|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2009
1.4.2009 9:17:11   
aqua77
Jeeeeej mamo prvo nosečko!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce začel se je naš mesec!!!! Zdaj pa vse v napad za puski!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
1.4.2009 9:20:48   
sisi77
Anonimna menim da je to user posted image . Veremi v to!!

Balončica jaz sem jemala v prvo Tifol potem Elevit pa sva se truila 8 M da nama je ratalo vendar kot žem veste se ni obneslo. user posted image potem po ss sem kar nadaljevala z Elevitom saj so mi priporočali 3M vzdržnosti. Sedaj tečem že 4 krog pa še ni user posted image . Tako da jaz folno pijem po malem že celo leto user posted image . Sicer ne vem če je ok samo kaj ko vsak mesec mislim da nama bo ratalouser posted image

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
1.4.2009 9:27:00   
LUNA83
oJLA punce, ginekologinja mi je rekla da je vse okej tam spodaj in da bom imela te dneve ovulacijo,ker se je vidlo in to močno,.. tako da kar v akcijo,..user posted image  Sedaj sem vsaj bolj pomirjena ker vem da je vse okej in upam da bo april najin mesec! Držim pesti za vse nas!!!

Čakamo +

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
1.4.2009 10:51:58   
Jada82
Živjo vsem! Jaz vam sporočam, da sem danes dobila tečko zjutraj! Povsem nepričakovano, tako da me kar črtajte z aprilskega seznama ... če sedaj gledam najdaljši cikel, user posted image  pričakujem 9.5. in se selim med majčice user posted image
No, ja, upajmo, da bo takrat! Resno moram nehat mislit na celotna zadevo, ker je brezveze!
mal sem razočarana! user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
1.4.2009 11:08:33   
Kliki
Če najdeš recept kako stvar odmisliti prosim poročaj, bi meni prišlo prav.user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
1.4.2009 11:15:12   
Chi_Pita
Jooj Jada82, žal mi je user posted image ... a misliš, da ne moreš imet vseeno krvavitve? Sam meni pa to res ni čisto jasno?user posted image user posted image user posted image Kaj ni da imaš lakho tečko al krvavitve tudi če si user posted image ?
Res nehaj razmišljat o tem, da "moraš" ... prepusti se toku dogajanja okoli sebe ... baje pomaga. Držim pesti, da naslednjič bo! user posted image for luck

Za ostale pa seveda tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
1.4.2009 13:43:01   
zaljubljena23
Jaz tudi jem centramed mami, ga pa jem že od vsega začetka, ko sva začela delati na bebici

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
1.4.2009 14:08:33   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Če najdeš recept kako stvar odmisliti prosim poročaj, bi meni prišlo prav.user posted image

O, to bi pa tudi jaz. Bi mogla se izpisat iz RR, ker drugače takoj zavijem sem gor... Pa termometer spravit, da si ne bi več merila BT..

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
1.4.2009 15:05:39   
Kliki
Ja sam pomojem nas pa po eni strani tale RR kr malo tolaži.
Bomo vsaj med user posted image  probale odmisliti user posted image  in bomo uživale v ljubezni od svojih user posted image  pa bo tudi za nas prišel čas.
Se strinjate?user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
1.4.2009 15:13:24   
amii
Zdaj amii, prej mikica01. No, pa dajte še mene med aprilke in sicer tečem 14. krog. Uf, mam kondicijo user posted image  Ne pričakujem user posted image  11.04.
kaj sem te napisala zgoraj? Joj,joj, joj
V glavnem borim se naprej z vsemi ostalimi user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
1.4.2009 15:14:11   
Chi_Pita
Kliki in tecnobica se 100% strijnam z vama user posted image ... odkar sem se prijavla na RR v službi non stop čekiram kaj se dogaja in se res full tolažim user posted image user posted image user posted image ... drugače mislim, da bi mi blo dosti težje vse skupaj prenašat. user posted image
Bo treba na FB spet prešaltat in se tam zamotit user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
1.4.2009 15:28:58   
Kliki
Ja men ko sem popoldne v službi to lepo ratujr da ne visim na RR, ker v službi nimam dostopa do interneta.user posted image
Ko sem pa zjutraj sem pa popoldne sama doma mi pa paše mal kle gor pokukat.user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
1.4.2009 19:11:40   
Nončika
aprilke ajmo, da bo aprila čim več pluskov. veselo navijam!!!!user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
1.4.2009 19:19:55   
Hana76
Glede debate o tolažbi na RR - no, pri meni ni več tako tolažilno, ker nobena ne dela na user posted image  tako dolgo... Sem že tako dolgo v akciji, da se mi zdi že nenavadno, da se nekdo sekira, če mu 4. ali 5. ne uspe... user posted image

Seveda potem po spominu brskam za 22 rund nazaj (user posted image ) in ugotovim, da sem se tudi jaz že malo kaj posekirala. Na začetku sem valjda mislila, da bom že po 1.user posted image  user posted image .... user posted image  Ta pa je dobra...

