Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 17:01:08
|
|
|
|
Maisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka Drage moje, kot se že opisala v marcu nisem imela mestre, nareila dva testa ki sta pokazala da nisem noseča. In ker še zmeraj nimam menstre sem šla po Clearblue in se mi je pravkar pokazal plusek. Ali je mogoče da sem noseča? Se kr tresem.... Čestitkeeee
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 17:19:27
|
|
|
|
katra55
|
Oj, a prosim date še mene na seznam. je nažalost prišla, naslednje pa ne pričakujem 27.4. in upam, da je tokrat ne bo. Greva pa v 3.krog. Držim pesti, za vse ki čakate plusek!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 17:20:58
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maisha IZVIRNO SPOROČILO: Zibka Drage moje, kot se že opisala v marcu nisem imela mestre, nareila dva testa ki sta pokazala da nisem noseča. In ker še zmeraj nimam menstre sem šla po Clearblue in se mi je pravkar pokazal plusek. Ali je mogoče da sem noseča? Se kr tresem.... Čestitkeeee seveda da je!!! meni se je plusek pokazal sele v devetem tednu nosecnosti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 17:25:20
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka Drage moje, kot se že opisala v marcu nisem imela mestre, nareila dva testa ki sta pokazala da nisem noseča. In ker še zmeraj nimam menstre sem šla po Clearblue in se mi je pravkar pokazal plusek. Ali je mogoče da sem noseča? Se kr tresem.... Seveda je! Jaz Clearblue še najbolj zaupam. Čestitke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 17:34:06
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Zibka
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 17:36:54
|
|
|
|
Zibka
|
HVALA VAM! Sem šla še po en test (tistega, ki je vztrajno kaza minus), in si je sedaj tudi ta premislil. Sem srečna, da se mi kr vrti... Ne morem verjet da sem res Zdaj pa NAVIJAM ZA VSE VAS!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 18:16:18
|
|
|
|
Jada82
|
Joj, Zibka, kar veselo se mi je storilo Prov lepo! Čestitam, evo, si srečka ka. Uživaj v nosečnosti!!!!! Wiiiiiii Jaz pa počasi postajam že vsa v pričakovanju .... še 1 teden, pa bomo delali 1. testek, če ne bo. Čeprav me skoz nekaj špika ... lahko da je še kar ovulacija, kaj pa vem, ful je čudno. Ampak znakov pa nimam nič drugih. Se mi zdi, da sem mela ovulacijo sedaj te dni ... čez vikend, pa proti koncu tedna ... Včeraj pa sem na hlačkah opazila roza pikico. Samo 1 in to je bilo to. Najprej sem pomislila na vgnezditveno, pa so mi punce rekle, da je verjetno ovulacijska krvavitev. Čeprav jo do sedaj še nisem porajtala ... Ne vem, držimo pesti in upamo, da tokrat bo! Tudi jaz imam tako štalo v službi, da sem skoraj doživela psihični zlom (grem sedaj k zdravniku ... ja, tako noro je pri nas ... eno so ravno ven vrgli .. pač direktorju ni pri srcu) .. tako da bi mi porodniška tudi s tega razloga pasala .. joj grdo se tole sliši! Ampak ja... želim si zelo zelo zelo! In ko bom mela družino, bom najbolj srečna! Navijam tudi za vse vas aprilčice! Da bomo ja v čim večjem številu srečke !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 18:38:19
|
|
|
|
Kliki
|
Jada82 upam da ti ta mesec rata. V katerem krogu si že?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 19:10:33
|
|
|
|
majolkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka HVALA VAM! Sem šla še po en test (tistega, ki je vztrajno kaza minus), in si je sedaj tudi ta premislil. Sem srečna, da se mi kr vrti... Ne morem verjet da sem res Zdaj pa NAVIJAM ZA VSE VAS! Zibka !!! bravo, bravo.... mene še kar špika v prsih ampak so se mi danes pojavili prvi mozoljčki in to ne obeta nič dobrega.... se bojim, da je psiha naredila svoje... pa bo šel še 13. krog....
