neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci pravi marko da vsak tedn napiše kakšno poročilo za CSD, pa nikol nč ne nardijo, kr še vedno znova kličejo policijo. v večini pa kličejo sosedje in primeri so res nečloveški:mati pretepa otroke, oče lavfa z nožem za sinom po dvorišču, starša pijana in se pretepata,.. nč, me lubek meče dol. se je že naveliču lepe slike Tv-ja. Tudi v vrtcu smo pisarili na CSD, pa nikoli nič. Je novi partner mame ugašal cigarete na njenem sinu, ona nič.. Ali pa se je mati drogirala, za otroka skrbela njena 85-letna mati - nič. Moj dragi večkrat reče: vse CSD-eje v eno hišo, pa bombe notr zmetat. Malce bi morali dvigniti ritko, pa na teren. Mimogrede: kako Marko in tista obtožba?? IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ neboglasnica: bila si prava asica že tako mlada, da si tako prevajala. Najbrž ti je bilo čisto samoumevno, da pač to moraš in, da tako je. Vidiš, zato si pa zrastla v odgovorno žensko. Pri tebi imam občutek, da ful veš kaj je red in disciplina Da pa od svojih otrok pričkuješ preveč, pa je normalno...samo jaz mislim, da se ti nimaš kaj pritoževati, da imaš poštimano tako da je vse lepo in prav. Hvala za odgovor, nekak sem bila radovedna pač, ko si ravno omenila gluhost. Ja, mogoče še malo preveč. Pravi moja sestra, da sem se šolala v gestapu. In to zaradi tega, ker želim, da otroci (no, Staš še ne) sami pospravijo sobo, odnašajo smeti... Lex: kako otroci? Blacky30: madonca, si nas čisto zanemarila, da veš!
|