glugluglu
|
Tian je zaspal, sem mislila, da bo kaj prej nazaj zaspal, ker se je zbudil ob 7.30, zdaj bom pa čakala, da se zbudi, da greva v Lj. majuska, najbrž mi bo uspelo glih v Pikapolonico na Rudniku iti, pa, če bom še ujela punce, ki so v Supernovi (dvomim?), aja spet so prestavile lokacijo nazaj iz Citiparka v Supernovo, hihi, ta vreme nas pa zeza a? Po Mitja moram pa že ob kakšne 14.00-14.30. umpalumpa, a tolk je močan luka? Pa na slikah ni zgledal. Naš Tian se je pa v 3 mesecih zredil komaj približno za slabih 700 g. Se pravi 230 g na mesec približno. Prav čudno. No nič niso rekli, da se je kaj premalo zredil, najbrž zato, ker je imel še od prej zalogo. To je samo dokaz, da mi res malo poje sedaj ko je GH. neboglasnica, pri nas sta imeli že dve petošolki čisto svojo razstavo slik, za eno vem, da hodi nekam v Lj. (ne vem sicer točno kam) ampak nekam, kjer se bolj učijo risat taki, ki jih to zelo veseli. Če te zanima se lahko bolj pozanimam. joj pa ti tvoji prsteki Danes zvečer ima naš Mark nastop v Glasbeni šoli, jaz imam tremo, on pa nič, čisto miren je, pa ves dan bo v šoli, ker ima še nekaj, potem pa direktno v glasbeno na generalko in nastop. Jaz pa sem vsa na trnih, da bo zdržal vse to. Je pa rekel, če ga lahko vsi pridemo gledat tako, da bomo morali Tiana pustiti v varstvu.
|