|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
2.4.2009 15:55:14   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nem sex  silvika

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
2.4.2009 15:55:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec user posted image  user posted image  user posted image . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil user posted image  user posted image  user posted image . Zares grem! user posted image

Mene je ravno dragi prejle klicu in ker sem se ravno zbudila iz popoldanskega spanca, ... da naj grem amlo na rr, da zvečer ne bom predolgo,.... ja kr not padeš,.....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem mojmu prejle rekla, da sem vse spucala, edino za posesat je še in je rekel da bo on... potem pa se spomni in reče, neeee, sej imaš pomočnike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sam teh pomočnikov ne smeš preveč s sesanjem zmatrat, ali pač? user posted image user posted image user posted image

a mislita, da tile naši pomočniki sploh kaj znajo naredit???mislite, da vejo kako izgleda sesalec, krpa, vedro, čistila...?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali vejo samo kako se kameri nastavit, kako hodit po mestu, kako se spedenat, kako funkcionira solarij....

Po moje poznaje te pripomočke samo za pred kamero, kako se slikati z njimi (če bi bila potreba) kaj več pa ne ,.... sej zato mamo pa svoje domače pomočnike user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  točno tako...sam nekatere imajo doma še hujše pomočnike kot pa so tile na slikicahuser posted image

Ti rr pomočniki so za učke, sline, pa za gledat, za dan popestrit .... naši doma so pa tak najboljši user posted image   Oboje pa rabimo user posted image user posted image

Se strinjam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
2.4.2009 15:57:41   
*Junona*

Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec user posted image  user posted image  user posted image . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil user posted image  user posted image  user posted image . Zares grem! user posted image

Mene je ravno dragi prejle klicu in ker sem se ravno zbudila iz popoldanskega spanca, ... da naj grem amlo na rr, da zvečer ne bom predolgo,.... ja kr not padeš,.....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem mojmu prejle rekla, da sem vse spucala, edino za posesat je še in je rekel da bo on... potem pa se spomni in reče, neeee, sej imaš pomočnike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sam teh pomočnikov ne smeš preveč s sesanjem zmatrat, ali pač? user posted image user posted image user posted image

a mislita, da tile naši pomočniki sploh kaj znajo naredit???mislite, da vejo kako izgleda sesalec, krpa, vedro, čistila...?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali vejo samo kako se kameri nastavit, kako hodit po mestu, kako se spedenat, kako funkcionira solarij....

To maš pa prav. Pa po moje sam zelenjavo jejo.user posted image user posted image user posted image user posted image

si predstavljaš, da imaš takega doma...ti se filaš ko prašič on pa ko kaka baba-ne bom tega pa ne onega, to je mastno ono je tako, to rediuser posted image user posted image user posted image

Joj, js ne bi mogla met takega ko ne bi to pa ne bi ono, pa na vsaki stvari bi kalorije gledal...user posted image user posted image user posted image Js pa tako rada papam... no, fejst papam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
2.4.2009 15:59:17   
*Junona*
Zdej si šibam pa glavo oprat, kmal bo dragi doma, je šel še k frizerju.user posted image

Pol nekaj popapama in potem na akupunkturo.user posted image user posted image user posted image

Čao suhice in lep pozdrav od suhice.user posted image user posted image user posted image

Kpmk, kak so čudni tule na rr, ko nam pišejo, da smo okrogle.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
2.4.2009 15:59:27   
detelja

To maš pa prav. Pa po moje sam zelenjavo jejo.user posted image user posted image user posted image user posted image

si predstavljaš, da imaš takega doma...ti se filaš ko prašič on pa ko kaka baba-ne bom tega pa ne onega, to je mastno ono je tako, to rediuser posted image user posted image user posted image

