|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 10:09:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 10:13:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
2.4.2009 10:17:35   
lili3
Hvala, Umpa user posted image . Ti si se pa potrudila, da si svojga nasrala, btw dobra fora.

Bom še mal na netu pogledala, če imajo tam obroče.

Neposredna povezava do sporočila: 828
2.4.2009 10:20:00   
tims
Dobro jutro,

no po takem vremenu glih ne vem če je dobrouser posted image . Midve sva se tud naspale. Sicer se je ob dveh zbudila, ampak je zaspala nazaj do pol šestih, pa potem spet do pol destih. Je pa ob petih zjutraj prišel še Tim k nama. In to tako potiho, da me je skor kap, ko sem ga zagledala zraven pojstle kako stoji. Sem samo kovtr odgrnila, sva se objela in oba zadrnjohala naprej.

Jaz pa ne vem, kako naj našo prepričam, da se skašlja. Me ful moti, ker ji zdaj po prehladu vsake toliko časa zahrope v pljučih in bi se mogla samo skašljat, pa je potem ok, ampak traja včasih tud eno uro, da ve, kaj je treba narest. Pol ji dam pa včasih po kozarčku pit, pa mal bolj nagnem, da se ji mal zaleti in se potem skašlja. Kruto, ampak kaj pa naj druzga naredimuser posted image

Joj, kako butast dan.

Smo pa včeri dobil iz ZD domov obvestilo za Timov sistematični pregled pred šolo. Zdej gre pa zaresuser posted image . Pa tok je še mejhen....

Neposredna povezava do sporočila: 829
2.4.2009 10:20:52   
netki
jutro

najprej vam morem povedat tole ker že tolk govorite o sladkem user posted image

sem bla učeri pri mami in nam je razdelila darila, ker je bla čez vikend na izletu po nemčiji.....mi2 sva dobila original mozartove kroglice, ki se kupijo po komadu in en stane 1 eur...baje enga delajo 1,5 ureuser posted image je pa takoooooo dobroooooouser posted image

tkole pa zgleda

user posted image

to je blo za tilna

user posted image

in to za žigata

user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 830
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 10:23:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
2.4.2009 10:24:40   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

netki, super... glej da boš kroglico počasi jedla user posted image user posted image

no noter jih je blo 5.....tko da so 3 že čudežno izginile user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 832
2.4.2009 10:24:58   
tims

tims: pomaga, če otročka žgečkaš pod nosom, drugače pa če ne gre, je tudi ta stvar z vodo ok, sej nič ne moreš, važno da sluz ven spravi!

No, tole z žgečkanjem pa še nisem probala. Zdej jo bom pa revico cel dan žgečkalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 833
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 10:26:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
2.4.2009 10:28:59   
Majuska
'jutro drage dame,

kako ste? Jaz imam za sabo pestro noč, Aleksander je skoz nekaj vriskal v spanju, tako da sem že nehala štet, kolikokrat sem vstala in ga obračala ... skratka, mal sem še koma.

Ampak zajtrk si pa vseeno zaslužimo
user posted image

grem preverit, če imam vse sestavine za mafine doma user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 835
2.4.2009 10:30:51   
tims
Neboglasnica, Sarina slika je pa ful lepauser posted image . Zakaj je pa jokala? To bi pa res mogla bit vesela.

Joj, spet sem skor pozabla:

Galu, Tianu in Miranu vse najlepše za obmesečnico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 836
2.4.2009 10:31:09   
netki

no noter jih je blo 5.....tko da so 3 že čudežno izginile user posted image user posted image

nesi nazaj, pa naj ti dajo nove! to je nezaslišano, kaj prodajajo! user posted image

a misleš da bojo nasedli? user posted image user posted image mislem kva se grejo, no user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
2.4.2009 10:37:09   
netki
evo ko se glih pri slikah

tkole se gugamo

user posted image

med svojimi igračami

user posted image

evo kako mi jemo piškote

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 838
2.4.2009 10:42:10   
tims

