|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
2.4.2009 22:24:24   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Mene pa zanima,ali so v vaših občinah kaj pozorni do mamic in dojenčkov??Karkoli?Razen denarja seveda,ki ga vsepovsod dobite več kot pri nas.Ali kako društvo....?????
Kje so kaj seznami????
Jaz ponavadi hodim kaj kukat...zdaj pa jih že kar dolgo ni..?
Še malo pa 200..Po moje jutri,100%

Kako to misliš pozorni?
Drugače pa v naši občini mi tudi denarja nismo dobili   user posted image user posted image user posted image

Vsaka občina bi mogla dati denar za novorojenčka, samo vlogo je treba oddati. Mi smo dobili 25.marca za materinski dan- 250€

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
2.4.2009 22:27:23   
coccinella
.100noga - jaz sem imela tudi probleme z ritko pri Gaji, pa so mi rekli naj samo s hladilnim mazilom mažem (tistim ki ga kupiš v lekarni, ki ga oni naredijo) in pogosteje previjam. Pa se je potem popravilo.

A si mogoče planice zamenjala, pa je alergična na njih?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
2.4.2009 22:30:06   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Mene pa zanima,ali so v vaših občinah kaj pozorni do mamic in dojenčkov??Karkoli?Razen denarja seveda,ki ga vsepovsod dobite več kot pri nas.Ali kako društvo....?????
Kje so kaj seznami????

Kako to misliš pozorni?
Drugače pa v naši občini mi tudi denarja nismo dobili   user posted image user posted image user posted image

Vsaka občina bi mogla dati denar za novorojenčka, samo vlogo je treba oddati. Mi smo dobili 25.marca za materinski dan- 250€

V LJ je baje tako, da dobijo le tisti, ki imajo nižje dohodke. Tako da pri nas ni bilo nič, čeprav bi v tem trenutku zelo pasalo kakšen evrček dobit.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
2.4.2009 22:32:28   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Kje so kaj seznami????

Kako to misliš pozorni?

V LJ je baje tako, da dobijo le tisti, ki imajo nižje dohodke. Tako da pri nas ni bilo nič, čeprav bi v tem trenutku zelo pasalo kakšen evrček dobit.

Ares al kaj? Pri nas dobi vsak, ki je pač prijavljen v občini....ne glede na dohodke. Ampak smo majhna občina in čisto frišna, prej smo spadali pod Kranj zdaj smo pa občina Naklo

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
2.4.2009 22:35:44   
PikicaStonoga

Laknerš tvoj je pa res edinstven primerek moške vrsteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vesela zate

jaz bi pa svojga dala kr v koš s temle primerkom ...je tud tk fajn, da ga morm mal pohvalit :)

.100noga - jaz sem imela tudi probleme z ritko pri Gaji, pa so mi rekli naj samo s hladilnim mazilom mažem (tistim ki ga kupiš v lekarni, ki ga oni naredijo) in pogosteje previjam. Pa se je potem popravilo.

A si mogoče planice zamenjala, pa je alergična na njih?

ja sem zanekrat kupila tisto hladilno matilo in mažem ...nen nisem menjala, problem je bil da je bla celo noč pokakana (ker je nisem zavohala :( in rezultat je tu  user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
2.4.2009 22:37:13   
PikicaStonoga
jolly ne bova več hodile na telovadbo ker ni to to ....kr neki no - v privat bajti utesnjeno, same nove, resne, nobene zabave vmes, kr neki tko uradno, ne vem men ni bil pravi filing no ...da ne bom razlagala na dolgo in široko ....

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
2.4.2009 22:39:00   
PikicaStonoga
drugače sem se pa jaz odločila za ločevalno ja, evo dva dni sta za mano :) pa še to sem se odločila, da naslendjič stopim na vago šele 1. maja, torej po enem mescu ...
irma al katera je rekla da nima tehtnice doma - pejt do ta prve lekarne vržeš not žeton in čez mesec dni ponovi vajo in je stvar rešena ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4582
2.4.2009 22:40:58   
gogabojan
ČČČČČČČČČEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Tukaj oktoberka 08 ups(kao upsuser posted image ).
Tukaj oktoberka 80 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4583
2.4.2009 22:47:34   
gogabojan
Spet bom sama tu????

Spet sem vas zamudila.

Pikica, mail mi pošilja. Mi net neki zafrkava, tako da boš dobila, če ne pa povej pa ti še enkrat pošljem.

Kako kaj ritka?????

VSE NAJBOLJŠE VSEM SLAVLJENCEM, KI SO VČERAJ PRAZNOVALI (IRMA  za tvojega vem), in pa danes MANCA (vsaj mislim) in pa NIK (od VALLE).

