![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:33:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pejte na septemberke gledat eno slikico od bejbija v banjici...kolk je corti. Nemogoče, kako vse to najdete? Se vse kaj drugega najdemo...npr.naslov nerazumljiv,pa take Ja, mi je poslala zs zdaj grem še jaz komentirat tja mal.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pejte na septemberke gledat eno slikico od bejbija v banjici...kolk je corti. Nemogoče, kako vse to najdete? Se vse kaj drugega najdemo...npr.naslov nerazumljiv,pa take Ja, mi je poslala zs zdaj grem še jaz komentirat tja mal. Ti bom namesto nje odgovorila....kaj nimas drucga dela??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pejte na septemberke gledat eno slikico od bejbija v banjici...kolk je corti. Nemogoče, kako vse to najdete? Se vse kaj drugega najdemo...npr.naslov nerazumljiv,pa take Ja, mi je poslala zs zdaj grem še jaz komentirat tja mal. Ti bom namesto nje odgovorila....kaj nimas drucga dela?? Dej, bom res še jaz dobila kakšen Zs
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:41:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pejte na septemberke gledat eno slikico od bejbija v banjici...kolk je corti. Nemogoče, kako vse to najdete? Se vse kaj drugega najdemo...npr.naslov nerazumljiv,pa take Ja, mi je poslala zs zdaj grem še jaz komentirat tja mal. Ti bom namesto nje odgovorila....kaj nimas drucga dela?? Dej, bom res še jaz dobila kakšen Zs upam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj Slovka,izpljuni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nisem nič dobila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz nisem nič dobila. saj bo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:58:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam vprašanje: a ste ve imele PLANIČKO čez voziček čez poletje, zimo...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:59:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Imam vprašanje: a ste ve imele PLANIČKO čez voziček čez poletje, zimo... jaaaaa ,zakaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 15:00:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Imam vprašanje: a ste ve imele PLANIČKO čez voziček čez poletje, zimo... jaaaaa ,zakaj In zakaj si jo imela?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 15:01:55
|
|
|
|
alea01
|
slovenka- držim pesti za tvojo sestro Jaz sem pa medtem jogurtovo pito naredila..........njami
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 15:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Jaz sem pa medtem jogurtovo pito naredila..........njami Uf, jaz pa danes cel dan na RR visim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 15:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Imam vprašanje: a ste ve imele PLANIČKO čez voziček čez poletje, zimo... jaaaaa ,zakaj In zakaj si jo imela? Ker so jo imeli drugi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 15:05:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Jaz sem pa medtem jogurtovo pito naredila..........njami Uf, jaz pa danes cel dan na RR visim. Pridna Alea . Didli ,kako mores ....evo,tamala se zbuja,gremo papat,pa ven,na luft.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 15:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Imam vprašanje: a ste ve imele PLANIČKO čez voziček čez poletje, zimo... jaaaaa ,zakaj In zakaj si jo imela? Ker so jo imeli drugi Se mi je zdelo ja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 15:15:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo ZS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 17:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
sm hotla prej par stvari komentirat, pa ta k.u.r.a.c ni delal - zakaj ne date kr linka, da ne iščem fotke - sem še tole komaj prebrala - ja, seznam bom zaklenila - nema više vstopa - upam, da nobena ni lagala - slovenka - dobila tvoj zs, bom popravila - pa za sestro - nč bat, vse bo ok - Tina - je tvoj že ok? - sej itak pravijo, da je kravje mleko za teleta in krave,torej... - lonapo - ja, je odvisno od zdravnika do zdravnika - sam ne se sekirat, vse bo kul - ti kr zaupaj svojemu zdravniku - on otrokovo stanje bolj pozna - kleo - jao, jao, veš, sm bla kr mal razočarana, ko sem brala tvoj post - tist o nosečnosti - sej veš, da ti želim vse sam dober - didlinaa - a mala pa že kr čveka - ja, itak, če je pa mama taveča čveka - sam po drugi strani, pa še dobr, da do besede pride tko, to je mal na hitrco - no v glavnem - dobili avtosedež, nateGnjena sem bla, torej dan izpolnjen hm, sem še kaj pozabila - da pomislim ............................................................................. ................................................np, to je vse
< Sporočilo je popravil nya -- 1.4.2009 17:14:39 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 17:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
o nya super za avtosedež samo danes smo pa podrle dnevni rekord v napisanih straneh
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 17:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
hm, sem še kaj pozabila - da pomislim ............................................................................. ................................................np, to je vse
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 17:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka- držim pesti za tvojo sestro Jaz sem pa medtem jogurtovo pito naredila..........njami a jo pošlješ malo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 17:31:49
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka- držim pesti za tvojo sestro Jaz sem pa medtem jogurtovo pito naredila..........njami a jo pošlješ malo? ............jst bi pa recept,od pite ................nategnjena pa še nisem bila,sem majhne rasti
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 19:38:25
|
|
|
|
Tina 28
|
no Anja spi...spet ma vročino boga...sicer ne čez 39.00, ampak tole kar traja. Jutri mava kontrolo. Se ji pa vidi, da ma na zgornji dlesni zobek tik pod vrhom...po samo še počlo. Še to jo matra. Pa danes je mel moj brat operacijo oči (ni že skoraj nič videl...prirojena siva mrena in močna dioptrija). Me že zelo zanima, saj je bla označena za rizično operacijo. Držte pesti, da bo normalno videl. Lunca...a ti si majhna...meni si na slikah vedno velika delovala...seveda, zravn treh škratov gotovo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 19:46:19
|
|
|
|
lunca14
|
tina........... za anjo in brata .............in ja jaz sem bolj majhne rasti ,ne potegnem več kot 165 cm,v širino,pa grem brez problemov,ampak veš,kaj nisi pa nič komentirala mojega zobatega nasmeha včeraj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:05:27
|
|
|
|
Tina 28
|
Sem zdaj dala prednost Lepim slikicam...tebi sem to, že itak prevečkrat prjavla . Aja...nisi povedala...a velikokrat sam od sebe riše....ali je to iz vrtca? Naš Nejc zadnje čase ne ve, kaj bi sam s sabo...sam se psloh ne zna igrat...in pol je ves naveličan. Jaz se pa tud nimam časa k njemu usest...več ali manj. In pol mi reže korenje za kosilo...sesa...in vedno, če vidim da se nima kam dat...mu rečem, nimam zdaj časa...loti se kaj ali pa ti jaz dam delo. In pol se kao nekaj igra (pa tolk ma igrač) pa ga kmalu mine. Ful opažam, da bi rad, da skupaj kaj počneva. no zdaj je bil bolan in pol v okrevanju...je bil itak vsega že sit...sploh ko ni smel ven. Zdaj bo pomlad, pa bo lahko zunaj pred hišo mal skakal...pa z mano in Anjo hodil v naravo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 20:05:48
|
|
|
|
alea01
|
Prihaja jogurtova pita: Testo: 4 rumenjaki 17dag margarine 1 pecilni prašek 10dag sladkorja Sestavine zmiksaj in dodaj 30dag gladke moke. Jaz testo dam za nekaj časa v hladilnik. Polovico testa razvaljaj, daj v pekač in namaži kremo. Krema: 4 beljake 20dag sladkorja 1 vanilijev sladkor Sestavine zmiksaj in dodaj 5 žlic moke, 2 navadna jogurta in 2 kisli smetani. To daj pečt 20minut pri 180C. Potem drugo polovico testa naribaj na kremo in daj nazaj v pečico še za 20 minut. specite si jo same in dober tek
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.