No, tole se je pa nama s sestro enkrat zgodilo. Pa ni hec in ne s temi krogalcami, ampak s Pamperskami. Ko sta bila Tim in sestrina Tia še dojenčka, sva za foro ene parkrat preštele plenice v paketu. In ja, pri meni se je dvakrat zgodilo, da jih ni bilo notr tok kokr je pisalo, ampak enkrat ena, enkrat pa dve manj, pri sestri pa enkrat ena manj. Sem v trgovini povedala, pa je rekla, da oni ne morejo nič narest, ker lahko bi jaz ven vzela (kar je razumljivo), da pa bi lahko Pampersu pisala. Ma, ja, sem ves čas govorila da bom, pa nikol nisem. Zdaj pri Nini pa še nisem nikol štela,pa mislim da tud ne bom.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 839
2.4.2009 10:45:21   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

grem preverit, če imam vse sestavine za mafine doma user posted image

Če ti kaj manjka, bom  pogledala, če mam jaz na zalogi, pa prideš iskat, da ti ne bo treba v trgovino in jih usput pr men še spečešuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 840
2.4.2009 10:58:24   
neboglasnica
Bravo za vse otroke, ki razumejo mamice in pančkajo... Živa, Brin... user posted image user posted image

No, pol kosila skuhanega (krompirjeva solata), polpeti še pridejo, samo še speči jih moram. Moram rečt, da mi je vreme odneslo voljo za pucanje. Občudujem vse tiste, ki tako rade pospravljate!! Pa še svoj prst moram pohvaliti, saj je preživel dve uri z nogavico. Končno sem si po 14 dneh malo pogrela nogo.

Lili3: ma kaj jaz vem, moja Sara itak joka za vsako figo. Ja, ona bi imela sliko doma. Sploh ne vem več, kam naj jih damo, slike namreč.

IZVIRNO SPOROČILO: netki

no noter jih je blo 5.....tko da so 3 že čudežno izginile

Ja, ja, pot dela svoje. Enega carinikom, enega policistom, enega .... Kajne? In bravo za babi, ki vas je takole obdarila. user posted image BTW: na tretji slikci ima pa enako majčko, kot jo je Staš dobil na posodo.

IZVIRNO SPOROČILO: tims

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

grem preverit, če imam vse sestavine za mafine doma

Če ti kaj manjka, bom  pogledala, če mam jaz na zalogi, pa prideš iskat, da ti ne bo treba v trgovino in jih usput pr men še spečeš

Da se vgužvam: Mislim, da sem še jaz na poti iz Mengša do Štepanca.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 841
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 11:01:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 11:08:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 843
2.4.2009 11:08:18   
neboglasnica
Sara je jokala zato, ker bi ona imela sliko doma... Brez veze, saj ne vemo kam naj jih še damo. Bolj ko sem ji govorila, da umetniki komaj čakajo, da se njihova dela prodajo, bolj je jokala.

Neposredna povezava do sporočila: 844
2.4.2009 11:09:00   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Tako, peglezen uživa v beauty sleepu, Lara tudi jaz pa coffe nr.2.

Si videla timing? Sva šefici, ni kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 845
2.4.2009 11:09:32   
neboglasnica
Grem pred TV, ve pa kaj lepega naklofajte. Bi se spodobilo, saj zunaj dežuje.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 846
2.4.2009 11:21:50   
Netta
neboglasnica - kaj pa če sari barvno sprintaš sliko, če jo imaš na netu...bo imela vsaj to za spomin!

umpa - dobra ideja glede picassa, še pomislila nisem nanjuser posted image

tims - a to resno glede plenic...ma me je prav prijelo, da jih bom šla enkrat štet!
sicer sem pa včeraj nekje brala, da en otrok v svoji plenični karieri za plenice porabi 4,5 dreves. sedaj so se baje spomnili, da so odpadne plenice dobra stvar za gorivo in jih v nekaterih tovarnah že pridno porabljajo. sicer se na odpadu razkrajajo 500 let!user posted image

saj bi mela tiste bombažne a kaj ko so te tako enostavne za uporabljat

netki - lepe fotke! sem bila tudi sama pred leti v mozartovi bajti, pa je bilo vse tako drago da te na rit vrže...sem se tudi z jaffa piškoti mogla sprijaznituser posted image

majuska - sedaj pa resno...kje dobiš ti vse te fotke od zajtrkov ali se že kaj ponavljajo??user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.4.2009 11:33:58   
tims
Ja, Mirjam, res. Jaz sem vedno plenice dala ven iz tistega polivinila in sem jih imela v omari, tko da mi sploh ni bilo panike preštet. Ma, sej, štekam, da se tud kej tazga zgodi, me pa res zanima, kako bi odreagirali, če bi jim poslala pismouser posted image .

Populis, jaz sem našmu Timu na začetku dajala ribo tko, da je bilo v enem grižljaju več krompirja kot ribe, pa je potem kar šlo. Ko sem mu dala pa prvič samo ribo, je bilo pa isto kot pri Lariuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 11:40:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 11:45:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?