Joj, js ne bi mogla met takega ko ne bi to pa ne bi ono, pa na vsaki stvari bi kalorije gledal...user posted image user posted image user posted image Js pa tako rada papam... no, fejst papam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pol bi moj bil zate idealen partner...če glih ima kar fajn kg se mu skoz kaj lušta...skoz bi jedel kake pice, burek, čips, smoki, majonezo, hamburger...ne glede na uro...pa nasplošno ful rad je...user posted image user posted image user posted image user posted image  on se jez daj v nosečnosti bolj zredil kot pa jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
2.4.2009 16:00:26   
detelja

Zdej si šibam pa glavo oprat, kmal bo dragi doma, je šel še k frizerju.user posted image

Pol nekaj popapama in potem na akupunkturo.user posted image user posted image user posted image

Čao suhice in lep pozdrav od suhice.user posted image user posted image user posted image

Kpmk, kak so čudni tule na rr, ko nam pišejo, da smo okrogle.user posted image user posted image user posted image

me smo najbolj  sexy ženske na svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
2.4.2009 16:08:26   
kpmk

Ja res so čudni user posted image  
Pol pa kej dobrega pojej in na akupunkturo,....  sej je fajn mal umiritve, ko moraš tam ležat user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
2.4.2009 16:09:27   
kpmk

no, pol bi moj bil zate idealen partner...če glih ima kar fajn kg se mu skoz kaj lušta...skoz bi jedel kake pice, burek, čips, smoki, majonezo, hamburger...ne glede na uro...pa nasplošno ful rad je...user posted image user posted image user posted image user posted image  on se jez daj v nosečnosti bolj zredil kot pa jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj se je tud v moji nosečnosti zredil, kak nam ob stani stojijo, ne? Bogi user posted image user posted image user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
2.4.2009 16:16:45   
klavdyk
hej
m..tina te vidimuser posted image user posted image user posted image
ti mrem povedati, da gremo ob 17 na kafe z Majo G. mrmo mal počvekat, ko se že tk dolgo nismo vidle(od Suzaninga RDja) bo spet dežuser posted image user posted image user posted image user posted image prnas trajajo taki kafeji 3 ureuser posted image user posted image se mormo vse spravhat za naprej in nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
2.4.2009 16:21:09   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Vse ,ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nena.dane je moja G lepo dragemu razložila ,da slončkanje pripomore in da se zelo priporoča,je kr malo zafarbal user posted image user posted image user posted image user posted image no sem rkela saj če bova 1x na t do poroda ,bo ok pa je rekel ok user posted image user posted image user posted image user posted image nena .ja ne vem katera bno prej ti imaš MV zmehčan ,jaz iam bebija že čisto doli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kalolifer :mi  ga ne bomo uporabljali ,saj je v stanovanju ves čas toplo,če nimam oknov odprtih je zelo vroče
blueeyes:super za malo včeraj da je bilo po tuširanju vse ok,user posted image
nalini:lepa porodna zgodba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prva pomoc za aprilske mamice:najbolj pametno bi bilo da se jo da kr na temo dojenček kjer je že miška odprla temo -samo moje mnenje
detelja:vidim ,da si spet pripravila več kot odličen zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image
pomočniki.sem si kr očke spočila tolk jih je user posted image user posted image user posted image
klavdyk.jaz si čaja ne sladkamuser posted image

Prva pomoč za mamice je že prpopana tudi na temo dojenček.user posted image

Kalorifer, mi smo imeli danes prvo kopanje in naj bi bila temperatura v kopalnici oz. prostoru, kjer se kopa 22 stopinj, tako da sem ga uporabila. Drgač pa naj bi bila v stanovanju čez dan temperatura primerna za vse (odrasle, otroke in DOJENČKE) med 20 in 21 stopinjami, ponoči pa med 18 in 19 stopinjami....podatek moje patronažne.

Zajtrkuser posted image user posted image user posted image

Pomočniki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanimivo... nam je v MŠ rekla, da naj bo T v prostoru, kjer kopamo novorojenčka 25*C. Ker ni logično, da ga imamo nagega in mokrega v samo za stopinjo bolj toplem prostoru kot pa oblečenega.

