|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2009
30.3.2009 17:01:08   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Drage moje,

kot se že opisala v marcu nisem imela mestre, nareila dva testa ki sta pokazala da nisem noseča. In ker še zmeraj nimam menstre sem šla po Clearblue in se mi je pravkar pokazal plusek. Ali je mogoče da sem noseča? Se kr tresem....

Čestitkeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
30.3.2009 17:19:27   
katra55
Oj, a prosim date še mene na seznam. user posted image je nažalost prišla, naslednje pa ne pričakujem 27.4. in upam, da je tokrat ne bo. Greva pa v 3.krog.
Držim pesti, za vse ki čakate plusek!user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
30.3.2009 17:20:58   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Maisha

Drage moje,

kot se že opisala v marcu nisem imela mestre, nareila dva testa ki sta pokazala da nisem noseča. In ker še zmeraj nimam menstre sem šla po Clearblue in se mi je pravkar pokazal plusek. Ali je mogoče da sem noseča? Se kr tresem....

Čestitkeeeeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   seveda da je!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meni se je plusek pokazal sele v devetem tednu nosecnosti!

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
30.3.2009 17:25:20   
katra55

Drage moje,

Seveda je! Jaz Clearblue še najbolj zaupam. Čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
30.3.2009 17:34:06   
zaljubljena23
Zibkauser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
30.3.2009 17:36:54   
Zibka
HVALA VAM!
Sem šla še po en test (tistega, ki je vztrajno kaza minus), in si je sedaj tudi ta premislil. Sem srečna, da se mi kr vrti... Ne morem verjet da sem res user posted image
Zdaj pa NAVIJAM ZA VSE VAS!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.3.2009 18:16:18   
Jada82
Joj, Zibka, kar veselo se mi je storilo user posted image Prov lepo! Čestitam, evo, si srečka user posted image ka. Uživaj v nosečnosti!!!!!
Wiiiiiii user posted image user posted image user posted image

Jaz pa počasi postajam že vsa v pričakovanju .... še 1 teden, pa bomo delali 1. testek, če user posted image ne bo.
Čeprav me skoz nekaj špika ... lahko da je še kar ovulacija, kaj pa vem, ful je čudno. Ampak znakov pa nimam nič drugih.
Se mi zdi, da sem mela ovulacijo sedaj te dni ... čez vikend, pa proti koncu tedna ...
Včeraj  pa sem na hlačkah opazila roza pikico. Samo 1 in to je bilo to. Najprej sem pomislila na vgnezditveno, pa so mi punce rekle, da je verjetno ovulacijska krvavitev. Čeprav jo do sedaj še nisem porajtala ... user posted image Ne vem, držimo pesti in upamo, da tokrat bo! Tudi jaz imam tako štalo v službi, da sem skoraj doživela psihični zlom (grem sedaj k zdravniku ... ja, tako noro je pri nas ... eno so ravno ven vrgli .. pač direktorju ni pri srcu) .. tako da bi mi porodniška tudi s tega razloga pasala .. user posted image joj grdo se tole sliši!
Ampak ja... želim si user posted image zelo zelo zelo! In ko bom mela družino, bom najbolj srečna!

Navijam tudi za vse vas aprilčice! Da bomo ja v čim večjem številu srečke user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
30.3.2009 18:38:19   
Kliki
Jada82 upam da ti ta mesec rata.
V katerem krogu si že?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
30.3.2009 19:10:33   
majolkica

HVALA VAM!
Sem šla še po en test (tistega, ki je vztrajno kaza minus), in si je sedaj tudi ta premislil. Sem srečna, da se mi kr vrti... Ne morem verjet da sem res user posted image
Zdaj pa NAVIJAM ZA VSE VAS!

Zibka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
bravo, bravo....

mene še kar špika v prsih ampak so se mi danes pojavili prvi mozoljčki in to ne obeta nič dobrega.... se bojim, da je psiha naredila svoje... pa bo šel še 13. krog.... user posted image

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
30.3.2009 19:13:18   
Kliki
majolkica dokler se ne vlije je še upanje. Moja kolegica je enako dobila mazolčke kot pred user posted image  na koncu je bila pa srečka user posted image .

