|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 22:02:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 22:02:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1027
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
2.4.2009 22:03:54   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Ne, zdej pa resno..kera masa je najbolša za muffine, kako čokolado daste noter, kje dobite maline, borovnice (zmrzjeno?), kako nadrobite čokolado, a rabim pekač al ne, a rabim papirčke, kolk morem ulit, da pridejo une lepe kapice...hočem izvedet vse o muffinih, er če kupim pekač, pa se mi pokeglajo, moj ded crkne od smeha jaz pa od jeze

masa - so dale recepte par strani nazaj. važno je, da daš suhe in mokre sestavine vsako posebej in nato vsipaš suhe v mokre! če se ti bo zdela masa ++pregroba'', daj en stepen beljak v sneg v maso, pa bo testo malo rahlejše in boljše.

čokolada - jedilna. narežem na kockice. vedno jo dam še na vrh na mufine in OSTANEJO kockice, samo prijetno topljive.
maline - zamrznjene.
borovnice - sveže.
papirčke po želji.
pekač ja.
za lepe kepice ulij do vrha pekača oz luknje.

NE kompliciraj z ločevanjem sestavin. Jaz dam vse skupaj, zmešam, nalijem v papirčke, ki jih dam v pekač, skoraj do vrha in to je to.

Kaj, a sedaj tekmujemo v citiranju??? user posted image Lovimo majčice?

HD: ko boš vadila peko, pokliči LJ čvekice na testno probo.

Neposredna povezava do sporočila: 1028
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 22:04:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1029
2.4.2009 22:05:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

tims, moj user posted image tudi kdaj uč sem na RR vrže, ampak, če bi se pa prijavil in oglasil bi ga jih pa fasaluser posted image

Kaj je tole? Bi ga jih pa... user posted image Lej jo lej. Strup je v malih flaškah. Tako nežna, pa tolk huda?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
2.4.2009 22:06:44   
metuljcek321
I'm back ... jagodni mafini prestavljeni za nedoločen čas - moj je danes nabavil strešni kovček za na avto & je to trenutno njegova ljubezen nr. 1, surfa po netu in išče neke dodatne info ... bla, bla, bla ...

Jaz sem medtem en mal pomila posodo, pa zglancala štedilnik, ugasnila Trenja, ker je blo tu mač, potem pa šla čekirat reklame. Ne uganete, kaj sem našla:
http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/interspar.htm ---- prvi katalog kliknite izmed tistih treh zgoraj, pojdite na stran 14 - pekač za muffine (za 12 komadov) ter modelčki za muffine (200 komadov) ... hd, greš ju3 morda v Interspar?user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1031
2.4.2009 22:08:06   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

pravi marko da vsak tedn napiše kakšno poročilo za CSD, pa nikol nč ne nardijo, kr še vedno znova kličejo policijo. v večini pa kličejo sosedje in primeri so res nečloveški:mati pretepa otroke, oče lavfa z nožem za sinom po dvorišču, starša pijana in se pretepata,..
nč, me  lubek meče dol. se je že naveliču lepe slike Tv-ja.user posted image

Tudi v vrtcu smo pisarili na CSD, pa nikoli nič. Je novi partner mame ugašal cigarete na njenem sinu, ona nič.. Ali pa se je mati drogirala, za otroka skrbela njena 85-letna mati - nič. Moj dragi večkrat reče: vse CSD-eje v eno hišo, pa bombe notr zmetat. Malce bi morali dvigniti ritko, pa na teren.
Mimogrede: kako Marko in tista obtožba??

joj to je pa res grozno no. user posted image

Poznam pa obraten primer, se eni kolegi niso dobro razumeli s sosedi, so imeli žurko en vikend, rojstne dneve, pa jih je blesava in čudna soseda (je tudi znana po tem) prijavila, da mož tepe otroke in ženo. In so imeli cele ****rije s socialno, so jim težili sto na uro. Sta morala oba podpisati par izjav, da nič ni res, je šla socialna v vrtec, do zdravnice, povsod, jaz poznam oba, sem dol padla ko sem slišala, ker vem, da sta ok.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
2.4.2009 22:08:21   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/interspar.htm ---- prvi katalog kliknite izmed tistih treh zgoraj, pojdite na stran 14 - pekač za muffine (za 12 komadov) ter modelčki za muffine (200 komadov) ... hd, greš ju3 morda v Interspar?user posted image

definitivno je daleč najcenejši.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
2.4.2009 22:09:26   
neboglasnica
Ali naj grem spat ali ne, to je sedaj vprašanje user posted image . ajd, da vidim, če se bo razvila kaka burna debata, počaka, še minutko, dve.

Neposredna povezava do sporočila: 1034
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 22:09:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1035
2.4.2009 22:11:34   
neboglasnica
Aja, jutri ima mož dopust in ne vem, kdaj se bom čekirala tule, zato že danes voščim Matiji za devet mesecev (Sončika). user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1036
2.4.2009 22:12:10   
glugluglu

tims, moj user posted image tudi kdaj uč sem na RR vrže, ampak, če bi se pa prijavil in oglasil bi ga jih pa fasaluser posted image

Kaj je tole? Bi ga jih pa... user posted image Lej jo lej. Strup je v malih flaškah. Tako nežna, pa tolk huda?

user posted image besedo ga bi mogla zbrisat, sem imela prej nekaj drugega napisanouser posted image , zdaj je pa čudno izpadlo, ker nisem brisalauser posted image

ja, ja strup, sem pa tudi njemu prej vse to povedalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1037
2.4.2009 22:12:59   
metuljcek321
AAA, midva sva kupila avtosedež zadnjič v Leclercu (Maxi Cosi Priori), ampak ni bil v škatli. Je pa res, da nekateri modeli so bili, najbolje, da vprašaš, če jim ostajajo kakšne škatle ...

glugluglu, a change of plan - ju3 ne bom na Rudniku - s puncami se bomo dobile nekje, kjer je streha nad avtomuser posted image  - padel bo City Parkuser posted image  Ker bo baje spet bolj čudno vreme ... škoda ...