Sem imela termometer, da sem vidla kolko stopinj je bilo v sobici in jih je bilo res 22. Ti moram povedat, da sem bila v kratkih rokavih in sva se s patronažno dobesedno topile. Še moj tamali, ki je bil zraven je kar pobegnil, ker je rekel, da ne more dihat, ker je preveč vroče. Res je, da je bila tamala naga, a tudi ona čuti razliko med standardno temperaturo in temperaturo sobe pred kopanjem. Mi imamo drgač v hiši 20,5 stopinj.

Logično ali ne važno, da je razlika med normalno temeraturo in kopalno temperaturo. Saj če boš 50 ljudi vprašala za temperaturo, ti bodo povedali VSI različne številke.

Poznam enih, ki imajo v stanovanju neverjetnih 27 stopinj, ko pa kopajo otroka si ne predstavljam kakšna savna je....

Vedi, da otroku nasplošno (ne med kopanjem) bolj škodi višja temperatura (ker se razvijajo virusi, bacili, ...) kot pa nižja temperatura.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
2.4.2009 16:31:45   
brigita23
ojla punce

joj kake pridne čvekice ste ble spet danesuser posted image user posted image user posted image user posted image ....no pa smo dobili prvega uradnega aprilčka, še enkrt čestitke mamici in sinkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj počnete? Jst sem od zjutraj pa do zdle lutala okoli...sva bla z dragim na kavici, kosilu, mal pri mojih no in potem še v trgoviniuser posted image ...zdej pa sem spet čist zmozganauser posted image ....sva z bebijem komi čakala da se mal uležemuser posted image .

No vas grem malo prebrat, da vidim kaj ddogaja???? Kdaj je
žurka pri sončku, pomočniki bojo????user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
2.4.2009 16:59:02   
brigita23

Dobro jutro drage babuške user posted image !

Evo jaz sem že doma iz pregleda, ravno pojedla svežo makovko z Gavrilovič pašteto. Toda detelja za tvoj zajtrk sem si še pustila malo prostora user posted image . Predvsem so mi v očke padla jajčka, ne vem, če ne bo naslednja malica jajčka s paradižnikom ... njamsi user posted image .

Torej pregled: nič ne bo s klubom "1 cm", sem še čisto zaprta, vendar maternični vrat skrajšan za tretjino in fajn zmehčan. G pravi, da sem učbeniški primer priprave na porod user posted image in da naj nič ne računam, da bo kaj pred rokom. To ravno ne vem, če je dobra novica user posted image . Vaginalni pregled je bil tako nežen kot bi se sama pregledala. Sem jo namreč pred pregledom vprašala, če bo bolelo in se je zelo potrudila in mi povedala, kako je treba, da se najbolj sprostim: čim bolj narazen kolena, zavestno spustit rito in tudi ni kar takoj vdrla, temveč se me je najprej dotaknila, nekaj sekund mirovala, potem pa šele šla globlje. Tako da jo moram pohvaliti to mojo G, da je bil res izjemno nežen pregled user posted image . Toda kaj veš, kakšen bi bil, če je ne bi vprašala in jo s tem vspodbudila, da se je bolj potrudila. Tako da punce, čim več moramo spraševati in "težiti" user posted image .
Pri CTG-ju je zraven sedel moj dragi (tako da ne vem, kako to kpmk, da tebi tega ne dovolijo, kar zateži jim! user posted image ), naša Ela je pridno spala, toda G ni kaj ekstra komplicirala, sem se enkrat obrnila, je malo poskočil utrip in je rekla, da je ok. Sem namreč pojedla tri napolitanke, toda naša princeska se ni dala motiti, saj je to njena ura za spanec user posted image . S kilami sem do sedaj (37t) prišla na +14, tako da upam, da se bo sedaj tukaj ustavilo, saj od 37t do 40t se naj ne bi več nič zredile, čeprav gredo bebice še vedno malo gor v teži. No bomo videli kako bo to šlo z mojimi čokoladnimi seansami user posted image user posted image user posted image . Čeprav babnice priznam, da me malo peče vest user posted image , saj vem, da s tem gotovo ne koristim Eli, saj ne gre za zdravo hrano. Hvala bogu, da me vsaj moj dragi opozarja in malo skrega, ker drugače bi najbrž še bolj pretiravala user posted image .
brigita23 - Hvala za lepe večerne želje user posted image . Upam, da si tudi ti lepo spančkala user posted image . Si mi že poslala mail, kamor ti pošljem porodni načrt? Mogoče sem spregledala ... user posted image . Praviš, da si boš v P vzela svoj mehki plašček. Kje pa si ga nabavila? Jaz si ga namreč kupujem že leta in leta in se mi najprej zdijo vsi tako velikanski, potem pa še čudni modeli, pa dragi ... pravzaprav še v življenju nisem imela kopalnega plašča! user posted image Ja, tudi to je možno user posted image . Bi pa morda izkoristila to priložnost in si ga končno nabavila. Imaš kakšno idejo, kje iskati? Hvala! user posted image