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
2.4.2009 22:47:56   
irma78
Evo še en dokaz, da se z mano nekaj čudnega dogaja.

Sem hotela sedajle mojemu skuhat čaj, ker ga grlo boli. Dam vodo zavret - vse lepo in prav. Vmes pripravim lonček in dam notri čajevo vrečko. Ko voda zavre, jo zlijem v pripravljen lonček. Sliši se vse OK, razen tega, da je čaj, ki sem ga pripravila mojemu za prehlad, čaj ki ga jaz uporabljam za dojenje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem rekla mojemu, da če bi ga vseeno spil, pa ga noče. Le zakaj ne??? Mogoče se boji, da bi mu joške začele rast in mleko v njih nastajt. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4585
2.4.2009 22:52:11   
PikicaStonoga
hvala za skrb glede rithe ...mah sej ne vem če je kej boljše, sma po mojem bo treba kr nekej dni , da tole poštimamo, ker tok rdeča, da je že rumena zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image  sej ne znam razližit, kot bi bla "zažgana" user posted image user posted image ne vem no, videt sploh ni lepo, smao ko jo umivam, nč ne joka, tko da ne vem al jo kej boli, peče ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
2.4.2009 22:52:49   
gogabojan

Evo še en dokaz, da se z mano nekaj čudnega dogaja.

Sem hotela sedajle mojemu skuhat čaj, ker ga grlo boli. Dam vodo zavret - vse lepo in prav. Vmes pripravim lonček in dam notri čajevo vrečko. Ko voda zavre, jo zlijem v pripravljen lonček. Sliši se vse OK, razen tega, da je čaj, ki sem ga pripravila mojemu za prehlad, čaj ki ga jaz uporabljam za dojenje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem rekla mojemu, da če bi ga vseeno spil, pa ga noče. Le zakaj ne??? Mogoče se boji, da bi mu joške začele rast in mleko v njih nastajt. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
2.4.2009 23:02:15   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

hvala za skrb glede rithe ...mah sej ne vem če je kej boljše, sma po mojem bo treba kr nekej dni , da tole poštimamo, ker tok rdeča, da je že rumena zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image  sej ne znam razližit, kot bi bla "zažgana" user posted image user posted image ne vem no, videt sploh ni lepo, smao ko jo umivam, nč ne joka, tko da ne vem al jo kej boli, peče ...

Pikica lej jaz grem jutri v LJ dopoldne, pa če boš še ti šla, mi povej, bom vzela kremo s seboj. Ti povem, da bo že naslednji dan mela super. Naš je imel celo hrastice, bil je res bogi.

Neposredna povezava do sporočila: 4588
2.4.2009 23:10:14   
gogabojan
KUKU A JE KDO TU???

Daj naj vsaj ena potrdi, da bom vedela, al me net spet hebe ali ne.

Hvala.

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 4589
2.4.2009 23:11:58   
iraira
Jaz sem še tukaj gogabojan!!¨
Če greš pa spat pa lahko nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4590
2.4.2009 23:12:39   
irma78
Gogabojan, kam pa greš v LJ? Če greš v center in če ne bo dež padal, se lahko dobimo na kakšnem kofetu. Sem namreč še vedno brez avta, v center pa lahko pridem peš.

Neposredna povezava do sporočila: 4591
2.4.2009 23:16:53   
gogabojan

Jaz sem še tukaj gogabojan!!¨
Če greš pa spat pa lahko nočko

uuuu dela dela net mi dela

ne ne grem spat. Kdaj pa si ti mene videla iti spat pred 1h zjutraj

user posted image user posted image user posted image

to je bilo namenjeno vam, k vas ni gori, pa sem vam zaželela lahko noč, kratko in jedernato

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
2.4.2009 23:18:26   
iraira
ti si tako pozna ponavadi ja, takrat se jaz odpravljam spatuser posted image user posted image user posted image user posted image  ko ti prinoriš semuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4593
2.4.2009 23:18:34   
gogabojan

Gogabojan, kam pa greš v LJ? Če greš v center in če ne bo dež padal, se lahko dobimo na kakšnem kofetu. Sem namreč še vedno brez avta, v center pa lahko pridem peš.

Pravzaprav ne grem v center. Se ga na veliko izogibam, ker je non stop gužva tam.

Grem pa v BC. Sam nevem al bi šla na rudniku (tam bi bila bližje tebi, pa bi lahko dobile se na drinku) al pa v BTC.