CSD-ji, ma, nekateri so popolnoma nesposobni - ko človek sliši in bere razne zgodbe, pričevanja, saj te stisne, da ni res.

hd, a si vidla, k ti niso cenzurirali ene kar ornk hude kletviceuser posted image  user posted image  Hm, RR je postal šlampast, nepreviden in površen - aj, aj, aj.

rebeca, shit za dež, no!!!

neboglasnica, kašno debato bi ti rada? Predlagaj temo, morda ti sledimouser posted image user posted image user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1038
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 22:13:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1039
2.4.2009 22:13:35   
neboglasnica
Nč, babe žabe, niste za stvar. Grem se rihtat. Ponavadi takrat takoj mož domov pride. Pa poskusimo še danes.

Uživajte jutri, mi imamo RA, šoping... Upam, da ne bo full deževalo, ker bom v japankah. Saj veste, če bi bila najstnica, bi to pripisali mladosti-norosti; v mojih letih pa samo še napotnica za Polje.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1040
2.4.2009 22:14:29   
neboglasnica

user posted image besedo ga bi mogla zbrisat, sem imela prej nekaj drugega napisanouser posted image , zdaj je pa čudno izpadlo, ker nisem brisalauser posted image

ja, ja strup,  to psem pa tudi njemu prej vseovedalauser posted image

Da mu ne bo treba brat ali zato, da boš lahko rekla, da si ga opozorila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1041
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 22:15:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1042
2.4.2009 22:17:15   
neboglasnica

neboglasnica, kašno debato bi ti rada? Predlagaj temo, morda ti sledimouser posted image user posted image user posted image

Too late, sem v mislih že v postelji. Hvala za suport. Me pa spet nekaj matra (le kdaj me ne??), pa bom malce premlevala v postelji.

Bom pa v CP jutri, ti pomaham, če se srečava. Če boš pa Pod vodo, pa jih le vprašaj, če nas kaj pogrešajo. No, vsaj naše denarnice, prepotentneži. Me prav zanima, če jim je Tims napisala pritožbo.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
2.4.2009 22:18:18   
metuljcek321

definitivno je daleč najcenejši.

jaaaa...metuljček hvala!!!

Ej, kar nasmejalo se mi je, k sem videla reklamo ... kot, da bi vedeli ... masina, da ni kaksen spijun tule?user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1044
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 22:18:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1045
2.4.2009 22:18:47   
glugluglu

ja, ja strup,  to psem pa tudi njemu prej vseovedalauser posted image

Da mu ne bo treba brat ali zato, da boš lahko rekla, da si ga opozorila. user posted image

oboje.user posted image

kaj si mi črke zmešala oz. zbrisala, sem pa že mislila, da sem spet narobe pisala in sem šla gledat nazaj, ti, ti,user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1046
2.4.2009 22:19:44   
metuljcek321

Too late, sem v mislih že v postelji. Hvala za suport. Me pa spet nekaj matra (le kdaj me ne??), pa bom malce premlevala v postelji.

Bom pa v CP jutri, ti pomaham, če se srečava. Če boš pa Pod vodo, pa jih le vprašaj, če nas kaj pogrešajo. No, vsaj naše denarnice, prepotentneži. Me prav zanima, če jim je Tims napisala pritožbo.

user posted image

Upam, da ni v povezavi s šolo?!

Ja, kar pokliči me, bom ponosna frendica frajerke v japankah - go, Gr, go, go, go .... hec, hec ... dobr opravi!!!!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1047
2.4.2009 22:21:56   
metuljcek321
Preden zares odjadram v mižule, vam prilepim še nekaj zabavnega branja za lahko noč - 7 dobrih/zanimivih/nenavadnih/odštekanih, ... prvoaprilskih šal:
KLIKNI

Night, night

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1048
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 22:22:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1049
2.4.2009 22:23:41   
Majuska

Ne, zdej pa resno..kera masa je najbolša za muffine, kako čokolado daste noter, kje dobite maline, borovnice (zmrzjeno?), kako nadrobite čokolado, a rabim pekač al ne, a rabim papirčke, kolk morem ulit, da pridejo une lepe kapice...hočem izvedet vse o muffinih, er če kupim pekač, pa se mi pokeglajo, moj ded crkne od smeha jaz pa od jeze

masa je različna, odvisno kakšne mafine se spravim delat. Recimo jabolčni so čist poseben recept.

Maline, borovnice - to še nisem delala, pri jabolčnih je treba jabka naribat
Čokolada - tista ki je trenutno doma, klasično tablico nadrobim z nožem
Pekač - jaz imam tistega gumijastega, je fajn ker ga samo obrneš in porineš mafin iz modela, papirčkov ne uporabljam

Aja moji mafini niso prav lepih oblik (upam da neboglasnica ni zamerila tega user posted image ) , odvisno kako naložiš maso ... celotne mase je ravno dovolj, da napolniš vdolbinice.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?