Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 15:37:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
Tudi zvezde so navadne smrtnice, ki se morajo občasno soočiti s težavami, ki jih poznamo tudi nekatere med nami: http://www.people.com/people/article/0,,20269221,00.html Brad-y bo spet tekmoval v Cannes-u .... ma, da zmaga , Tarantino je itak tolk odbit, da ni 2x za rečt, da bo šel kakšen kipec v njegove roke: http://www.people.com/people/article/0,,20269532,00.html
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 15:38:24
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka pa kaj mi delate lušte z muffini, jaz pa nima vseh sestavin, pa v trgovini sem bila... dobro, da si me spomnila, v bistvu sem se prej usedla za računalnik s svinčnikom in papirjem, da si ročno prepišem recept za muffine in spravim v mojo buklo med recepte, ki jo imam v kuhinji pri roki, (to je edina varianta, da potem ko potrebujem takoj najdem) potem sem pa tu visela in pisala in bi pozabila to narediti, če se ni bi ti oglasila
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 15:40:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
Še tole, potem odbrzim ... nekaj idej za obutev, ko se vrnemo v službo ---- izgleda BLAZNO udobna : KLIKNI KLIKNI KLIKNI
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 15:52:33
|
|
|
|
Vzdevek
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: Vzdevek IZVIRNO SPOROČILO: tims Zdej grem pa kosilo kuhat. kaj a še ni, sej bom lihkar doma dejmo dejmo, k sem ful lačen hahaha evo, da še jaz mal smetim tukaj no pa še kaj povej Si ga/jo prestrašila. evo me spet evo zdej sem pa doma, pa še vedno brez južne
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 15:53:56
|
|
|
|
ilatic
|
punce rabim POMOČ! A je katera v pravniških vodah ali pa njen mož. NUJNO imama eno vrašanje. Noro kako je ta svet krut včasih! PROSIM!!!
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 15:54:34
|
|
|
|
nanka
|
Ilatic žal ne, sorry
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 16:14:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka pa kaj mi delate lušte z muffini, jaz pa nima vseh sestavin, pa v trgovini sem bila... Jaaa, kaj pa špricaš dopoldne?? ti jih prinesem, ko bom bolje, obljubim. Pa s puncama pridem, ker imate cel kup igral, da bom potem poslušala: mami, mi bi tudiiiiiiiiiiiiiii. Vzdevek: skuhaj si, pa boš imel-a južno. Simpl k pasulj. Ilatic: nak, žal ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2009 16:15:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 16:15:28
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic punce rabim POMOČ! A je katera v pravniških vodah ali pa njen mož. NUJNO imama eno vrašanje. Noro kako je ta svet krut včasih! PROSIM!!! Čakaj, čakaj, a ni karamela ali pa rovarka nekaj študirala v tej smeri????Blacky bo sigurno vedela.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2009 16:15:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 16:17:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
HD: a si na obali kaj vremena skuhala? Bi prišli na sonček.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 16:22:09
|
|
|
|
ilatic
|
men se tud zdi da je od Rebece mož. bomo vidl. joj ta naša sodišča so za en K.....Moj mož je bil pred 15 leti zraven ko so se v eno gostilni stepli. Z družbo. Ta lastnik lokala je tožil iz njegove družbe dva človeka, ki pa sedaj nisa zaposlena in so se pa zdaj seveda usedli pa na plačo mojega moža ker je bil prisoten. Noro. pa to ne moreš verjet. In potem sodišče reče da naj on potem pa toži te dve osebi ki sta dejansko krive in dolžne poravnat. Ta svet ni normaen. Nič kriv samo zraven je bil in pol pa naj on plačuje za grehe drugih. Pa povejte če se vam zdi to normalno?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2009 16:25:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2009 16:26:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 16:27:14
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Mojcek, fajn filmček. Živa je že ta prava frajlica, Aljaž pa se še nič ne vstaja. Pa za hranjenje. Ti je zvečer zbruhala vse? na srečo ne. je ostalo notri. v laškem sem bla jaz - super je uživala, res. v jakuzziju seveda 3 ure je več kot dovolj, je težek zrak. obroče imajo tam kuk češ. populis - pr ns laufa baby tv, igračke mam, pojem, nosek ji piskam, da se nasmeji in hop v usta... doktorat mam, tko da, butterfly - nč se ven metat!!! Hvala za info o Laškem. Drugače vama pa s Populis lahko zaupam mojo tehniko. Aljaž obožuje kekse in kruh, tak da ko noče več odpirat usta za kašico, mu dam pred usta keks in ful odpre usta, takrat pa hop žlico v usta. Seveda pa mu vmes dam tudi tisti keks, pa še kakšnega za povrh dobi, ker je bil tak priden. Sicer pa ko vidim da noče več, pol odneham.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 16:30:55
|
|
|
|
nanka
|
Neboglasnica vas čakam, samo bo treba počakati na toplo vreme, da vse razstavimo, ker tole ni za nikamor. Imam trampolin na pol sestavljen pod nadstreškom na terasi. Saj ti si tik tako do mene, dobrih 15 minut po AC. LJ in okolica, pravkar me je dragi klical z Graza, da sije sonček in je 16 stopinj, jaz pa v jok, pri nas danes še ni nehalo padat.
