3jeMi
|
drugač pa... mmmm... mafini... mmmm... dobro, da me včeraj ni bilo drugače, jih pa v naši familiji najboljše naredi nečakinja... to je njena domena (menda sestavine "na uč" meče skupaj, nič ne vaga) in se v to ne vtikamo, mi jih samo jemooo... o mljask, kar sline se mi pocedijo, ko se spomnim nanje... čokoladne z borovnicami in koščki čokolade... mmmm... mljask... in včerajšnji dan... Lovro ni bil razpoložen za družbenje s svojo sestrično Ano... dobro, da sta hodila izmenično spat, ker vsakič ko jo je zagledal, je planil v jok... tale naša mila jera, rakec mali... .... no, pa saj je kul... sem pa lahko še Ano malo crkljala, ne da bi mi kdo težil zravn se mi je pa mami včeraj smejala... ko sva midva izvedela, da bova imela fantka, je bila moja prva izjava: Lubi, saj je vse kul, samo jaz pa fantkov na znam previjat. (op. do sedaj sem previjala samo punčke)... potem, se pa naša Ančka včeraj pokaka in jaz veselo na delo... odvijem pleničko... in gledam tisto pokakano rito, pa še malo naokoli... sploh nisem vedela kje naj začnem... res... pa koga druzga pokličem na pomoč, kot mamo... Mami, ne znam, kje naj začnem brisat?... ona se mi je pa samo smejala... madona, kako hitro sem to pozabila... nič žabe, be back... moram si it malo finance poštimat in uskladit, da vidim, koliko milosti so mi naklonile banke ob koncu meseca...
|