|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
2.4.2009 10:54:27   
*Junona*
Zdej pa šibam delat.

Vas vmes še kaj prečekiram.

Papa.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
2.4.2009 10:57:36   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Dobro jutro.user posted image

Kako smo?

Js se ravnokar opravljam generalno pospravit stanovanje...upam, da mi danes uspe. Jutri ne bo časa, zjutraj imam CTG, potem pa kremšnite pečem.user posted image user posted image user posted image

Sonček, kje se skrivaš? Že dvakrat sma se danes menile po telefonu, na forum pa še nisi uspela pridit.user posted image user posted image user posted image

Kpmk, upam, da se čimprej začne zares, ker tole čez rok je res pravo mučenje, kajne?

Detelja, hvala za zajtrk.user posted image user posted image user posted image

A jutri zjutraj maš ctg v šentjurju? Pol pomeni da ni dr-ja v bolnici jutri user posted image  no bo pa kdo drug user posted image
Joj res je že pravo mučenje, .... pa skoz telefoni, pa maili,... pa kr neki, pa vse me že boli pa nestrpna sem ko bi res že rada videla najinega user posted image ,... ma najboljš bi blo da bi me kr naenkrat enkrat ponoči zgrabl in bi blo to to,.... tak pa zdej na 2 dni na preglede, pa sej veš ko se načakaš, tle v bolnici baje full čakaš, jst včeraj sreča nisem tak fejst ker sem mela popoldan, jutri se pa zna zavlečt user posted image

Ti pa kremšnite pečeš - joj si pridna user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
2.4.2009 10:58:49   
kpmk
Junona - pametna ideja,... kr po moje res zna cuker padit,... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
2.4.2009 11:05:34   
malapikica
Pozdravljene.

Sonček in artičoka - Vse najboljše user posted image user posted image

Tudi pri meni je bila noč kar dolga. Sem se zbudila nekje ob 4ih in nisem več spala. Šele zjutraj, ko sem moja dva odpravila, sem še malo zadremala.
Moram si danes še noge poriktat, mam jutri pregled pa upam, da zvem kake dobre novičke.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
2.4.2009 11:11:50   
sonček85
samo toliko da se vam javim ,ker me je Junonca kregala kje sem user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se.Kasneje vas berem za nazaj k pridem domov ,saj me dragi pelje danes na kosilo ,da ne bom doma kuhala user posted image

No napišem vam samo poročilo,hvala vsem za čestitke  so me ganila user posted image

No sedaj še pa moje poročanje s pregleda.
Najprej CTG .vse ok ,mali je migal k nori ,ati pa ves ganjen zraven user posted image
No in potem grem do G ,narediva UZ pa reče ja mi smo pa že čisto nizko z glavico,srček lepo bije,glavica je 91mm premer,buši ok,pljučka dobro razvita saj se je že videl refleksni del  in G je bila zelo zadovoljna,težki smo 2700g(meni se zdi malo mal samo če je G bila zadovoljna potem sem jaz tudi,čene bi že kaj rekla)posteljica je že malo pikčasta  tko da počasi že res lahko pričakujemo.Glavico pa itak ni mogel ničveč premikat tko da zgleda da je žže kr ornk zarit notri ,samo ustka je premikal tko koda bi jedel user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem full happy ,saj je res možno da rodim prej user posted image user posted image user posted image user posted image nasl.pregled imam pa v torek in nasl.torek 7.4 in 14.4
in še naj vas malo počastim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
2.4.2009 11:14:56   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

samo toliko da se vam javim ,ker me je Junonca kregala kje sem user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se.Kasneje vas berem za nazaj k pridem domov ,saj me dragi pelje danes na kosilo ,da ne bom doma kuhala user posted image

No napišem vam samo poročilo,hvala vsem za čestitke  so me ganila user posted image

