Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:43:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem pa sedaj zribala kopalnico, me je bila kar groza, ko sem elemente vstran potegnila, vse črno od plesnobe , sem šla kar s krtačo in sem ribala kot nora. Sedaj pa sem še tla pobrisala in je vse lepo . Videk je pa končno zaspal, sedaj pa grem malo okrog hiše pogledat, če je kaj poštar prinesel. joj, jst se tud kopalnice najbolj izogibam! sploh tuš kabine! je neko smotano steklo/plastika in se sploh ne da vredu vodnega kamna dol dobit. po navadi še kis uporabim, da lažje čistim in je Jaz uporabljam SMac in je . Moraš pa imeti rokavice, ker je ful agresiven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:43:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem pa sedaj zribala kopalnico, me je bila kar groza, ko sem elemente vstran potegnila, vse črno od plesnobe , sem šla kar s krtačo in sem ribala kot nora. Sedaj pa sem še tla pobrisala in je vse lepo . Videk je pa končno zaspal, sedaj pa grem malo okrog hiše pogledat, če je kaj poštar prinesel. slaba izolacija ali premalo luftanja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:43:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana: a je Nejko najmlajši ali je še kdo pred 1 letom notri? še dva sta mlajša od njega.. Lukas (8.5.) in Janez (9.5.) A to Lukas od Tiare?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:43:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 danes sem oblekla hlače, ki sem jih pred 3,4 tedni komaj spravila nase in so mi ble ful tesne! danes pa ni blo problemov - še mal lufta mam! pa tud krvavitev se mi je končno ustavla in bomo lahka končno veselo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:46:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, kje si se pa ti skrivala včeraj?? Gledala sem CSI, po sem šla pa pod tuš in spat. Malo sem vas prebrala, sam mi ni hotl objavit posta in sem odnehala. Sem pa na -13kg in 90cm minusa. Tudi ti si pridna, samo še 7kg Jaz jih imam še 10 dodatnih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:48:09
|
|
|
|
barbaw
|
Včeraj me je tisti dogodek tako znerviral, da sem celo noč slabo spala, pa še danes zjutraj sem bila našpičena. Zdaj je malo boljše. Mi je pa tako na živce udarilo, da sem komaj zdaj pojedla zajtrk - 3/4 Majine skutke (cca 80g). Imam pa še eno kilo manj. Počasi bom prilezla do "idealne" teže, ne vem pa kdaj bo tista prava, ko se bom lahko spravila v staro garderobo. Včeraj sem si šla iskat še ene hlače na podstrešje, ki sem si jih kupila ko sem ful shujšala v službi. Bi se lahko kar ker ne vem, če bi toliko shujšala, ker bom ful suha potem. Kar nisem mogla verjet, da sem bila tako suha. Maji prebijata 2 zobka in je malo, ampak res malo sitkana. Ponoči se je ful zbujala, ampak ni bilo vrišča. Hb! Še Jaka se je 2x zbudil. Nimam pojma kaj se dogaja. Zjutraj sem se normalno sestavila, le slaba volja me hvata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:49:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANITKA BRAVO 11 000 POSTOV Sedaj si zaslužiš že: Dokazala si, da SI: WELCOME TO THE CLUB Kar tako naprej!!!!!! Hvala. Počasi lezem za vama Glede na to, da sem jaz malo na RR, me boš hitro ujela . barbaw je pa druga pesem jaz tudi lezem ampak malo hitreje Si prestavila v višjo prestavo in te ne morem ujet, pa še volje mi primankuje na momente. Zaradi tega me tudi loviš, ker je jaz nimam nevem kaj, kak dan ja, pol pa par dni mi vse dol pade Meni bo počasi vse dol padlo, če mi bodo doma tečnarili. Nočem pa svojo slabo voljo stresat nikamor, ker nisem taka. Se vedno vase zaprem dokler ne mine. Jamrat mi je pa tudi glupo. Včasih ja, ko res rabim kako ramo, drugače pa .....
