|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
2.4.2009 14:23:53   
Anonimen
kpmk - Mogoče pa najbolje, da vsem, ki te kličejo rečeš, da ti je G rekla, da vse kaže, da boš rodila 14 dni po roku. Da si pridobiš malo cajta, ko ti dajo mir s klici? user posted image Le ideja ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3351
2.4.2009 14:25:15   
Anonimen
malinov čaj - Ga še vedno nisem začela piti ... mislim, da bom začela drug teden. Ne vem, nekaj mi govori, da še ne ... Imam pa jaz neke čarovniške user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3352
2.4.2009 14:25:50   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Vse ,ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nena.dane je moja G lepo dragemu razložila ,da slončkanje pripomore in da se zelo priporoča,je kr malo zafarbal user posted image user posted image user posted image user posted image no sem rkela saj če bova 1x na t do poroda ,bo ok pa je rekel ok user posted image user posted image user posted image user posted image nena .ja ne vem katera bno prej ti imaš MV zmehčan ,jaz iam bebija že čisto doli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kalolifer :mi  ga ne bomo uporabljali ,saj je v stanovanju ves čas toplo,če nimam oknov odprtih je zelo vroče
blueeyes:super za malo včeraj da je bilo po tuširanju vse ok,user posted image
nalini:lepa porodna zgodba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prva pomoc za aprilske mamice:najbolj pametno bi bilo da se jo da kr na temo dojenček kjer je že miška odprla temo -samo moje mnenje
detelja:vidim ,da si spet pripravila več kot odličen zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image
pomočniki.sem si kr očke spočila tolk jih je user posted image user posted image user posted image
klavdyk.jaz si čaja ne sladkamuser posted image

Prva pomoč za mamice je že prpopana tudi na temo dojenček.user posted image

Kalorifer, mi smo imeli danes prvo kopanje in naj bi bila temperatura v kopalnici oz. prostoru, kjer se kopa 22 stopinj, tako da sem ga uporabila. Drgač pa naj bi bila v stanovanju čez dan temperatura primerna za vse (odrasle, otroke in DOJENČKE) med 20 in 21 stopinjami, ponoči pa med 18 in 19 stopinjami....podatek moje patronažne.

Zajtrkuser posted image user posted image user posted image

Pomočniki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
2.4.2009 14:26:35   
Miška2006

Ja. Smo rodili.  Veliki smo 49 cm ,težki pa 3090 g

matcar čestitkee  za prvo uradno aprilsko mami in otročka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
2.4.2009 14:27:20   
sonček85
nena.super za papirje in sedaj sva res čisto pripravljeni za v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bova videli kateri bo bolj ali Aleks ali Ela ,no jaz sem bila dobra tekačica na dolge proge tko da upam ,da je Aleks bolj na kratkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa zadnjič gledala mojo MK in sem se rodila 5 dni kasneje user posted image tko da ne vem,moj dragi je pa nedonošenček tko da boga pitaj po kom se bo vzel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja malo sem ga pa morala stisnat v kot user posted image user posted image user posted image user posted image
tvoj je pa to tko lepo razumevajoče prenesel user posted image user posted image user posted image

Upam,da obe rodiva pred rokom  kak teden prej user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
2.4.2009 14:27:46   
Anonimen
Pa danes sem fuuul žejna! Se mi zdi, da tankam vodo kot presušena zemlja user posted image . Ne vem, ali je kriv zvok dežja zunaj, ali sem včeraj enostavno premalo pila ... Tako da na zdravje punce user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
2.4.2009 14:29:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

malinov čaj - Ga še vedno nisem začela piti ... mislim, da bom začela drug teden. Ne vem, nekaj mi govori, da še ne ... Imam pa jaz neke čarovniške user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ga pa že pijem user posted image user posted image user posted image

kpmk - Mogoče pa najbolje, da vsem, ki te kličejo rečeš, da ti je G rekla, da vse kaže, da boš rodila 14 dni po roku. Da si pridobiš malo cajta, ko ti dajo mir s klici?  Le ideja ... 
to pa ni slaba ideja

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
2.4.2009 14:30:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Vse ,ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nena.dane je moja G lepo dragemu razložila ,da slončkanje pripomore in da se zelo priporoča,je kr malo zafarbal user posted image user posted image user posted image user posted image no sem rkela saj če bova 1x na t do poroda ,bo ok pa je rekel ok user posted image user posted image user posted image user posted image nena .ja ne vem katera bno prej ti imaš MV zmehčan ,jaz iam bebija že čisto doli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kalolifer :mi  ga ne bomo uporabljali ,saj je v stanovanju ves čas toplo,če nimam oknov odprtih je zelo vroče
nalini:lepa porodna zgodba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prva pomoc za aprilske mamice:najbolj pametno bi bilo da se jo da kr na temo dojenček kjer je že miška odprla temo -samo moje mnenje
detelja:vidim ,da si spet pripravila več kot odličen zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image
pomočniki.sem si kr očke spočila tolk jih je user posted image user posted image user posted image

