Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz pa vidm modrooko oooooooooooj, hvala za vse pestke, pikepoke.... še naprej držte pesti... grem dons v P... tko da najbrž not ostanem... sem pa zvedla da je ena moja aprilčica BrinaBA dons rodila... pa se bova srečale dons v P.... kaj a ti bodo sprožel porod al boš samo na opazovanju?????
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:37:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz pa vidm modrooko oooooooooooj, hvala za vse pestke, pikepoke.... še naprej držte pesti... grem dons v P... tko da najbrž not ostanem... sem pa zvedla da je ena moja aprilčica BrinaBA dons rodila... pa se bova srečale dons v P.... kaj a ti bodo sprožel porod al boš samo na opazovanju????? ne vem še... ob cca 13h pridem v P, pol bom pa vidla kaj bojo rekl... pol pa javim...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz pa vidm modrooko oooooooooooj, hvala za vse pestke, pikepoke.... še naprej držte pesti... grem dons v P... tko da najbrž not ostanem... sem pa zvedla da je ena moja aprilčica BrinaBA dons rodila... pa se bova srečale dons v P.... kaj a ti bodo sprožel porod al boš samo na opazovanju????? ne vem še... ob cca 13h pridem v P, pol bom pa vidla kaj bojo rekl... pol pa javim... vso srečo, upam da bo vse vredu, če ne pa se v četrtek k mam dnevno ambulanto kej vidve, k bom cel dopoldne dol v LJ.P.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:40:17
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz pa vidm modrooko oooooooooooj, hvala za vse pestke, pikepoke.... še naprej držte pesti... grem dons v P... tko da najbrž not ostanem... sem pa zvedla da je ena moja aprilčica BrinaBA dons rodila... pa se bova srečale dons v P.... kaj pa sploh je... kaj so ti rekli zarad česa greš dol še enkrat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:41:52
|
|
|
|
maja1488
|
Ojoj Blue, držim pesti, da se vrneš v enem kosu nazaj. Pa še za tabelco, moj trebuk meri 108 cm, kile so iste kot zadnjič.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:44:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz pa vidm modrooko oooooooooooj, hvala za vse pestke, pikepoke.... še naprej držte pesti... grem dons v P... tko da najbrž not ostanem... sem pa zvedla da je ena moja aprilčica BrinaBA dons rodila... pa se bova srečale dons v P.... kaj a ti bodo sprožel porod al boš samo na opazovanju????? ne vem še... ob cca 13h pridem v P, pol bom pa vidla kaj bojo rekl... pol pa javim... vso srečo, upam da bo vse vredu, če ne pa se v četrtek k mam dnevno ambulanto kej vidve, k bom cel dopoldne dol v LJ.P. ti kr prid na obisk če bom ostala notr.. bom vesla vsake... mi vsaj dolgčas ne bo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:45:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz pa vidm modrooko oooooooooooj, hvala za vse pestke, pikepoke.... še naprej držte pesti... grem dons v P... tko da najbrž not ostanem... sem pa zvedla da je ena moja aprilčica BrinaBA dons rodila... pa se bova srečale dons v P.... kaj pa sploh je... kaj so ti rekli zarad česa greš dol še enkrat... nč posebnega niso rekl.... samo da je plodovnice iz dneva v dan manj in da grem na opazovanje... oz še enkrat mi bojo oni naredil UZ in pol povedal kaj mislijo... al ostanem not al grem lahko domov... po eni strani res upam da ostanem not, ker če bi blo kej narobe, bi mela vse pri roki.. pa ne bi se krivila če bi blo kej tazga
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:45:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sej če boš na opazovanju boš na 4 štuku al kje? k jz bom na 4 štuku
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:46:08
|
|
