|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
2.4.2009 11:02:19   
RAČKAPK
včeraj je fiši napisala prvoaprilsko, da bo porodniška leto in pol
jaz vam pa sporočam drugoaprilsko, da bomo mogle delat do 65. leta - mene tko pogrejejo take zadeveuser posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
2.4.2009 11:03:45   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Danes pa dobite takle zajtrk user posted image

kako lepo, kako lep zajtrk
če bom hotla dat kakšno kilo dol bom lahko res samo še takole kaj pojedla- na računalnikuuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld
2.4.2009 11:04:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

dobro jutro tudi vam!!!

sej verjetno se ne bi smela pritoževat, popolnoma podpiram, da imajo prednost tisti otročki, ki si to res zaslužijo in tisti starši, ki so res samohranilci in ne le na papirju; ampak, da pa so nekateri "socialni problem", po otročka pa v vrtec pridejo z najnovejšimi  bmw-ji ipd.

zakaj bi si kak otrok bolj zaslužil vrtec kot tvoj? Vsi otroci si zaslužijo.

Jaz grem bubiko drug teden vpisat, nimam možnosti domačega varstva. Pa tudi če bi jo imela, bi šla bubika v vrtec, ker babica še kako prav pride ob izrednih razmerah. Če bi pa že itak pazila na otroke, bi jo težko prosila še za popoldan.

olivija, če je velika verjetnost, da vrtca ne boš dobila, je pametno, da jo vseeno vpišeš, ker imaš drugo leto prednost zaradi zavrnitve user posted image  Če pa slučajno dobiš, pa tudi ni nič narobe user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
2.4.2009 11:05:40   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

virtualna, bomo res mogli prit v berlin, če imate tako lepo vreme user posted image

kako je pa pri vas z vrtci? tudi v našen najbližjem vrtcu so imeli lani  400 prijav, sprejeli so jih pa malo čez 200 user posted image . nas letos še ne skrbi, ker bomo taščo angažirali, za naslednje leto bomo pa še videli...

Moja se ne bo sla letos v vrtec...bo doma, dokler si jaz sluzbe ne ustimam...
tu je kriza za slovenske drzavljane...ker med Slovenijo in Nemcijo se ni urejen trg dela...in tako Slovenec, ceprav je Slovenija v EU, nima nikakrsih pravic glede zaposlitve...imam pravico bivanja, pravice do delovnega razmerja pa se ne...
Tak, da....Leyla bo doma ...

že pri nas je težava z zaposlitvijo
če si pa še v drugi državi je pa še tolk težje
user posted image  dobra stran je  ta, da bo imela Leyla mamico doma

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
2.4.2009 11:06:53   
*bubi*

A katera ve kaj se zgodi, če (hipotetično) mi jo sprejmejo, jaz je pa še ne bi dala prvo leto notri. A ima potem zagotovljen vpis naslednje leto al vse propade???

Kolikor jaz vem, ti vse propade in greš naslednje leto ponovno v cel postopek.

Bolj je problem v tem, da imajo nekateri vrtci "črno listo neresnih". user posted image  To sem za LJ slišala, v našem vrtcu ni tako, sem preverila že pri bubiju user posted image

Aja, sem pa slišala, da bo letos tudi LJ imela urejen nadzor nad vpisi, kot ima MB že nekaj let - otroka lahko vpišeš samo v en vrtec, da ni podvajanj vpisov.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
2.4.2009 11:07:04   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

dobro jutro tudi vam!!!

sej verjetno se ne bi smela pritoževat, popolnoma podpiram, da imajo prednost tisti otročki, ki si to res zaslužijo in tisti starši, ki so res samohranilci in ne le na papirju; ampak, da pa so nekateri "socialni problem", po otročka pa v vrtec pridejo z najnovejšimi  bmw-ji ipd.

Jaz grem bubiko drug teden vpisat, nimam možnosti domačega varstva. Pa tudi če bi jo imela, bi šla bubika v vrtec, ker babica še kako prav pride ob izrednih razmerah. Če bi pa že itak pazila na otroke, bi jo težko prosila še za popoldan.

olivija, če je velika verjetnost, da vrtca ne boš dobila, je pametno, da jo vseeno vpišeš, ker imaš drugo leto prednost zaradi zavrnitve user posted image  Če pa slučajno dobiš, pa tudi ni nič narobe user posted image

se podpišem - vsi otroci si zaslužijo vrtecuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
2.4.2009 11:07:35   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Danes pa dobite takle zajtrk user posted image

kako lepo, kako lep zajtrk
če bom hotla dat kakšno kilo dol bom lahko res samo še takole kaj pojedla- na računalnikuuser posted image

se podpišem user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
2.4.2009 11:10:38   
*bubi*

jaz vam pa sporočam drugoaprilsko, da bomo mogle delat do 65. leta - mene tko pogrejejo take zadeveuser posted image

ne bomo, ne.... so tukaj sindikati dovolj močni user posted image  Drugače pa referendum, veš, da ne bi šlo skozi user posted image user posted image user posted image

saj je že veliko argumentov, zakaj to podaljševanje ne bi rešilo situacije (več bolniških, invalidnih upokojencev, še več brezposelnih,...)

