metuljcek321
|
ilatic, naša spije cca. 100-150 ml ful švohcanega komarčkovega čaja ali ji pa kar vodo dam. Almera - kakšno srajco vrž stran, pa bo takoj manj likanja neboglasnica, ja, to je pa res jogurtovo pecivo - simpl, pa dobr In uživajta v družbi Majuške in Aleksandra! vseslovensko srečanje julijk - da ne boste pozabile mafinov prinest ... jaz bom pa kocke, namočene v čokolado in kokos - mnjam. mojček - ja, ni ravno nek dan, k bi sekal ven z energijo mirjam, pojma nimam za zgornje zobke, čakamo ta prvega ---- se ji pa že vidijo bele dlesni, tam, kjer bodo pribrcali ven zobki (obe enkici) pa je že prozorna ravna črtica - še mal, še čist mal, pa se vam pridružimo, zobatci Aha, umpa, Picassa je tud taka trotl ajnfah - fina za obdelovanje slikic/filmčkov - pri nas so jo precej promovirali, ko smo imeli v šoli en računalniški seminar. He, he, štos z vinjeto je bil pa kar malce grendko-sladek Ou, netki, to mi deli, Mozart kugle - grrrrr ... jaz bi tudi ... lahko tud samo polovičko In lepa oblačilca --- zelo, prav tako malček! Aha, neboglasnica, to si pa kar predstavljam, da mora biti hudo, k bo šla umetnina pa, pa ... morda jo res barvno sprintni & daj v okvir, da bo za spomin. Pa čestitke, upravičeno si lahko ponosna - to ni kar tko!!! Zdaj ni le Luka umetnik, ampak tudi Sara Brinu za spanje - keep up the good WORK! populis - si potem ti sfiniširala ribo? Tims, ta je res dobra z manjkajočimi plenicami. To je podobno kot tisto, k je (recimo) 50 Orbitov ipd. v pakungi, potem pa šteješ & jih je 47 ipd.?! za Borovo izboljšanje & samostojno upsavanje.