|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
3.4.2009 20:48:59   
Virtualna
Jaz sem pa danes Leylo narocila na sistematiko in na "drugo dozo cepljenja"...in me je kr pozno narocila...sele 23. aprila...user posted image ...sicer, bi morala to ze prej opraviti, a sva imele kar malo tezavic s prehladom...no, na sreco se je vse dobro isteklo....zdaj sva zdravi in upam, da bova zdravi do cepljenja...in se naprej user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
3.4.2009 20:49:08   
pf
Jaz imam pa novo frizuro. Bolj svetle pramene in tudi postrižena sem bolj fensi. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
3.4.2009 20:50:01   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz imam pa novo frizuro. Bolj svetle pramene in tudi postrižena sem bolj fensi. user posted image

slikco, slikco, slikco ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
3.4.2009 20:50:25   
pf

Pf, upam, da bo krst čimboljše uspel in naj vam sonček posije user posted image

[/quote]

Hvala Petra in vsem ostalim tudi.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
3.4.2009 20:50:33   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jaz bi bila verjetno čist panična pri temperaturi čez 40...

jaz tudi..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
3.4.2009 20:51:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Saraya, ob 22.30 je na kanalu A film Nočna mora v ulici brestov 4.........nekaj zate.....

jaaaaaaaaaa,pa še na popu je 23.10-morilec na pohodu  user posted image

user posted image .............potem boš danes uživala........

ja,ampak na obeh hkrati ne bom gledla...odločit se bo treba..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
3.4.2009 20:52:20   
ključek

je fajn filing, ne?user posted image

jaz bi tud mogla iti, pa kr ne najdem časa......user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
3.4.2009 20:52:25   
pf
Virtualna z nalaganjem slikc sem pa jaz skregana. Ne bo šlo. Bomo se jutri na krstu slikali in bom potem prosila brata od user posted image , da da kako slikco gor. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
3.4.2009 20:54:33   
Virtualna
Mene kr malo nostalgija vlece....kje so tisti casi, ko sem gledala POP TV in KANAL A ...

Kak je blo fajn, ko je bil v Sloveniji Big Brother show....je sestra placala, da ga je lahko gledala 24ur/dan...pa sem se poleg nje, tudi jaz svercala ...in ga gledala, ter spremljala dogajanje, tu v Berlinu user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
3.4.2009 20:54:36   
arabela*

ups...user posted image

jaz pa sem si danes barvo kupla-črno,pa me je še vijolična premamila...tak da imam zdaj obe.....me mika....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
3.4.2009 20:54:49   
pf

je fajn filing, ne?user posted image

jaz bi tud mogla iti, pa kr ne najdem časa......user posted image

Seveda je fajn filing, zdaj bi mogla iti še parkrat v solarij, čeprav imam že kar lepo barvo po obrazu od vozičkanja, pa na kako masažo, pedikuro. Komaj čakam, da gremo 29.4. na morje za pet dni. Gremo v hotel, kjer je čudovit welness. Amerika punce, Amerika. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
3.4.2009 20:56:25   
arabela*

fotko,noooooooouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
3.4.2009 20:57:09   
Virtualna
jaz pa sem si danes barvo kupla-črno,pa me je še vijolična premamila...tak da imam zdaj obe.....me mika....

Se sama strihas ?

Jaz bi se tudi mogla postrihat...pa ne vem, ce bi se znala sama...upala bi se ze, a ne vem, ce bom zmogla...ker imam kar dolge....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
3.4.2009 20:57:13   
pf

ups...user posted image

Jaz se barvam drugače tudi sama. Ampak sedaj pa že imam od poroda pramene, zato hodim redno k frizerju. Med nosečnostjo sem pa imela samo eno barvo las in sem se sama pocala.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
3.4.2009 20:58:48   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Se sama strihas ?

Jaz bi se tudi mogla postrihat...pa ne vem, ce bi se znala sama...upala bi se ze, a ne vem, ce bom zmogla...ker imam kar dolge....user posted image

Saj bi ti šlo. Najprej narastek, nato preostala dolžina las in stalno pač tako. Saj nimaš kaj zgrešiti, razen barve čisto mimo seveda. user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
3.4.2009 21:00:05   
Virtualna
Saj bi ti šlo. Najprej narastek, nato preostala dolžina las in stalno pač tako. Saj nimaš kaj zgrešiti, razen barve čisto mimo seveda. user posted image   user posted image   user posted image

Ves cesa me je najbolj strah...da ne bom lisasta user posted image ...tak, da si ne bom dala nekje vec, kot drugje....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
3.4.2009 21:01:14   
Lara Croft
Lara kako kaj novička?

Kaj je že blo? Ah sem pozabla... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
3.4.2009 21:06:11   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara kako kaj novička?

Kaj je že blo? Ah sem pozabla... user posted image

croftova, nas ti malo hecaš..............user posted image user posted image user posted image user posted image

dej povej, dej povej.............

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
3.4.2009 21:08:16   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Zdaj pa se že kar preveč ponavljam..... bubi kuha user posted image

Bubika pa je znova začela user posted image

Aja, imam upanje, da je to "samo" gripa. So taki simptomi. Pa da se oba pozdravita do praznikov, al pa vsaj do krsta čez 14 dni user posted image

Ma držim pesti, joooj,...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
3.4.2009 21:09:14   
arabela*

Mene kr malo nostalgija vlece....kje so tisti casi, ko sem gledala POP TV in KANAL A ...

Kak je blo fajn, ko je bil v Sloveniji Big Brother show....je sestra placala, da ga je lahko gledala 24ur/dan...pa sem se poleg nje, tudi jaz svercala ...in ga gledala, ter spremljala dogajanje, tu v Berlinu user posted image user posted image

a ti si živela prej tu al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 1520
3.4.2009 21:10:31   
pf
Sem šla Lano pogledat in tako lepo spi. Sma dale kojterček stran tri dni nazaj. Sem ji kupila v Kiku odejico tako cart. Na eni strani je tak material kot prevleka od kojtrčka recimo, na drugi pa pliš. Ultra mehak. Pa debelo je nekje dva centimetra. Tak je mehko, da si drži skozi odejico. Tudi ko se premetava čez dan. Lubica mala.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
3.4.2009 21:10:45   
arabela*

Se sama strihas ?

ja,zdaj..imam kar uro vožnje do mojega frizerja,pa mi ni....pa si kar sama napocam gor..saj samo zmešaš,pa na glavo..ajnfoh ko pasulj...jaz mam tudi dolge..

Neposredna povezava do sporočila: 1522
3.4.2009 21:11:59   
pf

Ves cesa me je najbolj strah...da ne bom lisasta user posted image ...tak, da si ne bom dala nekje vec, kot drugje....

Ah ne boš lisasta. Saj na koncu potem zmasiraš lase in lasišče in se barva prepoji. Potem pa počešeš z glavnikom, ki ima bolj široke špranje.

Neposredna povezava do sporočila: 1523
3.4.2009 21:12:06   
Lara Croft

slikco, slikco, slikco ...user posted image user posted image user posted image

Eh, nima smisla prosit.... PF se je odločila, da to ne zna delat.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1524
3.4.2009 21:12:34   
Virtualna

a ti si živela prej tu al kako?

Jaaaaaaaaaaaaaa, jaz sem Ljubljancanka....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?