Najprej CTG .vse ok ,mali je migal k nori ,ati pa ves ganjen zraven user posted image
No in potem grem do G ,narediva UZ pa reče ja mi smo pa že čisto nizko z glavico,srček lepo bije,glavica je 91mm premer,buši ok,pljučka dobro razvita saj se je že videl refleksni del  in G je bila zelo zadovoljna,težki smo 2700g(meni se zdi malo mal samo če je G bila zadovoljna potem sem jaz tudi,čene bi že kaj rekla)posteljica je že malo pikčasta  tko da počasi že res lahko pričakujemo.Glavico pa itak ni mogel ničveč premikat tko da zgleda da je žže kr ornk zarit notri ,samo ustka je premikal tko koda bi jedel user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem full happy ,saj je res možno da rodim prej user posted image user posted image user posted image user posted image nasl.pregled imam pa v torek in nasl.torek 7.4 in 14.4
in še naj vas malo počastim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Super novička user posted image user posted image user posted image  super za pregled user posted image user posted image user posted image  
Kok si se lepo potrudila s pogostitvijo user posted image  
Lep dan in izkoristi ga čim lepše user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
2.4.2009 11:17:11   
tinaaja
No pri meni je bilo tud cudno ponoci, sem se ob 3 zbudila, wc in pol nikakor zaspat user posted image In sem okoli 4 vstala, sla vodo pit, mal pred comp, pol je pa ze mala zacutila,d a me ni (cudo otroka- ne morem verjet, kako ve,kdaj grem stran) in se je zacela oglasat.. Sem glih nazaj zaspala, ko je bilo treba vstat user posted image

No, sem bila ze pridna danes - pomila hladilnik, malo zdrgnila kavc, zdaj me caka britje nog s silkepilom user posted image , pol pa moram se od zadnjega leta slike dat delat - OMG user posted image Pol pa ze kaj skuhat, pol pa ...
Aja, rodit danes ne grem, nimava casa.. user posted image Hocem, da gre moj nujno na en sestanek glede bodocega stanovanja..

Ju3 pa pregled... mal sem zivcna..

So se pa tud pri meni zaceli telefoni... JA, sem samo hotla vprasat, kako si... AAAAAAA sem rekla zadnji klicateljici - da ravno rojevam, jo je skoraj infarkt, se je zacela poslavljat user posted image Ma saj so ful prijazni, da jih skrbi - je treba gledat s te stani a ne user posted image user posted image

Malinov caj -- pijem ze ene 3 tedne.. a to kaj pove? Upam, da bo vsaj porod tok hitrejsi - ceprav ze precej dobro vem, kok fejst boli hitro odpiranje. ampak vseen raje hitro in zelo bolece, kot pa dolgooo.

Kaj se? Aja tud kopalnico bi bilo fino pomit user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
2.4.2009 11:19:04   
tinaaja
user posted image za pregled soncek.. ti privoscim, da mali pride kaj prej .. tole na konc ni vec tok lustno user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
2.4.2009 11:21:26   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

No pri meni je bilo tud cudno ponoci, sem se ob 3 zbudila, wc in pol nikakor zaspat user posted image In sem okoli 4 vstala, sla vodo pit, mal pred comp, pol je pa ze mala zacutila,d a me ni (cudo otroka- ne morem verjet, kako ve,kdaj grem stran) in se je zacela oglasat.. Sem glih nazaj zaspala, ko je bilo treba vstat user posted image   Joj te noči, pr men je tud user posted image

No, sem bila ze pridna danes - pomila hladilnik, malo zdrgnila kavc, zdaj me caka britje nog s silkepilom user posted image , pol pa moram se od zadnjega leta slike dat delat - OMG user posted image Pol pa ze kaj skuhat, pol pa ...
Aja, rodit danes ne grem, nimava casa.. user posted image Hocem, da gre moj nujno na en sestanek glede bodocega stanovanja..

Ju3 pa pregled... mal sem zivcna..  Držim pesti da čimprej opraviš in poročaš fajn novičke user posted image

So se pa tud pri meni zaceli telefoni... JA, sem samo hotla vprasat, kako si... AAAAAAA sem rekla zadnji klicateljici - da ravno rojevam, jo je skoraj infarkt, se je zacela poslavljat user posted image Ma saj so ful prijazni, da jih skrbi - je treba gledat s te stani a ne user posted image user posted image   Res je full lepo da jih skrbi, ampak vsak dan eno in isto? user posted image  No sej verjetn pa če me ne bi nihče poklicu mi pa spet ne bi blo prav, češ da je vsem vseeno user posted image  Oh sem čudna user posted image

Malinov caj -- pijem ze ene 3 tedne.. a to kaj pove? Upam, da bo vsaj porod tok hitrejsi - ceprav ze precej dobro vem, kok fejst boli hitro odpiranje. ampak vseen raje hitro in zelo bolece, kot pa dolgooo.

