Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:29:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, zdaj pa sem vas prišla malo pokukat in ugotovim, da ste 3 strani tačas naklofale zmešalo se nam je.... za učit se imam 2 predmeta za ponedeljek...visim pa tu...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:30:00
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Sem pa hodila jahat tja. Konja seveda, čeprav sem imela tudi kakšnega konjskega tehnika včasih na muhi. ..lisica... Znam pa. Jezus Marija, ko bi moj zdajle to bral. Ko samo omenim jahanje in moje jahalne ure je že rdeč in ljubosumen, čeprav takrat sploh nisva bila skupaj. Ko sem bila samska preden sva začela hoditi, sem pač za sproščanje hodila jahat. Nekaj človek pač mora početi poleg službe, sploh če ima cajta preveč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:31:25
|
|
|
|
Olivija*
|
takole, za danes sem zaključila. rezultat je odličen (za prvič). ko jo bom s cukrom potresla, bo pa sploh fajn.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:31:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce kje je Gold fish? A katera ve kako sta opravila na UZ-ju? je sporočila, da je kr vredu... Tale kr vredu mi ni všeč. A ni kaj dobro z Jakcem?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:32:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Znam pa. Jezus Marija, ko bi moj zdajle to bral. Ko samo omenim jahanje in moje jahalne ure je že rdeč in ljubosumen, čeprav takrat sploh nisva bila skupaj. Ko sem bila samska preden sva začela hoditi, sem pač za sproščanje hodila jahat. Nekaj človek pač mora početi poleg službe, sploh če ima cajta preveč. itak..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:33:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* takole, za danes sem zaključila. rezultat je odličen (za prvič). ko jo bom s cukrom potresla, bo pa sploh fajn. Bravo Olivija. Čudovito izgleda in verjamem, da je tudi dobra. Super. Ravno pravšnje velikosti je, da se ne potika potem par dni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:33:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce kje je Gold fish? A katera ve kako sta opravila na UZ-ju? je sporočila, da je kr vredu... Tale kr vredu mi ni všeč. A ni kaj dobro z Jakcem? ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:33:36
|
|
|
|
pf
|
Kje si delala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:34:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz bi bila verjetno čist panična pri temperaturi čez 40... jaz tudi.. no, to se je pri nas zdaj prvič zgodilo. K sreči mu Calpol ful prime. Vmes pa mu kopel naredim, na 37°, potem pa počasi mrzlo vodo dolivam. Čez dan pa mu tudi kake obkladke dajem na lička, čelo in noge.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:34:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kje si delala? zs
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:34:16
|
|
|
|
Olivija*
|
kaj več jaz ne vem. upam pa, da je tudi "kr vredu" dovolj vredu. vsaj privoščim jim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:34:59
|
|
|
|
pf
|
Evo Olivija moram ti priznati, da sem se zdajle odločila, da jo bom letos za veliko noč tudi jaz spekla. Zdajle, ko smo mamice se je pač treba malo potruditi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:35:54
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kaj več jaz ne vem. upam pa, da je tudi "kr vredu" dovolj vredu. vsaj privoščim jim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:37:18
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Evo Olivija moram ti priznati, da sem se zdajle odločila, da jo bom letos za veliko noč tudi jaz spekla. Zdajle, ko smo mamice se je pač treba malo potruditi. bo tudi zate prvič?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:38:08
|
|
|
|
pf
|
Moj bo danes delal celo noč. Jaz pa grem malo pred TV in če ne bo kaj pametnega, pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:38:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, zdaj pa sem vas prišla malo pokukat in ugotovim, da ste 3 strani tačas naklofale zmešalo se nam je.... za učit se imam 2 predmeta za ponedeljek...visim pa tu... ki je še ponedeljek
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:38:51
|
|
|
|
Olivija*
|
kako pa moram zdaj shranit potičko, da se ne bo preveč izsušila? bo dovolj, če bo zavita v krpo čez noč?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:38:59
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Evo Olivija moram ti priznati, da sem se zdajle odločila, da jo bom letos za veliko noč tudi jaz spekla. Zdajle, ko smo mamice se je pač treba malo potruditi. bo tudi zate prvič? Ja. Imam občutek, da jo bolj preprosto spečt trinadstropno torto, kot pa potico. Ampak zgleda pa tako lepo, da bom vsekakor probala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:40:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ki je še ponedeljek ..ja,pa zdaj do nedelje zvečer sama z ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:41:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kako pa moram zdaj shranit potičko, da se ne bo preveč izsušila? bo dovolj, če bo zavita v krpo čez noč? Veš kak so včasih ome zavijale potice in kruh? V kuhinjsko krpo, pa brisače navrh, tak da je kar par plasti blaga, ali pa celo rjuho. Samo ti imaš to malo potičko valjda, da ne boš rjuhe 200 na 200 zdaj iz omare ven vlačila. Kuhinjska krpa in brisača bosta čisto zadostovali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:41:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kaj več jaz ne vem. upam pa, da je tudi "kr vredu" dovolj vredu. vsaj privoščim jim še od mene
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:41:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* takole, za danes sem zaključila. rezultat je odličen (za prvič). ko jo bom s cukrom potresla, bo pa sploh fajn. Kaj pa, ko jo boš prerezala?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:42:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa, ko jo boš prerezala?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:42:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ki je še ponedeljek ..ja,pa zdaj do nedelje zvečer sama z ... Malo ju daj v varstvo jutri za par urc in v nedeljo isto. Kaj pa češ drugega, če se moraš učiti?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 21:44:02
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa, ko jo boš prerezala? Si mislila Bubi, da bi se vsedla potica? Na tri centi. No tega je mene strah. Oblika ok, barva ok, notri pa razen file votlo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?