|
|
Masi
|
Jutrro Najprej čestitam Mucki za mali princeski. Upam da bosta čim prej pri mamici v sobi. Zdej pa poročilo od včeraj s pregleda. Sm dobila ceu kup enih papirjev. Moram še enkrat kri dat za toksoplazmo. Upam da zadnjič . Potem moram na polikliniko na test za sladkorno, kjer spet pol kri vzamejo. Čist mi jo bojo pobral pa že tko sovražim igle . Včeraj mi je vzela kri pa vodo. Voda je okej, kri mam pa slabo. Sm dobila železo. Sej nič čudnga ko sm pa na antibiotikih. Sem čist bombandirana s tableti. Jemljem hiconcil, pa canesten za v nožnico za vsak slučaj, ker povzroča antibiotik povečan izcedek in možnost vnetja. Mi je pa tok slabo po tem pa še vrti se mi skos. Včeraj sm kar misla na moment da bom skup padla. Me je oblil mrzu pot pa srce mi je misnlo vn vržt . No zdej pa še ta želez. Tok sm se izogibala tabletom v , zdej pa mam. Sm kot zadrogirana. Povrh vsega pa mi je še enkrat delala uz ker ji ni blo jasn da so prov napisal težo . So nameril 1200 v 30t in 4 dni. Včeraj ko sem mela pa polnih 31t pa je namerla 1300. Ja je drobna punčka in lahka ampak glede name in na partnerja, pa če jo primarja z Maksom in Tjašo ob porodu, pa pač ne more bit neka velikanka. Me pa vseen zanima, če se keri da mal pogledat kok so vaši vagali v polnih 31t. Bom vsaj vedla primerjat. Vsekakor pa bomo mi na komfekciji 50 ob rojstvu. No naslednji pregled pa imam 23.4.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:49:10
|
|
|
|
Masi
|
Blueeyes upam da se ti izide po načrtih. Naj ostane pikec vsaj še mal v bušiju. Sicer pa kok tednov si ti že?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:51:25
|
|
|
|
ttmmbb
|
Blueeyes - tako se govori!!! Če bi se slučajno kaj sprožilo imaš vse potrebno. Me pa bomo držale pesti zate in tvojega sončka!!!!! Če not ostaneš naroči možeku ali Katma, če se ne motim, da nas obvešča o tvojem stanju. Boš, obljubiš??? Lupčka za vaju
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:51:40
|
|
|
|
Masi
|
Aja zdej sm vidla. V bistvu bi blo fino vsaj dva dni še zdržat. Sej ko maš 36 polnih je pa res že brez nevarnosti. ma pa tut plučka že zdej razvita tko da je vse kar je lahko drugač kot ob roku, sam teža. bo bolj drobižek.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:54:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes nč posebnega niso rekl.... samo da je plodovnice iz dneva v dan manj in da grem na opazovanje... oz še enkrat mi bojo oni naredil UZ in pol povedal kaj mislijo... al ostanem not al grem lahko domov... po eni strani res upam da ostanem not, ker če bi blo kej narobe, bi mela vse pri roki.. pa ne bi se krivila če bi blo kej tazga no upam da bo vse OK...držim še naprej pestke... drugač mam pa jaz v pon. pregled pa če hočeš te pridem pogledat ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:55:20
|
|
|
|
ttmmbb
|
Cveka30 - kaj, zakaj boš ti na 4 štuku? Je vse OK. Masi - ti pa maš smolo. Še mal.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:56:42
|
|
|
|
petrazg
|
Modrookica no super, da si se javila. Če bo treba, bodo pa lepo skrbeli za vaju v porodnišnici. Je malo smotan , ko si tam in komaj čakaš da greš domov, ampak za naše sončke bi naredile vse, a ne... So sestre fajn veš, niso neke smotke.. Držim pesti, da bosta z Gajo še čimdlje v enem kosu... Punce, pa kaj je s temi našimi majčki Vsem se nekam mudi, lumpi mali počakajte še malo. Pri mamicah je prijetno toplo, tako da se še kar pustite malo razvajat no...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:58:04