< Sporočilo je popravil nanka -- 2.4.2009 16:32:03 >
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 16:47:01
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic men se tud zdi da je od Rebece mož. bomo vidl. joj ta naša sodišča so za en K.....Moj mož je bil pred 15 leti zraven ko so se v eno gostilni stepli. Z družbo. Ta lastnik lokala je tožil iz njegove družbe dva človeka, ki pa sedaj nisa zaposlena in so se pa zdaj seveda usedli pa na plačo mojega moža ker je bil prisoten. Noro. pa to ne moreš verjet. In potem sodišče reče da naj on potem pa toži te dve osebi ki sta dejansko krive in dolžne poravnat. Ta svet ni normaen. Nič kriv samo zraven je bil in pol pa naj on plačuje za grehe drugih. Pa povejte če se vam zdi to normalno? Kako je to možno, a imamo tako butaste zakone ali kaj, pa to ne moreš verjet
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 17:20:06
|
|
|
|
glugluglu
|
pri nas tudi že ves dan dežuje, upam, da ne bo spet kaj poplavilo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2009 17:42:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 17:47:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu jaz bom najbrž morala jutri iti tudi v Lj. pobrati moža, če ne bo dobil prevoza, tako, da če boš imela pa še kaj časa se lahko dobiva kje na kakšni kavici, jaz bom predtem lutala na Rudniku - ker moram iti iskat eno darilo v Pikapolonico bova na vezi ... samo telefonsko mi sporoči na ZS, pojma nimam, kdaj bom jutri štartala v LJ ... upam da ostane še kaj cajta za kofi
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 17:48:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Oh, spet boste kofetkale, mi2 sva pa še kar prizemljena, drug teden zaplenim dragemu avto za ves teden, da malo nadoknadim zgubljene obiske in kavice. Majuska - vidim, da imava enak recept za muffine, a imaš tisto ta malo knjigico od Hvastje ej nimam pojma, ker imam samo kopijo neke knjige ... najbrž gre za isto, ja
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 18:13:16
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ojla, Majuska - še zadnjega smo zmazali. Hvala, njami. Ančka pospravlja in pospravlja, a ima vedno bolj razmetano sobo, . Pa sem ji želela pomagati, se sklonim, žal istočasno kot malčica in sva treščiči z glavama skupaj in moja očala izgledajo takole oz. precej bolj diagonalno. Začnem jamrati možu, pa me gladko zavrne, da naj že enkrat leče uporabljam, da jim ne bo rok potekel. Ma ja, saj res. Kaj počnete v tem turobnem vremenu? Naj vam bo lepo, se beremo. Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 18:39:34
|
|
|
|
ksenci
|
oj, da se končno javim. Aljaž ni bil ceplje bo vrjetno nasledni četrtek. blacky za seznam-mere za 8 mesecev in pol: 9000g in 69,5cm no prešnji mesec pa je bil velik 70cm- ne da ni zrastu- še pomanjšu se je ampak ga je prejšnjič merla sestra, ki je nadomeščala to in ni vajena merit medtem ko sva z Aljažem čakala pri p. je moj dragi lubek šel kupit neku butasto stvar za boljše programe na TV in odštel 100€. joj, kako je vrelo ko sm prišla domov sm bla tak jezna da sm z leptopom šla v drugo sobo in delala cel popoldn za diplomo- no končno sm se zganla nč, grem brat, ka ste dans naklofale
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 2.4.2009 19:02:17
|
|
|
|
ilatic
|
Hojla. Jaz gledam DD Neboglasnica! Kaj zdaj a se bomo še enkrat prijavle al ne? Kaj če bi se prijavle mamice k imamo tri otročke? Pripravlam maso za miške! A imate to rade? Mi jih obožujemo. Prav tako pohan kruh. Mnjami!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?