Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:17:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je auf......spala malo več kot 2h. Jo grem previt, ker verjetno že curlja iz plenice A toliko pije?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:17:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hvala vsem za čestitke za Majo. Se je gospodična odločila, da ne bo več spala 2x dnevno in je prešaltala na 1x na dan. Se navaja na vrtec Ja, samo so mi povsod dali vedet, da pred septembrom ne bo nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:17:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kako boš ti zrihtala svojo garderobo v tem vmesnem obdobju? Ti boš mogla verjetno kompletno menjat? Nimam pojma. Sedaj imam tako kot ti stare na zalogi, ki je praktično nova, samo da se vanjo spravim moram imeti pod 65kg Če mi do službe rata na 70 pridet, bom še vedno kak mesec bosa s cotam. Nimam pojma kaj narest. Mislim, da bom šla nekaj ful čip iskat, kake 2 hlače, za gor imam do poletja pol pa v staro garderobo. To je pa ful dobro, da si šparala staro garderobo. Se pravi, da si vedno imela namen shujšat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:36:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kako boš ti zrihtala svojo garderobo v tem vmesnem obdobju? Ti boš mogla verjetno kompletno menjat? Nimam pojma. Sedaj imam tako kot ti stare na zalogi, ki je praktično nova, samo da se vanjo spravim moram imeti pod 65kg Če mi do službe rata na 70 pridet, bom še vedno kak mesec bosa s cotam. Nimam pojma kaj narest. Mislim, da bom šla nekaj ful čip iskat, kake 2 hlače, za gor imam do poletja pol pa v staro garderobo. To je pa ful dobro, da si šparala staro garderobo. Se pravi, da si vedno imela namen shujšat. Seveda, samo takrat ko sem zanosila, si nisem mislila, da bom imela toliko dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:36:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hvala vsem za čestitke za Majo. Se je gospodična odločila, da ne bo več spala 2x dnevno in je prešaltala na 1x na dan. Se navaja na vrtec Ja, samo so mi povsod dali vedet, da pred septembrom ne bo nič. Saj bo imala malo daljše uvajanje, punca si je kar privoščila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:36:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je auf......spala malo več kot 2h. Jo grem previt, ker verjetno že curlja iz plenice A toliko pije? Pred spanjem je nisem previla, spila je pa 1,5dcl mleka in 2dcl čaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:38:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo jaz cmarim golaž in zelo lepo dišim po čebuli Upam, da bo Alja pri volji danes za jest Me je že zjutraj zdrmala s kruhom Jaz še tudi moram nekaj skuhat. Grem k mami po malo juhe, potem pa bo kar pire in špinača na jedilniku. Jaz sem pa zakuhala zdrobove knedlčke v govejo župco in naredila maso za palačinke. Estrella si zadnjič videla recept za zeljne krpice? Sem si ga prepisala. Hvala. Kje pa krpice dobim?????? Pri testeninah jih imajo v trgovinah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:43:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Včeraj me je tisti dogodek tako znerviral, da sem celo noč slabo spala, pa še danes zjutraj sem bila našpičena. Zdaj je malo boljše. Mi je pa tako na živce udarilo, da sem komaj zdaj pojedla zajtrk - 3/4 Majine skutke (cca 80g). Imam pa še eno kilo manj. Počasi bom prilezla do "idealne" teže, ne vem pa kdaj bo tista prava, ko se bom lahko spravila v staro garderobo. Včeraj sem si šla iskat še ene hlače na podstrešje, ki sem si jih kupila ko sem ful shujšala v službi. Bi se lahko kar ker ne vem, če bi toliko shujšala, ker bom ful suha potem. Kar nisem mogla verjet, da sem bila tako suha. Imej raje kakšno kilco ali dve več. Vem kako je, ko si presuh Vse visi na tebi... Maji prebijata 2 zobka in je malo, ampak res malo sitkana. Ponoči se je ful zbujala, ampak ni bilo vrišča. Hb! Še Jaka se je 2x zbudil. Nimam pojma kaj se dogaja. Zjutraj sem se normalno sestavila, le slaba volja me hvata. Bo bolje. In super, da Majo tokrat zobki ne zdelujejo kot ponavadi. Našemu sta pa zdaj prikukala dva zboka na plan - zgornja desna enkica in zgornja leva dvojkica. Tako imamo že 5 zobkov
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:45:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka . Našemu sta pa zdaj prikukala dva zboka na plan - zgornja desna enkica in zgornja leva dvojkica. Tako imamo že 5 zobkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:45:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če katero zanima bo danes v Trenjih sežanska tragedija in oče umrlih otrok. Verjetno se bodo iskre kresale, ker bo CSD moral zagovarjat svoje delo. Hvala za info, samo me je kar groza tole gledat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:47:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je auf......spala malo več kot 2h. Jo grem previt, ker verjetno že curlja iz plenice Pridna spavačica. Naš spi že eno uro in računam še na kakšnoh 20 minut. Sem pa v tem času tla v kuhinji pobrisala, deke oprala..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:47:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hvala vsem za čestitke za Majo. Se je gospodična odločila, da ne bo več spala 2x dnevno in je prešaltala na 1x na dan. Se navaja na vrtec Ja, samo so mi povsod dali vedet, da pred septembrom ne bo nič. Ej stara - upanje umre zadnje . Bomo stiskali pestke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:50:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka . Našemu sta pa zdaj prikukala dva zboka na plan - zgornja desna enkica in zgornja leva dvojkica. Tako imamo že 5 zobkov