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 19:13:18
|
|
|
|
Kliki
|
majolkica dokler se ne vlije je še upanje. Moja kolegica je enako dobila mazolčke kot pred na koncu je bila pa srečka . Navijam za tebe in vse ostale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 20:05:28
|
|
|
|
majolkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki majolkica dokler se ne vlije je še upanje. Moja kolegica je enako dobila mazolčke kot pred na koncu je bila pa srečka . Navijam za tebe in vse ostale Kliki, kot bi rekla moja mama... iz tvojih ust v Božja ušesa...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 20:09:30
|
|
|
|
sisi77
|
Zibka to je najbolj lepo ko vidim da se dogajajo in Za vse ki vas špika pa bolijo prsi pa mate mozolčke pa .... navijammmmmmmmmmmm 100% . joj kak se vlečejo toti meseci. je leto naokrog pri nas pa še vedno ni otroškega jokca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 20:13:21
|
|
|
|
among_the_clouds
|
Ojla, aprilske borke! Zadnje čase sem bolj malo na forumu, ker mi tale ne namenja lih ne vem kakšnih užitkov. Sem bolj ali manj na wc-ju in se kar bojim jesti Zibka . O mozoljčkih pa tole - meni so se tudi delali in sem vseeno . Res ni nekega znaka, ki bi kazal samo al pa . No, razen plusek Skratka, navijam za vas in upam, da ko vam uspe, vam ne bo tako hudičevo slabo kot je meni!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 20:21:05
|
|
|
|
tropical
|
Jaz ne vem kaj je to sploh mi ne gre nč za jest, pa full na bruhanje mi gre. Zdaj ne vem ali je to psiha al kaj. Pa tud trebuh me ne boli kot ponavadi, ko sem mela zelo močne hu.. krče. zdaj je samo ena topa bolečina v spodnjem delu trebuha. BOm počakala še tri dni za rezultat. Upaam na najboljšega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 20:33:40
|
|
|
|
sisi77
|
tropical kdaj bi mogla dobiti ??? upam da je to ! among_the_clouds po eni strani bolje da ti je slabo vsaj veš da je vse ok. ko sem bila jaz mi ni bilo nič slabo pa se je potem izkazalo da nebo nič v 9 tednu. še malo potrpi za svojo štručko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 20:58:03
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka Drage moje, kot se že opisala v marcu nisem imela mestre, nareila dva testa ki sta pokazala da nisem noseča. In ker še zmeraj nimam menstre sem šla po Clearblue in se mi je pravkar pokazal plusek. Ali je mogoče da sem noseča? Se kr tresem.... Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 21:01:45
|
|
|
|
Jada82
|
Kliki, sem v 5. krogu ... trudimo se ... saj vem, da ni toliko, ampak se kar začne vlečt, ko si nekaj želiš hehe, glede mozoljčkov - to pa pri meni ni pokazatelj, saj jih imam ves čas, odkar sem nehala jesti KT ... prav cvetim.. zdaj ko imam pa še ta stres v službi je pa še bolj noro .... no ja, pa se da preživet! Borke, navijam za vas!!!! Čimveč aprila!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 22:14:04
|
|
|
|
BabyKitty
|
No sem se po samo prebiranju foruma odločila, da se pridružim malo za spodbudo torej ne pričakujem 11.4. navijam za vse
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 30.3.2009 22:37:30
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 a tle ste vse.....čeblate...jest sem vas kr zanemarila ker preživljam slabe čase..... bi prosla, če ME daste med NAVIJAČICE.... za ene par tukaj gor vem, da NE pričakujete M, ampak PESTKE DRŽIM za VSE VAS !!! takoj, sporočit, če bo kaki PLUSEK... Hej Mojca, nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo bit še slabše. Upam, da se bo kmalu vse uredilo in bo tudi zate zopet posijal sonček. Hvala za navijanje, mislim pa da nobena izmed nas ne pričakuje , Danes je posijal sonce na naju, k sva dobila flatek...A veste kok sem si oddahnila...Oba sva tok srečna, da ni kej....Pa še bliz njegovega doma v Domžalah sva. Lastniki pa tok fajn...