Navijam za tebe in vse ostale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu majolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
30.3.2009 20:05:28   
majolkica
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

majolkica dokler se ne vlije je še upanje. Moja kolegica je enako dobila mazolčke kot pred user posted image  na koncu je bila pa srečka user posted image .

Navijam za tebe in vse ostale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kliki, kot bi rekla moja mama... iz tvojih ust v Božja ušesa... user posted image

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
30.3.2009 20:09:30   
sisi77
Zibkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je najbolj lepo ko vidim da se dogajajo user posted image in user posted image
Za vse ki vas špika pa bolijo prsi pa mate mozolčke pa ....user posted image user posted image user posted image user posted image navijammmmmmmmmmmm 100% . joj kak se vlečejo toti meseci. je leto naokrog pri nas pa še vedno ni otroškega jokcauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1012
30.3.2009 20:13:21   
among_the_clouds
Ojla, aprilske borke!
Zadnje čase sem bolj malo na forumu, ker mi tale user posted image  ne namenja lih ne vem kakšnih užitkov. Sem bolj ali manj na wc-ju in se kar bojim jestiuser posted image  
Zibka user posted image user posted image user posted image .
O mozoljčkih pa tole - meni so se tudi delali in sem vseeno user posted image . Res ni nekega znaka, ki bi kazal samo user posted image  al pa user posted image . No, razen plusek user posted image

Skratka, navijam za vas in upam, da ko vam uspe, vam ne bo tako hudičevo slabo kot je meni!!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
30.3.2009 20:21:05   
tropical
Jaz ne vem kaj je to sploh mi ne gre nč za jest, pa full na bruhanje mi gre. Zdaj ne vem ali je to psiha al kaj. Pa tud trebuh me ne boli kot ponavadi, ko sem mela zelo močne hu.. user posted image krče. zdaj je samo ena topa bolečina v spodnjem delu trebuha. BOm počakala še tri dni  za rezultat. Upaam na najboljšega.

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
30.3.2009 20:33:40   
sisi77
tropical kdaj bi mogla dobiti user posted image ???
upam da je to user posted image !

among_the_clouds po eni strani bolje da ti je slabo vsaj veš da je vse ok. ko sem bila jaz user posted image mi ni bilo nič slabo pa se je potem izkazalo da nebo nič v 9 tednu.  še malo potrpi za svojo štručko.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
30.3.2009 20:58:03   
tecnobica

Drage moje,

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
30.3.2009 21:01:45   
Jada82
Kliki, sem v 5. krogu ... trudimo se ... saj vem, da ni toliko, ampak se kar začne vlečt, ko si nekaj želiš user posted image
hehe, glede mozoljčkov - to pa pri meni ni pokazatelj, saj jih imam ves čas, odkar sem nehala jesti KT ... prav cvetim.. zdaj ko imam pa še ta stres v službi je pa še bolj noro .... no ja, pa se da preživet!user posted image
Borke, navijam za vas!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čimveč user posted image user posted image aprila!!!!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
30.3.2009 22:14:04   
BabyKitty
No sem se po samo prebiranju foruma odločila, da se pridružim user posted image malo za spodbudouser posted image torej user posted image ne pričakujem 11.4. navijam za vse user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
30.3.2009 22:37:30   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

a tle ste vse.....čeblate...jest sem vas kr zanemarila ker preživljam slabe čase.....

user posted image bi prosla, če ME daste med NAVIJAČICE....user posted image

za ene par tukaj gor vem, da NE pričakujete M, ampak PESTKE DRŽIM za VSE VAS !!!

takoj, sporočit, če bo kaki PLUSEK...user posted image user posted image user posted image

Hej Mojca, nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo bit še slabše. Upam, da se bo kmalu vse uredilo in bo tudi zate zopet posijal sonček.

Hvala za navijanje, mislim pa da nobena izmed nas ne pričakuje user posted image , user posted image   user posted image   user posted image

Danes je posijal sonce na naju, k sva dobila flatek...A veste kok sem si oddahnila...Oba sva tok srečna, da ni kej....Pa še bliz njegovega doma v Domžalah sva. Lastniki pa tok fajn...ŠE so fajn ljudje na tem svetu !
Ne moreva verjet....

