kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Dobro jutro. Kako smo? Js se ravnokar opravljam generalno pospravit stanovanje...upam, da mi danes uspe. Jutri ne bo časa, zjutraj imam CTG, potem pa kremšnite pečem. Sonček, kje se skrivaš? Že dvakrat sma se danes menile po telefonu, na forum pa še nisi uspela pridit. Kpmk, upam, da se čimprej začne zares, ker tole čez rok je res pravo mučenje, kajne? Detelja, hvala za zajtrk. A jutri zjutraj maš ctg v šentjurju? Pol pomeni da ni dr-ja v bolnici jutri no bo pa kdo drug Joj res je že pravo mučenje, .... pa skoz telefoni, pa maili,... pa kr neki, pa vse me že boli pa nestrpna sem ko bi res že rada videla najinega ,... ma najboljš bi blo da bi me kr naenkrat enkrat ponoči zgrabl in bi blo to to,.... tak pa zdej na 2 dni na preglede, pa sej veš ko se načakaš, tle v bolnici baje full čakaš, jst včeraj sreča nisem tak fejst ker sem mela popoldan, jutri se pa zna zavlečt Ti pa kremšnite pečeš - joj si pridna Ja, jutri zjutraj imam CTG. A misliš, da me bo pregledal vaginalno? Tebe je? Imam pa prvi CTG. Jutri jih bom pekla. Po moje te ne bo ker on ne gleda, pravi da ni dobro,.... no ne vem mene je enkrat nekje v 30tem tednu,... pol pa do včeraj nič,.... pa tud sestra ti ne reče da se pojdi spreoblečt, .... saj veš mogoče pa če bo ugotovil, da mora preverit da te bo,.... mene je včeraj samo zato, ker je reku da če bi lahko bila akcija da bi mi sprožu, pa žal še nismo zreli za akcijo