Kaj se? Aja tud kopalnico bi bilo fino pomit user posted image   Grem jst tud se malo pretegnat pa še kej pospravt,.... da ne bom samo razmišljala kdaj bi lahko letela v Rim user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
2.4.2009 11:22:01   
kpmk

user posted image za pregled soncek.. ti privoscim, da mali pride kaj prej .. tole na konc ni vec tok lustno user posted image

se strinjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
2.4.2009 11:23:54   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina- a tk praviš, da se dete noče obrnit? je že zdaj trmast kk bo šele pol user posted image user posted image user posted image a nasl.tedn imaš pregled spet v bolnici?kdo je pa bil včeraj dežuren v bolnici?kk se počutiš? js sm fajn boljš kot prej celo nosečnostuser posted image user posted image . edino včeraj, ko sm bla zuni, sm mal stala in gledala malega ko se je igral, me je tk štihnalo v križu, da sm mogla it dol se vsest. sm misla, da me bo A. mogel kr pelat.

Ne, noče! Trmast bo pa...ne vem po kom kaj! user posted image user posted image user posted image
Ja, naslednji tedn mam pa spet v bolnici. Na oddelku je bla včeraj dr. Juvanova. Ful je fajna, tk ko moja G.

Drugač sem pa vredu, še zmeri mam probleme z obračanjem v postelji, drugač pa bo. user posted image

Kk si pa kaj ti? Aja,. pa ne moreš it prej kam, ko pa na velik petek! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
2.4.2009 12:06:27   
simonaa
Hojla punce!

Po dolgem času spet jaz, nimam časa brat za nazaj, toliko da se malo oglasimuser posted image . Hvala lepa za vse čestitke.

Naša Ana je pravi sonček, pridna, edino ponoči mamico ne pusti spatuser posted image .
Za seznamček pa naj povem, da je bila dolga 49 cm.

Držite se in se lepo čuvajte še zadnje dni, ko ste srečke nosečke, jaz pa se še javim kaj.

Pa seveda, Sonček in Artičoka, vse naj naj in user posted image .

Lp od Ane in njene mamiceuser posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
2.4.2009 12:11:35   
diti
Pozdravljene čvekice!

Včeraj sem imela pregled, vendar šele ob šestih zvečer, tako da bom danes raportirala.

torej, pričakovala sem, da bo rekel, da sem že kaj odprta, vendar je stanje nespremenjeno; vrat je sicer zmehčan, vendar še čisto zaprt. Rekel mi je, da še ne kaže, vendar nikoli ne veš. Jst sem mu pa rekla, da bi drugi teden že šla rodit. Otroček je že tko 38 tednov star, noseči smo še pa dlje časa.

Ctg-ja mi še zdaj ni delal, sestra mi je rekla, da ga naredi, samo če bom čez rokuser posted image

No, po pregledu pa me je moj dragi peljal v Mcdonaldsa na chikna in sladoled, njami.

Naslednji pregled imam 8. 4.

Sem brala, da je bilo prejšnji vikend 30 porodov v Ljubljani. Upam, da v Celju ni tako gneče, ker imamo samo 5 ležišč za rojevanje; kaj, če nas je pa več, gremo pa na hodnik?user posted image

Sonček, Artičoka - vse najboljše za r. d.user posted image

A mogoče katera ve, katerega v mesecu se nakazuje porodniška?

lep dan še naprej!

Diti

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
2.4.2009 12:25:25   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: diti

Pozdravljene čvekice!

Včeraj sem imela pregled, vendar šele ob šestih zvečer, tako da bom danes raportirala.

torej, pričakovala sem, da bo rekel, da sem že kaj odprta, vendar je stanje nespremenjeno; vrat je sicer zmehčan, vendar še čisto zaprt. Rekel mi je, da še ne kaže, vendar nikoli ne veš. Jst sem mu pa rekla, da bi drugi teden že šla rodit. Otroček je že tko 38 tednov star, noseči smo še pa dlje časa.

Ctg-ja mi še zdaj ni delal, sestra mi je rekla, da ga naredi, samo če bom čez rokuser posted image   sej to se res od g do g razlikuje,...