Kalorifer, mi smo imeli danes prvo kopanje in naj bi bila temperatura v kopalnici oz. prostoru, kjer se kopa 22 stopinj, tako da sem ga uporabila. Drgač pa naj bi bila v stanovanju čez dan temperatura primerna za vse (odrasle, otroke in DOJENČKE) med 20 in 21 stopinjami, ponoči pa med 18 in 19 stopinjami....podatek moje patronažne.  ja tko nekje imamo mi T v našem stanovanju

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
2.4.2009 14:33:04   
Anonimen
Sonček85 - Se podpišem, da obe rodiva en teden pred rokom user posted image ! Jaz sem se drugače rodila 1 mesec pred rokom (sem bila zaradi zlatenice celo v inkubatorju user posted image ), tako da Ela očitno ni po meni. Ne vem pa točno, kako se je rodil moj dragi. Toda saj ni važno, midve sva se dogovorili, najina ovenčka bosta pa tako imela zadnjo besedo user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3359
2.4.2009 14:38:20   
Anonimen
Junona - Držim pesti, da se obloga poravna user posted image . Kaj pa če jo že zdaj, ko je še mokra, malo poštimaš in poskusiš polikat? Misliš, da likanje ne bo dovolj, da jo boš morala prav odšit? user posted image
Jaz sem tudi ravno včeraj likala pregrinjalo za posteljo, ki sem ga prala pri 40 stopinj in bi tudi moralo biti ok glede na navodila, pa se je kar skrčila, tako da je sedaj ravno prav velika (prej je bila malo prevelika). Zmečkana pa tudi tako, da sem se orng namučila, da sem jo spravila v red user posted image . Ni kaj, včasih se lahko kar fajn zafrknemo, pa nismo nič krivi user posted image . Kaj pa če bi jo kar nesla nazaj in zahtevala novo? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
2.4.2009 14:43:21   
Anonimen
Sonček85 - Ja ja, ti si pridna, se držiš najinega prvotnega dogovora: malinov čaj + user posted image . Jaz pa kar pri obojem nekaj štrajkam user posted image  user posted image  user posted image . Ne vem, kaj je zdaj to? user posted image  user posted image Očitno sem se čisto polenila. user posted image  user posted image  user posted image To pa je zato, ker pomočnike preskakujem in me nič ne zanimajo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
2.4.2009 14:45:05   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pa res aprilčice...kaj je zdej to? Kdaj bo se bo rodil/a prvi/a aprilček/ica?user posted image

Nmag, daj naredi otvoritev.user posted image user posted image user posted image

ga že imamo junonca user posted image user posted image user posted image

KAaajjjjjj? Kdo, kje?.... Hiter mi povej....user posted image user posted image user posted image user posted image JUPIIIIII

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si faca ,nisi ornk prebrala  post od nmag user posted image user posted image user posted image user posted image joj upam, da bo z oblogo  potem ok,da se poravna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prehitro brala.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
2.4.2009 14:46:20   
*Junona*

Kalorifer, mi smo imeli danes prvo kopanje in naj bi bila temperatura v kopalnici oz. prostoru, kjer se kopa 22 stopinj, tako da sem ga uporabila. Drgač pa naj bi bila v stanovanju čez dan temperatura primerna za vse (odrasle, otroke in DOJENČKE) med 20 in 21 stopinjami, ponoči pa med 18 in 19 stopinjami....podatek moje patronažne.

Pomočniki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanimivo... nam je v MŠ rekla, da naj bo T v prostoru, kjer kopamo novorojenčka 25*C. Ker ni logično, da ga imamo nagega in mokrega v samo za stopinjo bolj toplem prostoru kot pa oblečenega.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
2.4.2009 14:47:09   
*Junona*

Pa danes sem fuuul žejna! Se mi zdi, da tankam vodo kot presušena zemlja user posted image . Ne vem, ali je kriv zvok dežja zunaj, ali sem včeraj enostavno premalo pila ... Tako da na zdravje punce user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image

ej, to se je meni tudi že zgodilo...pila, pila, pila in še kar sem bila žejna, trebuh poln vode, jaz bi pa še kar pila... In kaj je bilo naslednje jutro...čudne cifre na tehtnici.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
2.4.2009 14:48:13   
*Junona*

Junona - Držim pesti, da se obloga poravna user posted image . Kaj pa če jo že zdaj, ko je še mokra, malo poštimaš in poskusiš polikat? Misliš, da likanje ne bo dovolj, da jo boš morala prav odšit? user posted image
Jaz sem tudi ravno včeraj likala pregrinjalo za posteljo, ki sem ga prala pri 40 stopinj in bi tudi moralo biti ok glede na navodila, pa se je kar skrčila, tako da je sedaj ravno prav velika (prej je bila malo prevelika). Zmečkana pa tudi tako, da sem se orng namučila, da sem jo spravila v red user posted image . Ni kaj, včasih se lahko kar fajn zafrknemo, pa nismo nič krivi user posted image . Kaj pa če bi jo kar nesla nazaj in zahtevala novo? 