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:50:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana: a je Nejko najmlajši ali je še kdo pred 1 letom notri? še dva sta mlajša od njega.. Lukas (8.5.) in Janez (9.5.) A to Lukas od Tiare? Ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:50:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, kje si se pa ti skrivala včeraj?? Gledala sem CSI, po sem šla pa pod tuš in spat. Malo sem vas prebrala, sam mi ni hotl objavit posta in sem odnehala. Sem pa na -13kg in 90cm minusa. Tudi ti si pridna, samo še 7kg Jaz jih imam še 10 dodatnih moram ticker popravit, še 6
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:52:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je že bil poštar,pa ni še nič prinesel meni je prinesel dohodnino 60 EUR za plačat in položnico za elektriko, ki se je podražila za 9 EUR boljše, da ne bi prišel, ne? ja jaz sem svojmu poštarju že včeri zagrozila da mi ne daje položnic v nabiralnik Verjetn je full pomagal veš da
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:53:01
|
|
|
|
tilči
|
Kaj se je pri nas dež uscal,ko sem šla po Nejca .Sem bila mokra kot cucek,Tilen se je pa smejal pod prevleko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:53:31
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, kje si se pa ti skrivala včeraj?? Gledala sem CSI, po sem šla pa pod tuš in spat. Malo sem vas prebrala, sam mi ni hotl objavit posta in sem odnehala. Sem pa na -13kg in 90cm minusa. Tudi ti si pridna, samo še 7kg Jaz jih imam še 10 dodatnih pridne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:55:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Včeraj me je tisti dogodek tako znerviral, da sem celo noč slabo spala, pa še danes zjutraj sem bila našpičena. Zdaj je malo boljše. Mi je pa tako na živce udarilo, da sem komaj zdaj pojedla zajtrk - 3/4 Majine skutke (cca 80g). Imam pa še eno kilo manj. Počasi bom prilezla do "idealne" teže, ne vem pa kdaj bo tista prava, ko se bom lahko spravila v staro garderobo. Včeraj sem si šla iskat še ene hlače na podstrešje, ki sem si jih kupila ko sem ful shujšala v službi. Bi se lahko kar ker ne vem, če bi toliko shujšala, ker bom ful suha potem. Kar nisem mogla verjet, da sem bila tako suha. Maji prebijata 2 zobka in je malo, ampak res malo sitkana. Ponoči se je ful zbujala, ampak ni bilo vrišča. Hb! Še Jaka se je 2x zbudil. Nimam pojma kaj se dogaja. Zjutraj sem se normalno sestavila, le slaba volja me hvata.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:55:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kaj se je pri nas dež uscal,ko sem šla po Nejca .Sem bila mokra kot cucek,Tilen se je pa smejal pod prevleko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:57:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kaj se je pri nas dež uscal,ko sem šla po Nejca .Sem bila mokra kot cucek,Tilen se je pa smejal pod prevleko Si boš mogla palerino kupit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 12:59:29
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella kako boš ti zrihtala svojo garderobo v tem vmesnem obdobju? Ti boš mogla verjetno kompletno menjat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:02:43
|
|
|
|
barbaw
|
Hvala vsem za čestitke za Majo. Se je gospodična odločila, da ne bo več spala 2x dnevno in je prešaltala na 1x na dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:03:19
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:09:20
|
|
|
|
barbaw
|
Če katero zanima bo danes v Trenjih sežanska tragedija in oče umrlih otrok. Verjetno se bodo iskre kresale, ker bo CSD moral zagovarjat svoje delo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:10:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kako boš ti zrihtala svojo garderobo v tem vmesnem obdobju? Ti boš mogla verjetno kompletno menjat? Nimam pojma. Sedaj imam tako kot ti stare na zalogi, ki je praktično nova, samo da se vanjo spravim moram imeti pod 65kg Če mi do službe rata na 70 pridet, bom še vedno kak mesec bosa s cotam. Nimam pojma kaj narest. Mislim, da bom šla nekaj ful čip iskat, kake 2 hlače, za gor imam do poletja pol pa v staro garderobo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:11:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če katero zanima bo danes v Trenjih sežanska tragedija in oče umrlih otrok. Verjetno se bodo iskre kresale, ker bo CSD moral zagovarjat svoje delo. To bo za gledat, čeprav nerada, ker mi je ob takih dogodkih ful hudo. Slak je pa hiter
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:12:27
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kaj se je pri nas dež uscal,ko sem šla po Nejca .Sem bila mokra kot cucek,Tilen se je pa smejal pod prevleko dež? pri nas ga HB še ni! pa upam, da ga ne bo, ker bi rada popoldne peš šla v mesto z evo - po tehtnico v špar!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:12:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hvala vsem za čestitke za Majo. Se je gospodična odločila, da ne bo več spala 2x dnevno in je prešaltala na 1x na dan. Se navaja na vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:13:58
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša je auf......spala malo več kot 2h. Jo grem previt, ker verjetno že curlja iz plenice
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?