Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
kpmk - Mogoče pa najbolje, da vsem, ki te kličejo rečeš, da ti je G rekla, da vse kaže, da boš rodila 14 dni po roku. Da si pridobiš malo cajta, ko ti dajo mir s klici? Le ideja ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
malinov čaj - Ga še vedno nisem začela piti ... mislim, da bom začela drug teden. Ne vem, nekaj mi govori, da še ne ... Imam pa jaz neke čarovniške .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:25:50
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Vse ,ki ste imele preglede nena.dane je moja G lepo dragemu razložila ,da slončkanje pripomore in da se zelo priporoča,je kr malo zafarbal no sem rkela saj če bova 1x na t do poroda ,bo ok pa je rekel ok nena .ja ne vem katera bno prej ti imaš MV zmehčan ,jaz iam bebija že čisto doli kalolifer :mi ga ne bomo uporabljali ,saj je v stanovanju ves čas toplo,če nimam oknov odprtih je zelo vroče blueeyes:super za malo včeraj da je bilo po tuširanju vse ok, nalini:lepa porodna zgodba Prva pomoc za aprilske mamice:najbolj pametno bi bilo da se jo da kr na temo dojenček kjer je že miška odprla temo -samo moje mnenje detelja:vidim ,da si spet pripravila več kot odličen zajtrk pomočniki.sem si kr očke spočila tolk jih je klavdyk.jaz si čaja ne sladkam Prva pomoč za mamice je že prpopana tudi na temo dojenček. Kalorifer, mi smo imeli danes prvo kopanje in naj bi bila temperatura v kopalnici oz. prostoru, kjer se kopa 22 stopinj, tako da sem ga uporabila. Drgač pa naj bi bila v stanovanju čez dan temperatura primerna za vse (odrasle, otroke in DOJENČKE) med 20 in 21 stopinjami, ponoči pa med 18 in 19 stopinjami....podatek moje patronažne. Zajtrk Pomočniki
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:26:35
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Ja. Smo rodili. Veliki smo 49 cm ,težki pa 3090 g matcar čestitkee za prvo uradno aprilsko mami in otročka
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:27:20
|
|
|
|
sonček85
|
nena.super za papirje in sedaj sva res čisto pripravljeni za v Rim Ja bova videli kateri bo bolj ali Aleks ali Ela ,no jaz sem bila dobra tekačica na dolge proge tko da upam ,da je Aleks bolj na kratke Sem pa zadnjič gledala mojo MK in sem se rodila 5 dni kasneje tko da ne vem,moj dragi je pa nedonošenček tko da boga pitaj po kom se bo vzel Ja malo sem ga pa morala stisnat v kot tvoj je pa to tko lepo razumevajoče prenesel Upam,da obe rodiva pred rokom kak teden prej
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa danes sem fuuul žejna! Se mi zdi, da tankam vodo kot presušena zemlja . Ne vem, ali je kriv zvok dežja zunaj, ali sem včeraj enostavno premalo pila ... Tako da na zdravje punce !
