Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:44:54
|
|
|
|
pf
|
Bubi a tisto bodo vaša vabila za krst, ali pa še samo probavaš razne verzije? Mi je všeč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:46:04
|
|
|
|
pf
|
Zdaj pa res grem počasi, ker sem ful utrujena že. Lahko noč punce.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:46:46
|
|
|
|
pf
|
Lara novička. Laaaarrraaaa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:47:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf ..ja,pa zdaj do nedelje zvečer sama z ... Malo ju daj v varstvo jutri za par urc in v nedeljo isto. Kaj pa češ drugega, če se moraš učiti? saj bi..pa sta moja dva na vikendu....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:53:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa, ko jo boš prerezala? Si mislila Bubi, da bi se vsedla potica? Na tri centi. No tega je mene strah. Oblika ok, barva ok, notri pa razen file votlo. ne, saj ne bo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:57:11
|
|
|
|
Olivija*
|
jo grem kr zdaj prerezat, da vidim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:57:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara novička. Laaaarrraaaa. Tukaj je slika slovesnosti v čast BarakaObame dne 20. januarja. Množica je številna, saj je na trgu nakopičenih več tisoč ljudi. Ampak videli boste tehnologijo, ki vam omogoča razločiti vsako osebo posebej v tej množici, kot bi stali zraven nje. Približajte karkoli. Uporabite malo roko za povečanje slike. Počakajte nekaj sekund, da se slika izostri. Lahko kliknete tudi 2x. Slika je bila narejena z robotsko kamero ločljivosti 1474 megapixlov ali drugače povedano, 295x močnejšo kot so digitalni fotoaparati, ki jih imamo doma z 5megapixli. Ena slika z možnostjo "arhiviranja" milijonov ljudi naenkrat!!!!!!!!!!! http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:57:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi a tisto bodo vaša vabila za krst, ali pa še samo probavaš razne verzije? Mi je všeč. ne, ne bo ta slika not. No, bo ta slika, ampak ne tako obdelana Do teh fint sem slučajno prišla v enem programu, pa mi je ful zanimivo Vabila bodo malo ročno izdelana malo računalniško. Vam pokažem, ko končam. Sem pa na eni strani našla lušna: sem že hotela dat naredit, pa sem se vseeno odločila, da se sama potrudim.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:58:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bubi, ti ful razturaš....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:00:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubi, ti ful razturaš.... saj teh dveh nisem jaz naredila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:01:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jo grem kr zdaj prerezat, da vidim joj, ne vem, če se lahko topla reže
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:03:37
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jo grem kr zdaj prerezat, da vidim joj, ne vem, če se lahko topla reže saj nisem te okrogle, ampak tista dva koščka, ki sem ju odrezala in posebej spekla. prav lepo na tanko je zvito...mislim, da ne bo lukenj. sicer pa je to en simple recept iz kulinarike... pustiš vzhajat 6 ur in nič ne gneteš vmes. tale: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Orehova_potica-1176.html
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 3.4.2009 22:06:28 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:05:19
|
|
|
|
arabela*
|
lara,zanimivo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:09:17
|
|
|
|
arabela*
|
no...to sem popoldan pozabla dodat...po tej štoriji z bederco danes,sem naši frklji naredila frutolino....zmazala cel krožnik,pa še ni bilo dovolj..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:10:02
|
|
|
|
*bubi*
|
olivija, saj obvladaš, se ni za bat IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,zanimivo.. ja, sem že zadnjič videla tole. Nismo več varni, iz vesolja nas lahko gledajo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:14:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jo grem kr zdaj prerezat, da vidim joj, ne vem, če se lahko topla reže Nič rezat, kar en velik kos odlomit in zabasat v usta... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:17:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Svetujte mi, kam nej grem na počitnice....... bi šla nekam, kjer je veliko naravne sence... kjer so le ežalniki in dežniki na plaži že v ceni... kjer bo Lara imela kaj jesti.... ne vem, na kaj moram še bit pozorna... Bi šle z eno frendico.... Kaj dojenčki imajo letalo gratis? Kaj pa kufer? Imam lahko dva al tistih 20 kg za obe?????????????????? hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:19:30
|
|
|
|
arabela*
|
nič grem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:20:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Svetujte mi, kam nej grem na počitnice....... bi šla nekam, kjer je veliko naravne sence... kjer so le ežalniki in dežniki na plaži že v ceni... kjer bo Lara imela kaj jesti.... ne vem, na kaj moram še bit pozorna... Bi šle z eno frendico.... Kaj dojenčki imajo letalo gratis? Kaj pa kufer? Imam lahko dva al tistih 20 kg za obe?????????????????? hahaha jaz bi želela še to, da je plaža prodnata ali mivkasta. ne predstavljam si nosit otroka v vodo po skalah ali betoniranih stopnicah
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:23:02
|
|
|
|
Olivija*
|
sicer pa jaz predvidevam, da bodo poletne počitnice poleti dosti cenejše, kot če jih rezerviraš zdaj. recesija pač.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:27:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Svetujte mi, kam nej grem na počitnice....... bi šla nekam, kjer je veliko naravne sence... kjer so le ežalniki in dežniki na plaži že v ceni... kjer bo Lara imela kaj jesti.... ne vem, na kaj moram še bit pozorna... Bi šle z eno frendico.... Kaj dojenčki imajo letalo gratis? Kaj pa kufer? Imam lahko dva al tistih 20 kg za obe?????????????????? hahaha jaz bi želela še to, da je plaža prodnata ali mivkasta. ne predstavljam si nosit otroka v vodo po skalah ali betoniranih stopnicah prodnata raje. Mivka zleze povsod joj, to se ne da kar tak svetovat, imaš kar veliko zahtev, Lara
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:27:43
|
|
|
|
Olivija*
|
mogoče katera ve, ali prodajajo kje bmw formule? nečak si je zaželel, da mu zajček prinese za pisanko formulo, a ne katerokoli (saj jih že kar nekaj ima), ampak prav bmw! ojoj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:33:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mogoče katera ve, ali prodajajo kje bmw formule? nečak si je zaželel, da mu zajček prinese za pisanko formulo, a ne katerokoli (saj jih že kar nekaj ima), ampak prav bmw! ojoj... si že kaj gledala? Mi še nismo v tem Včasih zna biti taka "banalna" želja velik problem Pikapolonica ima malo več igrač, ali pa v Intersparu se mi zdi, da imajo kar veliko. Pa še popust ta vikend. V skrajnem primeru Toys'r'us.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:36:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
joj, to se ne da kar tak svetovat, imaš kar veliko zahtev, Lara user posted image Ja, nisem glih pri ta skromnih..... nhaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 22:38:02
|
|
|
|
Olivija*
|
gledala sem po internetu, nisem našla nič... iskali smo že v interšparu, tudi nič.. bo treba do BC in pikapolonice. toysa ta teden nimamo v planu, potem bo pa za zajčka že prepozno,
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?