kpmk - "Vsako tele ima svoje vesele" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Madonca si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

Artičoka - Vse najboljše za rojstni dan! user posted image

Sonček85 - Najprej vse najboljše, ostani takšen sonček kot si! user posted image user posted image user posted image
Pa javi, kako je bilo na pregledu. Jaz se bom očitno še kar kakšnih 14 dni, če ne celo tri tedne tako nerodno prekladala naokoli, tako da me prav zanima, katera od naju bo prej user posted image .

Junona - Mi je zelo všeč tvoj seznam za P, vidim, da si med obvezno opremo dodala tudi alinejo "sladkarije" user posted image user posted image user posted image . Tako je treba! user posted image user posted image user posted image Jaz si bom nekaj energijskih čokoladic vzela s sabo za porod, ker mislim med porodom jesti, če bom začutila, da sem lačna. Sem se že z babico dogovorila, da mi ne bo komplicirala.

Moram priznati, da me je pregled pri G kar pomiril user posted image , saj me je zadnja dva dni vse tako bolelo, da sem se kar malo ustrašila, da je kaj narobe. Toda pravi, da pač vse bolj čutim, ker sem drobne postave. In da je otrdevanje trebuha v tem obdobju odlično, saj to pomeni, da maternica vadi. Ni kaj, da mi ne bi slučajno kdo očital, da nič ne treniram, jaz treniram na polno user posted image user posted image user posted image .

Držim pesti, da ste tudi ve ok user posted image . Malo bomo še skupaj pojamrale, kako nas vse boli, kako težko spimo, se težko premikamo, si ne moremo obleči nogavic, je tuširanje pravi projekt ... pa bo tukaj naš dan in bomo v rokah držale naše zakladke user posted image user posted image . A prvo aprilsko bebico že imamo?

Se tipkamo kaj še kasneje, grem zdaj še malo spančkat, saj sem vstala že ob 6h user posted image .

Čao,
NenaLena

Ola Nenči...ja mail sem ti poslala na zsuser posted image  evo tuksj je še enkrat če si ga spregledala (brigita.frisek@volja.net)

Čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image , samo da je Eli fino v tvojem bušiju in da veselo miga...ima pa potem isto uro spanja kot naš bebi, tako da če bo po porodu tako bova lahko istočasno prišle pokukat na rruser posted image user posted image .

Plašček sem kupila v trgovini OVIESSE v našem City centru v Celju, je parv fajni

user posted image

in topel...pa tudi ni tak velik kot ostali ampak se lepo prilega telesu, pa ušit pasek ima. Ga kasneje poslikam pa ga bom dala v album ok.

Majo pa tam full poceni te plaščke jst sem dala mnda ene 20 EUR.user posted image  Pa tudi pižame majo prav srčkane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
2.4.2009 17:09:59   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: diti

Pozdravljene čvekice!