No, po pregledu pa me je moj dragi peljal v Mcdonaldsa na chikna in sladoled, njami.

Sem brala, da je bilo prejšnji vikend 30 porodov v Ljubljani. Upam, da v Celju ni tako gneče, ker imamo samo 5 ležišč za rojevanje; kaj, če nas je pa več, gremo pa na hodnik?user posted image   Ha ha ne me strašit,.... se bomo porazporedile,... bo pa katera v čakalnici počakala in mal zadrževala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A mogoče katera ve, katerega v mesecu se nakazuje porodniška? Nisem čist 100% sam mislim pa da okoli 15tega.

lep dan še naprej!

Diti

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.4.2009 12:29:05   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina- a tk praviš, da se dete noče obrnit? je že zdaj trmast kk bo šele pol user posted image user posted image user posted image a nasl.tedn imaš pregled spet v bolnici?kdo je pa bil včeraj dežuren v bolnici?kk se počutiš? js sm fajn boljš kot prej celo nosečnostuser posted image user posted image . edino včeraj, ko sm bla zuni, sm mal stala in gledala malega ko se je igral, me je tk štihnalo v križu, da sm mogla it dol se vsest. sm misla, da me bo A. mogel kr pelat.

Ne, noče! Trmast bo pa...ne vem po kom kaj! user posted image user posted image user posted image
Ja, naslednji tedn mam pa spet v bolnici. Na oddelku je bla včeraj dr. Juvanova. Ful je fajna, tk ko moja G.

Drugač sem pa vredu, še zmeri mam probleme z obračanjem v postelji, drugač pa bo. user posted image

Kk si pa kaj ti? Aja,. pa ne moreš it prej kam, ko pa na velik petek! user posted image user posted image user posted image

ja dr.juvanova je res fajn. sm bla prej.tedn pri njej na pregledu.sma se ful lepo pogovarjale. drugače pa res se mi ša ta teden nikamor ne mudi, tk da v petek pa res. upam, da nem pol razočaranauser posted image user posted image no če bo prej ne, sm če bomo še pa za veliko noč doma, tej bo pa jojuser posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
2.4.2009 12:33:14   
*Junona*
Joj, kak pa danes nismo nič zgovorne.user posted image

Js sem končala z generalko, sem čist mokra in rdeča v obraz. Kondicija na psu.user posted image
Edino poesesal mi bo dragi, ker js ne morem več, sem kot nasedli kit zdle.
Pa lačna sem že počasi.user posted image Bomo papal segediner danes.user posted image Se mi prav lušta kislega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
2.4.2009 12:33:34   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image

Uuuu, kakšna fina pogostitev. Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
2.4.2009 12:34:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Junona - pametna ideja,... kr po moje res zna cuker padit,... user posted image user posted image user posted image  

Ane da je pametna? Sam mene tak mika, da bi že zdej kiro osprla in pojedla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
2.4.2009 12:35:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: diti

Pozdravljene čvekice!

Ctg-ja mi še zdaj ni delal, sestra mi je rekla, da ga naredi, samo če bom čez rokuser posted image

Sem brala, da je bilo prejšnji vikend 30 porodov v Ljubljani. Upam, da v Celju ni tako gneče, ker imamo samo 5 ležišč za rojevanje; kaj, če nas je pa več, gremo pa na hodnik?user posted image

A mogoče katera ve, katerega v mesecu se nakazuje porodniška?

lep dan še naprej!

Diti

Diti, bravo za uspešen pregled.user posted image user posted image user posted image
Tako kot si rekla, nikoli ne veš. Lahko je vsak čas... npr. voda ti odteče in to je to, ne glede na to, če si odprta ali zaprta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj si pa pri kardiologu uredila?

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
2.4.2009 12:35:27   
*Junona*

Kako smo?

Js se ravnokar opravljam generalno pospravit stanovanje...upam, da mi danes uspe. Jutri ne bo časa, zjutraj imam CTG, potem pa kremšnite pečem.user posted image user posted image user posted image

Sonček, kje se skrivaš? Že dvakrat sma se danes menile po telefonu, na forum pa še nisi uspela pridit.user posted image user posted image user posted image

Kpmk, upam, da se čimprej začne zares, ker tole čez rok je res pravo mučenje, kajne?

