|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
3.4.2009 11:07:01   
Dudica1

user posted image

NICK            PDP         RODILA  SPOL   IME   VEL.    TEŽA            
1. Šmarnogorka  15.5.09     20.03.09   user posted image      Bor               1700 g
                            15.5.09     20.03.09   user posted image      Vid                1340 g
2. mucka25         08.05.09   02.04.09   user posted image      Tina              1530 g
                            08.05.09   02.04.09   user posted image      Nina              1970 g

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
3.4.2009 11:07:22   
Anonimen
majuška10: kako to da je bil v nočni in ob dveh spet služba, kolk dni na teden pa mora delat oz uruser posted image

jz bom dones naredila makarone s tuno in zeleno solato, in to je vse k bo za kosilouser posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
3.4.2009 11:08:49   
Anonimen
katmat kaj delaš da nimaš časauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
3.4.2009 11:10:03   
pokica_
user posted image

Lep pozdravček vsem!
Jst sem šele prej ustalauser posted image , sem spala ko ubita! Zdaj vas pa grem za nazaj brat.

Dudi, z-majčki 2009 je super videt!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
3.4.2009 11:12:43   
Anonimen
pokica kr dej zdej spat k pol ne boš moglauser posted image nikol več ne boš tako spala kot zdajuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
3.4.2009 11:15:55   
Dudica1
POKICA SEJ JE MODROOKA TO ZRIHTALA...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
3.4.2009 11:26:54   
zoja10
še jaz da se mal javim...
sm tud pravkar s postelje, sm hribarja poslušala...res je smešn..user posted image

user posted image Modra...tud jaz z mislimi pri tebi...(upam da si zibelko in vse ze pripravlauser posted image )

drgač mamo pa mi tud delavce...(zgleda je tak cajt) glede kopalnice se prerekamo, kam bo kej šlo pa kakšno bo...user posted image  mi ni dougčas...
danes pa tašča kuha, tko da mi ni treba...sam ...hm mogoč bo kej not nasula...da se znebi ta-mlade user posted image  

aja dudi midve jutri uradno nastopmo porodniško, si morš mislt....končno bomo mal doma (ha ha ha) user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
3.4.2009 11:29:16   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
aja dudi midve jutri uradno nastopmo porodniško, si morš mislt....končno bomo mal doma (ha ha ha) user posted image user posted image

hja ko bi pol vsej še dobivale tisto pravo porodniško ne...user posted image

pr nas danes za kosilo : pečen piščanček in zraven pečen krompirček pa rdeča pesa

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
3.4.2009 11:32:31   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Mene pa od včeraj ko hudič boli spodaj - sramna kost, šive od prvič čutim kot bi bili sveži. Nimam občutka, da bi mi trebuh dol tiščalo. A še katero tako boli? Vsake tolko me tako, da komaj nardim par korakov.

Mene tudi spodaj vse kosti bolijo, pa tudi stegenske zraven. Menda se širi medenica in pripravlja na porod, ane? user posted image  Včasih že hodim kot račka, tk me boli. Pol mi je pa hecno kako hodimuser posted image .

Modrooka bomo še naprej stiskale pesti zate in user posted image ! Še vsaj dober teden-dva naj se mala Gaja greje pri tebi v bušiju.

Cveki, saj zato si pa zdaj še dajem duška! user posted image  Še zadnji dnevi pred novim načinom življenja.
Dudica1, sem zdaj prebrala ja, da je Modra poštimala napis. Traja, dokler vse preberem...čvekulje ste ta prave. No, sj js tudiuser posted image

Jaz tudi nevem kakšno težo ima naš miško, nazadnje ko sem bila v P, so mi delali uz v 27t/5d in je tehtal 1100g, upam da se je poredil na 2000 g,...po buščiju sodeč se je full. Upam, da ni samo ogromno plodovnice.
Verjetno mi bo še delala kak UZ pred porodom, upam,...ker niti ne vemo kako lego ima mali.

Jaz bom pa danes naredla langaš + solato...enostavno petkovo kosilo.
Popoldan se boma pa lubim malo zapeljala na gradbeni sejem v Gornjo Radgono, je dobo 2 gratis karti, pa grem malo prošetat,...tako čist na easy 1h.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
3.4.2009 11:37:17   
Dudica1
pokica kaj je to langaš???

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
3.4.2009 11:39:21   
Anonimen
pokica kako se pa to naredi langašuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
3.4.2009 11:42:49   
girly
Čestitke Šmarnogorki in Mucki25!!!user posted image user posted image user posted image  upam, da so vaši otročki zdravi in pridno rastejo....

blueeyes...držim pesti, da zdržita do 37.tedna!!!

no,da se še jaz na kratko javim.danes sem imela pregled.izvidi krvi so user posted image , toxa negativnauser posted image , prav tako hepatitis Buser posted image . so mi pa danes ugotovili beljakovine v urinu in rahlo povišan pritisk pa tudi zatekam precej. tako da sem sedaj na neslani dieti,omejenemu pitju tekočine (samo en liter na dan user posted image ) in ležanju. naslednji pregled pa imam 15.4., ko bomo ravno 37.tednov dopolnili.

grem ležat zdej...lepo bodite

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
3.4.2009 11:44:34   
lake
iiiiiii, pr nas se pa sonček kaže. Jst mam občutek da hodm k slon, čeprov nimam tok velizga trebuhauser posted image . Pr nas so delavci vsaj nehal vrtat, zdej samo še razbijajouser posted image . Ma je treba vse zrihtat pred majem, ni kej.

