|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
2.4.2009 9:23:32   
*bubi*
Aja, dobro jutro user posted image

za enih 20 strani imam luknjo vmes.... kaj pa vem, mislim, da sem na 30 ostala user posted image  Tak da mi nič ni jasno, kaj pišete user posted image user posted image user posted image
Bom ob priliki toliko preletela, da slikice pogledam user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
2.4.2009 9:24:19   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi pa.... no, je tudi boljše, ampak zvečer je spet preko 40 pokazal termometer user posted image

kajjjjjjjj?? bošček

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
2.4.2009 9:26:13   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image .............pravi gospodič....... user posted image user posted image

joj kak user posted image mali  !!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.4.2009 9:26:54   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: morango
ključi avta pri njih in naj jih pridem iskat. No, jaz jih do takrat še pogrešila nisem.
Takle mam.

ti si ena faca user posted image user posted image user posted image

Heheh, sam res. Kolk sem se nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro jutro.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.4.2009 9:27:51   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....  naš falot je pa pogruntal kako se kuhinjski elementi odpirajo...user posted image ... sem ga imela v vozičku, nekaj prklala po kuhinji, on pa blizu elementov...pa se začne ven stegovat in za ročaj prijemat...se vrata odprejo, zaprejo...malo zaruži..in se mu je tak fajn zdelo, da je še nekajkrat ponovil ..... adijo...spet bom morala dati magnete gor....  Nisem pa vedla al naj pazim, da ne pade iz vozička al naj letim po fotoaparatuser posted image ...

No sem nekak oboje skoordinirala...

tak je to zgledalo...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

To ti bo pomagal pospravljati po hiši. Še prej, ko boš mislila. Ja nekdo pa mora mamici malo pomagati, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.4.2009 9:28:24   
Jazzy1
Danes pa dobite takle zajtrk user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
2.4.2009 9:29:52   
pf

bubika je bila danes ful boga, za namenček pa je bubi ponovno zakuhal user posted image  Ni fajn imet dveh tak bolanih doma, sploh ne veš, katerega bi cartal user posted image

Upam, da se čimprej pozdravite.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
2.4.2009 9:34:56   
Alenka_

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 1308
2.4.2009 9:36:42   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Babetine, jst sem prodala košaro danes... user posted image

Lahko nočko...

Ti pa kar sproti prodajaš vse. Pridna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
2.4.2009 9:37:30   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: pf

bubika je bila danes ful boga, za namenček pa je bubi ponovno zakuhal user posted image  Ni fajn imet dveh tak bolanih doma, sploh ne veš, katerega bi cartal user posted image

Upam, da se čimprej pozdravite.

joooj revčka mala!  user posted image  čimprej se pozdravite in naj ima mamica kar največ energije za zdravljenje in cartanje malčkov!!!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
2.4.2009 9:40:04   
Alenka_

tole je pa naša frkljica

user posted image

se mi zdi, da je res kar malo Leyli podobna user posted image

user posted image user posted image user posted image  luškana...pa res sta si podobni

oooo kok je cortk!!! tale tvoja frkljica pa že sedaj očara s pogledom, kaj šele bo! res bo treba fante kr mal preč podit! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1311
2.4.2009 9:49:42   
Jazzy1
Jooj kako blesavo vreme je danes. user posted image user posted image user posted image user posted image Kar razmišljam če naj grem prvo rundo kar s tamalo odspatuser posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.4.2009 9:53:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

...dobro jutrouser posted image

eh po mojem bo spomin na 1.april..user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
2.4.2009 9:53:13   
Olivija*
jazzy, ni slaba ideja. jaz sem imela v planu pranje in likanje, a mi je tvoj predlog bolj všeč user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
2.4.2009 9:54:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bubi pa.... no, je tudi boljše, ampak zvečer je spet preko 40 pokazal termometer user posted image

kajjjjjjjj?? bošček

mene bi kap zadelauser posted image ...

....bogec...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
2.4.2009 9:54:09   
Olivija*
za popestritev tega mračnega dne sem dobila tole na mejl:

Plača je kot menstruacija:
krvavo jo zaslužiš,
dobiš jo enkrat mesečno,
traja 5,6 dni
in
potem se lahko jebeš do naslednje plače.........

Neposredna povezava do sporočila: 1316
2.4.2009 9:55:02   
Olivija*
zakaj pa meni kaže, da sem odsotna, čeprav sem tu?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
2.4.2009 9:55:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Babetine, jst sem prodala košaro danes... user posted image

Lahko nočko...

