|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
2.4.2009 0:54:21   
*Junona*
Nič...vidim, da vse spite... grem še js poskusit. user posted image je že tudi zaspal.user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
2.4.2009 6:25:34   
Miška2006
Dobro jutro vsem.

Junona, ja mam tak radar, da lahko NASA samo sanja o njemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček in Artičoka vse naj naj naj. Želim najprej zdravja in brezbolečinski porod. Pa da bi čimprej vaše srčke pestvale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pregldi: vsem pa ki imate preglede želim, da bi bili čimmanj boleči, da bi zvedele čimveč, da bi bile čimbolj mirne...SREČNO!

Porod: pa danes bi lahko že katera šla v Rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
2.4.2009 6:48:14   
tinaaja
user posted image Soncek in Aricoka user posted image  Lepo praznujta user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
2.4.2009 7:07:37   
detelja
user posted image

02.04
NenaLena CTG
anca
rea27
Sonček 85 CTG+UZ
mlavla
malcekvita
angelito
blueeyes UZ
olea

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
2.4.2009 7:10:15   
detelja
SONČEKuser posted image user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
2.4.2009 7:10:58   
detelja
ARTIČOKAuser posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
2.4.2009 7:16:08   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
2.4.2009 7:35:30   
Pat74
Sonček85 in Artičoka vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
2.4.2009 8:14:30   
L & L
Soncek in Aricoka
vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
2.4.2009 9:05:43   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Nič...vidim, da vse spite... grem še js poskusit. user posted image je že tudi zaspal.user posted image user posted image user posted image

saj vem zakaj ti lisica ne moreš spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bala si se, da je detelja šla v rim pa boš ostala brez receptauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
2.4.2009 9:15:58   
brigita23
Najprej vsem skupaj eno lepo dobro jutro

Danes sem se kar lepo naspala, razen nekaj obiskov WC je bila noč mirnauser posted image . Vreme zunaj je zopet turobno, kot da se ne bi moglo odločiti ali bo deževalo ali sonce sijalo....sicer pa je mesecu primernouser posted image user posted image user posted image .
Včeraj sem malo okrasila stanovanje z vejami in nanje dala jajčke, tako da že imamo malček velikonočne idile.
Evo danes pa res poslikam bušija in ga dam gor....da prej ne uidem v Rim.
Kako ste kaj ve spale drage souser posted image ....no pozabila pa sem povedat da me križ in sramna kost še kr bolita ko user posted image . Bo žeuser posted image user posted image user posted image .

Detelja- hvala za zajtrk, tisti narezek...mmmmmmm, bi bil kar pravšnjiuser posted image

Vse ki imaste preglede vam želim veliko uspeha in čakam na vaša poročila.
Upam da dobimo danes kakšnega aprilskega krofkauser posted image

Sonček in Artičoka....vama pa iskrene čestitke ob vajinem rojstnem dnevu, vsega kar si sami želita in da bi čimprej cartale vajina zakladkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
2.4.2009 9:32:41   
Anonimen
Dobro jutro drage babuške user posted image !

Evo jaz sem že doma iz pregleda, ravno pojedla svežo makovko z Gavrilovič pašteto. Toda detelja za tvoj zajtrk sem si še pustila malo prostora user posted image . Predvsem so mi v očke padla jajčka, ne vem, če ne bo naslednja malica jajčka s paradižnikom ... njamsi user posted image .