Malo sem že poravnala zdaj ko je mokro. Bom videla, kaj bo, ko bo suho. Upam, da bo šlo, ker je tako lepa posteljnina.
Ja, z likanjem sem se pa js tudi namučila. Je težje likat to malo posteljnino kot tisto 200x200.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
2.4.2009 14:48:57   
Pat74
user posted image user posted image user posted image Čestitkematcar!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
2.4.2009 14:49:32   
Anonimen
Nič, grem še malo počivat. Kaj, ura je že 14.45 user posted image ? Jupi, moj bo čez dobre pol urce doma user posted image  user posted image  user posted image ! Zadnje čase sem namreč tako čustvena, da bi se samo muckala in stiskala, bi svojega user posted image najraje imela ves čas ob sebi. Ko pride domov iz službe, se ga tako razveselim, da se revež niti sezuti ne more v miru, ker mu že visim za vratom user posted image user posted image user posted image .  Lepo se imejte moje babuške, mogoče se še kaj tipkamo popoldan ali zvečer, če ne pa jutri.

En velik objem za vse Aprilčice in njihove sončke (tiste, ki ste že rodile) user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
2.4.2009 14:50:07   
sonček85

Sonček85 - Ja ja, ti si pridna, se držiš najinega prvotnega dogovora: malinov čaj + user posted image . Jaz pa kar pri obojem nekaj štrajkam user posted image  user posted image  user posted image . Ne vem, kaj je zdaj to? user posted image  user posted image Očitno sem se čisto polenila. user posted image  user posted image  user posted image To pa je zato, ker pomočnike preskakujem in me nič ne zanimajo user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te bom po riti k se vidva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLenaSonček85 - Se podpišem, da obe rodiva en teden pred rokom  ! Jaz sem se drugače rodila 1 mesec pred rokom (sem bila zaradi zlatenice celo v inkubatorju ), tako da Ela očitno ni po meni. Ne vem pa točno, kako se je rodil moj dragi. Toda saj ni važno, midve sva se dogovorili, najina ovenčka bosta pa tako imela zadnjo besedo    
točno tko je
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
2.4.2009 14:50:10   
sonček85

Pa res aprilčice...kaj je zdej to? Kdaj bo se bo rodil/a prvi/a aprilček/ica?user posted image

Nmag, daj naredi otvoritev.user posted image user posted image user posted image

ga že imamo junonca user posted image user posted image user posted image

KAaajjjjjj? Kdo, kje?.... Hiter mi povej....user posted image user posted image user posted image user posted image JUPIIIIII

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si faca ,nisi ornk prebrala  post od nmag user posted image user posted image user posted image user posted image joj upam, da bo z oblogo  potem ok,da se poravna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prehitro brala.user posted image user posted image user posted image

se zgodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zellllo (lepo je biti sosed)user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
2.4.2009 14:50:12   
sonček85

Zanimivo... nam je v MŠ rekla, da naj bo T v prostoru, kjer kopamo novorojenčka 25*C. Ker ni logično, da ga imamo nagega in mokrega v samo za stopinjo bolj toplem prostoru kot pa oblečenega.

ja to je pa nam tudi rekla ,točno ,prostor pa drugače tko k je miška napisala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
2.4.2009 14:50:53   
sonček85
tudi jaz grem počasi ,se vam še kaj oglssim ,samo boljubim pa ne user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
2.4.2009 14:51:34   
Anonimen
Junona - Jaz imam to srečo, da midva sploh nimava tehtnice user posted image  user posted image  user posted image , tako da če bo ogledalo kaj pokazalo, če ne pa je očitno Ela vse popila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
2.4.2009 14:53:59   
Anonimen
Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec user posted image  user posted image  user posted image . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil user posted image  user posted image  user posted image . Zares grem! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
2.4.2009 15:07:20   
kpmk

Ja. Smo rodili.  Veliki smo 49 cm ,težki pa 3090 g

matcar čestitkee  za prvo uradno aprilsko mami in otročka

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  SUPER user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
2.4.2009 15:11:49   
kpmk

[/quote]

Ja, sej men je tut reku, da če le ni treba gledat, ne gleda. Da ni najbolj fajn. Js sem prejšnjič imela vnetje in mi je dal svečke, zato me je pogledal. Se mi pa zdi, da se mi vnetje ni pozdravilo, tako da čisto možno, da me bo jutri tudi. A ti je delal še kak UZ po kontroli rasti v nekje 33. tednu? Al je bil to zadnji UZ? No, razen zdaj ko ti ga je naredil v P.

[/quote]

Ja nazadnje zabeleženega v knjigi imam tega v 33t. Drgač mi je pa skor vedno na hitro naredil uz,.... ampak ni zabeležil v knjigo.

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?