Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:08:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka MAJA (Barbaw) vse najboljše tudi midva z Nejcem se pridružujeva
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:11:12
|
|
|
|
jana81
|
dober dan no pa še drugo poročilo z vrtca.. Ko sem šla ven je malo zajokal, ampak se je hitro začel igrat, me je pa bil zelo vesel ko sem po 45 minutah prišla po njega. Zdej kuhava kosilo, so rekli naj ga navadim da gre okoli 12h spat ...omg težka naloga.. Včeraj smo zaspali šele okrog 23h, in zjutraj sem ga morala 8.15 zbudit za vrtec...se je že začelo uresničevat tisto kar ste rekle, da prej se zbujajo, za vrtec pa spijo Očitno ne bom imela več mira čvekat, ker se Nejc kar naprej spušča in kr raca okoli..ga morem kar pazit
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:20:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Po vsakem letu pilot izpolni obrazec, v katerem mehanikom opiše probleme, ki so se med letom pojavili in jih je potrebno odpraviti. Mehaniki preberejo obrazec in po odpravitvi problema na spodnji polovici obrazca napišejo kaj so postorili glede problema. Pilot nato pred naslednjim letom prebere obrazec. Naj še kdo reče da inženerji nimajo smisla za humor. To so dejanski izpisi iz takšnih obrazcev pri letalski družbi Quantas. Quantas je edina velika letalska družba, ki še ni imela hujše letalske nesreče. P: Leva notranja guma skoraj potrebna menjave. M: Leva notranja guma skoraj menjana. P: Testni polet OK, razen avtomatsko pristajanje zelo grobo M: Avtomatsko pristajanje ni vgrajeno v tem letalu. P: Nekaj razrahljano v kabini. M: Nekaj zategnjeno v kabini. P: Mrtve muhe na steklu. M: Naročil žive muhe. P: Avtopilot nastavljen da drži višino se spušča 200m/min M: Na tleh ne morem poustvariti problema P: Sledi puščanja na desnem glavnem podvozju. M: Sledi odpravljene. P: Glasnost DME je neverjetno visoka. M: Glasnost DME ponastavljena na bolj verjetno višino. P: Zaradi zapor se ročice za plin zatikajo. M: Za to pa so tam. P: IFF ne deluje. M: IFF nikoli ne deluje ko je nastavljen na OFF. P: Sumim na razpoko v vetrobranskem steklu. M: Sumim da imate prav. P: Manjka motor št. 3. M: Po kratkem iskanju našel motor št. 3 na desnem krilu. P: Letalo se odnaša čudno. M: Letalo opozorjeno naj se zravna, leti ravno in se zresni. P: Radar mrmra. M: Radar reprogramiran, da pozna besedilo. P: Miš v kabini M: Inštalirali mačko. P: Izpod instrumentne plošče se sliši zvok, kot da bi nek pritlikavec tolkel po nečem s kladivom. M: Odvzel kladivo pritlikavcu. OMG! tile so pa dobri!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN se mi je kar zdelo, da ste že na novem delu SG superca si zrihtala Anitka si dobila denar? Evo AT pančka, sicer nekoliko nemirno (od kar skupaj spimo v spalnici, bi ona rada da gre mami tudi podnevi z njo počivat ), jaz bom pa zdaj na hitrco pogledala kaj tu dogaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka MAJA (Barbaw) vse najboljše tudi midva z Nejcem se pridružujeva tudi mi2
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:25:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dan Evo nas. Smo že nesli vlogo v vrtec in sedaj upamo na najboljše, sam ne vem če bo kej, in pa še v trgovino po par stvari smo spotoma skočili. Mam pa eno vprašanje? Tiste ki boste ali ki že (Srčekgirll, ...) delale polovični delovni čas (4 ure), kaj vse je treba urediti? in pa, ali ti polovico prispevkov plačuje CSD ali ti mora delodajalec plačati vse???