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej neki je če že boš rodila ni več nevarnosti da bo kaj narobe z je pa res da je bolje da not ustaneš, k če bo šlo kaj narobe vsaj veš da maš jih tam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 9:59:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb Blueeyes - tako se govori!!! Če bi se slučajno kaj sprožilo imaš vse potrebno. Me pa bomo držale pesti zate in tvojega sončka!!!!! Če not ostaneš naroči možeku ali Katma, če se ne motim, da nas obvešča o tvojem stanju. Boš, obljubiš??? Lupčka za vaju moj zihr ne bo šel na RR... bom eni od vas sporočala... sej mam kr neki vaših telefonskih številk... brez skrbi, boste na tekočem cveka sanja se mi ne kje bom bla, k še nikol nisem bla notr... če ti praviš 4 štuk, bo že držalo masi v nedeljo bom polnih 36 tednov če ostanem notr, ste vse vabljene da pridete naokol... sicer ne bomo tortic jedle mi boste pa družbo delale
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 10:00:34
|
|
|
|
zmajama
|
dobro jutro, no kakor za koga, če je dobro. Mi celo noč nismo spali, me je tak križ bolel, da mi nikak ni pasalo ležat, bi najrajši kar stoje spala. Poleg tega pa je še peso celo noč kolovrato okrog, ker si je včeraj okico poškodoval in ga je bolelo kot hudič, sva že bila pri veterinarju danes, da ga je malo k sebi spravil. Nekatere imate bolno dečico (pa hitro se pozdravte), jaz pa imam bolnega psa, ko še dečice nimam . Blueeyes, velik sreče v P, pa da ostaneš sam na opazovanju... Mucki pa vse čestitke za bebiki, pa velik crkljanja Jaz pa tudi danes še naprej počivam, ker bo vikend malo bolj naporen. ima babi 80 let pol pa imamo žurko. ji moram kremšnite narest. Sicer bi mogla malo posesat, pa gor zbrisat, ampak bo že mogo moj to narest. Bom pa danes jedla regrat . K ste mi prevelike lušte nardile, pa se me je ati usmilil in mi celo vrečko nabral pa še spucal...bravo moj ati
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 10:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb Cveka30 - kaj, zakaj boš ti na 4 štuku? Je vse OK. Masi - ti pa maš smolo. Še mal. imam preiskave zarad previsokega pritiska? pa verjetno tud za CR nisem čist sigurna uglavnem vzel mi bojo kri, pa urin, pa pritisk mi bojo mirel pa UZ mi bo naredila in bom bla not cel dopoldne bom mela polpenzion
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 10:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz bom tud prvič not sam men je rekla da bom na 4 štuku, da so tam tiste z rizično nosečnostjo in tiste ki so na opazovanju saj tko mi je moja G. rekla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 10:08:48
|
|
|
|
KatMat
|
modrookica!!skor nc nisem spala ker sem tok nate mislila!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 10:09:53
|
|
|
|
gala
|
Dobro jutro punce! Sem napisala cele litanije, pa mi je spet vse zbrialo. Ker smo bili ponoči na Metelkovi, ker ima Manca vneto uho, sem še preveč zaspana, da bi se spomnila preventivno prej skopirat odgovor Modrookica, vso srečo, tudi ostalim, ki imate danes kakšne preglede, novopečeni mamici pa čestitke za dvojčka!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 10:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro katmat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 3.4.2009 10:10:20
|
|
|
|
lake
|
Masi: Moja je mela v 31. tednu 1700g. baje da je povprečje za ta teden 1800g. Zdej bomo pa v ponedeljek vidla kok se je zredila. Blueeyes: Zakaj ne bi smele tortic jest? Sej jo lahko sabo prnesemo. Bomo mele tortica party. Upam da ti ne bo treba not ostat, drgač pa je res da če je kej narobe, je bolš da maš hitr koga pr roki. Mene pa delavci nervirajo, ker vrtajo in me bojo s hrupom glih kar ob živce spravl. Pa še pes je siten, ker more bit prvezan.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?