Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:39:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft joj, to se ne da kar tak svetovat, imaš kar veliko zahtev, Lara user posted image Ja, nisem glih pri ta skromnih..... nhaha sem ti nameravala svetovat, da greš do kompasa in si pustiš svetovat. ampak ker praviš, da nisi ravno pri skromnih, potem moraš obvezno preverit ponudbo na imperial travel.če pri njih rezerviraš do 8.4., ti dajo 200 eur popusta.
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 3.4.2009 22:41:07 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:39:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* sicer pa jaz predvidevam, da bodo poletne počitnice poleti dosti cenejše, kot če jih rezerviraš zdaj. recesija pač. K vragu še ta termin....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 3.4.2009 22:40:12 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:40:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft joj, to se ne da kar tak svetovat, imaš kar veliko zahtev, Lara user posted image Ja, nisem glih pri ta skromnih..... nhaha se mi zdi nekaj stvari nezdružljivih - veliko naravne sence in zastonj ležalniki na plaži. Slednje je običajno v Tuniziji, Turčiji, Egiptu. Tam pa naravne sence ravno ne premorejo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:43:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
ampak ker praviš, da nisi ravno pri skromnih, potem moraš obvezno preverit ponudbo na imperial travel. No... sej bi se znajdla, tudi, če ne bi blo glih tko, kot bi rada... ma če že lahko izbiram, pol bi vse to in še prod na plaži...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:45:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Kdaj pa bi vidve sploh šli? Julija in avgusta se mi zdijo Turčija/Tunizija/Egipt prevroči.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:47:24
|
|
|
|
Olivija*
|
lara, tole bi bilo zate: plaža, senca...ups, senčnikov ni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:48:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Niti za nas ne vem, kam bi šli poleti. Verjetno pa bomo kak AI iskali. Bom videla, kako bo maja s polpenzionom. Z letalom pa najverjetneje letos še ne bomo šli.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:48:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
se mi zdi nekaj stvari nezdružljivih - veliko naravne sence in zastonj ležalniki na plaži. Slednje je običajno v Tuniziji, Turčiji, Egiptu. Tam pa naravne sence ravno ne premorejo. Ma sej vem, da naravno senco bom na plaži težko dobila in tam bi rada ležalnik in senčnik... sem pa slišala, da je v Grčiji na Skhiatosu ful te naravne sence.... pa tudi sama ne štekam, kako je to mišljeno... do morja borovci? Ma bom jutri na intelekto poklicala oni imajo nekaj ponudb za ta otok... Ma sej ne vem, bolj ko razmišljam, bolj je sigurno, da bom doma ostala.... res mi ni jasno, kak bom Laro porihtala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:49:10
|
|
|
|
*bubi*
|
olivija, ne izivaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:49:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
plaža, senca...ups, senčnikov ni user posted image Ma morda pa jih prinesejo.. hahaha.... madonca, kak je lepo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:50:46
|
|
|
|
Olivija*
|
lara, zdaj sem se spomnila: bol na braču! borova šuma, prodnata plaža...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:51:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft plaža, senca...ups, senčnikov ni user posted image Ma morda pa jih prinesejo.. hahaha.... madonca, kak je lepo... verjetno je treba plačat. ti si pa rekla, da bi zastonj senčnike, hihi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:52:14
|
|
|
|
*bubi*
|
ribja konzerva (totalna gužva)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:53:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Niti za nas ne vem, kam bi šli poleti. Verjetno pa bomo kak AI iskali. Bom videla, kako bo maja s polpenzionom. Bubi, misliš, da je ok samo polpenzion.... sem mislila, da bo nujno vzet all inclusive, ker mali pač 5x na dan jejo.... čeprav je meni to ful preveč vsega...Kaj je to AI? Mah, spet sem na tem, da bi šla v kamp.... sploh ne vem, kaj bom počela cel dan v hotelu... oz. okoli njega....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:53:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Kje pa so tu hoteli To je preveč pešačenja. Pa še po pesku težko voziček rineš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:54:27
|
|
|
|
Olivija*
|
ma ne...mi smo bili konec avgusta in je bilo prav lušno. ni bilo pretirane gneče. imajo pa sprehajalne poti v senčki, primerne za sprehajanje z vozičkom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:54:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
verjetno je treba plačat. ti si pa rekla, da bi zastonj senčnike, hihi Ma ja, da je bolj enostavno.... sej itak si pa na istem... al plačaš dražji hotel ali doplačaš ležalnik...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:55:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lara, zdaj sem se spomnila: bol na braču! borova šuma, prodnata plaža... Pa še krame lahko vzamem s sabo, kolikor hočem.... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:56:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, AI je all inclusive. ko je bil bubi star 1,5 leta, smo bili v Šibeniku in smo imeli polpenzion zajtrk/kosilo. Nam je bilo super, zvečer smo itak vedno šli na sprehod in smo kaj pojedli. Bubi pa je flašo čokolinota še v postelji dobil V južnih krajih vsekakor AI, ko ne upaš kar tak na štantih jest. Na Hrvaškem pa se mi ne zdi nujno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:57:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kdaj pa bi vidve sploh šli? Bi šle konec junija, ko gre moj v A...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:59:32
|
|
|
|
*bubi*
|
bomo videli, kako bo v Novigradu. Bomo imeli zajtrk/večerjo. Vmes pa bomo itak morali it na kosilo zaradi obeh otrok. Meni bi bilo idealno, če bi bili v apartmaju s kombinacijo polpenziona. Da vmes kaj na hitro skuhaš, pogreješ mleko,...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 23:00:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Lahko noč! Če ne morje, pa turneja po Sloveniji
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 23:04:11
|
|
|
|
Olivija*
|
ah ja...tale zlatni rt je tudi meni dal misliti...mogoče jo pa mi mahnemo tja dol poleti....zdaj grem spat, pa upam, da bom sanjala, da smo na morju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?