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:27:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan no pa še drugo poročilo z vrtca.. Ko sem šla ven je malo zajokal, ampak se je hitro začel igrat, me je pa bil zelo vesel ko sem po 45 minutah prišla po njega. Zdej kuhava kosilo, so rekli naj ga navadim da gre okoli 12h spat ...omg težka naloga.. Včeraj smo zaspali šele okrog 23h, in zjutraj sem ga morala 8.15 zbudit za vrtec...se je že začelo uresničevat tisto kar ste rekle, da prej se zbujajo, za vrtec pa spijo Očitno ne bom imela več mira čvekat, ker se Nejc kar naprej spušča in kr raca okoli..ga morem kar pazit sej ne bo hudega! od začetka bo tu in tam malo pojokal, pol se bo pa hitro navadil! eva gre zdej z veseljem k varuški, ko pridem po njo, pa taki nasmešek! če je na tleh, prestavi v 5.brzino, da pride čim hitreje do mene! kdaj boš pa začenjala zjutraj delat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Moj lubi gre pa jutri od 10-14h stavkat v firmo a še kar se ni uredilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:28:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN Dan se mi je kar zdelo, da ste že na novem delu SG superca si zrihtala Anitka si dobila denar? Ja, dobila in ti si že kaj brala? Evo AT pančka, sicer nekoliko nemirno (od kar skupaj spimo v spalnici, bi ona rada da gre mami tudi podnevi z njo počivat ), jaz bom pa zdaj na hitrco pogledala kaj tu dogaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN Dan se mi je kar zdelo, da ste že na novem delu SG superca si zrihtala Anitka si dobila denar? Ja, dobila in ti si že kaj brala? Evo AT pančka, sicer nekoliko nemirno (od kar skupaj spimo v spalnici, bi ona rada da gre mami tudi podnevi z njo počivat ), jaz bom pa zdaj na hitrco pogledala kaj tu dogaja ojla ja itak, je bila v prvem šusu prebrana hvala ti še enkrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:34:19
|
|
|
|
suzy85
|
danes sem oblekla hlače, ki sem jih pred 3,4 tedni komaj spravila nase in so mi ble ful tesne! danes pa ni blo problemov - še mal lufta mam! pa tud krvavitev se mi je končno ustavla in bomo lahka končno veselo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS in mafi v vrtcu sva bila danes eno uro, pa jutri malo dlje in v petek še dlje, v ponedeljek bo pa že spal tam. Drugače pa se opravičujem , me tako boli rama da komaj tipkam in še Nejc nama spet nagaja, noče spat..in tako bom verjetno zaključila z RR za danes. Jutri dopoldan me ne bo, se bom pa potem kaj javila. Jana kaj so ti rekli, koliko časa boste uvajali?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:36:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dan Evo nas. Smo že nesli vlogo v vrtec in sedaj upamo na najboljše, sam ne vem če bo kej, in pa še v trgovino po par stvari smo spotoma skočili. Mam pa eno vprašanje? Tiste ki boste ali ki že (Srčekgirll, ...) delale polovični delovni čas (4 ure), kaj vse je treba urediti? in pa, ali ti polovico prispevkov plačuje CSD ali ti mora delodajalec plačati vse??? Delodajalec ti da pogodbo,s to greš na CSD,kjer izpolneš vlogo za krajši delovni čas.Polovico prispevkov ti plača delodajalec,polovico CSD. Če delaš točno 20 ur,ti ne pripada povrnitev stroškov malice in prevoza,če več,pa ja.Tako bom jaz delala po 24 ur na teden,drugače se mi ne splača. Regres in letni dopust ti pripadata v celoti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:37:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je že bil poštar,pa ni še nič prinesel meni je prinesel dohodnino 60 EUR za plačat in položnico za elektriko, ki se je podražila za 9 EUR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:43:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je že bil poštar,pa ni še nič prinesel meni je prinesel dohodnino 60 EUR za plačat in položnico za elektriko, ki se je podražila za 9 EUR boljše, da