Torej pregled: nič ne bo s klubom "1 cm", sem še čisto zaprta, vendar maternični vrat skrajšan za tretjino in fajn zmehčan. G pravi, da sem učbeniški primer priprave na porod user posted image in da naj nič ne računam, da bo kaj pred rokom. To ravno ne vem, če je dobra novica user posted image . Vaginalni pregled je bil tako nežen kot bi se sama pregledala. Sem jo namreč pred pregledom vprašala, če bo bolelo in se je zelo potrudila in mi povedala, kako je treba, da se najbolj sprostim: čim bolj narazen kolena, zavestno spustit rito in tudi ni kar takoj vdrla, temveč se me je najprej dotaknila, nekaj sekund mirovala, potem pa šele šla globlje. Tako da jo moram pohvaliti to mojo G, da je bil res izjemno nežen pregled user posted image . Toda kaj veš, kakšen bi bil, če je ne bi vprašala in jo s tem vspodbudila, da se je bolj potrudila. Tako da punce, čim več moramo spraševati in "težiti" user posted image .
Pri CTG-ju je zraven sedel moj dragi (tako da ne vem, kako to kpmk, da tebi tega ne dovolijo, kar zateži jim! user posted image ), naša Ela je pridno spala, toda G ni kaj ekstra komplicirala, sem se enkrat obrnila, je malo poskočil utrip in je rekla, da je ok. Sem namreč pojedla tri napolitanke, toda naša princeska se ni dala motiti, saj je to njena ura za spanec user posted image . S kilami sem do sedaj (37t) prišla na +14, tako da upam, da se bo sedaj tukaj ustavilo, saj od 37t do 40t se naj ne bi več nič zredile, čeprav gredo bebice še vedno malo gor v teži. No bomo videli kako bo to šlo z mojimi čokoladnimi seansami user posted image user posted image user posted image . Čeprav babnice priznam, da me malo peče vest user posted image , saj vem, da s tem gotovo ne koristim Eli, saj ne gre za zdravo hrano. Hvala bogu, da me vsaj moj dragi opozarja in malo skrega, ker drugače bi najbrž še bolj pretiravala user posted image .
brigita23 - Hvala za lepe večerne želje user posted image . Upam, da si tudi ti lepo spančkala user posted image . Si mi že poslala mail, kamor ti pošljem porodni načrt? Mogoče sem spregledala ... user posted image . Praviš, da si boš v P vzela svoj mehki plašček. Kje pa si ga nabavila? Jaz si ga namreč kupujem že leta in leta in se mi najprej zdijo vsi tako velikanski, potem pa še čudni modeli, pa dragi ... pravzaprav še v življenju nisem imela kopalnega plašča! user posted image Ja, tudi to je možno user posted image . Bi pa morda izkoristila to priložnost in si ga končno nabavila. Imaš kakšno idejo, kje iskati? Hvala! user posted image

kpmk - "Vsako tele ima svoje vesele" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Madonca si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

Artičoka - Vse najboljše za rojstni dan! user posted image

Sonček85 - Najprej vse najboljše, ostani takšen sonček kot si! user posted image user posted image user posted image
Pa javi, kako je bilo na pregledu. Jaz se bom očitno še kar kakšnih 14 dni, če ne celo tri tedne tako nerodno prekladala naokoli, tako da me prav zanima, katera od naju bo prej user posted image .

Junona - Mi je zelo všeč tvoj seznam za P, vidim, da si med obvezno opremo dodala tudi alinejo "sladkarije" user posted image user posted image user posted image . Tako je treba! user posted image user posted image user posted image Jaz si bom nekaj energijskih čokoladic vzela s sabo za porod, ker mislim med porodom jesti, če bom začutila, da sem lačna. Sem se že z babico dogovorila, da mi ne bo komplicirala.

Moram priznati, da me je pregled pri G kar pomiril user posted image , saj me je zadnja dva dni vse tako bolelo, da sem se kar malo ustrašila, da je kaj narobe. Toda pravi, da pač vse bolj čutim, ker sem drobne postave. In da je otrdevanje trebuha v tem obdobju odlično, saj to pomeni, da maternica vadi. Ni kaj, da mi ne bi slučajno kdo očital, da nič ne treniram, jaz treniram na polno user posted image user posted image user posted image .

Držim pesti, da ste tudi ve ok user posted image . Malo bomo še skupaj pojamrale, kako nas vse boli, kako težko spimo, se težko premikamo, si ne moremo obleči nogavic, je tuširanje pravi projekt ... pa bo tukaj naš dan in bomo v rokah držale naše zakladke user posted image user posted image . A prvo aprilsko bebico že imamo?

Se tipkamo kaj še kasneje, grem zdaj še malo spančkat, saj sem vstala že ob 6h user posted image .

Čao,
NenaLena

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
2.4.2009 9:44:10   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Brigita - hja me je pogledal pa ni nič komentiral,.... vse mi je blo full čudn,.... je samo rekel da še ni prpravljeno niti da bi mi sprožu porod,.... ne na ctg-ju sem bla sama, ne more bit zraven user posted image ,.... pa še uz mi je naredu in je plodovnice še dosti,... mi pa ni nič jasn glede popadkov,... bom v petek vprašala , pa niti ne vem ali je v petek on tam ali kako to pol gre,.... mal sem zmedena user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a so ti prav rekl da ne sme zraven????? Mislim ej...moj si pa full želi v ponedeljek it zraven, pol njega itak tudi ne bodo pustili zraven. user posted image user posted image user posted imageno sej mojga tud nikoli niso spustil zraven tud v Šentjurju, je vedn zunaj počaku,.....