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:55:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je auf......spala malo več kot 2h. Jo grem previt, ker verjetno že curlja iz plenice A toliko pije? Pred spanjem je nisem previla, spila je pa 1,5dcl mleka in 2dcl čaja U madona ga stanka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 13:56:47
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka shujšala bom toliko, da se spravim v staro garderobo, če mi bo kasneje še kakšna kg dol padla pa ne bo načrtovano. Glede na to kaj vse me čaka, me je lahko strah, da bom presuha. Zaenkrat pa še imam plus, ki ga moram slečt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 14:31:00
|
|
|
|
nia5
|
Dan Uh ste pridne, jaz sem šele zdaj uspela prilest do računalnika, smo malo pucali in to spodaj, gori nas še čaka , tak to je če imaš bajto, ni konca, ne kraja. Bom poskusila prebrat, koliko mi bo uspelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 14:36:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka MAJA (Barbaw) vse najboljše Tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 14:43:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka MAJA (Barbaw) vse najboljše Tudi od naju Od naju tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 14:43:54
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če katero zanima bo danes v Trenjih sežanska tragedija in oče umrlih otrok. Verjetno se bodo iskre kresale, ker bo CSD moral zagovarjat svoje delo. Hvala za info, samo me je kar groza tole gledat Jaz se pa kar bojim gledat...bogi oče in boga otročka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 14:45:49
|
|
|
|
nia5
|
Zdaj pa se je taki lepi sonček pokazal, da grema malo ven, bom pol prebrala in kaj skomentirala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 14:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če katero zanima bo danes v Trenjih sežanska tragedija in oče umrlih otrok. Verjetno se bodo iskre kresale, ker bo CSD moral zagovarjat svoje delo. Hvala za info, samo me je kar groza tole gledat Jaz se pa kar bojim gledat...bogi oče in boga otročka jaz bom pa kar gledala, me prav zanima kaj bodo povedali!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 14:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka shujšala bom toliko, da se spravim v staro garderobo, če mi bo kasneje še kakšna kg dol padla pa ne bo načrtovano. Glede na to kaj vse me čaka, me je lahko strah, da bom presuha. Zaenkrat pa še imam plus, ki ga moram slečt. mene tudi čakajo stresne sodelavke , pa vem da zaradi tega ne bom nič bolj suha, kvečjemu debelejša od živcev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 14:50:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo jaz cmarim golaž in zelo lepo dišim po čebuli Upam, da bo Alja pri volji danes za jest Me je že zjutraj zdrmala s kruhom Jaz še tudi moram nekaj skuhat. Grem k mami po malo juhe, potem pa bo kar pire in špinača na jedilniku. Jaz sem pa zakuhala zdrobove knedlčke v govejo župco in naredila maso za palačinke. Estrella si zadnjič videla recept za zeljne krpice? Sem si ga prepisala. Hvala. Kje pa krpice dobim?????? Pri testeninah jih imajo v trgovinah. Hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 14:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS in mafi v vrtcu sva bila danes eno uro, pa jutri malo dlje in v petek še dlje, v ponedeljek bo pa že spal tam. Drugače pa se opravičujem , me tako boli rama da komaj tipkam in še Nejc nama spet nagaja, noče spat..in tako bom verjetno zaključila z RR za danes. Jutri dopoldan me ne bo, se bom pa potem kaj javila. Jana kaj so ti rekli, koliko časa boste uvajali? 3 dni se tu uvaja o joj meni se to fuul malo zdi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 14:56:27
|
|
|
|
sesil
|
dan dan jaz imam fraj...aneja mi je namenila počitek . včeraj je spet zaspala ob 22h, spala celo noč, se zbudila ob 7h, dobila flaško mleka in potem smo potegnile še do 9h. to mi deli aneja. ob 2h je šla pa spat prvo rundo. od kar so menjali to uto, ima vse zmešano. no, sej ni važno, sam da ponoči spi. jaz sem že odtekla po dežju mojih 50 minut kaj pa sedaj? pucat se mi ne da...in tako naprej. jutri pa dobim moja očala. bom frikica. grem brat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?