ne bi prišel, ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes je v Novicah članek o otrocih, ki sta umrla v Sežani. Nisem ga prebrala ampak sem samo naslovnico videla. Me je kar stisnilo. tudi jaz sem ga prebrala, ampak bi bilo bolje, da takih stvari sploh ne bi brala, ker sem potem samo žalostna in slabe volje zaradi pristojnih inštitucij, ki nič ne naredijo tam kjer bi bilo potrebno, kjer pa se jih ne bi bilo potrebno vmešavati, pa delajo dr.ek tudi jaz sem brala, katastrofa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je že bil poštar,pa ni še nič prinesel meni je prinesel dohodnino 60 EUR za plačat in položnico za elektriko, ki se je podražila za 9 EUR boljše, da ne bi prišel, ne? ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:46:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je že bil poštar,pa ni še nič prinesel meni je prinesel dohodnino 60 EUR za plačat in položnico za elektriko, ki se je podražila za 9 EUR boljše, da ne bi prišel, ne? ja jaz sem svojmu poštarju že včeri zagrozila da mi ne daje položnic v nabiralnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:47:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 danes sem oblekla hlače, ki sem jih pred 3,4 tedni komaj spravila nase in so mi ble ful tesne! danes pa ni blo problemov - še mal lufta mam! pa tud krvavitev se mi je končno ustavla in bomo lahka končno veselo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:48:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan no pa še drugo poročilo z vrtca.. Ko sem šla ven je malo zajokal, ampak se je hitro začel igrat, me je pa bil zelo vesel ko sem po 45 minutah prišla po njega. Zdej kuhava kosilo, so rekli naj ga navadim da gre okoli 12h spat ...omg težka naloga.. Včeraj smo zaspali šele okrog 23h, in zjutraj sem ga morala 8.15 zbudit za vrtec...se je že začelo uresničevat tisto kar ste rekle, da prej se zbujajo, za vrtec pa spijo Očitno ne bom imela več mira čvekat, ker se Nejc kar naprej spušča in kr raca okoli..ga morem kar pazit za Nejca je bil pa priden v vrtcu, sej bo kamlu dobil ustaljeni ritem spanja sedaj ko je začel z vrtcem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:50:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, kje si se pa ti skrivala včeraj?? Gledala sem CSI, po sem šla pa pod tuš in spat. Malo sem vas prebrala, sam mi ni hotl objavit posta in sem odnehala. Sem pa na -13kg in 90cm minusa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:51:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je že bil poštar,pa ni še nič prinesel Saj še bo. Si preverila, če dobiš v prvi rundi dohodnino?? kako pa to lahko preveriš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:52:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole pa Tilen že eno uro smrči : iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 11:52:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan no pa še drugo poročilo z vrtca.. Ko sem šla ven je malo zajokal, ampak se je hitro začel igrat, me je pa bil zelo vesel ko sem po 45 minutah prišla po njega. Zdej kuhava kosilo, so rekli naj ga navadim da gre okoli 12h spat ...omg težka naloga.. Včeraj smo zaspali šele okrog 23h, in zjutraj sem ga morala 8.15 zbudit za vrtec...se je že začelo uresničevat tisto kar ste rekle, da prej se zbujajo, za vrtec pa spijo Očitno ne bom imela več mira čvekat, ker se Nejc kar naprej spušča in kr raca okoli..ga morem kar pazit sej ne bo hudega! od začetka bo tu in tam malo pojokal, pol se bo pa hitro navadil! eva gre zdej z veseljem k varuški, ko pridem po njo, pa taki nasmešek! če je na tleh, prestavi v 5.brzino, da pride čim hitreje do mene! kdaj boš pa začenjala zjutraj delat? ja zjutraj začnem ob 8h, samo ga bo moj vozil v vrtec 7.15, tak da bom mogla že ob 6.30 vstat da ga zrihtam.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?