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:29:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena malinov čaj - Ga še vedno nisem začela piti ... mislim, da bom začela drug teden. Ne vem, nekaj mi govori, da še ne ... Imam pa jaz neke čarovniške . jaz ga pa že pijem IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena kpmk - Mogoče pa najbolje, da vsem, ki te kličejo rečeš, da ti je G rekla, da vse kaže, da boš rodila 14 dni po roku. Da si pridobiš malo cajta, ko ti dajo mir s klici? Le ideja ... to pa ni slaba ideja
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:30:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Vse ,ki ste imele preglede nena.dane je moja G lepo dragemu razložila ,da slončkanje pripomore in da se zelo priporoča,je kr malo zafarbal no sem rkela saj če bova 1x na t do poroda ,bo ok pa je rekel ok nena .ja ne vem katera bno prej ti imaš MV zmehčan ,jaz iam bebija že čisto doli kalolifer :mi ga ne bomo uporabljali ,saj je v stanovanju ves čas toplo,če nimam oknov odprtih je zelo vroče blueeyes:super za malo včeraj da je bilo po tuširanju vse ok, nalini:lepa porodna zgodba Prva pomoc za aprilske mamice:najbolj pametno bi bilo da se jo da kr na temo dojenček kjer je že miška odprla temo -samo moje mnenje detelja:vidim ,da si spet pripravila več kot odličen zajtrk pomočniki.sem si kr očke spočila tolk jih je klavdyk.jaz si čaja ne sladkam Prva pomoč za mamice je že prpopana tudi na temo dojenček. Kalorifer, mi smo imeli danes prvo kopanje in naj bi bila temperatura v kopalnici oz. prostoru, kjer se kopa 22 stopinj, tako da sem ga uporabila. Drgač pa naj bi bila v stanovanju čez dan temperatura primerna za vse (odrasle, otroke in DOJENČKE) med 20 in 21 stopinjami, ponoči pa med 18 in 19 stopinjami....podatek moje patronažne. ja tko nekje imamo mi T v našem stanovanju
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček85 - Se podpišem, da obe rodiva en teden pred rokom ! Jaz sem se drugače rodila 1 mesec pred rokom (sem bila zaradi zlatenice celo v inkubatorju ), tako da Ela očitno ni po meni. Ne vem pa točno, kako se je rodil moj dragi. Toda saj ni važno, midve sva se dogovorili, najina ovenčka bosta pa tako imela zadnjo besedo .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Junona - Držim pesti, da se obloga poravna . Kaj pa če jo že zdaj, ko je še mokra, malo poštimaš in poskusiš polikat? Misliš, da likanje ne bo dovolj, da jo boš morala prav odšit? Jaz sem tudi ravno včeraj likala pregrinjalo za posteljo, ki sem ga prala pri 40 stopinj in bi tudi moralo biti ok glede na navodila, pa se je kar skrčila, tako da je sedaj ravno prav velika (prej je bila malo prevelika). Zmečkana pa tudi tako, da sem se orng namučila, da sem jo spravila v red . Ni kaj, včasih se lahko kar fajn zafrknemo, pa nismo nič krivi . Kaj pa če bi jo kar nesla nazaj in zahtevala novo?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:43:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček85 - Ja ja, ti si pridna, se držiš najinega prvotnega dogovora: malinov čaj + . Jaz pa kar pri obojem nekaj štrajkam . Ne vem, kaj je zdaj to? Očitno sem se čisto polenila. To pa je zato, ker pomočnike preskakujem in me nič ne zanimajo .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:45:05
