varstva
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 10:40:52
|
|
|
|
meta21
|
Ojla! Jest mam tud ene par strani za obdelat..ob priliki... Zdaj me zanima vaše mnenje. V bolnici v LJ je namreč očim od mojega in bi rad videl Lovra. Zdaj me pa zanima, kaj ve mislite-je pametno otročka nest v bolnico (onkološki inštitut)? Sej ni več tolk majhen ampak vseeno... Je pa res, da je možno, da ta človek ne bo več dolgo Zdaj pa kolebam...naredit človeku veselje praktično na smrtni postelji al ... POMAGAJTE!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 10:41:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem si danes barvo kupla-črno,pa me je še vijolična premamila...tak da imam zdaj obe.....me mika.... Se sama strihas ? Jaz bi se tudi mogla postrihat...pa ne vem, ce bi se znala sama...upala bi se ze, a ne vem, ce bom zmogla...ker imam kar dolge.... jaz se tud kar sama..pa mam tud dolge....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 10:43:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft PF se je odločila, da to ne zna delat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 10:46:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ....celo v vseh pogledih je dober.. ... v vseh ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 10:58:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce kje je Gold fish? A katera ve kako sta opravila na UZ-ju? je sporočila, da je kr vredu... Tale kr vredu mi ni všeč. A ni kaj dobro z Jakcem? no, da ne boste razglabljale, pa po nepotrebnem v skrbeh..... ...Slikica na UZ je boljša kot je bila, ni pa pa še čisto bp.. (zato kr v redu...)..tak kak mora bit po knjigah...zato naju je naročila še v 14 mesecu na ponovni pregled..kontrolo..če bo fontanela še odprta..... Iz izkušenj je rekla, da to ni nič ... ....Je rekla, da je možno, da je bil kako sek. brez kisika..takrat, ko je imel dihalno stisko in da se pač to tak vidi na sliki na uz, ampak da je on čisto OK.... Problem bi lahko bil recimo koordinacija...levo/desno...ampak da vidi, da je v redu. Je rekla, da če hočem naj pokličem v razvojno in rečem, da prideva pred majem tja..(takrat bi imela v 9 mesecu kontrolo).zgolj, da ga bolj redno spremlja...pa mogoče kako telovadbo vmes pokažejo, da se slikica na UZ do takrat popravi..... ker dejansko se z telovadbo to porihta ... Če bi bilo kaj hudega, bi midva že ziher bla prej kje.... ...no to je v kratkem to....upam, da sem razumljivo napisala.... ...pa hvala vsem za pestke in da ste mislile na naju.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 11:00:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kaj več jaz ne vem. upam pa, da je tudi "kr vredu" dovolj vredu. vsaj privoščim jim ... je kr v redu...dovolj v redu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 11:01:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kako pa moram zdaj shranit potičko, da se ne bo preveč izsušila? bo dovolj, če bo zavita v krpo čez noč? ne vem, če je že katera odgovorila....odg. sproti .... daj v kako posodo s okrovom..plastično, kovinsko...al pa v kako pvc vrečko.... v vseh primerih ostane sveža
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 11:04:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* olivija, saj obvladaš, se ni za bat IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,zanimivo.. ja, sem že zadnjič videla tole. Nismo več varni, iz vesolja nas lahko gledajo jaz sem enga črnca ven izbrala, ma sem mu skoraj videla kaj je jedel pred tem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 11:05:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mogoče katera ve, ali prodajajo kje bmw formule? nečak si je zaželel, da mu zajček prinese za pisanko formulo, a ne katerokoli (saj jih že kar nekaj ima), ampak prav bmw! ojoj... bom vprašala mojga mulca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 11:09:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...od 58 strani moram predelat... ..javljanje ob priliki. .zdaj pijemo kavico , hitro beri, ker smo bile že zaskrbljene zate oz. za pikeca. ....sem še mogla prej kaj nardit ...zdaj berem, pa vidiš, da sem že daleč...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 11:11:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ojla! Jest mam tud ene par strani za obdelat..ob priliki... Zdaj me zanima vaše mnenje. V bolnici v LJ je namreč očim od mojega in bi rad videl Lovra. Zdaj me pa zanima, kaj ve mislite-je pametno otročka nest v bolnico (onkološki inštitut)? Sej ni več tolk majhen ampak vseeno... Je pa res, da je možno, da ta človek ne bo več dolgo Zdaj pa kolebam...naredit človeku veselje praktično na smrtni postelji al ... POMAGAJTE! če je na onko...lahko neseš pokazat..... bila tam...preverjeno... če mene vprašaš nesi.... ...ma sem zdaj kar začela.....saj veš zakaj.... naredi mu veselje.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 11:17:45
|
|
|
|
gold fish
|
....eto prišla do konca.... ....sem skoraj pozabila povedati veselo novičko.... ...naš pikec se je odločil, da ne bo več tak komot....in se je včeraj začel lepo obračati s hrbta na bok.....radovednost le naredi svoje..... danes se je pa že veselo v ta veliki postelji obračal..... ...edino nazaj na hrbet se še ne spusti....ampak saj bo.... mogoče mu pa moram res dati 1 mesec rezerve, ker je prehiteval po desni .... no pa še to, da je danes spal do pol 6..., je pa res zaspal malo po 22 uri.... .......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 11:18:46
|
|
|
|
gold fish
|
....aja, jaz sem pa prehlajena..... me je okužil...... Sedaj se samo ta mali še drži...upam, da tak ostane.... Šibam....grem regrat nabrat, pol bomo malo pekli...pol pa dobim obisk... čao
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?