No glavno da je tvoj bebi ok... očitno mu je še prefajn pri mamici, sej bo kmalu. Se pa zdej vsak dan ful vleče ne. Boga, pa še vsi te ukopirajo kdaj bouser posted image user posted image user posted image .  Pa sej veš ko je rok, pa vsi že kličejo, no pa mami in ati bi ga / jo rada spoznala user posted image

Ja no pol se pa na rr srečamo...nič face smo, sej se bomo pa zdej pogosteje videle...upamuser posted image user posted image user posted image   le glej da res user posted image

moj je pa lahko bil na vseh UZ-jih zravenuser posted image  Ja veš da se bomo vidle, veš kak bo fajn z vozički lepo za Savinjo, pa takuser posted image . A si kaj z Nino govorila?

Ja na uz je bil moj tudi zraven, na ctg pa ni smel user posted image  je moral vedno zunaj počakat user posted image
JA fajn bo vozičkat user posted image  Ne jst nisem govorila z njo, je pa baje čist hin, zmatrana,...user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
2.4.2009 9:45:56   
kpmk

Brigita - hja me je pogledal pa ni nič komentiral,.... vse mi je blo full čudn,.... je samo rekel da še ni prpravljeno niti da bi mi sprožu porod,.... ne na ctg-ju sem bla sama, ne more bit zraven user posted image ,.... pa še uz mi je naredu in je plodovnice še dosti,... mi pa ni nič jasn glede popadkov,... bom v petek vprašala , pa niti ne vem ali je v petek on tam ali kako to pol gre,.... mal sem zmedena user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a so ti prav rekl da ne sme zraven????? Mislim ej...moj si pa full želi v ponedeljek it zraven, pol njega itak tudi ne bodo pustili zraven. user posted image user posted image user posted image .

No glavno da je tvoj bebi ok... očitno mu je še prefajn pri mamici, sej bo kmalu. Se pa zdej vsak dan ful vleče ne. Boga, pa še vsi te ukopirajo kdaj bouser posted image user posted image user posted image .

Ja no pol se pa na rr srečamo...nič face smo, sej se bomo pa zdej pogosteje videle...upamuser posted image user posted image user posted image

A je bil slabe volje, da ni nič rekel? To pa res čudno.
Pa si že kej odprta al tut tega ne veš?user posted image

Ne slabe volje, sam čist drgač je blo,.... Ja men je blo full zoprn,.... res,... Ne ne vem ali sem odprta, samo to vem, da še nisem pripravljena za rodit,..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
2.4.2009 9:50:04   
kpmk
Jutro, upam da ste dobro spale,... jst spet ne user posted image  
Vsem pa srečno user posted image  na pregledu :

02.04
NenaLena CTG
anca
rea27
Sonček 85 CTG+UZ
mlavla
malcekvita
angelito
blueeyes UZ
olea

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
2.4.2009 9:52:55   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

user posted image Soncek in Aricoka user posted image  Lepo praznujta user posted image

Čestitke še z najine z user posted image  strani user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
2.4.2009 9:53:07   
klavdyk
hojla

najprej Vse najboljše slavljenki!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo sicer vstali že ob 7, sm ni bilo nekot cajta, da bi se prej javila. je moj doma (zaradi poškodovanega prsta), pa zjutraj skup pozajtrkujeva. mali je v vrtcu, ati mal tv gleda, mama pa na računalniku.
m..tina- a tk praviš, da se dete noče obrnit? je že zdaj trmast kk bo šele pol user posted image user posted image user posted image a nasl.tedn imaš pregled spet v bolnici?kdo je pa bil včeraj dežuren v bolnici?kk se počutiš? js sm fajn boljš kot prej celo nosečnostuser posted image user posted image . edino včeraj, ko sm bla zuni, sm mal stala in gledala malega ko se je igral, me je tk štihnalo v križu, da sm mogla it dol se vsest. sm misla, da me bo A. mogel kr pelat.
obiski wcja-ponoči ene 2x-vsako noč-to je še spremenljivo
malinov čaj-smno ga začeli danes piti. a vi si ga sladkate?men ma tk grenek okususer posted image user posted image .pa bo že. če bom lažje rodila, ga spijem tudi 10 l na danuser posted image user posted image user posted image
aja, je moj reku, da bi blo fajn, da bi bil na bolniški zdaj kr dokler da ne rodim (ker na šihtu itak ni kaj fejst za delat), pol bi pa šov iz bolniške direkt v očetovski dopust. fajn bi ja blo-sm taj mrem res rodit nasl.tedenuser posted image user posted image
vsem, ki imate danes preglede-vso srečo!!

lep dan

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
2.4.2009 10:13:38   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Evo jaz sem že doma iz pregleda, ravno pojedla svežo makovko z Gavrilovič pašteto. Toda detelja za tvoj zajtrk sem si še pustila malo prostora user posted image . Predvsem so mi v očke padla jajčka, ne vem, če ne bo naslednja malica jajčka s paradižnikom ... njamsi user posted image .

