Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 2.4.2009 20:38:20
|
|
|
|
majolkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu Punce...jaz sem pravkar zagledala / !!!! Sem najsrečnejša na svetu!! Prosim če me obarvate v ROZA!!!! Dajte me med navijačice...držim pesti močno, močno da bi bil april zelo roza!!!!! pa*pa Bejbibu čestitke. Lepo nosečnost in naj poteka vse kot mora. se podpišem... čestitke
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 2.4.2009 20:42:18
|
|
|
|
majolkica
|
aja... pa še nekaj... kaj pri meni pomeni špikanje v prsih in jajčnikih (med in po ovulaciji), pa tisti čuden občutek to je sigurno to?!... en velik NIČ! točno kot urca je danes prišla.... .... štufa sem.... danes sem jezna, žalostna, nervozna, prizadeta, na tleh....
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 2.4.2009 20:51:37
|
|
|
|
Jada82
|
Majolkica ... Ampak glavo gor in gremo naprej! Točno tako sem se jaz počutila 1.4., danes pa sem že dobra! Saj, to nam ne sme postati smisel življenja! NI naš smisel življenja, da čakamo ! Uf, jaz imam sedaj polno drugi stvari, kot so prenova stanovanja, težave v službi, iskanje nove službe ... itd. U glavnem, jaz sem si rekla, da zame sedaj očitno ni pravi čas! Pa nič hudega ... vse ob svojem času, ko bo narava in naše telo pripravljeno! Sicer pa veselo in z užitkom v nove boje!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 2.4.2009 20:53:23
|
|
|
|
Maisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: majolkica aja... pa še nekaj... kaj pri meni pomeni špikanje v prsih in jajčnikih (med in po ovulaciji), pa tisti čuden občutek to je sigurno to?!... en velik NIČ! točno kot urca je danes prišla.... .... štufa sem.... danes sem jezna, žalostna, nervozna, prizadeta, na tleh....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 2.4.2009 21:33:07
|
|
|
|
LUNA83
|
Majolkica glavo pokonci in v nove boje. Je že tako usojeno. Bo kadar bo moglo bit! Morda že naslendji mesec sporočiš veselo novico!!! Samo pozitivno naprej!!!! Bejbibu iskrene čestitke!!! Upam da se ti pridruzimo v največjem možnem številu!!!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 2.4.2009 21:43:05
|
|
|
|
tropical
|
IZVIRNO SPOROČILO: majolkica aja... pa še nekaj... kaj pri meni pomeni špikanje v prsih in jajčnikih (med in po ovulaciji), pa tisti čuden občutek to je sigurno to?!... en velik NIČ! točno kot urca je danes prišla.... .... štufa sem.... danes sem jezna, žalostna, nervozna, prizadeta, na tleh....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 2.4.2009 21:49:31
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majolkica aja... pa še nekaj... kaj pri meni pomeni špikanje v prsih in jajčnikih (med in po ovulaciji), pa tisti čuden občutek to je sigurno to?!... en velik NIČ! točno kot urca je danes prišla.... .... štufa sem.... danes sem jezna, žalostna, nervozna, prizadeta, na tleh.... Hvala enako, tudi mene je danes obiskala , tako da...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 2.4.2009 22:16:54
|
|
|
|
jaz5
|
pozdrav Prosim če tudi mene vpišete na tale vaš seznam. To je najin 3. krog. Veliko sreče
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 2.4.2009 23:00:17
|
|
|
|
Kliki
|
za vse ki vas je tečka obiskala en velik
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 7:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Se selim k vam, ker v marcu nismo zagledali II. No še vedno ni tako, da je še upanje. Zadnja je bila 27.2. in v ponedeljek je bil test - . Upam, da konec tedna že kej več pokaže. A ste delale teste s prvim urinom, al ne? Me pa prsa že od nedelje bolijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 7:41:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Se selim k vam, ker v marcu nismo zagledali II. No še vedno ni tako, da je še upanje. Zadnja je bila 27.2. in v ponedeljek je bil test - . Upam, da konec tedna že kej več pokaže. A ste delale teste s prvim urinom, al ne? Me pa prsa že od nedelje bolijo. Sam toliko da vam javim, da je danes test pokazal +. Srečna sem!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 7:43:01