Za kosilo bo pa pr nas kr rižota od včeri, ker sm jo preveč nardila. Pr rižu res nikol nimam mere, kok ga je treba dat za dve osebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
3.4.2009 11:45:16   
Anonimen
Dobro jutro

hehe spet sem spala ko ubita... sicer pa čestitke prvim z-majčkom. Kako lepooooouser posted image . Mi smo včeraj meli še UZ in razen tega, da mala bubica zeha ne vemo kaj dosti. Torej dobimo maja paket presenečenja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
3.4.2009 11:47:32   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pokica kaj je to langaš???

Pr nas v prekmurju se ta jed velikrat dela, ker je hitra za pripravo in tudi za goste, če kdo pride na hitro ocvreš in ponudiš, je zelo sitosno. Poleti, ko so pri nas veselice in občinski prazniki je to velikrat v gostinski ponudbi.
Še recept, če bo ktera kdaj slučajno pokusla.

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4349

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
3.4.2009 11:50:55   
Dudica1
sem si ogledala...zanimivo...predvsem pa res enostavno user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
3.4.2009 11:51:02   
pokica_
Girly, Majch čestitke za pregled in UZ.
Girly, pol si ti tud na neslani dieti, kot jst...ampak jaz sem zarad visokega tlaka. Sam zdaj ko mam tele tablete, ki mi uravnavajo tlak imam normalni pritisk, tako da jem normalno, ampak resda ne solim tako zelo kot prej. Drugače se pa meni tudi zdi, da začenjam zatekat malouser posted image . Me je zadnjič G vprašala če zatekam, pa sem rekla da ne. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
3.4.2009 11:53:33   
Anonimen
hvala bom probala enkrat, to je k en kruh z jogurtom

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1593
3.4.2009 11:57:05   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

hvala bom probala enkrat, to je k en kruh z jogurtom

Ja pokusite, res. Moj user posted image  je dolenc, pa ko je prvič to videl, se je neki hecal,...je pa pokusil in zdaj obožuje langaš.user posted image Pride pa tako rahlo testo, ko ga razvlečeš malo, tako kot pico, pa daš ocvret.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
3.4.2009 12:03:36   
Anonimen
spet me kuha, a ma še kera navale da ji je vroče pa spet ne in tako naprej?user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1595
3.4.2009 12:05:18   
Dudica1
iii...men je pa zdle tašča gor prnesla regrat pa motovilc...in to že spucan in opran...user posted image

tako da bo to namesto rdeče pese
popoldne bom pa mojga nahecala pa mi bo šou še po regrat jaz ga bom pa pol pucala ...to bom pa že lohk...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
3.4.2009 12:06:24   
Anonimen
No, pa se izobražujemo v kulinaričnem smislu. user posted image Fajn...se sliši enostavno in dobro. Midva sva pa aparat za kruh nabavla. Najprej sva resno dvomila, da dela, ampak se je izkazalo, da bo ok. Kruh se je za prvič super posrečil. Računava, da bova kaj prišparala, ker vsakič ko grem po kruh kupim še miljon drugih bedarij.user posted image Čisto po babje. Pa ostankov bo najbrž manj. No, upam.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1597
3.4.2009 12:08:01   
Anonimen
Joj čveka, jaz sem najbolj zmrznjen osebek v vesolju, zdaj pa mi je skoz vroče. Od februarja okrog hodim v kratkih rokavih...še nikol se mi ni to zgodilo. Hehe..najbrž me bubica greje ko pečka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1598
3.4.2009 12:12:51   
OliveOyl
mucka25 čestitam še tukaj..

blue drži se,nič hudega če te zadržijo, boš vsaj pod kontrolo tam..v vsaki slabi stvari je nekaj dobrega,če pa ti slučajno sprožijo porod-naj bo čimlažji in čimkrajši...user posted image user posted image

za našega pikota nič ne vejo kaj bi bilo,zdaj so mnde že 4-je v njegovi skupini.je rekla,da bi bila mogoče peta bolezen,sam jo je imel 14 dni nazaj..vglavnem še ena bolezen s pikami.klinc pa taki dohtarji.je komentirala dohtarca,da mami slabše zgleda kt sin..ja sigurno,če komaj živim..user posted image user posted image

naša je v sredo tehtala 2100g,teče pa 34.teden-menda..user posted image  je pa precej dolga,tako kot mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
3.4.2009 12:13:27   
Anonimen
majch: jz mam ta pekač za kruh kr neki časa že in je super, ga kupim sam vsake toliko časa za v skrinjo če slučajno kdo pride jz pa nimam kruhauser posted image kupujem pa po listku vedno k si več ne morem prvoštuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?