ŠE so fajn ljudje na tem svetu ! Ne moreva verjet.... Zdej sem vam samo ta lep del povedala ki se je danes zgodil, je pa še en ful ful grd...sam o tem sploh ne bom, ker me je sram in me boli. Ko sva se vozila prke stanovanju, sem gledala v šipo v neznano in vidla najinega otročka. Zdej imava resnično ZELENO LUČ ! S sory, res sem se zmotla...Nobena je ne pričakuje... ...a veš, da sem prav debel sprva gledala...pa sem rekla, pa kako sej vem majolka in druge imajo dele datume....in sem šla gledat datume še enkrat... ...no, pol sem šele skužla....matr rabim 100 godina...no 50 pa res.. DRŽIM PESTKE ZA VSE VAS ! Mene je že uhvatila, pa me je že spustila 3 dni nazaj....Gremo zdej v POLNO AKCIJO JUHUHU
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 31.3.2009 7:33:10
|
|
|
|
majolkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Kliki, sem v 5. krogu ... trudimo se ... saj vem, da ni toliko, ampak se kar začne vlečt, ko si nekaj želiš hehe, glede mozoljčkov - to pa pri meni ni pokazatelj, saj jih imam ves čas, odkar sem nehala jesti KT ... prav cvetim.. zdaj ko imam pa še ta stres v službi je pa še bolj noro .... no ja, pa se da preživet! Borke, navijam za vas!!!! Čimveč aprila!!!! jutro punce... Jada82 sej jst imam isto situacijo - no zadnja dva mesca se mi je začela kar čistit, par dni pred pa po enih 5-6 naenkrat udari... moj mi jih šteje in ocenjuje situacijo drugače pa so prsa danes ok, samo če jih taknem me zabolijo... u četrtek jo imam za ne dobit - če jo ne bo, kupim u petek test, potem smo za vikend u tujini in če jo do ponedeljka ne bo, naredim test.... upam, da bo 13 moja srečna številka....
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 31.3.2009 8:07:27
|
|
|
|
S*
|
Jutrčka! Ja zdej smo pa že skoraj v aprilu in čas je da se naš zajček odpravi na pot...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 31.3.2009 8:38:19
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka Drage moje, kot se že opisala v marcu nisem imela mestre, nareila dva testa ki sta pokazala da nisem noseča. In ker še zmeraj nimam menstre sem šla po Clearblue in se mi je pravkar pokazal plusek. Ali je mogoče da sem noseča? Se kr tresem.... wauuu, čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 31.3.2009 9:09:41
|
|
|
|
sonček85
|
čestitke za prvo nosečko:zibka navijam za vse ostale ,ki čakate + in na velikonočni zajček prinese veliko pluskov
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 31.3.2009 10:04:56
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Zibka želim ti, da čimbolj uživaš v among_the_clouds jooj, res upam, da te čimprej mine ta slabost ... če ti povem po pravici bi bila prav rada na tvojem mestu Kmalu se bo začelo toplo, sončno vreme in boš lahko ponosno razkazovala zaenkrat mali buši al je že velik? Tropical in jada82 zdi se mi, da smo vse 3 na istem ... upam, da postanemo čim prej srečke ... seveda želim to čisto vsem, ki si to želimo Jaz sem danes že 2. sanjala ... bilo je vse tako resnično ...kaj to pomeni? BabyKitty dobrodošla pri borkah Prebrala sem, da nekatere ženske takoj ob spočetju čutijo oz. vedo da so ... je imela katera kdaj tak občutek, pa se je pol seveda pokazalo da je res? Jaz bi kr zdaj test naredila ... jooj to čakanje ... ne razmišljam več na nič drugega ufa za vse rožice na forumu ... tako lažje mi je ko vas berem
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 31.3.2009 10:12:09
|
|
|
|
sisi77
|
samo za lep dan zdaj pa šibam v službo! držite se pa hitro testke delat tiste ki že lahko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?