Torej pregled: nič ne bo s klubom "1 cm", sem še čisto zaprta, vendar maternični vrat skrajšan za tretjino in fajn zmehčan. G pravi, da sem učbeniški primer priprave na porod user posted image in da naj nič ne računam, da bo kaj pred rokom. To ravno ne vem, če je dobra novica user posted image . Vaginalni pregled je bil tako nežen kot bi se sama pregledala. Sem jo namreč pred pregledom vprašala, če bo bolelo in se je zelo potrudila in mi povedala, kako je treba, da se najbolj sprostim: čim bolj narazen kolena, zavestno spustit rito in tudi ni kar takoj vdrla, temveč se me je najprej dotaknila, nekaj sekund mirovala, potem pa šele šla globlje. Tako da jo moram pohvaliti to mojo G, da je bil res izjemno nežen pregled user posted image . Toda kaj veš, kakšen bi bil, če je ne bi vprašala in jo s tem vspodbudila, da se je bolj potrudila. Tako da punce, čim več moramo spraševati in "težiti" user posted image .
Pri CTG-ju je zraven sedel moj dragi (tako da ne vem, kako to kpmk, da tebi tega ne dovolijo, kar zateži jim! user posted image ) ne nikoli ni smel bit, je pa vedno z mano, ampak v čakalnici user posted image , naša Ela je pridno spala, toda G ni kaj ekstra komplicirala, sem se enkrat obrnila, je malo poskočil utrip in je rekla, da je ok. Sem namreč pojedla tri napolitanke, toda naša princeska se ni dala motiti, saj je to njena ura za spanec user posted image . S kilami sem do sedaj (37t) prišla na +14, tako da upam, da se bo sedaj tukaj ustavilo, saj od 37t do 40t se naj ne bi več nič zredile, čeprav gredo bebice še vedno malo gor v teži. No bomo videli kako bo to šlo z mojimi čokoladnimi seansami user posted image user posted image user posted image . Čeprav babnice priznam, da me malo peče vest user posted image , saj vem, da s tem gotovo ne koristim Eli, saj ne gre za zdravo hrano. Hvala bogu, da me vsaj moj dragi opozarja in malo skrega, ker drugače bi najbrž še bolj pretiravala user posted image .
brigita23 - Hvala za lepe večerne želje user posted image . Upam, da si tudi ti lepo spančkala user posted image . Si mi že poslala mail, kamor ti pošljem porodni načrt? Mogoče sem spregledala ... user posted image . Praviš, da si boš v P vzela svoj mehki plašček. Kje pa si ga nabavila? Jaz si ga namreč kupujem že leta in leta in se mi najprej zdijo vsi tako velikanski, potem pa še čudni modeli, pa dragi ... pravzaprav še v življenju nisem imela kopalnega plašča! user posted image Ja, tudi to je možno user posted image . Bi pa morda izkoristila to priložnost in si ga končno nabavila. Imaš kakšno idejo, kje iskati? Hvala! user posted image

kpmk - "Vsako tele ima svoje vesele" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Madonca si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

Sonček85 - Najprej vse najboljše, ostani takšen sonček kot si! user posted image user posted image user posted image
Pa javi, kako je bilo na pregledu. Jaz se bom očitno še kar kakšnih 14 dni, če ne celo tri tedne tako nerodno prekladala naokoli, tako da me prav zanima, katera od naju bo prej user posted image .

Junona - Mi je zelo všeč tvoj seznam za P, vidim, da si med obvezno opremo dodala tudi alinejo "sladkarije" user posted image user posted image user posted image . Tako je treba! user posted image user posted image user posted image Jaz si bom nekaj energijskih čokoladic vzela s sabo za porod, ker mislim med porodom jesti, če bom začutila, da sem lačna. Sem se že z babico dogovorila, da mi ne bo komplicirala. Med porodom lahko ješ, pa misliš da ti bo pasal user posted image  ? Jst si bi tud lahko dala kako čokoladico v torbo, hvala da si spomnala user posted image

Moram priznati, da me je pregled pri G kar pomiril user posted image , saj me je zadnja dva dni vse tako bolelo, da sem se kar malo ustrašila, da je kaj narobe. Toda pravi, da pač vse bolj čutim, ker sem drobne postave. In da je otrdevanje trebuha v tem obdobju odlično, saj to pomeni, da maternica vadi. Ni kaj, da mi ne bi slučajno kdo očital, da nič ne treniram, jaz treniram na polno user posted image user posted image user posted image .

