|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
2.4.2009 12:43:26   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz sem pa sedaj zribala kopalnico, me je bila kar groza, ko sem elemente vstran potegnila, vse črno od plesnobeuser posted image user posted image , sem šla kar s krtačo in sem ribala kot nora. Sedaj pa sem še tla pobrisala in je vse lepouser posted image user posted image . Videk je pa končno zaspal, sedaj pa grem malo okrog hiše pogledat, če je kaj poštar prinesel.

joj, jst se tud kopalnice najbolj izogibam! sploh tuš kabine! je neko smotano steklo/plastika in se sploh ne da vredu vodnega kamna dol dobit. po navadi še kis uporabim, da lažje čistim in je user posted image

Jaz uporabljam SMac in je user posted image . Moraš pa imeti rokavice, ker je ful agresiven.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.4.2009 12:43:29   
barbaw

Jaz sem pa sedaj zribala kopalnico, me je bila kar groza, ko sem elemente vstran potegnila, vse črno od plesnobeuser posted image user posted image , sem šla kar s krtačo in sem ribala kot nora. Sedaj pa sem še tla pobrisala in je vse lepouser posted image user posted image . Videk je pa končno zaspal, sedaj pa grem malo okrog hiše pogledat, če je kaj poštar prinesel.

slaba izolacija ali premalo luftanja?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.4.2009 12:43:30   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jana: a je Nejko najmlajši ali je še kdo pred 1 letom notri?

še dva sta mlajša od njega.. Lukas (8.5.) in Janez (9.5.)

A to Lukas od Tiare?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.4.2009 12:43:32   
barbaw

danes sem oblekla hlače, ki sem jih pred 3,4 tedni komaj spravila nase in so mi ble ful tesne! danes pa ni blo problemov - še mal lufta mam! user posted image
pa tud krvavitev se mi je končno ustavla in bomo lahka končno veselo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.4.2009 12:45:55   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

ANITKA user posted image user posted image user posted image   BRAVO 11 000 POSTOV user posted image user posted image user posted image

Sedaj si zaslužiš že:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dokazala si, da SI:

user posted image

user posted image WELCOME TO THE CLUBuser posted image

Kar tako naprej!!!!!!

user posted image user posted image user posted image Hvala. Počasi lezem za vamauser posted image user posted image user posted image

Glede na to, da sem jaz malo na RR, me boš hitro ujelauser posted image . barbaw je pa druga pesemuser posted image

jaz tudi lezem ampak malo hitreje user posted image
Si prestavila v višjo prestavo in te ne morem ujet, pa še volje mi primankuje na momente.

Zaradi tega me tudi loviš, ker je jaz nimam nevem kaj, kak dan ja, pol pa par dni mi vse dol pade 

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.4.2009 12:46:01   
Estrella*

Estrella, kje si se pa ti skrivala včeraj??

Gledala sem CSI, po sem šla pa pod tuš in spat. Malo sem vas prebrala, sam mi ni hotl objavit posta in sem odnehala.

Sem pa na -13kg in 90cm minusa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi ti si pridna, samo še 7kguser posted image user posted image Jaz jih imam še 10 dodatnihuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.4.2009 12:48:09   
barbaw
Včeraj me je tisti dogodek tako znerviral, da sem celo noč slabo spala, pa še danes zjutraj sem bila našpičena. Zdaj je malo boljše. Mi je pa tako na živce udarilo, da sem komaj zdaj pojedla zajtrk - 3/4 Majine skutke (cca 80g). user posted image  Imam pa še eno kilo manj. Počasi bom prilezla do "idealne" teže, ne vem pa kdaj bo tista prava, ko se bom lahko spravila v staro garderobo. Včeraj sem si šla iskat še ene hlače na podstrešje, ki sem si jih kupila ko sem ful shujšala v službi. Bi se lahko kar user posted image  ker ne vem, če bi toliko shujšala, ker bom ful suha potem. user posted image  Kar nisem mogla verjet, da sem bila tako suha.

Maji prebijata 2 zobka in je malo, ampak res malo sitkana. Ponoči se je ful zbujala, ampak ni bilo vrišča. Hb! Še Jaka se je 2x zbudil. user posted image  Nimam pojma kaj se dogaja. Zjutraj sem se normalno sestavila, le slaba volja me hvata.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.4.2009 12:49:30   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

ANITKA user posted image user posted image user posted image   BRAVO 11 000 POSTOV user posted image user posted image user posted image

Sedaj si zaslužiš že:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dokazala si, da SI:

user posted image

user posted image WELCOME TO THE CLUBuser posted image

Kar tako naprej!!!!!!

user posted image user posted image user posted image Hvala. Počasi lezem za vamauser posted image user posted image user posted image

Glede na to, da sem jaz malo na RR, me boš hitro ujelauser posted image . barbaw je pa druga pesemuser posted image

jaz tudi lezem ampak malo hitreje user posted image
Si prestavila v višjo prestavo in te ne morem ujet, pa še volje mi primankuje na momente.

Zaradi tega me tudi loviš, ker je jaz nimam nevem kaj, kak dan ja, pol pa par dni mi vse dol pade 

Meni bo počasi vse dol padlo, če mi bodo doma tečnarili. user posted image  Nočem pa svojo slabo voljo stresat nikamor, ker nisem taka. Se vedno vase zaprem dokler ne mine. Jamrat mi je pa tudi glupo. Včasih ja, ko res rabim kako ramo, drugače pa .....