Zdaj šele vidim, da je že zanositi čudež! Joj, kako bi bila vesela, če bi mi bilo nenhno user posted image , pa bi vedela, da zato, ker sem user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
1.4.2009 19:26:57   
ziva1
"Na začetku sem valjda mislila, da bom že po 1.user posted image  user posted image .... user posted image  Ta pa je dobra...

Zdaj šele vidim, da je že zanositi čudež! Joj, kako bi bila vesela, če bi mi bilo nenhno user posted image , pa bi vedela, da zato, ker sem user posted image "

Tudi jaz tako mislim. Včasih se mi zdi, da nikdar ne bom zagledala ti dve čarobni paličici. Danes me je spet user posted image  obiskala, user posted image  eh jutri je nov dan.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
1.4.2009 20:48:38   
S*

user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

user posted image    oz.  user posted image    PRIČAKUJEMO APRILA 2009

user posted image

XX.04. - *sanela*
XX.04. - anuša*
XX.04. - waiting
XX.04. - Jenny17
XX.04. - S* ( 8. krog ) 
XX.04. - tweety83
XX.04. - tecnobica
XX.04. - lana70

XX.04. - Kliki
XX.04. - Zibka ( 2.krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image

02.04. - tropical ((12K.) 4. krog po ss.))
02.04. - majolkica ( 13.krog )
02.04. - tatjana.d (6.krog)
03.04. - dysan
03.04. - MAŠKA ( 2. krog po SS )
03.04. - Tiki55
04.04. - Tinkarčica ( 4.krog )

04.04. - CJ
04.04. - bejbibu 
06.04. - Jada82 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.04. - Maisha ( 3.krog )
07.04. - JanaB
10.04. - sisi77 ( 4. krog po SS )
11.04. - BabyKitty
11.04. - DIANE
11.04. - amii ( 14.krog )
12.04. - SISI4 
13.04. - Jane77

13.04. - bellissima ( 7. krog )
14.04. - Chi_Pita (4.krog)
15.04. - lidijajenko
16.04. - aqua77
16.04. - Orhideja85
18.04. - Tejchy ( 11.krog)
18.04. - Kliki
19.04. - Anneri
19.04. - DOaisy ( 6.krog )
20.04. - piščančka
20.04. - Pupa83
21.04. - LUNA83
21.04. - Hana76 (27.krog)
22.04. - mausikaa
24.04. - zaljubljena23 ( 8.krog )
25.04. - Kika99
26.04. - ursap ( 5.krog )
27.04. - katra55 ( 3.krog )
27.04. - nony
28.04. - Grethy
30.04. - prizma

user posted image user posted image user posted image    

Sem majhen zajček s polno košarico in potujem naokrog.
Tudi tebe obiščem, na tiho pozvonim
in ti vesele velikonočne praznike zaželim!

user posted image

APRILČIC 2009 nas je: 49

Modrih : 1

Roza   :  1
Skupaj :  2

user posted image NAVIJAČIČCE user posted image  

* ledenka user posted image user posted image
* DannyS        
* misk2                                        
* pikicao.              
* lenna                 
* LunaLuna        
* spelka12          
* Murkica user posted image  user posted image            

* ursa30 
* giotti user posted image
*crvicek 
* živa25user posted image
* spps user posted image user posted image
* lunica24
* sonček33 user posted image user posted image  
* bambinica 
* BEBIII
*Sonček85 user posted image  user posted image user posted image
*nončikauser posted image
*pikica 36
*toba user posted image    user posted image    
*Anya22 user posted image    
user posted image
*sashy
*Stella Rossa
*kinnie* user posted image                                                       
*tassikauser posted image                                  
*among_the_ cloudsuser posted image  
*pikica01   user posted image                             

user posted image                               user posted image
user posted image

NAŠA HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

user posted image
APRILSKA  STAVNICA 2009: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

JANUAR................................................ 31,25% srečk nosečk
FEBRUAR.................................................26,09% srečk nosečk
MAREC.......................................trenutno 30,00% srečk nosečk
APRIL.......................................... --,--% srečk nosečk

user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
1.4.2009 20:50:54   
S*
ziva1 in Jade 82
user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
1.4.2009 20:53:37   
balončica
Punce, hvala za odgovore. Doma imam zdaj centramed mami, jih pa še nisem začela jemati. Ne vem, zakaj odlašam. Sem dlje časa jedla ena druga zdravila, pa mi zdaj tako paše, da ni potrebno nič jesti, da se jih kar ne lotim. Ampak naslednji mesec, ko bo akcija tudi pri nas, jih bom pa zagotovo.