Ti pa kar sproti prodajaš vse. Pridna. user posted image user posted image user posted image

jaz sem tud že banico in stojalo prodala.....user posted image ,

..sedaj počasi pride lupinica na vrsto....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld
2.4.2009 9:55:28   
Alenka_
dobro jutro tudi vam!!!

mi2 sva fajn spančkali do 7.00 pa je šla zdej spet mal poajat nazaj user posted image

smo pa včeraj popoldne šli vpisat Saro v vrtec... in nam je "prijazna" gospa takoj in brez kake slabe vesti povedala, da pa mi verjetno sploh ne bomo dobili placa, ker mamo premal točk in je vrtec že čisto poln user posted image
se pravi ker nismo socialen problem, (pa čeprav imamo le eno plačo), ker sva poročena, ker je le možek zaposlen (to, da sem študent sploh ni važno)... ni placa za nas...  in to še preden je vloga prišla do obravnavanja nam tista gospa takoj sodi, da naj ne upamo peveč...

sej verjetno se ne bi smela pritoževat, popolnoma podpiram, da imajo prednost tisti otročki, ki si to res zaslužijo in tisti starši, ki so res samohranilci in ne le na papirju; ampak, da pa so nekateri "socialni problem", po otročka pa v vrtec pridejo z najnovejšimi  bmw-ji ipd.

mal mam še upanja, saj odločba pride enkrat do maja in upam da bo še kak prostorček za Saro... in da je tista gospa res mela le slab dan...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
2.4.2009 9:55:30   
Virtualna
Dobro jutro user posted image

midve sva pa do 6:30 spale, spile flasko in nazaj " v taveliko " posteljo ...spale sva pa vse do zdaj user posted image  ...

Pri nas je pa ze od sobote zlo lepo vreme, sem sla pogledat in je blo ze zjutraj 15 stopinj....user posted image ...pa sem hotla it na sprehod z Leylo...k jezeru...racke pa labode futrat...sam sem se spomnila, da je vozicek v avtu, ...ocka je pa v sluzbi z avtom....user posted image  ... tak, da....nama ne preostane nic drugega, kot biti na balkonu user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
2.4.2009 9:58:13   
gold fish
....zdaj pa res moram user posted image user posted image user posted image user posted image ....

...moram bit ob 11.30 že v bolnici, pa še vozek moram prej vrnituser posted image .....  Aja pa pikec mora še nekaj jest, samo se mi zdi, da je zaspal...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
2.4.2009 9:59:55   
Olivija*
virtualna, bomo res mogli prit v berlin, če imate tako lepo vreme user posted image

kako je pa pri vas z vrtci? tudi v našen najbližjem vrtcu so imeli lani  400 prijav, sprejeli so jih pa malo čez 200 user posted image . nas letos še ne skrbi, ker bomo taščo angažirali, za naslednje leto bomo pa še videli...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
2.4.2009 10:16:28   
Jazzy1

jazzy, ni slaba ideja. jaz sem imela v planu pranje in likanje, a mi je tvoj predlog bolj všeč user posted image

Hehe, tudi jaz sem imela najprej v planu pospravljanje, pa mi danes pa res nekako NE diši! No, kot da kdaj miuser posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
2.4.2009 10:17:50   
Jazzy1

kako je pa pri vas z vrtci? tudi v našen najbližjem vrtcu so imeli lani  400 prijav, sprejeli so jih pa malo čez 200 user posted image . nas letos še ne skrbi, ker bomo taščo angažirali, za naslednje leto bomo pa še videli...

Pri nas je podobno. PRvo leto jo bo imela moja mama, ampak jo grem danes vseeno vpisat, da vsaj točke dobim, če mi jo zavrnejo. A katera ve kaj se zgodi, če (hipotetično) mi jo sprejmejo, jaz je pa še ne bi dala prvo leto notri. A ima potem zagotovljen vpis naslednje leto al vse propade???

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
2.4.2009 10:22:40   
Virtualna

virtualna, bomo res mogli prit v berlin, če imate tako lepo vreme user posted image

Moja se ne bo sla letos v vrtec...bo doma, dokler si jaz sluzbe ne ustimam...
tu je kriza za slovenske drzavljane...ker med Slovenijo in Nemcijo se ni urejen trg dela...in tako Slovenec, ceprav je Slovenija v EU, nima nikakrsih pravic glede zaposlitve...imam pravico bivanja, pravice do delovnega razmerja pa se ne...
Tak, da....Leyla bo doma ...

< Sporočilo je popravil Virtualna -- 2.4.2009 10:27:43 >

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?