Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 8:20:16
|
|
|
|
ksenci
|
jutr! dans smo pokonc že od 6:30- kr nism vajena take zgodnje ure je pa spal celo noč! Aljaž se je že najedu in tud atija je že zbudu jz pa grem kavico kuhat, pa zajtrk prpravt neboglasnica- markova obtožba stoji. saj veš kako počasi meljejo sodni mlini pri nas. odvetnika pravi da nimajo dokazov da ga obtožijo, kr se vidi dq je vse to laž. AAA- hiška s kartona-to pa je res fajna ideja mojcek, hd- tud moj ma večkrat klic, da imajo sklic PPe-ja, pa mora takoj it da še moj ni vpleten v kakšne szmljive zadeve vajinih dveh
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 8:22:24
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower jutro. Naša noč - ne bi raje. Danes imam zobozdravnika. Kak se ga jaz bojim, že cel teden me je groza. moj se tud boji zobozdravnika. morm pazit kdaj ga ima, kr se kr naredf da je pozabu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 8:26:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 8:32:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 8:46:06
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera HD - hvala; po mojem bom drug teden mamo nahecala da greva na en izlet do Celovca AAA - moja svakinja je kupila voziček, pa sem videla, da ima še škatle - bom možu rekla, da pokliče in vpraša če jih še rabita Eno vprašanje - a kateri malček že spi s pouštrom. Sem ugotovila, da Boru ful paše na trebuhu na povštru spat, tako da je skoraj od pasu naprej gor. Ej, hvala punce. Sej tok hudo ni, da bi sedaj vsepovsod iskale škatle zame. Sem sam mislila, če kateri slučajno ostaja. Ne si preveč dela delat. Mi je kar nerodno zarad ene škatle.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 9:06:31
|
|
|
|
ksenci
|
kavico spila, najedla, marko je šel na šiht, Aljaž pa upam da bo počas zaspal in bom v miru lahk neki nardila za diplomo, pa še kup perila me čaka za zlikat. že vaši otročički jejo čokolino? se mi zdi da se je Aljaž mal naveličal grisolina in rižolina in ne poje skoraj nič pa bi mu dala tu pa tam čokolino za poskusit.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 9:19:10
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Almera Eno vprašanje - a kateri malček že spi s pouštrom. Sem ugotovila, da Boru ful paše na trebuhu na povštru spat, tako da je skoraj od pasu naprej gor. ne. sm pa opazla, če jo dam v najini postli na pošvtr, spi lepše in dlje, zej pa ne vem, mogoče se počuti bolj varno... jaz sem tudi to opazila, samo mu ga ne upam dat v posteljico, menda ni dobro do nevem katerega leta ... res pa, da ima sedaj kar skoz vzdignjeno ležišče, ker ima karnaprej zabasan nosek, pa mu kar paše
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 9:34:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 9:34:58
|
|
|
|
ksenci
|
povštra še nima. takrat ko je bil bolan in je bruhal, pa je spal na mojmu povštru in mu je pasal. zdaj pa spi tako nemirna da se včasih čist obrna, ta ko je imel glavo ima noge, al pa čiz povprek leži v enem kotu. že zarad tega bi ga rada navadla na spalno vrečo, sam je ne mara najbolj in včasih sploh noče zaspat, dolker mu je ne dam dol
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 9:35:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 9:36:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 9:36:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 9:38:10
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Larai naredim mlečno kašico,ki se pripravlja z vodo, bolj redko in ji pol čokolino notr za zgostit zamešam, dragi tud drugač čokolino je in pravi da je ful dobro , jaz pa ne poizkusim, ker ne maram takih zadev , kruh in klobase , to je moja domena . he,he- midva pa bi lahk oba jedla čokolino zjutraj in zvečer. sam čakam, da še aljaž začne, pa ne bo trba več kuhat
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 9:39:59
|
|
|
|
ksenci
|
ksenci Objave: 1111 Status: prisoten poglejte, kot moje ocene v srednji pr matematiki
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 9:41:01
|
|
|
|
ksenci
|
no, mi preveč seka, pa se grem zresnat pred knjige
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 9:42:16
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Če bo katera rabila naročevat copatke ipd. http://www.malamasa.si jaz sem kupila dvoje pri njih... Pediped... zimske rjave, ki so sedaj že pretople... sedaj pa nosi supergice - http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=179 mislim, da so ok... glede poslovanja - danes naročiš, plačaš preko klika, jutri so že tu...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 9:46:08