Bom pa itak morala vreme počakati kakšno bo.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
2.4.2009 23:24:17   
gogabojan

ti si tako pozna ponavadi ja, takrat se jaz odpravljam spatuser posted image user posted image user posted image user posted image  ko ti prinoriš semuser posted image user posted image user posted image user posted image

večinoma je res ja.

mah ob 20h je kr net crknu. Ni hotu delat. Ne meni ne leptop. Kr neki. Jaz pa vsa živčna. Pa sem šla eno igrco špilat. Jah moja dva user posted image user posted image sta spala ob 21h k topa.

jjjjjooooooooooojjjjjjjjjjjjjj

Danes sem bila brez otrok in možička vzunaj na drinku. Sem šla z bratom na pijačo da mal poklepetamo.

On je po 13 letih se razšel z punco. Ga je začela varati. Dokazano. Pa je nekaj časa trpel, potem pa več ne. Je fullll dober fant, eden redkih (ne govorim zato, ker je moj brat  TO PRAVIJO VSI, KI GA POZNAJO).

Sva čvekala. Pa je tja zraven mize se usedla njegova bivša z kolegicami. To se je začelo (se opravičujem izrazu) drkanje v zdrav mozak. Ej tega pa še nisem doživela. Sem pa opazila, da je bil živčen, pa da mu je bilo malo nerodno zaradi mene. Ga pa je tudi prizadela.

Mi ga je bilo tako težko gledat. Sm si naredila nasmeh na ustih, kao full smešno kaj delata, men pa se je srce paru, k sem ga gledala v oči, in videla, da ga je fullll prizadela s svojimi izjavami.

Zdaj k se spomnim kake učke je imel, me kr srce zaboli.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
2.4.2009 23:26:36   
iraira
Ja bogi no. Sigurno mu ni vseeno zanjo po 13letih. In ona da si ga drzne še zauser posted image . Jaz ziher nebi mogla biti tiho in bi ji kakšno spustila

Neposredna povezava do sporočila: 4596
2.4.2009 23:33:08   
gogabojan

Ja bogi no. Sigurno mu ni vseeno zanjo po 13letih. In ona da si ga drzne še zauser posted image . Jaz ziher nebi mogla biti tiho in bi ji kakšno spustila

Veš pregovor:

Pametnejši odneha!

Ker ona bi pa sam iskala in pikala in bla bla bla. Hvala bogu, da nista več skupaj. Si bo našu tako, ki si ga bo zaslužila. Saj sem jo imela rada, ampak k sem videla na lastne oči, NO WAY. Pa nisem bratu nič rekla (ker nisem hotela drezati v njega, ga je že oče zadosti nerviru), je že sam zvedel hitro. Hvala bogu.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
2.4.2009 23:36:01   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Veš pregovor:

Pametnejši odneha!

Ker ona bi pa sam iskala in pikala in bla bla bla. Hvala bogu, da nista več skupaj. Si bo našu tako, ki si ga bo zaslužila. Saj sem jo imela rada, ampak k sem videla na lastne oči, NO WAY. Pa nisem bratu nič rekla (ker nisem hotela drezati v njega, ga je že oče zadosti nerviru), je že sam zvedel hitro. Hvala bogu.

Pa kaj ji zdaj ni jasno? Saj ga je ona varala in sta šla narazen in kaj bi punca še rada?

Neposredna povezava do sporočila: 4598
2.4.2009 23:43:14   
gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Veš pregovor:

Pametnejši odneha!

Pa kaj ji zdaj ni jasno? Saj ga je ona varala in sta šla narazen in kaj bi punca še rada?

Hoče se k njemu nazaj vrniti. To mi je še rekel. Ampak je rekel da ne. Da je zadosti močan, da se ji upre, čeprav ga malo vleče.

Je zdaj dosti bolj srečen. In umirjen. In ne kregata se več. Sedaj ima pač prijateljico, in je ves srečen, ko z njo konča pogovor. Medtem ko je bil z bivšo, se je vedno kregal z njo že po telefonu kaj šele v živo.

Rada ga vidim srečnega, čeprav vem, da je nev mogel tako hitro pozabiti. Se mu je preveč zamerila. Je vse stvari od nje vrgel stran, kar ona ni hotela vzeti. Še fotoaparat, ki ga mu je kupila za rd ga je dal Bojanu.

KAKO PA TO DA TI IRAIRA ŠE NE SPIŠ.????? A ni tvoja ura že zdavnaj preč??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
2.4.2009 23:45:58   
iraira
Urca je že odbila ja, ampak ne morem spat, sem kavo si skuhala ob osmih ker mi je tolko zadišala zdaj je pa rezultat tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zjutraj bo pa jao jao

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?