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pa res aprilčice...kaj je zdej to? Kdaj bo se bo rodil/a prvi/a aprilček/ica? Nmag, daj naredi otvoritev. ga že imamo junonca KAaajjjjjj? Kdo, kje?.... Hiter mi povej.... JUPIIIIII ti si faca ,nisi ornk prebrala post od nmag joj upam, da bo z oblogo potem ok,da se poravna Sem prehitro brala.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:46:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Vse ,ki ste imele preglede nena.dane je moja G lepo dragemu razložila ,da slončkanje pripomore in da se zelo priporoča,je kr malo zafarbal no sem rkela saj če bova 1x na t do poroda ,bo ok pa je rekel ok nena .ja ne vem katera bno prej ti imaš MV zmehčan ,jaz iam bebija že čisto doli kalolifer :mi ga ne bomo uporabljali ,saj je v stanovanju ves čas toplo,če nimam oknov odprtih je zelo vroče blueeyes:super za malo včeraj da je bilo po tuširanju vse ok, nalini:lepa porodna zgodba Prva pomoc za aprilske mamice:najbolj pametno bi bilo da se jo da kr na temo dojenček kjer je že miška odprla temo -samo moje mnenje detelja:vidim ,da si spet pripravila več kot odličen zajtrk pomočniki.sem si kr očke spočila tolk jih je klavdyk.jaz si čaja ne sladkam Prva pomoč za mamice je že prpopana tudi na temo dojenček. Kalorifer, mi smo imeli danes prvo kopanje in naj bi bila temperatura v kopalnici oz. prostoru, kjer se kopa 22 stopinj, tako da sem ga uporabila. Drgač pa naj bi bila v stanovanju čez dan temperatura primerna za vse (odrasle, otroke in DOJENČKE) med 20 in 21 stopinjami, ponoči pa med 18 in 19 stopinjami....podatek moje patronažne. Zajtrk Pomočniki Zanimivo... nam je v MŠ rekla, da naj bo T v prostoru, kjer kopamo novorojenčka 25*C. Ker ni logično, da ga imamo nagega in mokrega v samo za stopinjo bolj toplem prostoru kot pa oblečenega.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:47:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Pa danes sem fuuul žejna! Se mi zdi, da tankam vodo kot presušena zemlja . Ne vem, ali je kriv zvok dežja zunaj, ali sem včeraj enostavno premalo pila ... Tako da na zdravje punce ! ej, to se je meni tudi že zgodilo...pila, pila, pila in še kar sem bila žejna, trebuh poln vode, jaz bi pa še kar pila... In kaj je bilo naslednje jutro...čudne cifre na tehtnici.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:48:13
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Junona - Držim pesti, da se obloga poravna . Kaj pa če jo že zdaj, ko je še mokra, malo poštimaš in poskusiš polikat? Misliš, da likanje ne bo dovolj, da jo boš morala prav odšit? Jaz sem tudi ravno včeraj likala pregrinjalo za posteljo, ki sem ga prala pri 40 stopinj in bi tudi moralo biti ok glede na navodila, pa se je kar skrčila, tako da je sedaj ravno prav velika (prej je bila malo prevelika). Zmečkana pa tudi tako, da sem se orng namučila, da sem jo spravila v red . Ni kaj, včasih se lahko kar fajn zafrknemo, pa nismo nič krivi . Kaj pa če bi jo kar nesla nazaj in zahtevala novo? Malo sem že poravnala zdaj ko je mokro. Bom videla, kaj bo, ko bo suho. Upam, da bo šlo, ker je tako lepa posteljnina. Ja, z likanjem sem se pa js tudi namučila. Je težje likat to malo posteljnino kot tisto 200x200.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:48:57
|
|
|
|
Pat74
|
Čestitkematcar!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:49:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič, grem še malo počivat. Kaj, ura je že 14.45 ? Jupi, moj bo čez dobre pol urce doma ! Zadnje čase sem namreč tako čustvena, da bi se samo muckala in stiskala, bi svojega najraje imela ves čas ob sebi. Ko pride domov iz službe, se ga tako razveselim, da se revež niti sezuti ne more v miru, ker mu že visim za vratom . Lepo se imejte moje babuške, mogoče se še kaj tipkamo popoldan ali zvečer, če ne pa jutri. En velik objem za vse Aprilčice in njihove sončke (tiste, ki ste že rodile) , NenaLena
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:50:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Sonček85 - Ja ja, ti si pridna, se držiš najinega prvotnega dogovora: malinov čaj + . Jaz pa kar pri obojem nekaj štrajkam . Ne vem, kaj je zdaj to? Očitno sem se čisto polenila. To pa je zato, ker pomočnike preskakujem in me nič ne zanimajo . te bom po riti k se vidva IZVIRNO SPOROČILO: NenaLenaSonček85 - Se podpišem, da obe rodiva en teden pred rokom ! Jaz sem se drugače rodila 1 mesec pred rokom (sem bila zaradi zlatenice celo v inkubatorju ), tako da Ela očitno ni po meni. Ne vem pa točno, kako se je rodil moj dragi. Toda saj ni važno, midve sva se dogovorili, najina ovenčka bosta pa tako imela zadnjo besedo točno tko je