Držim pesti, da ste tudi ve ok user posted image . Malo bomo še skupaj pojamrale, kako nas vse boli, kako težko spimo, se težko premikamo, si ne moremo obleči nogavic, je tuširanje pravi projekt ... pa bo tukaj naš dan in bomo v rokah držale naše zakladke user posted image user posted image . A prvo aprilsko bebico že imamo?

Se tipkamo kaj še kasneje, grem zdaj še malo spančkat, saj sem vstala že ob 6h user posted imageKr podaljšaj spanec in se dobro naspi user posted image

Čao,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
2.4.2009 10:25:50   
lili82
Vse najboljše obema slavljenkama!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
2.4.2009 10:40:54   
janja*
Sonček ,Artičoka
user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
2.4.2009 10:51:15   
*Junona*
Dobro jutro.user posted image

Kako smo?

Js se ravnokar opravljam generalno pospravit stanovanje...upam, da mi danes uspe. Jutri ne bo časa, zjutraj imam CTG, potem pa kremšnite pečem.user posted image user posted image user posted image

Sonček, kje se skrivaš? Že dvakrat sma se danes menile po telefonu, na forum pa še nisi uspela pridit.user posted image user posted image user posted image

Kpmk, upam, da se čimprej začne zares, ker tole čez rok je res pravo mučenje, kajne?

Detelja, hvala za zajtrk.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
2.4.2009 10:52:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Pri CTG-ju je zraven sedel moj dragi (tako da ne vem, kako to kpmk, da tebi tega ne dovolijo, kar zateži jim! user posted image ), naša Ela je pridno spala, toda G ni kaj ekstra komplicirala, sem se enkrat obrnila, je malo poskočil utrip in je rekla, da je ok. Sem namreč pojedla tri napolitanke, toda naša princeska se ni dala motiti, saj je to njena ura za spanec user posted image . S kilami sem do sedaj (37t) prišla na +14, tako da upam, da se bo sedaj tukaj ustavilo, saj od 37t do 40t se naj ne bi več nič zredile, čeprav gredo bebice še vedno malo gor v teži. No bomo videli kako bo to šlo z mojimi čokoladnimi seansami user posted image user posted image user posted image . Čeprav babnice priznam, da me malo peče vest user posted image , saj vem, da s tem gotovo ne koristim Eli, saj ne gre za zdravo hrano. Hvala bogu, da me vsaj moj dragi opozarja in malo skrega, ker drugače bi najbrž še bolj pretiravala user posted image .

Junona - Mi je zelo všeč tvoj seznam za P, vidim, da si med obvezno opremo dodala tudi alinejo "sladkarije" user posted image user posted image user posted image . Tako je treba! user posted image user posted image user posted image Jaz si bom nekaj energijskih čokoladic vzela s sabo za porod, ker mislim med porodom jesti, če bom začutila, da sem lačna. Sem se že z babico dogovorila, da mi ne bo komplicirala.

Se tipkamo kaj še kasneje, grem zdaj še malo spančkat, saj sem vstala že ob 6h user posted image .

Čao,
NenaLena

A ne da ni slaba ideja?user posted image user posted image user posted image
Js mam tako zalogo zram, da sta skor za vsak dan 2 čokoladici... no, 1 pa sigurno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
2.4.2009 10:52:12   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

saj vem zakaj ti lisica ne moreš spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bala si se, da je detelja šla v rim pa boš ostala brez receptauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
2.4.2009 10:52:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Dobro jutro vsem.

Junona, ja mam tak radar, da lahko NASA samo sanja o njemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček in Artičoka vse naj naj naj. Želim najprej zdravja in brezbolečinski porod. Pa da bi čimprej vaše srčke pestvale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pregldi: vsem pa ki imate preglede želim, da bi bili čimmanj boleči, da bi zvedele čimveč, da bi bile čimbolj mirne...SREČNO!

Porod: pa danes bi lahko že katera šla v Rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
2.4.2009 10:53:23   
*Junona*
Js tudi pridno pijem malinov čaj. Včeraj sem začela, tako da bom zdajle začela srkat tretjo skodelico. Js si ga nič ne sladkam.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?