Včeraj sem imela pregled, vendar šele ob šestih zvečer, tako da bom danes raportirala.

torej, pričakovala sem, da bo rekel, da sem že kaj odprta, vendar je stanje nespremenjeno; vrat je sicer zmehčan, vendar še čisto zaprt. Rekel mi je, da še ne kaže, vendar nikoli ne veš. Jst sem mu pa rekla, da bi drugi teden že šla rodit. Otroček je že tko 38 tednov star, noseči smo še pa dlje časa.

Ctg-ja mi še zdaj ni delal, sestra mi je rekla, da ga naredi, samo če bom čez rokuser posted image

No, po pregledu pa me je moj dragi peljal v Mcdonaldsa na chikna in sladoled, njami.

Naslednji pregled imam 8. 4.

Sem brala, da je bilo prejšnji vikend 30 porodov v Ljubljani. Upam, da v Celju ni tako gneče, ker imamo samo 5 ležišč za rojevanje; kaj, če nas je pa več, gremo pa na hodnik?user posted image

Sonček, Artičoka - vse najboljše za r. d.user posted image

A mogoče katera ve, katerega v mesecu se nakazuje porodniška?

lep dan še naprej!

Diti

jaaaaaaaaaa diti...tebe sem pa že res pogrešalauser posted image . Lepo da si se nam javila in nam sporočila kako je bilo na pregleduuser posted image user posted image user posted image , čudno mi je samo to, da ti niso delali CTGuser posted image user posted image user posted image user posted image
V glavnem drži se mogoče se pa v P srečamouser posted image . Javi se še kajuser posted image

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
2.4.2009 17:12:00   
brigita23

Joj, kak pa danes nismo nič zgovorne.user posted image

Js sem končala z generalko, sem čist mokra in rdeča v obraz. Kondicija na psu.user posted image
Edino poesesal mi bo dragi, ker js ne morem več, sem kot nasedli kit zdle.
Pa lačna sem že počasi.user posted image Bomo papal segediner danes.user posted image Se mi prav lušta kislega.user posted image user posted image user posted image

Pridna punca, si vse lepo počistila....kosilo si imala pa tudi zelo slastnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....mmmmmm

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
2.4.2009 17:14:38   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Nakazila porodniske ... vsak mesec dobite info tukaj http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp Morajo za april se objavit, ampak v veliki vecini je 14 ali 15 v mesecu.

Jaz sem spet na kavcu, sem pomila kopalnico in zdaj me sramna kost spet tko boli, da user posted image

Se slike uredim in je moj plan za danes presezen user posted image

user posted image

Pocasi ne bom vec tok vesela skrbi vseh okoli, ker zdaj se javljajo ze tisti, ki se celo nosecnost niso... user posted image Ma daj.. kwa zdaj hocjo - ce prej ni bilo casa za javljanje, naj me tud se teh par dni pustijo pri miru user posted image mal sem vremenska user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to imaš pa čisto pravuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
2.4.2009 17:17:15   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

kje pa je junoncauser posted image

pa sonček se še tudi ni poslovila za danes??? Se na jutrišnjo žurko že pripravlauser posted image user posted image user posted image
ja nisem se ker sem večraj šla  k moji mamici ,ki mi je spekla odličen štrudelj,sem kr toplega oz.mlačenga jedla tko je bil dober,potem so mi pa še piknik pripravili za moj rd tko da smo prišli domov šele okoli 20h seveda vsa napokana ,da je bil buši ves trdi  in nisem mogla nič druga k se sam stuširat in šla spatuser posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

za pregled soncek.. ti privoscim, da mali pride kaj prej .. tole na konc ni vec tok lustno
hvala ,upam da gremo res kaj prej v P user posted image

a tako si se ti včeraj razvajalauser posted image user posted image user posted image ...no nam pa je bilo čudno da te zvečer ni bilo nič na rruser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
2.4.2009 17:19:49   
*Junona*

