|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
3.4.2009 21:12:54   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

IZVIRNO SPOROČILO: pf
Saj bi ti šlo. Najprej narastek, nato preostala dolžina las in stalno pač tako. Saj nimaš kaj zgrešiti, razen barve čisto mimo seveda. user posted image   user posted image   user posted image

Ves cesa me je najbolj strah...da ne bom lisasta user posted image ...tak, da si ne bom dala nekje vec, kot drugje....

kako barvo pa uporabljaš..? Saj tud,če si lisasta malo,če nimaš kake fejst stroge frizure,se to ne vidi..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
3.4.2009 21:13:06   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara kako kaj novička?

Kaj je že blo? Ah sem pozabla... user posted image

Ti bom že dala, da si pozabla. Že dva dni me firbec matra kaj se ti je zgodilo. Na dan z besedo. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
3.4.2009 21:13:57   
arabela*

Lara kako kaj novička?

Kaj je že blo? Ah sem pozabla... user posted image

ma vse so te resno jemale...samo jaz ne...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1528
3.4.2009 21:14:35   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
kako barvo pa uporabljaš..? Saj tud,če si lisasta malo,če nimaš kake fejst stroge frizure,se to ne vidi..user posted image

vijolicno

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
3.4.2009 21:14:58   
pf

Jaz imam pa novo frizuro. Bolj svetle pramene in tudi postrižena sem bolj fensi. user posted image

slikco, slikco, slikco ...user posted image user posted image user posted image

Eh, nima smisla prosit.... PF se je odločila, da to ne zna delat.... user posted image

Ne nisem se odločila tako, ampak nihče prav nima časa, da meni tukaj na računalniku pokaže kako ta zadeva deluje. Ker si bi pa moral cajt vzet, če me zastopite. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1530
3.4.2009 21:16:02   
arabela*

Jaaaaaaaaaaaaaa, jaz sem Ljubljancanka....user posted image

user posted image  a si se priženla gor?? matr sem radovednauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.4.2009 21:20:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 1531
3.4.2009 21:16:05   
pf
Saraya a imaš v Celju frizerja? 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
3.4.2009 21:16:22   
arabela*

Saraya a imaš v Celju frizerja? 

jaaaaaaaaa,kako pa veš??

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
3.4.2009 21:16:59   
pf
Punce kje je Gold fish? A katera ve kako sta opravila na UZ-ju? 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
3.4.2009 21:18:57   
arabela*

vijolicno

a res??jaz mam črne,pa si bom jutri verjetno mistic violet napocala...kaj bo??..ne vemmm..me mene kar prime...zdaj sem že 2 leti črna..prej sem bila blont,nekoč rdečka...na stara leta nimam miru...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1535
3.4.2009 21:19:21   
pf
Ura vožnje od Maribora je lahko naprimer tudi Celje. Pa je nek dober frizer v Celu nje? Kolegic enih par je hodilu k nekemu moškemu frizerju, ki je delal ful odbite frizure. Skoraj že malo ekstremne, pa tudi barve in prameni so bile temu primerne. Ful dobro v bistvu, pa tudi cenovno je ful dooobbeeer, če me zastopiš. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
3.4.2009 21:21:19   
arabela*

Ura vožnje od Maribora je lahko naprimer tudi Celje. Pa je nek dober frizer v Celu nje? Kolegic enih par je hodilu k nekemu moškemu frizerju, ki je delal ful odbite frizure. Skoraj že malo ekstremne, pa tudi barve in prameni so bile temu primerne. Ful dobro v bistvu, pa tudi cenovno je ful dooobbeeer, če me zastopiš. user posted image  user posted image  user posted image

ja itak da..kristjan...ups..eh saj veš,če je to tapravo..user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
3.4.2009 21:22:07   
arabela*
pf,ti si kaj šetala po sl.konjicah??mogoče te celo poznamuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
3.4.2009 21:22:17   
pf
Jaz sem že tudi bila rdečka, rjava, zdaj imam pa blond in rjave pramene. Moj bi rad, da bi bila rdeča spet. Všeč sem mu bila tako vatrena, pravi da sem bila seksi. Haaaa? Pa se nekak ne morem odločiti, da bi mu ugodila, ker rabiš pol ful cajta, da ven spraviš rdečo barvo in me to moti, ker ko se navolim, se navolim. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
3.4.2009 21:23:16   
arabela*

Ful dobro v bistvu, pa tudi cenovno je ful dooobbeeer, če me zastopiš. user posted image  user posted image  user posted image

te razumem ja...celo v vseh pogledih je dober..user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
3.4.2009 21:23:32   
Virtualna
user posted image  a soi se priženla gor?? matr sem radovednauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse za ljubezen in pravega user posted image  ....

Jaz sem se tak na hitro odlocila...poznala sva se par let...potem sva bila prijatelja, ....najboljsa....potem sva se zaljubila....in od takrat sva skupaj....

Jaz sem v enem mesecu oddala stanovanje v Ljubljani, faks obesila na klin in dala odpoved v sluzbi user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
3.4.2009 21:24:10   
arabela*

Jaz sem že tudi bila rdečka, rjava, zdaj imam pa blond in rjave pramene. Moj bi rad, da bi bila rdeča spet. Všeč sem mu bila tako vatrena, pravi da sem bila seksi. Haaaa? Pa se nekak ne morem odločiti, da bi mu ugodila, ker rabiš pol ful cajta, da ven spraviš rdečo barvo in me to moti, ker ko se navolim, se navolim. user posted image

kaj imava istega deda???user posted image moj me je spoznal ko sem bila vatrena....user posted image

pa nalašč nočem...ker te pa me bo tak požru.............user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
3.4.2009 21:24:13   
pf

pf,ti si kaj šetala po sl.konjicah??mogoče te celo poznamuser posted image

Šetala nisem po Slov. Konjicah, niti včasih, niti sedaj. Sem pa hodila jahat tja. Konja seveda, čeprav sem imela tudi kakšnega konjskega tehnika včasih na muhi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
3.4.2009 21:25:53   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se tak na hitro odlocila...poznala sva se par let...potem sva bila prijatelja, ....najboljsa....potem sva se zaljubila....in od takrat sva skupaj....

Jaz sem v enem mesecu oddala stanovanje v Ljubljani, faks obesila na klin in dala odpoved v sluzbi user posted image

čestitke....to pa je res bila strast...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1544
3.4.2009 21:26:03   
pf

No tole je pa res dobesedno vse za ljubezen. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1545
3.4.2009 21:26:55   
arabela*

Sem pa hodila jahat tja. Konja seveda, čeprav sem imela tudi kakšnega konjskega tehnika včasih na muhi. user posted image user posted image user posted image

..lisica...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
3.4.2009 21:27:16   
pf
Saraya ti si šetala po Slov. Konjicah?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
3.4.2009 21:27:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Kje ste čvekice? A že vse spite?

spimo? ha ha
jaz sem tu... pa potičko danes prvič pečem. treniram za veliko noč user posted image

Jaz pa vabilo za krst sestavljam. Trenutno se s slikicami igram. Evo, kaj vse se da naredit (ta seveda ne bo ok za vabilo):
user posted image

No, zdaj pa sem vas prišla malo pokukat in ugotovim, da ste 3 strani tačas naklofale user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
3.4.2009 21:28:11   
arabela*

Saraya ti si šetala po Slov. Konjicah?

delala sem tam..ne šetala..

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
3.4.2009 21:28:27   
Olivija*

Punce kje je Gold fish? A katera ve kako sta opravila na UZ-ju? 

je sporočila, da je kr vredu...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?