in hkrati nasvet, kako naj država rešuje vse skupaj - nezaposleni naj preko javnih del pomagajo starejšim in upokojencem, ker domov za ostarele itak ni dovolj. Pa marsikdo potrebuje nego na domu, ki je ne dobi user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.4.2009 11:16:55   
RAČKAPK

ne bomo, ne.... so tukaj sindikati dovolj močni user posted image  Drugače pa referendum, veš, da ne bi šlo skozi user posted image user posted image user posted image

saj je že veliko argumentov, zakaj to podaljševanje ne bi rešilo situacije (več bolniških, invalidnih upokojencev, še več brezposelnih,...)

in hkrati nasvet, kako naj država rešuje vse skupaj - nezaposleni naj preko javnih del pomagajo starejšim in upokojencem, ker domov za ostarele itak ni dovolj. Pa marsikdo potrebuje nego na domu, ki je ne dobi user posted image

ja to je res se popolnoma strinjam

ampak resnično si ne znam predstavljat (niti v sanjah) da bi po 60. letu hodila v službo
predno bi se zjutraj porihtala, si predstavljaš očala, proteza,.....user posted image  pol pa še pridet do službe
pol pa še kaj delat ja....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
2.4.2009 11:19:54   
*bubi*
ja, po drugi strani pa je tak, da bodo penzije mizerne in dokler se bo le dalo, bomo delali (če bomo imeli kaj user posted image )

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
2.4.2009 11:27:26   
RAČKAPK

ja, po drugi strani pa je tak, da bodo penzije mizerne in dokler se bo le dalo, bomo delali (če bomo imeli kaj user posted image )

predvsem če bomo imeli kaj
tale kriza mi ni čisto nič všeč ......user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
2.4.2009 11:28:39   
Jazzy1

A katera ve kaj se zgodi, če (hipotetično) mi jo sprejmejo, jaz je pa še ne bi dala prvo leto notri. A ima potem zagotovljen vpis naslednje leto al vse propade???

Kolikor jaz vem, ti vse propade in greš naslednje leto ponovno v cel postopek.

U bemuser posted image , a res? Ker jaz sem od ene kolegice slišala, da je kao tako, da se moraš v vsakem primeru vpisat, če te sprejmejo in nočeš da ti propade, ampak da se lahko zmeniš in se vpišeš za eno leto kasneje. user posted image user posted image user posted image user posted image Ma ja no, saj itak ne bo sprejeta, tko da...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
2.4.2009 11:44:15   
*bubi*

U bemuser posted image , a res? Ker jaz sem od ene kolegice slišala, da je kao tako, da se moraš v vsakem primeru vpisat, če te sprejmejo in nočeš da ti propade, ampak da se lahko zmeniš in se vpišeš za eno leto kasneje. user posted image user posted image user posted image user posted image Ma ja no, saj itak ne bo sprejeta, tko da...

no, to je lahko odvisno tudi od vrtca do vrtca. Najboljše, da vprašaš v vrtcu, kamor želiš dat user posted image . Zdaj imajo vsi dneve odprtih vrat.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
2.4.2009 11:44:36   
Olivija*

ja, saj je nesel oči prijavo v vrtec že septembra. ampak smo napisali datum vpisa 1.9.2010, tako da nas letos verjetno sploh ne bojo obravnavali. kolikor vem, najprej izračunajo število točk, ki jih imaš. med tistimi, ki imajo enako število točk pa potem šteje vrstni red oddanih prijav.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
2.4.2009 11:49:07   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ja, saj je nesel oči prijavo v vrtec že septembra. ampak smo napisali datum vpisa 1.9.2010, tako da nas letos verjetno sploh ne bojo obravnavali. kolikor vem, najprej izračunajo število točk, ki jih imaš. med tistimi, ki imajo enako število točk pa potem šteje vrstni red oddanih prijav.

Ma jaz sem kar napisala 1. 9. 2009, ker malo računam da ne bo sprejeta in da potem dobimo točke za naslednje leto. ZDaj sem edino mal v skrbeh, kaj pa če slučajno bo....

