PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga hvala za skrb glede rithe ...mah sej ne vem če je kej boljše, sma po mojem bo treba kr nekej dni , da tole poštimamo, ker tok rdeča, da je že rumena zraven sej ne znam razližit, kot bi bla "zažgana" ne vem no, videt sploh ni lepo, smao ko jo umivam, nč ne joka, tko da ne vem al jo kej boli, peče ... Pikica lej jaz grem jutri v LJ dopoldne, pa če boš še ti šla, mi povej, bom vzela kremo s seboj. Ti povem, da bo že naslednji dan mela super. Naš je imel celo hrastice, bil je res bogi. Danes j eže boljše!!! Goga, sje ni problem, da bi jaz ne mogla it v lekarno in kupit, samo iz izkušenj vem, da je najslabše vsak dan z drugo kremo, ker se učinek sploh ne mor epokazat, zato sme kupila lekarniško hladilno mazilo (ker mi ga je zmanjkalo), sem vmes mazalo z Bubchen , Bepantens em pa imela doma no in danes je DOSTI obljše, HVALA VSEENO! Zdej bom pa kr zaključla za dane,s mam moželka doma, si je za naju vzel dopust, tko da bomo izkoristili dna, da smo skupaj in vas bom brala zvečer, jutri, v nedeljo ...že kdaj ;) zdaj je na prvem mestu moja družinica