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:50:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pa res aprilčice...kaj je zdej to? Kdaj bo se bo rodil/a prvi/a aprilček/ica? Nmag, daj naredi otvoritev. ga že imamo junonca KAaajjjjjj? Kdo, kje?.... Hiter mi povej.... JUPIIIIII ti si faca ,nisi ornk prebrala post od nmag joj upam, da bo z oblogo potem ok,da se poravna Sem prehitro brala. se zgodi zellllo (lepo je biti sosed)
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:50:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Vse ,ki ste imele preglede nena.dane je moja G lepo dragemu razložila ,da slončkanje pripomore in da se zelo priporoča,je kr malo zafarbal no sem rkela saj če bova 1x na t do poroda ,bo ok pa je rekel ok nena .ja ne vem katera bno prej ti imaš MV zmehčan ,jaz iam bebija že čisto doli kalolifer :mi ga ne bomo uporabljali ,saj je v stanovanju ves čas toplo,če nimam oknov odprtih je zelo vroče blueeyes:super za malo včeraj da je bilo po tuširanju vse ok, nalini:lepa porodna zgodba Prva pomoc za aprilske mamice:najbolj pametno bi bilo da se jo da kr na temo dojenček kjer je že miška odprla temo -samo moje mnenje detelja:vidim ,da si spet pripravila več kot odličen zajtrk pomočniki.sem si kr očke spočila tolk jih je klavdyk.jaz si čaja ne sladkam Prva pomoč za mamice je že prpopana tudi na temo dojenček. Kalorifer, mi smo imeli danes prvo kopanje in naj bi bila temperatura v kopalnici oz. prostoru, kjer se kopa 22 stopinj, tako da sem ga uporabila. Drgač pa naj bi bila v stanovanju čez dan temperatura primerna za vse (odrasle, otroke in DOJENČKE) med 20 in 21 stopinjami, ponoči pa med 18 in 19 stopinjami....podatek moje patronažne. Zajtrk Pomočniki Zanimivo... nam je v MŠ rekla, da naj bo T v prostoru, kjer kopamo novorojenčka 25*C. Ker ni logično, da ga imamo nagega in mokrega v samo za stopinjo bolj toplem prostoru kot pa oblečenega. ja to je pa nam tudi rekla ,točno ,prostor pa drugače tko k je miška napisala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:50:53
|
|
|
|
sonček85
|
tudi jaz grem počasi ,se vam še kaj oglssim ,samo boljubim pa ne
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Junona - Jaz imam to srečo, da midva sploh nimava tehtnice , tako da če bo ogledalo kaj pokazalo, če ne pa je očitno Ela vse popila .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 14:53:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa res grem ... joj se obnašam kot ena odvisnica, ki ne zna reči konec . Ni kaj, očitno nas je ta rr orng zasvojil . Zares grem!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:07:20
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Ja. Smo rodili. Veliki smo 49 cm ,težki pa 3090 g matcar čestitkee za prvo uradno aprilsko mami in otročka ČESTITKE SUPER
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 2.4.2009 15:11:49
|
|
|
|
kpmk
|
[/quote] Ja, sej men je tut reku, da če le ni treba gledat, ne gleda. Da ni najbolj fajn. Js sem prejšnjič imela vnetje in mi je dal svečke, zato me je pogledal. Se mi pa zdi, da se mi vnetje ni pozdravilo, tako da čisto možno, da me bo jutri tudi. A ti je delal še kak UZ po kontroli rasti v nekje 33. tednu? Al je bil to zadnji UZ? No, razen zdaj ko ti ga je naredil v P. [/quote] Ja nazadnje zabeleženega v knjigi imam tega v 33t. Drgač mi je pa skor vedno na hitro naredil uz,.... ampak ni zabeležil v knjigo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?