Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:23:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, dobro jutro za enih 20 strani imam luknjo vmes.... kaj pa vem, mislim, da sem na 30 ostala Tak da mi nič ni jasno, kaj pišete Bom ob priliki toliko preletela, da slikice pogledam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:24:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubi pa.... no, je tudi boljše, ampak zvečer je spet preko 40 pokazal termometer kajjjjjjjj?? bošček
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:26:13
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: amor real .............pravi gospodič....... joj kak mali !!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:26:54
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: morango ključi avta pri njih in naj jih pridem iskat. No, jaz jih do takrat še pogrešila nisem. Takle mam. ti si ena faca Heheh, sam res. Kolk sem se nasmejala za dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:27:51
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... naš falot je pa pogruntal kako se kuhinjski elementi odpirajo... ... sem ga imela v vozičku, nekaj prklala po kuhinji, on pa blizu elementov...pa se začne ven stegovat in za ročaj prijemat...se vrata odprejo, zaprejo...malo zaruži..in se mu je tak fajn zdelo, da je še nekajkrat ponovil ..... adijo...spet bom morala dati magnete gor.... Nisem pa vedla al naj pazim, da ne pade iz vozička al naj letim po fotoaparat ... No sem nekak oboje skoordinirala... tak je to zgledalo... To ti bo pomagal pospravljati po hiši. Še prej, ko boš mislila. Ja nekdo pa mora mamici malo pomagati, a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:28:24
|
|
|
|
Jazzy1
|
Danes pa dobite takle zajtrk
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:29:52
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika je bila danes ful boga, za namenček pa je bubi ponovno zakuhal Ni fajn imet dveh tak bolanih doma, sploh ne veš, katerega bi cartal Upam, da se čimprej pozdravite.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:34:56
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:36:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babetine, jst sem prodala košaro danes... Lahko nočko... Ti pa kar sproti prodajaš vse. Pridna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:37:30
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika je bila danes ful boga, za namenček pa je bubi ponovno zakuhal Ni fajn imet dveh tak bolanih doma, sploh ne veš, katerega bi cartal Upam, da se čimprej pozdravite. joooj revčka mala! čimprej se pozdravite in naj ima mamica kar največ energije za zdravljenje in cartanje malčkov!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:40:04
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tole je pa naša frkljica se mi zdi, da je res kar malo Leyli podobna luškana...pa res sta si podobni oooo kok je cortk!!! tale tvoja frkljica pa že sedaj očara s pogledom, kaj šele bo! res bo treba fante kr mal preč podit!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:49:42
|
|
|
|
Jazzy1
|
Jooj kako blesavo vreme je danes. Kar razmišljam če naj grem prvo rundo kar s tamalo odspat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:53:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...dobro jutro eh po mojem bo spomin na 1.april..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:53:13
|
|
|
|
Olivija*
|
jazzy, ni slaba ideja. jaz sem imela v planu pranje in likanje, a mi je tvoj predlog bolj všeč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:54:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubi pa.... no, je tudi boljše, ampak zvečer je spet preko 40 pokazal termometer kajjjjjjjj?? bošček mene bi kap zadela ... ....bogec...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:54:09
|
|
|
|
Olivija*
|
za popestritev tega mračnega dne sem dobila tole na mejl: Plača je kot menstruacija: krvavo jo zaslužiš, dobiš jo enkrat mesečno, traja 5,6 dni in potem se lahko jebeš do naslednje plače.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:55:02
|
|
|
|
Olivija*
|