Zdej sem vam samo ta lep del povedala ki se je danes zgodil, je pa še en ful ful grd...sam o tem sploh ne bom, ker me je sram in me boli.

Ko sva se vozila prke stanovanju, sem gledala v šipo v neznano in vidla najinega otročka. Zdej imava resnično ZELENO LUČ !

S sory, res sem se zmotla...Nobena je ne pričakuje...user posted image user posted image ...a veš, da sem prav debel sprva gledala...pa sem rekla, pa kako sej vem majolka in druge imajo dele datume....in sem šla gledat datume še enkrat...user posted image ...no, pol sem šele skužla....matr rabim 100 godina...no 50 pa res..user posted image user posted image

DRŽIM PESTKE ZA VSE VAS !

Mene je že uhvatila, pa me je že spustila 3 dni nazaj....Gremo zdej v POLNO AKCIJOuser posted image user posted image JUHUHU

user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
31.3.2009 7:33:10   
majolkica
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Kliki, sem v 5. krogu ... trudimo se ... saj vem, da ni toliko, ampak se kar začne vlečt, ko si nekaj želiš user posted image
hehe, glede mozoljčkov - to pa pri meni ni pokazatelj, saj jih imam ves čas, odkar sem nehala jesti KT ... prav cvetim.. zdaj ko imam pa še ta stres v službi je pa še bolj noro .... no ja, pa se da preživet!user posted image
Borke, navijam za vas!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čimveč user posted image user posted image aprila!!!!

jutro punce...
Jada82 sej jst imam isto situacijo - no zadnja dva mesca se mi je začela kar čistit, par dni pred user posted image pa po enih 5-6 naenkrat udari... moj mi jih šteje in ocenjuje situacijo user posted image
drugače pa so prsa danes ok, samo če jih taknem me zabolijo...
u četrtek jo imam za ne dobit - če jo ne bo, kupim u petek test, potem smo za vikend u tujini in če jo do ponedeljka ne bo, naredim test....

upam, da bo 13 moja srečna številka....

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
31.3.2009 8:07:27   
S*
user posted image  
Jutrčka!

Ja zdej smo pa že skoraj v aprilu in čas je da se naš zajček odpravi na pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1021
31.3.2009 8:38:19   
*kinnie*

Drage moje,

wauuu, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
31.3.2009 9:09:41   
sonček85
čestitke za prvo nosečko:zibka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

navijam za vse ostale ,ki čakate + in na velikonočni zajček prinese veliko pluskovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
31.3.2009 10:04:56   
Chi_Pita
Zibka želim ti, da čimbolj uživaš v user posted image    user posted image user posted image user posted image
among_the_clouds jooj, res upam, da te čimprej mine ta slabost ... če ti povem po pravici bi bila prav rada na tvojem mestu user posted image Kmalu se bo začelo toplo, sončno vreme in boš lahko ponosno razkazovala zaenkrat mali buši user posted image al je že velik? user posted image
Tropical in jada82 zdi se mi, da smo vse 3 na istem ... upam, da postanemo čim prej srečke  user posted image ... seveda želim to čisto vsem, ki si to želimo user posted image user posted image user posted image
Jaz sem danes že 2. sanjala user posted image ... bilo je vse tako resnično ...kaj to pomeni? user posted image
BabyKitty dobrodošla pri borkah user posted image user posted image user posted image

Prebrala sem, da nekatere ženske takoj ob spočetju čutijo oz. vedo da so user posted image ... je imela katera kdaj tak občutek, pa se je pol seveda pokazalo da je res? Jaz bi kr zdaj test naredila ... jooj to čakanje user posted image ... ne razmišljam več na nič drugega ufa
user posted image user posted image user posted image   za vse rožice na forumu ... tako lažje mi je ko vas berem user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
31.3.2009 10:12:09   
sisi77
samo za lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa šibam v službo!
držite se pa hitro testke delat tiste ki že lahko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?