|
|
|
|
pikica36
|
čestitke
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 7:45:35
|
|
|
|
Pupa83
|
Čestitam in bodi srečna in vesela še naprej vso
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 8:15:22
|
|
|
|
Chi_Pita
|
majolkica in S* kako mi je hudo ... upam, da bo v tem mesecu čim manj takih novic ... ... in čim več takih: Anonimna čestitke in lepo nosečnost
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 8:27:42
|
|
|
|
Tiki55
|
Draga S* Tudi jaz na žalost nimam lepih novic, lahko me obarvate modro Ah, enkrat bo že...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 8:39:04
|
|
|
|
S*
|
Tiki55 . Sej bo, upam vsaj <anonimna iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 8:53:32
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Se selim k vam, ker v marcu nismo zagledali II. No še vedno ni tako, da je še upanje. Zadnja je bila 27.2. in v ponedeljek je bil test - . Upam, da konec tedna že kej več pokaže. A ste delale teste s prvim urinom, al ne? Me pa prsa že od nedelje bolijo. Sam toliko da vam javim, da je danes test pokazal +. Srečna sem!!! ČESTITAM majolkica, S* in Tiki55 pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 10:14:56
|
|
|
|
sisi77
|
BEJBIBU super, bravo, krasno, lepo, oh in ah in sploh ......... KIKA99 jaz pijem krvomočnico. pri prvi nosečnosti sem jo pila zadnja dva meseca preden sem zagledala (pred tem sva pridno brez krvomočnice pa ni blo nič). potem sem imela ss (prazna GV). ne vem če je krvomočnica pomagala al kaj. sedaj jo spet pijem vendar jo pred predvideno neham piti kakšnih 10 dni. to je moja izkušnja. ima še katera kakšno??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 11:16:07
|
|
|
|
dini
|
Ojla, vsem ki vas je obiskala S* Čestitam vsem Jst sm pa v sredo ponoči vstala da grem na wc pa vidim svetlo rdečo kri na papirju, pol zjutraj pa je ni blo od nikjer več sam mal rjavo pa še tega ni več, kr nekiiiiiiiiii.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 11:59:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu Punce...jaz sem pravkar zagledala / !!!! Sem najsrečnejša na svetu!! Prosim če me obarvate v ROZA!!!! Dajte me med navijačice...držim pesti močno, močno da bi bil april zelo roza!!!!! pa*pa vsem ,ki vas je pa obiskala držim pesti v Maju,vse ,ki še čakate pa držim pesti sedaj
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 12:20:10
|
|
|
|
among_the_clouds
|
čestitke novim in vsem, ki morate spet živeti nekaj dni z
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 13:14:18
|
|
|
|
toba
|
hoj, da se vam malo javim, nisem pozabila na vas. Močno navijam za vse, ki v tem mesecu še čakate na , tistim, ki jih je že obiskala pa .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 13:15:29
|
|
|
|
toba
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ojla, vsem ki vas je obiskala S* Čestitam vsem Jst sm pa v sredo ponoči vstala da grem na wc pa vidim svetlo rdečo kri na papirju, pol zjutraj pa je ni blo od nikjer več sam mal rjavo pa še tega ni več, kr nekiiiiiiiiii. hoj Dini, kaj bi morala priti ? Kako si?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 13:18:20
|
|
|
|
dini
|
Oj toba Ma sploh ne vem več kdaj nej bi pršla, kadar hoče nej, me ne more več prizadet. Prejšnji mesec je bil sam rjav izcedek. Pa ti kej?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 3.4.2009 14:10:43
|
|
|
|
aqua77
|
majolkica... S* in Tiki borki moji... ne se predat... Našim frišnim aprilskim nosečkam pa obilo zdravja in sreče....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?