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci že vaši otročički jejo čokolino? se mi zdi da se je Aljaž mal naveličal grisolina in rižolina in ne poje skoraj nič pa bi mu dala tu pa tam čokolino za poskusit. jaz mu ga že dam... mu je zelo všeč... tako, da sta sedaj in keksolino in čokolino...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 9:47:42
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Juhu 3jemi; a mi boš prosim poslala fotke od srede na mali? bejbi, daj mi ga pošlji na ZS... se mi zdi, da ga nimam...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 9:48:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 9:57:04
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci kavico spila, najedla, marko je šel na šiht, Aljaž pa upam da bo počas zaspal in bom v miru lahk neki nardila za diplomo, pa še kup perila me čaka za zlikat. že vaši otročički jejo čokolino? se mi zdi da se je Aljaž mal naveličal grisolina in rižolina in ne poje skoraj nič pa bi mu dala tu pa tam čokolino za poskusit. Moj pa od včeraj noče za večerjo več GH ampak samo še joško in ponoči še ene 4X. Namesto, da bi bilo bolje, mi gremo nazaj proti 3 mes.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 10:00:02
|
|
|
|
3jeMi
|
drugač pa... mmmm... mafini... mmmm... dobro, da me včeraj ni bilo drugače, jih pa v naši familiji najboljše naredi nečakinja... to je njena domena (menda sestavine "na uč" meče skupaj, nič ne vaga) in se v to ne vtikamo, mi jih samo jemooo... o mljask, kar sline se mi pocedijo, ko se spomnim nanje... čokoladne z borovnicami in koščki čokolade... mmmm... mljask... in včerajšnji dan... Lovro ni bil razpoložen za družbenje s svojo sestrično Ano... dobro, da sta hodila izmenično spat, ker vsakič ko jo je zagledal, je planil v jok... tale naša mila jera, rakec mali... .... no, pa saj je kul... sem pa lahko še Ano malo crkljala, ne da bi mi kdo težil zravn se mi je pa mami včeraj smejala... ko sva midva izvedela, da bova imela fantka, je bila moja prva izjava: Lubi, saj je vse kul, samo jaz pa fantkov na znam previjat. (op. do sedaj sem previjala samo punčke)... potem, se pa naša Ančka včeraj pokaka in jaz veselo na delo... odvijem pleničko... in gledam tisto pokakano rito, pa še malo naokoli... sploh nisem vedela kje naj začnem... res... pa koga druzga pokličem na pomoč, kot mamo... Mami, ne znam, kje naj začnem brisat?... ona se mi je pa samo smejala... madona, kako hitro sem to pozabila... nič žabe, be back... moram si it malo finance poštimat in uskladit, da vidim, koliko milosti so mi naklonile banke ob koncu meseca...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 10:00:08
|
|
|
|
ilatic
|
že vaši otročički jejo čokolino? se mi zdi da se je Aljaž mal naveličal grisolina in rižolina in ne poje skoraj ničuser posted image pa bi mu dala tu pa tam čokolino za poskusit. Ksenci naš ga je že kakšen mesec. Pa ni ne vem kako navdušen nad njim. Mu bolj sede frutolino al pa keksolino. Zadnjič sem mu dala kos kruha ko smo imeli večerjo (itak ni bil lačn pa je vsen zravn nas piskal) in na kruh (skorjico) mal evrokrema. Joj kako je jedu, kod da nikoli ni jedel še boljše. Samo s prstom smo se mu približali pa je že norel. Bog nedaj da bi mu vzeli kruheka. Potem seveda ko ga je že skoraj zglodal sem mu ga morala vzet pol pa vik in krik. Pomirilo ga je kopanje, ker to mu je pa še boljše. Celo kopalnico mi zmoči ko je v vodi. Nič ga ne moti da mu škropi po glavi. Tolče po vodi z rokami k nor . Povštrček - ja zanimivo. Naš ga še tudi nima, samo mu pa full paše, že v bolnici ga je imel ker sem vidla kako lažje zaspi. Obrne glavico v povštrček in že spi. Tudi ko ga dam v najn posteljo se obrne k povštru in zaspančka. Čeprav v svoji postelji ga pa še nima. Ja beje še ni dobro
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 3.4.2009 10:05:16
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Pomirilo ga je kopanje, ker to mu je pa še boljše. Celo kopalnico mi zmoči ko je v vodi. Nič ga ne moti da mu škropi po glavi. Tolče po vodi z rokami k nor . Lovro je lahko še tako zmatran, za kopanje ima pa vedno polne baterije... tudi mi imamo vsak večer poplavo, očka benti, ko mora brisat, samo kaj morem, če je pa tako lušno...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 10:07:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 10:09:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?