No ja, drgač me pa zanima če imate kakšno idejo kaj naj naredim, ker tamala od "prilog" je samo krompir - koruza in riž sta na seznamu prepovedanih...če ji dam pa samo zelenjavo, je pa potem ful hitro lačna. Razmišljam, da bi ji vseeno spet malo polente dala, ampak samo čisto malo... sam od tega malo potem tud ne bo sita. Hehe, velike težave a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
2.4.2009 11:51:11   
Alenka_

dobro jutro tudi vam!!!

se podpišem - vsi otroci si zaslužijo vrtecuser posted image

ja imata čisto prav, sem se narobe izrazila user posted image  vem da si čisto vsak otroček zasluži vrtec, tudi moja bejba! sem pa fuuuuuul jezna na tiste, ki z raznimi vezami in z raznim nategovanjem pridejo na prednostno listo in imajo neupravičeno več pik kakor mi! če že imajo te kriterije za vstop v vrtec, naj jih vsaj bolj dodelajo in naj bo več kriterijev kot le teh par nanizanih na polovico A4 formata...

zdej vre jeza iz mene... sej se bom kmal pomirila in dojela, da v Sloveniji pač tako je... nič ne bo drugače, če se bom tle neki jezila in še vas obremenjevala s tem. grem si en kofi skuhat pa mal na balkon ohladit glavo..

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
2.4.2009 11:56:39   
Alenka_
[/quote] 

No ja, drgač me pa zanima če imate kakšno idejo kaj naj naredim, ker tamala od "prilog" je samo krompir - koruza in riž sta na seznamu prepovedanih...če ji dam pa samo zelenjavo, je pa potem ful hitro lačna. Razmišljam, da bi ji vseeno spet malo polente dala, ampak samo čisto malo... sam od tega malo potem tud ne bo sita. Hehe, velike težave a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

si že probala zelenjavo speštat med krompir? naši je to ful všečuser posted image

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 2.4.2009 11:57:26 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
2.4.2009 11:59:22   
Alenka_

si že probala zelenjavo speštat med krompir? naši je to ful všečuser posted image

ah napačno citiranje... lofka jaz!!! user posted image   Jazzy1 sorči, pomota! je pa namenjeno tebi user posted image

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 2.4.2009 12:01:42 >

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
2.4.2009 12:03:54   
Jazzy1

Ja sej to ji skoz delam, sam ji ne bi rada glih vsak dan krompirja dajala. Tudi riž in polento ji speštam s paličnim, ampak se ne da čist v nulo in jo potem motijo grudice ter noče jest. user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
2.4.2009 12:04:46   
Jazzy1
ah napačno citiranje... lofka jaz!!! user posted image   Jazzy1 sorči, pomota! je pa namenjeno tebi user posted image

Hehe, ne se sekirat...boš kmal ugotovila da sem jaz mojster napačnega citiranja na tem forumu, ane ???

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
2.4.2009 12:18:37   
Alenka_

Hehe, ne se sekirat...boš kmal ugotovila da sem jaz mojster napačnega citiranja na tem forumu, ane ???

user posted image  očitno se ti pridružujem user posted image

si probala še s kakšno drugo kašico, ne ravno z riževo? nisem še strokovnjak kar se tiče gh, ker mi2 zaenkrat vse vrste zelenjave mešava s krompirjem... verjetno obstaja kaka kašica, kjer ni ravno koruze in riža in jo lahko mešaš z zelenjavo user posted image  

čeprav kakor je meni znano vse razen koruze in riža lahko začneš šele po 7. mesecu... pa saj smo že blizu ne?  ne sme ali ne mara riža, koruze?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
2.4.2009 12:36:39   
Virtualna
Tak...nasa je zaspala, ....jaz pa sibam pod tus...pa se pobrit se moram....user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
2.4.2009 12:37:47   
Jazzy1

čeprav kakor je meni znano vse razen koruze in riža lahko začneš šele po 7. mesecu... pa saj smo že blizu ne?  ne sme ali ne mara riža, koruze?

Ma ne mara, ker so grudice, princeska na zrnu graha! Ker riža se ne da tako kot pireja popolnoma v gladko maso narest in potem noče jest. Grrrr.....

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
2.4.2009 12:48:37   
Alenka_

Ma ne mara, ker so grudice, princeska na zrnu graha! Ker riža se ne da tako kot pireja popolnoma v gladko maso narest in potem noče jest. Grrrr.....

jaz moji mali dopoldne dam kar riževo kašico od milupe- jo čisto na gladko narediš pa ne bo nobene grudice user posted image  
moja sicer že kar je le pretlačeno in nič več spasirano hrano tako da ji v kašico vmešam še pretlačeno jabolko ali pa kak korenček...

samo sa informacijo, če ti bo kaj prišlo prav user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
2.4.2009 13:37:52   
Jazzy1

jaz moji mali dopoldne dam kar riževo kašico od milupe- jo čisto na gladko narediš pa ne bo nobene grudice user posted image  
moja sicer že kar je le pretlačeno in nič več spasirano hrano tako da ji v kašico vmešam še pretlačeno jabolko ali pa kak korenček...

Veš kaj...jaz ji riževo kašico z mlekom dam že za zajtrk in večerjo, tako da za kosilo ob zelenjavi probam najti kaj drugega...

Hvala vseeno user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?