Držim pesti za vse vas, da boste v maju samo še navijale za nas, ki čakamo na mesec ljubezni.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
1.4.2009 22:51:16   
Anonimen
Punce prosim dodajte mene na seznam pričakujočih - upam, da user posted image  ne bo prišla 11. aprila. Sicer sva šele 1. krog.
Jem pa Elevit, brez da bi se posvetovala z G sem si jih v lekarni kupila, a je to kaj narobe? Ne vem zakaj bi hodila h G preden začnem delan na user posted image , sem itak bla pred pol leta. Kaj vi mislite?

(odgovor članu balončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1069
2.4.2009 9:01:11   
Chi_Pita
Dobro jutro rožice...
Hana76
in ziva1, verjamem da vama ni tolažilno ... mi je žal za vse, ki jim ne rata po tolkih poizkusih. user posted image Govorila pa bom iz moje strani: jaz se ne sekiram če še ni user posted image (zaenkrat), si pa zelo želim (vem, da po 4.poizkusu ne morem pričakovati pozitivnega rezultata al pa ja - nikoli ne reci nikoli).  Res pa sem mislila, da je vse skupaj bolj enostavno. user posted image user posted image

Po pravici povedano, pa me je včasih kr strah nosečnosti ... bojim se posledic, če ne bo vse v redu ... imam namreč mlajšega brata, ki je 100% invalid zaradi poškodb glavice pri porodu ... user posted image user posted image user posted image tako, da res ne vem ...

Ja kaj naj rečem ... srečno punce, mislim na vas in res sem vesela, da sem pristala na tej RR-ji  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
2.4.2009 9:21:57   
sisi77
Chi_Pita ja saj mislim da se vsi po malem soočamo s temi strahovi. Vem tudi da bo celih 9 mesecev stresno, kako bo z user posted image , kakšen se bo rodil. Potem pa še celo življenje. Mama je le mama in v žiljenju bo veliko preprek ki jih bomo zaradi naših sončkov mogle preplezati. user posted image
Naj za zdaj za nas ostane le skrb in želja da bomo user posted image .
Jaz sem že tak paničar da velikokrat mislim kaj bo vendar me je življenje naučilo da moram malo izklopit in misliti tukaj in zdaj!
Vse dobro, pa saj veste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
2.4.2009 9:36:02   
among_the_clouds
Dobro jutro, punceuser posted image

Glede folne kisline - jaz sem jo v prvi user posted image  začela jesti šele, ko sem bila že 6t in je bilo vse ok.
Zdaj je bila user posted image  načrtovana, ampak mi je rekla G, da ni nobene panike. Ko planiraš, vzameš tableto, kadar se pač spomniš. Potem, ko pa gre zares, jih pa tudi jemlješ bolj vestno user posted image

Chi_Pita, prav hudo mi je slišati, kaj vse se dogaja med porodi. Poznam kar nekaj takih primerov. Žalostno, ni kaj. Ampak, da bi se tebi zgodilo to, kar se je tvoji mami, bi bilo pa res ogromno naključje, tako da brez skrbi, takih naključij ni.

Navijam za pluske!!!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
2.4.2009 10:04:39   
Rakica_80
Punce, res ne mi zamerit, ampak mi ni prijetno brati zgodbic o nosečnosti in o otrocih, ki so se poškodovali pri poroduuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem v zelo občutljivem obdobju, pred mano je 1 ICSI in nebi rada še o tem razmišljala!
Magari si napišite na ZS!
HVALA!!!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
2.4.2009 10:07:46   
Chi_Pita
jooj, kar jokala bi , pa ne smem, ker delam s strankami user posted image .
Hvala za vzpodbudne besede! user posted image user posted image user posted image Si jih bom ponavljala v glavi.
Kaj naj rečem ... veselo na delo user posted image ... pa res je zaenkrat lahko le želja za pluski in črticami ... Hvala punce ...

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
2.4.2009 10:11:05   
Chi_Pita
BEBII oprosti. Uživaj v nosečnosti ... user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?