Joj, kak pa danes nismo nič zgovorne.user posted image

Js sem končala z generalko, sem čist mokra in rdeča v obraz. Kondicija na psu.user posted image
Edino poesesal mi bo dragi, ker js ne morem več, sem kot nasedli kit zdle.
Pa lačna sem že počasi.user posted image Bomo papal segediner danes.user posted image Se mi prav lušta kislega.user posted image user posted image user posted image

Pridna punca, si vse lepo počistila....kosilo si imala pa tudi zelo slastnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....mmmmmm

Joj, sam ko ta prah takoj spet nazaj pride.user posted image

A maš ti tut rada segediner?
Zdle sem pa pojedla 2 banani in jabolko.user posted image Punce, zgledujte se po meni, kako zdravo živim...user posted image zvečer bom pa spet pico in sladoled...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
2.4.2009 17:19:59   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

drzite pesti za naso blueeyes ker na pregledu ne gre vse po nacrtih...vec vam sporocim ko se nam oglasi!user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi me držimo pesti, javi namuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
2.4.2009 17:20:37   
*Junona*

Dobro jutro drage babuške user posted image !

Evo jaz sem že doma iz pregleda, ravno pojedla svežo makovko z Gavrilovič pašteto. Toda detelja za tvoj zajtrk sem si še pustila malo prostora user posted image . Predvsem so mi v očke padla jajčka, ne vem, če ne bo naslednja malica jajčka s paradižnikom ... njamsi user posted image .

Torej pregled: nič ne bo s klubom "1 cm", sem še čisto zaprta, vendar maternični vrat skrajšan za tretjino in fajn zmehčan. G pravi, da sem učbeniški primer priprave na porod user posted image in da naj nič ne računam, da bo kaj pred rokom. To ravno ne vem, če je dobra novica user posted image . Vaginalni pregled je bil tako nežen kot bi se sama pregledala. Sem jo namreč pred pregledom vprašala, če bo bolelo in se je zelo potrudila in mi povedala, kako je treba, da se najbolj sprostim: čim bolj narazen kolena, zavestno spustit rito in tudi ni kar takoj vdrla, temveč se me je najprej dotaknila, nekaj sekund mirovala, potem pa šele šla globlje. Tako da jo moram pohvaliti to mojo G, da je bil res izjemno nežen pregled user posted image . Toda kaj veš, kakšen bi bil, če je ne bi vprašala in jo s tem vspodbudila, da se je bolj potrudila. Tako da punce, čim več moramo spraševati in "težiti" user posted image .
Pri CTG-ju je zraven sedel moj dragi (tako da ne vem, kako to kpmk, da tebi tega ne dovolijo, kar zateži jim! user posted image ), naša Ela je pridno spala, toda G ni kaj ekstra komplicirala, sem se enkrat obrnila, je malo poskočil utrip in je rekla, da je ok. Sem namreč pojedla tri napolitanke, toda naša princeska se ni dala motiti, saj je to njena ura za spanec user posted image . S kilami sem do sedaj (37t) prišla na +14, tako da upam, da se bo sedaj tukaj ustavilo, saj od 37t do 40t se naj ne bi več nič zredile, čeprav gredo bebice še vedno malo gor v teži. No bomo videli kako bo to šlo z mojimi čokoladnimi seansami user posted image user posted image user posted image . Čeprav babnice priznam, da me malo peče vest user posted image , saj vem, da s tem gotovo ne koristim Eli, saj ne gre za zdravo hrano. Hvala bogu, da me vsaj moj dragi opozarja in malo skrega, ker drugače bi najbrž še bolj pretiravala user posted image .
brigita23 - Hvala za lepe večerne želje user posted image . Upam, da si tudi ti lepo spančkala user posted image . Si mi že poslala mail, kamor ti pošljem porodni načrt? Mogoče sem spregledala ... user posted image . Praviš, da si boš v P vzela svoj mehki plašček. Kje pa si ga nabavila? Jaz si ga namreč kupujem že leta in leta in se mi najprej zdijo vsi tako velikanski, potem pa še čudni modeli, pa dragi ... pravzaprav še v življenju nisem imela kopalnega plašča! user posted image Ja, tudi to je možno user posted image . Bi pa morda izkoristila to priložnost in si ga končno nabavila. Imaš kakšno idejo, kje iskati? Hvala! user posted image

kpmk - "Vsako tele ima svoje vesele" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Madonca si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

