![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:00:44
|
|
|
|
Cofijana
|
zivjo kako ste no da vam na hitro napisem jan je vredu tako da mu ni treba vec hodt k zdravniku in kaj kej pocnete v tem dezevnem dnevu se pol slismo mi jan tuki nagaja caw baw
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:02:06
|
|
|
|
Cofijana
|
No pa mi je koncno uspelo da sm prsla na novo stran. ooooojjjjjjjeeeeejjjjjjjjjjjjjjj.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Naša tud izsiljuje, in to kar fino. Ampak jaz jo mam na ignore, potem pa ugotovi, da ni haska in neha. Ko se je naučila kazat frise, kako je jezna, zdaj to redno prakticira in pokaže svojo voljo. Kar naprej piha skoz nos in tisti jezni pogledi. Alea, jaz bi pa rada vidla te tvoje orhideje. Tina, upam, da bo bolje z Anjo. Kolegica je hodila kazat cel teden tamalga k zdravniku, ker je kar naprej kuhal. pa glih so uvajanje začel v vrtcu. No, potem pri 4-em obisku pa je kar rekla P, da naj da napotnico za odvzem krvi in sta se pičla v ordinaciji. Kri je pokazala bakterijsko okužbo. Mislm, tolk časa je treba čakat, da se res kaj zapaca.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Je pa res da je tole naše dte tolk trmasto, da bi se drl do nezavesti, pomoje bi prej jst odnehala. naš tud, pa ga pustim v postlci, pa kriči, pa vstane,pa ga grem dat nazaj ležat, pa spet in spet - sej pol ko zaspi je ok, sam predpriprave so ojooj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nya...naša tud uveljavljasvojo voljo...če kaj hočem in jo recimo obdržat v postelji..odriva moje roke pa tko se oglaša v intervalih pa zraven noge steguje. Težko opišem. ne rabiš opisovat, točno vem, kako zgleda
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Nya,tvoj Luka je pregnan,pa tko nedolzno gleda kako že pravijo: volk v ovčji preobleki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
in sevea hvala za vse nasvete - torej, če nič od tega ne pomagalo, ga bom dala mal na počitnce - zbiram kandidatke in cofijana - super, da ste se poštimali
< Sporočilo je popravil nya -- 2.4.2009 14:18:24 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
didlinaa - a že vemo kaj je ta vesela po poklicu?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya didlinaa - a že vemo kaj je ta vesela po poklicu? Nič ni še odgovora.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:41:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Meni gre kar na . Bila sem v službi pri direktorici. da se dokončno dogovorim glede tega, kdaj se vrnem. Porodniška mi poteče 22.6., ker imam mesec dni porodniške več zaradi treh otrok. Tako mi ostane le 5 dni dopusta iz leta 2008, čeprav mi je ostal ves. To zato, ker lahko dopust iz leta 2008 koristim le do 30.6. Glede na to sem mislila, da mi propade 10 dni dopusta, ne pa 22! Tudi glede vrtca in varstva za Lovra sem nameravala biti julija doma, tako pa????? poleg tega se ne strinja s skrajšanim del. časom. K sreči je moja neposredno nadrejena veliko bolj uvidevna in pravi, da bom lahko delala po 4 ure, ampak dopusta mi ne more dat. Res sem jezna, žalostan in ne vem kaj še zaradi dopusta.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:44:37
|
|
|
|
Anonimen
|
AS,grozno,za cel mesec so te prikrajsali .Ne bit prevec zalostna no ,tvoji nadrejeni pa naj grejo nekam v tri krasne .
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 2.4.2009 14:45:59 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:48:39
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Joj, tako sem žalostna, jezna. Pravzaprav bi lahko porodniško končala mesec prej in jo kasneje koristila, če bi to vedela. Ampak mislim, da to ni pošteno. Ampak nimam pojma kako to dokazat. Direktorica je rekla, da pač imajo svojega odvetnika, da to tako je in da ne morem biti celo leto doma. Da za preostale 4 ure ne dobijo drugega delavca in podobno. Ampak 22 dni dopusta. Mislim, no! Saj razumem. Služba je služba, ampak vseeno. Saj ne gre za eno majhno privat firmo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:50:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A_S, znana zgodba. Ena moja kolegica je v istem šitu Na vsak način da ne morejo omogočit skrajšanega delovnega časa Za dopust pa no coment Kaj pa če prekineš porodniško, greš delat - dopust in potem skoristiš en mesec? Vem, da punse koristijo na tak način, ko čakajo odločbe o podaljšanju porodniške.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pol se pa pojdi bockat z delodajalcem , če si upaš . Banda bandasta.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
AS,kaj pa,ce bi se ti kakega odvetnika malo povprasala kako je s tem...ce se ze oni s svojim hvalisajo?Plus,Jerneja uvajas v vrtec....kdaj sploh pricne redno,mogoce bi se lahko se na to sklicevala? Upam,da ti kdo pomaga in dobis nazaj tistih 22dni.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:56:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa A_S, znana zgodba. Ena moja kolegica je v istem šitu Na vsak način da ne morejo omogočit skrajšanega delovnega časa Za dopust pa no coment Kaj pa če prekineš porodniško, greš delat - dopust in potem skoristiš en mesec? Vem, da punse koristijo na tak način, ko čakajo odločbe o podaljšanju porodniške. Samo,tega pa ne razumem.Ce prekine porodnisko,gre delat,koristi dopust...je na istem,edino ce jo preostala porodniska se caka??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:58:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa A_S, znana zgodba. Ena moja kolegica je v istem šitu Na vsak način da ne morejo omogočit skrajšanega delovnega časa Za dopust pa no coment Kaj pa če prekineš porodniško, greš delat - dopust in potem skoristiš en mesec? Vem, da punse koristijo na tak način, ko čakajo odločbe o podaljšanju porodniške. Samo,tega pa ne razumem.Ce prekine porodnisko,gre delat,koristi dopust...je na istem,edino ce jo preostala porodniska se caka?? Čak grem poiskt nekaj o tem, vem da RMRM o tem zadnjič pisala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 14:58:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Sloooovkaaaaa ,prit pomagat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 15:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sloooovkaaaaa ,prit pomagat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 15:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sloooovkaaaaa ,prit pomagat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je pobegnila,al pa ni prevec navdusena nad vzdevkom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 15:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sloooovkaaaaa ,prit pomagat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je pobegnila,al pa ni prevec navdusena nad vzdevkom Najbrž. Poklič jo z drugim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 15:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa http://www.ringaraja.net/forum/ra_in_podalj%C5%A1anje_porodni%C5%A1ke/m_3762326/tm.htm Sam tukaj je govora zaradi razvojne ambulante. Sem prebrala,samo tu je govor o podaljsanju porodniske,zaradi otrok.Ona bi rada koristila lanski dopust.Mah,se kar ne razumem. Glava me danes boli,pa tko lepo vreme imamo.Mi zgleda sonce skoduje .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 15:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa deeeeeeeeeeeežžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 15:10:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sloooovkaaaaa ,prit pomagat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je pobegnila,al pa ni prevec navdusena nad vzdevkom Najbrž. Poklič jo z drugim Naprimer???? Popolna!!!!!!!!,mal se hecam Slovenka,ne zamerit.Mam glavobol,pa se mal izzivljam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.