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.4.2009 12:50:34   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jana: a je Nejko najmlajši ali je še kdo pred 1 letom notri?

še dva sta mlajša od njega.. Lukas (8.5.) in Janez (9.5.)

A to Lukas od Tiare?

Ja

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 234
2.4.2009 12:50:48   
barbaw

Gledala sem CSI, po sem šla pa pod tuš in spat. Malo sem vas prebrala, sam mi ni hotl objavit posta in sem odnehala.

Tudi ti si pridna, samo še 7kguser posted image user posted image Jaz jih imam še 10 dodatnihuser posted image

moram ticker popravit, še 6 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 235
2.4.2009 12:52:47   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pri nas je že bil poštar,pa ni še nič prineseluser posted image

meni je user posted image prinesel dohodnino 60 EUR za plačatuser posted image user posted image user posted image in položnico za elektriko, ki se je podražila za 9 EUR user posted image user posted image user posted image

boljše, da ne bi prišel, ne? user posted image

jauser posted image

jaz sem svojmu poštarju že včeri zagrozila da mi ne daje položnic v nabiralnikuser posted image

Verjetn je full pomagaluser posted image

veš dauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 236
2.4.2009 12:53:01   
tilči
Kaj se je pri nas dež uscal,ko sem šla po Nejcauser posted image .Sem bila mokra kot cucek,Tilen se je pa smejal pod prevlekouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.4.2009 12:53:31   
kasso

user posted image user posted image user posted image pridne user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.4.2009 12:55:07   
mafi

Včeraj me je tisti dogodek tako znerviral, da sem celo noč slabo spala, pa še danes zjutraj sem bila našpičena. Zdaj je malo boljše. Mi je pa tako na živce udarilo, da sem komaj zdaj pojedla zajtrk - 3/4 Majine skutke (cca 80g). user posted image  Imam pa še eno kilo manj. Počasi bom prilezla do "idealne" teže, ne vem pa kdaj bo tista prava, ko se bom lahko spravila v staro garderobo. Včeraj sem si šla iskat še ene hlače na podstrešje, ki sem si jih kupila ko sem ful shujšala v službi. Bi se lahko kar user posted image  ker ne vem, če bi toliko shujšala, ker bom ful suha potem. user posted image  Kar nisem mogla verjet, da sem bila tako suha.

Maji prebijata 2 zobka in je malo, ampak res malo sitkana. Ponoči se je ful zbujala, ampak ni bilo vrišča. Hb! Še Jaka se je 2x zbudil. user posted image  Nimam pojma kaj se dogaja. Zjutraj sem se normalno sestavila, le slaba volja me hvata.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.4.2009 12:55:43   
mafi

Kaj se je pri nas dež uscal,ko sem šla po Nejcauser posted image .Sem bila mokra kot cucek,Tilen se je pa smejal pod prevlekouser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.4.2009 12:57:10   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image
Si boš mogla palerino kupit. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.4.2009 12:59:29   
barbaw
Estrella kako boš ti zrihtala svojo garderobo v tem vmesnem obdobju? Ti boš mogla verjetno kompletno menjat?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.4.2009 13:02:43   
barbaw
Hvala vsem za čestitke za Majo. user posted image   Se je gospodična odločila, da ne bo več spala 2x dnevno in je prešaltala na 1x na dan. user posted image  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.4.2009 13:03:19   
barbaw
user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.4.2009 13:09:20   
barbaw
Če katero zanima bo danes v Trenjih sežanska tragedija in oče umrlih otrok. Verjetno se bodo iskre kresale, ker bo CSD moral zagovarjat svoje delo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.4.2009 13:10:20   
Estrella*

Estrella kako boš ti zrihtala svojo garderobo v tem vmesnem obdobju? Ti boš mogla verjetno kompletno menjat?

Nimam pojma. Sedaj imam tako kot ti stare na zalogi, ki je praktično nova, samo da se vanjo spravim moram imeti pod 65kguser posted image Če mi do službe rata na 70 pridet, bom še vedno kak mesec bosa s cotam. Nimam pojma kaj narest. Mislim, da bom šla nekaj ful čip iskat, kake 2 hlače, za gor imam do poletja pol pa v staro garderobo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.4.2009 13:11:49   
Estrella*

Če katero zanima bo danes v Trenjih sežanska tragedija in oče umrlih otrok. Verjetno se bodo iskre kresale, ker bo CSD moral zagovarjat svoje delo.

To bo za gledat, čeprav nerada, ker mi je ob takih dogodkih ful hudo. Slak je pa hiteruser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.4.2009 13:12:27   
suzy85

dež? pri nas ga HB še ni! pa upam, da ga ne bo, ker bi rada popoldne peš šla v mesto z evo - po tehtnico v špar! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.4.2009 13:12:32   
Estrella*

Hvala vsem za čestitke za Majo. user posted image   Se je gospodična odločila, da ne bo več spala 2x dnevno in je prešaltala na 1x na dan. user posted image  

Se navaja na vrtecuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.4.2009 13:13:58   
Estrella*
Naša je auf......spala malo več kot 2h. Jo grem previt, ker verjetno že curlja iz pleniceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?