Artičoka - Vse najboljše za rojstni dan! user posted image

Sonček85 - Najprej vse najboljše, ostani takšen sonček kot si! user posted image user posted image user posted image
Pa javi, kako je bilo na pregledu. Jaz se bom očitno še kar kakšnih 14 dni, če ne celo tri tedne tako nerodno prekladala naokoli, tako da me prav zanima, katera od naju bo prej user posted image .

Junona - Mi je zelo všeč tvoj seznam za P, vidim, da si med obvezno opremo dodala tudi alinejo "sladkarije" user posted image user posted image user posted image . Tako je treba! user posted image user posted image user posted image Jaz si bom nekaj energijskih čokoladic vzela s sabo za porod, ker mislim med porodom jesti, če bom začutila, da sem lačna. Sem se že z babico dogovorila, da mi ne bo komplicirala.

Moram priznati, da me je pregled pri G kar pomiril user posted image , saj me je zadnja dva dni vse tako bolelo, da sem se kar malo ustrašila, da je kaj narobe. Toda pravi, da pač vse bolj čutim, ker sem drobne postave. In da je otrdevanje trebuha v tem obdobju odlično, saj to pomeni, da maternica vadi. Ni kaj, da mi ne bi slučajno kdo očital, da nič ne treniram, jaz treniram na polno user posted image user posted image user posted image .

Držim pesti, da ste tudi ve ok user posted image . Malo bomo še skupaj pojamrale, kako nas vse boli, kako težko spimo, se težko premikamo, si ne moremo obleči nogavic, je tuširanje pravi projekt ... pa bo tukaj naš dan in bomo v rokah držale naše zakladke user posted image user posted image . A prvo aprilsko bebico že imamo?

Se tipkamo kaj še kasneje, grem zdaj še malo spančkat, saj sem vstala že ob 6h user posted image .

Čao,
NenaLena

Ola Nenči...ja mail sem ti poslala na zsuser posted image  evo tuksj je še enkrat če si ga spregledala (brigita.frisek@volja.net)

Čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image , samo da je Eli fino v tvojem bušiju in da veselo miga...ima pa potem isto uro spanja kot naš bebi, tako da če bo po porodu tako bova lahko istočasno prišle pokukat na rruser posted image user posted image .

Plašček sem kupila v trgovini OVIESSE v našem City centru v Celju, je parv fajni

user posted image

in topel...pa tudi ni tak velik kot ostali ampak se lepo prilega telesu, pa ušit pasek ima. Ga kasneje poslikam pa ga bom dala v album ok.

Majo pa tam full poceni te plaščke jst sem dala mnda ene 20 EUR.user posted image  Pa tudi pižame majo prav srčkane.

Js sem bla tut včeraj tam, pižamco so res take lepe... ampak šlafroka pa nisem vidla... daj ga prosim poslikaj, ker si ga imam namen kupit...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3444
2.4.2009 17:21:33   
*Junona*

ojla punce

joj kake pridne čvekice ste ble spet danesuser posted image user posted image user posted image user posted image ....no pa smo dobili prvega uradnega aprilčka, še enkrt čestitke mamici in sinkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj počnete? Jst sem od zjutraj pa do zdle lutala okoli...sva bla z dragim na kavici, kosilu, mal pri mojih no in potem še v trgoviniuser posted image ...zdej pa sem spet čist zmozganauser posted image ....sva z bebijem komi čakala da se mal uležemuser posted image .