A jutri zjutraj maš ctg v šentjurju? Pol pomeni da ni dr-ja v bolnici jutri user posted image  no bo pa kdo drug user posted image
Joj res je že pravo mučenje, .... pa skoz telefoni, pa maili,... pa kr neki, pa vse me že boli pa nestrpna sem ko bi res že rada videla najinega user posted image ,... ma najboljš bi blo da bi me kr naenkrat enkrat ponoči zgrabl in bi blo to to,.... tak pa zdej na 2 dni na preglede, pa sej veš ko se načakaš, tle v bolnici baje full čakaš, jst včeraj sreča nisem tak fejst ker sem mela popoldan, jutri se pa zna zavlečt user posted image

Ja, jutri zjutraj imam CTG. A misliš, da me bo pregledal vaginalno? Tebe je? Imam pa prvi CTG.user posted image

Jutri jih bom pekla.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 2.4.2009 12:36:14 >

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
2.4.2009 12:38:34   
kpmk

Joj, kak pa danes nismo nič zgovorne.user posted image

Js sem končala z generalko, sem čist mokra in rdeča v obraz. Kondicija na psu.user posted image
Edino poesesal mi bo dragi, ker js ne morem več, sem kot nasedli kit zdle.
Pa lačna sem že počasi.user posted image Bomo papal segediner danes.user posted image Se mi prav lušta kislega.user posted image user posted image user posted image

Ja nič nismo zgovorne, se pozna da ni pomočnikov user posted image
Jst sem tud mal pucala,.... se kr boljš počitim ko vem da sem neki naredla,... počas bom šla pa mal zadremat, če bom lahko,....
Joj jst pa še ne vem kaj naj danes naredim za južnouser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
2.4.2009 12:38:58   
kpmk

Ane da je pametna? Sam mene tak mika, da bi že zdej kiro osprla in pojedla...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
2.4.2009 12:40:10   
tinaaja
Nakazila porodniske ... vsak mesec dobite info tukaj http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp Morajo za april se objavit, ampak v veliki vecini je 14 ali 15 v mesecu.

Jaz sem spet na kavcu, sem pomila kopalnico in zdaj me sramna kost spet tko boli, da user posted image

Se slike uredim in je moj plan za danes presezen user posted image

user posted image

Pocasi ne bom vec tok vesela skrbi vseh okoli, ker zdaj se javljajo ze tisti, ki se celo nosecnost niso... user posted image Ma daj.. kwa zdaj hocjo - ce prej ni bilo casa za javljanje, naj me tud se teh par dni pustijo pri miru user posted image mal sem vremenska user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
2.4.2009 12:41:53   
kpmk

Kako smo?

Ja, jutri zjutraj imam CTG. A misliš, da me bo pregledal vaginalno? Tebe je? Imam pa prvi CTG.user posted image

Jutri jih bom pekla.user posted image user posted image user posted image

Po moje te ne bo ker on ne gleda, pravi da ni dobro,.... no ne vem mene je enkrat nekje v 30tem tednu,... pol pa do včeraj nič,.... pa tud sestra ti ne reče da se pojdi spreoblečt, .... saj veš mogoče pa če bo ugotovil, da mora preverit da te bo,.... mene je včeraj samo zato, ker je reku da če bi lahko bila akcija da bi mi sprožu, pa žal še nismo zreli za akcijo user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
2.4.2009 12:44:18   
kpmk

Nakazila porodniske ... vsak mesec dobite info tukaj http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp Morajo za april se objavit, ampak v veliki vecini je 14 ali 15 v mesecu.

Jaz sem spet na kavcu, sem pomila kopalnico in zdaj me sramna kost spet tko boli, da user posted image   danes pa mamo vse user posted image  akcijo s pucarijo user posted image  

Se slike uredim in je moj plan za danes presezen user posted image   jst pa ne znam tle prpopat slikce user posted image user posted image

user posted image

Pocasi ne bom vec tok vesela skrbi vseh okoli, ker zdaj se javljajo ze tisti, ki se celo nosecnost niso... user posted image Ma daj.. kwa zdaj hocjo - ce prej ni bilo casa za javljanje, naj me tud se teh par dni pustijo pri miru user posted image mal sem vremenska user posted image user posted image   te čist štekam, .... verjetno res malo vreme na nas vpliva, men se zdi da sem full tečna user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?