Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:48:59
|
|
|
|
Virtualna
|
Jaz sem pa danes Leylo narocila na sistematiko in na "drugo dozo cepljenja"...in me je kr pozno narocila...sele 23. aprila... ...sicer, bi morala to ze prej opraviti, a sva imele kar malo tezavic s prehladom...no, na sreco se je vse dobro isteklo....zdaj sva zdravi in upam, da bova zdravi do cepljenja...in se naprej
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:49:08
|
|
|
|
pf
|
Jaz imam pa novo frizuro. Bolj svetle pramene in tudi postrižena sem bolj fensi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:50:01
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz imam pa novo frizuro. Bolj svetle pramene in tudi postrižena sem bolj fensi. slikco, slikco, slikco ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:50:25
|
|
|
|
pf
|
Pf, upam, da bo krst čimboljše uspel in naj vam sonček posije [/quote] Hvala Petra in vsem ostalim tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:50:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz bi bila verjetno čist panična pri temperaturi čez 40... jaz tudi..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:51:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, ob 22.30 je na kanalu A film Nočna mora v ulici brestov 4.........nekaj zate..... jaaaaaaaaaa,pa še na popu je 23.10-morilec na pohodu .............potem boš danes uživala........ ja,ampak na obeh hkrati ne bom gledla...odločit se bo treba..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:52:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz imam pa novo frizuro. Bolj svetle pramene in tudi postrižena sem bolj fensi. je fajn filing, ne? jaz bi tud mogla iti, pa kr ne najdem časa......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:52:25
|
|
|
|
pf
|
Virtualna z nalaganjem slikc sem pa jaz skregana. Ne bo šlo. Bomo se jutri na krstu slikali in bom potem prosila brata od , da da kako slikco gor.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:54:33
|
|
|
|
Virtualna
|
Mene kr malo nostalgija vlece....kje so tisti casi, ko sem gledala POP TV in KANAL A ... Kak je blo fajn, ko je bil v Sloveniji Big Brother show....je sestra placala, da ga je lahko gledala 24ur/dan...pa sem se poleg nje, tudi jaz svercala ...in ga gledala, ter spremljala dogajanje, tu v Berlinu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:54:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz imam pa novo frizuro. Bolj svetle pramene in tudi postrižena sem bolj fensi. ups... jaz pa sem si danes barvo kupla-črno,pa me je še vijolična premamila...tak da imam zdaj obe.....me mika....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:54:49
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz imam pa novo frizuro. Bolj svetle pramene in tudi postrižena sem bolj fensi. je fajn filing, ne? jaz bi tud mogla iti, pa kr ne najdem časa...... Seveda je fajn filing, zdaj bi mogla iti še parkrat v solarij, čeprav imam že kar lepo barvo po obrazu od vozičkanja, pa na kako masažo, pedikuro. Komaj čakam, da gremo 29.4. na morje za pet dni. Gremo v hotel, kjer je čudovit welness. Amerika punce, Amerika.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:56:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz imam pa novo frizuro. Bolj svetle pramene in tudi postrižena sem bolj fensi. fotko,noooooooo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:57:09
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem si danes barvo kupla-črno,pa me je še vijolična premamila...tak da imam zdaj obe.....me mika.... Se sama strihas ? Jaz bi se tudi mogla postrihat...pa ne vem, ce bi se znala sama...upala bi se ze, a ne vem, ce bom zmogla...ker imam kar dolge....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:57:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz imam pa novo frizuro. Bolj svetle pramene in tudi postrižena sem bolj fensi. ups... jaz pa sem si danes barvo kupla-črno,pa me je še vijolična premamila...tak da imam zdaj obe.....me mika.... Jaz se barvam drugače tudi sama. Ampak sedaj pa že imam od poroda pramene, zato hodim redno k frizerju. Med nosečnostjo sem pa imela samo eno barvo las in sem se sama pocala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:58:48