No vas grem malo prebrat, da vidim kaj ddogaja???? Kdaj je
žurka pri sončku, pomočniki bojo????
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob 18. uri je zbor na avtobusni postaji v Žalcu... js se še sam oblečem in šibam.user posted image user posted image user posted image user posted image Se vidimo punce.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3445
2.4.2009 17:22:20   
*Junona*

Ja res so čudni user posted image  
Pol pa kej dobrega pojej in na akupunkturo,....  sej je fajn mal umiritve, ko moraš tam ležat user posted image

Prav paše ja. Zadnjič je bil moj dragi zraven in me je gor pa dol spuščal s posteljo.user posted image user posted image user posted image Danes tudi gre.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
2.4.2009 17:22:30   
*Junona*

me smo najbolj  sexy ženske na svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Itakkkkkkk!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
2.4.2009 17:22:57   
*Junona*

Vse ,ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nena.dane je moja G lepo dragemu razložila ,da slončkanje pripomore in da se zelo priporoča,je kr malo zafarbal user posted image user posted image user posted image user posted image no sem rkela saj če bova 1x na t do poroda ,bo ok pa je rekel ok user posted image user posted image user posted image user posted image nena .ja ne vem katera bno prej ti imaš MV zmehčan ,jaz iam bebija že čisto doli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kalolifer :mi  ga ne bomo uporabljali ,saj je v stanovanju ves čas toplo,če nimam oknov odprtih je zelo vroče
blueeyes:super za malo včeraj da je bilo po tuširanju vse ok,user posted image
nalini:lepa porodna zgodba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prva pomoc za aprilske mamice:najbolj pametno bi bilo da se jo da kr na temo dojenček kjer je že miška odprla temo -samo moje mnenje
detelja:vidim ,da si spet pripravila več kot odličen zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image
pomočniki.sem si kr očke spočila tolk jih je user posted image user posted image user posted image
klavdyk.jaz si čaja ne sladkamuser posted image

Prva pomoč za mamice je že prpopana tudi na temo dojenček.user posted image

Kalorifer, mi smo imeli danes prvo kopanje in naj bi bila temperatura v kopalnici oz. prostoru, kjer se kopa 22 stopinj, tako da sem ga uporabila. Drgač pa naj bi bila v stanovanju čez dan temperatura primerna za vse (odrasle, otroke in DOJENČKE) med 20 in 21 stopinjami, ponoči pa med 18 in 19 stopinjami....podatek moje patronažne.

Zajtrkuser posted image user posted image user posted image

Pomočniki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanimivo... nam je v MŠ rekla, da naj bo T v prostoru, kjer kopamo novorojenčka 25*C. Ker ni logično, da ga imamo nagega in mokrega v samo za stopinjo bolj toplem prostoru kot pa oblečenega.

Sem imela termometer, da sem vidla kolko stopinj je bilo v sobici in jih je bilo res 22. Ti moram povedat, da sem bila v kratkih rokavih in sva se s patronažno dobesedno topile. Še moj tamali, ki je bil zraven je kar pobegnil, ker je rekel, da ne more dihat, ker je preveč vroče. Res je, da je bila tamala naga, a tudi ona čuti razliko med standardno temperaturo in temperaturo sobe pred kopanjem. Mi imamo drgač v hiši 20,5 stopinj.

Logično ali ne važno, da je razlika med normalno temeraturo in kopalno temperaturo. Saj če boš 50 ljudi vprašala za temperaturo, ti bodo povedali VSI različne številke.

Poznam enih, ki imajo v stanovanju neverjetnih 27 stopinj, ko pa kopajo otroka si ne predstavljam kakšna savna je....

Vedi, da otroku nasplošno (ne med kopanjem) bolj škodi višja temperatura (ker se razvijajo virusi, bacili, ...) kot pa nižja temperatura.

Točno to sem hotela poudarit.user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
2.4.2009 17:23:37   
*Junona*

Moj se je tut poredil... si je pridelal tako srčkan majhen podbradek...user posted image user posted image user posted image tako, da ga imava sedaj oba.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
2.4.2009 17:25:58   
*Junona*
Zdej se grem pa počas zrihtat, čez eno uro imam pikanje.user posted image

Se tipkamo zvečer.user posted image

Papa.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?