zakaj pa meni kaže, da sem odsotna, čeprav sem tu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:55:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babetine, jst sem prodala košaro danes... Lahko nočko... Ti pa kar sproti prodajaš vse. Pridna. jaz sem tud že banico in stojalo prodala..... , ..sedaj počasi pride lupinica na vrsto....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 2.4.2009 9:55:28
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro tudi vam!!! mi2 sva fajn spančkali do 7.00 pa je šla zdej spet mal poajat nazaj smo pa včeraj popoldne šli vpisat Saro v vrtec... in nam je "prijazna" gospa takoj in brez kake slabe vesti povedala, da pa mi verjetno sploh ne bomo dobili placa, ker mamo premal točk in je vrtec že čisto poln se pravi ker nismo socialen problem, (pa čeprav imamo le eno plačo), ker sva poročena, ker je le možek zaposlen (to, da sem študent sploh ni važno)... ni placa za nas... in to še preden je vloga prišla do obravnavanja nam tista gospa takoj sodi, da naj ne upamo peveč... sej verjetno se ne bi smela pritoževat, popolnoma podpiram, da imajo prednost tisti otročki, ki si to res zaslužijo in tisti starši, ki so res samohranilci in ne le na papirju; ampak, da pa so nekateri "socialni problem", po otročka pa v vrtec pridejo z najnovejšimi bmw-ji ipd. mal mam še upanja, saj odločba pride enkrat do maja in upam da bo še kak prostorček za Saro... in da je tista gospa res mela le slab dan...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:55:30
|
|
|
|
Virtualna
|
Dobro jutro midve sva pa do 6:30 spale, spile flasko in nazaj " v taveliko " posteljo ...spale sva pa vse do zdaj ... Pri nas je pa ze od sobote zlo lepo vreme, sem sla pogledat in je blo ze zjutraj 15 stopinj.... ...pa sem hotla it na sprehod z Leylo...k jezeru...racke pa labode futrat...sam sem se spomnila, da je vozicek v avtu, ...ocka je pa v sluzbi z avtom.... ... tak, da....nama ne preostane nic drugega, kot biti na balkonu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:58:13
|
|
|
|
gold fish
|
....zdaj pa res moram .... ...moram bit ob 11.30 že v bolnici, pa še vozek moram prej vrnit ..... Aja pa pikec mora še nekaj jest, samo se mi zdi, da je zaspal...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 9:59:55
|
|
|
|
Olivija*
|
virtualna, bomo res mogli prit v berlin, če imate tako lepo vreme kako je pa pri vas z vrtci? tudi v našen najbližjem vrtcu so imeli lani 400 prijav, sprejeli so jih pa malo čez 200 . nas letos še ne skrbi, ker bomo taščo angažirali, za naslednje leto bomo pa še videli...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 10:16:28
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jazzy, ni slaba ideja. jaz sem imela v planu pranje in likanje, a mi je tvoj predlog bolj všeč Hehe, tudi jaz sem imela najprej v planu pospravljanje, pa mi danes pa res nekako NE diši! No, kot da kdaj mi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 10:17:50
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kako je pa pri vas z vrtci? tudi v našen najbližjem vrtcu so imeli lani 400 prijav, sprejeli so jih pa malo čez 200 . nas letos še ne skrbi, ker bomo taščo angažirali, za naslednje leto bomo pa še videli... Pri nas je podobno. PRvo leto jo bo imela moja mama, ampak jo grem danes vseeno vpisat, da vsaj točke dobim, če mi jo zavrnejo. A katera ve kaj se zgodi, če (hipotetično) mi jo sprejmejo, jaz je pa še ne bi dala prvo leto notri. A ima potem zagotovljen vpis naslednje leto al vse propade???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 10:22:40
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* virtualna, bomo res mogli prit v berlin, če imate tako lepo vreme kako je pa pri vas z vrtci? tudi v našen najbližjem vrtcu so imeli lani 400 prijav, sprejeli so jih pa malo čez 200 . nas letos še ne skrbi, ker bomo taščo angažirali, za naslednje leto bomo pa še videli... Moja se ne bo sla letos v vrtec...bo doma, dokler si jaz sluzbe ne ustimam... tu je kriza za slovenske drzavljane...ker med Slovenijo in Nemcijo se ni urejen trg dela...in tako Slovenec, ceprav je Slovenija v EU, nima nikakrsih pravic glede zaposlitve...imam pravico bivanja, pravice do delovnega razmerja pa se ne... Tak, da....Leyla bo doma ...
< Sporočilo je popravil Virtualna -- 2.4.2009 10:27:43 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?