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem si danes barvo kupla-črno,pa me je še vijolična premamila...tak da imam zdaj obe.....me mika.... Se sama strihas ? Jaz bi se tudi mogla postrihat...pa ne vem, ce bi se znala sama...upala bi se ze, a ne vem, ce bom zmogla...ker imam kar dolge.... Saj bi ti šlo. Najprej narastek, nato preostala dolžina las in stalno pač tako. Saj nimaš kaj zgrešiti, razen barve čisto mimo seveda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:00:05
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saj bi ti šlo. Najprej narastek, nato preostala dolžina las in stalno pač tako. Saj nimaš kaj zgrešiti, razen barve čisto mimo seveda. Ves cesa me je najbolj strah...da ne bom lisasta ...tak, da si ne bom dala nekje vec, kot drugje....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:01:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara kako kaj novička? Kaj je že blo? Ah sem pozabla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:06:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara kako kaj novička? Kaj je že blo? Ah sem pozabla... croftova, nas ti malo hecaš.............. dej povej, dej povej.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:08:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj pa se že kar preveč ponavljam..... bubi kuha Bubika pa je znova začela Aja, imam upanje, da je to "samo" gripa. So taki simptomi. Pa da se oba pozdravita do praznikov, al pa vsaj do krsta čez 14 dni Ma držim pesti, joooj,...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:09:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Mene kr malo nostalgija vlece....kje so tisti casi, ko sem gledala POP TV in KANAL A ... Kak je blo fajn, ko je bil v Sloveniji Big Brother show....je sestra placala, da ga je lahko gledala 24ur/dan...pa sem se poleg nje, tudi jaz svercala ...in ga gledala, ter spremljala dogajanje, tu v Berlinu a ti si živela prej tu al kako?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:10:31
|
|
|
|
pf
|
Sem šla Lano pogledat in tako lepo spi. Sma dale kojterček stran tri dni nazaj. Sem ji kupila v Kiku odejico tako cart. Na eni strani je tak material kot prevleka od kojtrčka recimo, na drugi pa pliš. Ultra mehak. Pa debelo je nekje dva centimetra. Tak je mehko, da si drži skozi odejico. Tudi ko se premetava čez dan. Lubica mala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:10:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem si danes barvo kupla-črno,pa me je še vijolična premamila...tak da imam zdaj obe.....me mika.... Se sama strihas ? Jaz bi se tudi mogla postrihat...pa ne vem, ce bi se znala sama...upala bi se ze, a ne vem, ce bom zmogla...ker imam kar dolge.... ja,zdaj..imam kar uro vožnje do mojega frizerja,pa mi ni....pa si kar sama napocam gor..saj samo zmešaš,pa na glavo..ajnfoh ko pasulj...jaz mam tudi dolge..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:11:59
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: pf Saj bi ti šlo. Najprej narastek, nato preostala dolžina las in stalno pač tako. Saj nimaš kaj zgrešiti, razen barve čisto mimo seveda. Ves cesa me je najbolj strah...da ne bom lisasta ...tak, da si ne bom dala nekje vec, kot drugje.... Ah ne boš lisasta. Saj na koncu potem zmasiraš lase in lasišče in se barva prepoji. Potem pa počešeš z glavnikom, ki ima bolj široke špranje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:12:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz imam pa novo frizuro. Bolj svetle pramene in tudi postrižena sem bolj fensi. slikco, slikco, slikco ... Eh, nima smisla prosit.... PF se je odločila, da to ne zna delat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:12:34
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Mene kr malo nostalgija vlece....kje so tisti casi, ko sem gledala POP TV in KANAL A ... Kak je blo fajn, ko je bil v Sloveniji Big Brother show....je sestra placala, da ga je lahko gledala 24ur/dan...pa sem se poleg nje, tudi jaz svercala ...in ga gledala, ter spremljala dogajanje, tu v Berlinu a ti si živela prej tu al kako? Jaaaaaaaaaaaaaa, jaz sem Ljubljancanka....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?