|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
1.4.2009 16:56:28   
Anonimen
kukuc

no zdej pa je prej me je trikrat kr err napisal k sem post napisalauser posted image user posted image

jz tud pečem pecivo od dudice1user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 1.4.2009 16:57:35 >

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
1.4.2009 16:58:24   
Dudica1
za popi user posted image je tale rr

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
1.4.2009 16:59:27   
lake
Sej avion tud pravjo da še ni nikol gor ostal, samo vprašanje je kako dol pride user posted image . Super za prve z-majčke, samo zdej me bo pa res že počas strah ratal, da se približujemo koncu. 

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
1.4.2009 17:07:34   
AKP
Se na hitrco javim. Sem se prav namučila, da sem vse prebrala. Jaz pa sem danes, kar Vido vprašala če so mi že poslali odločbo, pa sem žal v naslednji rundi. Midva dobiva vsako leto denar nazaj, ker ne dava otrok v olajšavo. Če sem prav naračunala dobiva cca. 800 Eur. Mi nekako bolj odgovarja tako, ker s tem denarjem vsako leto kaj porihtava okoli hiše. Ne moram verjeti, da bomo jutri že dobili naše prve z-majčke. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
1.4.2009 17:08:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Se na hitrco javim. Sem se prav namučila, da sem vse prebrala. Jaz pa sem danes, kar Vido vprašala če so mi že poslali odločbo, pa sem žal v naslednji rundi. Midva dobiva vsako leto denar nazaj, ker ne dava otrok v olajšavo. Če sem prav naračunala dobiva cca. 800 Eur. Mi nekako bolj odgovarja tako, ker s tem denarjem vsako leto kaj porihtava okoli hiše. Ne moram verjeti, da bomo jutri že dobili naše prve z-majčke. 

a to se da vprašat al kaj...user posted image ...kam pa...user posted image
tudi mi dobimo toliko nazaj...user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
1.4.2009 17:17:39   
Tanja_
Evo mene s pregleda! Pišuka cel dan je šel okol. Dete ima 2000 gramov, vse je kul. So ravno preskušal nov UZ, tko da sem imela še 3D obraza!user posted image Ful dobr. Je rekla G, da je velik otroček, ampak da je zdaj trend, da se rojevajo veliki itroci. Mam pa nizek hemoglobin, tko da sem dobila R za Retafer, ki pa ga še nisem dvignila, ker mi je aparat za potrjevanje kartic zjutri kartico pojedel, ker sem prejšnji teden v službi za novo zaprosila in še nisem dobila tistega začasnega potrdila. Skratka, živemu človeku se pa res vse zgodi!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
1.4.2009 17:21:38   
Dudica1
tanja čestitke za pregled...in še za 3D...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
1.4.2009 17:29:47   
FLASK_A
Ne moram verjeti, da bomo jutri že dobili naše prve z-majčke. 

Kaj sem zamudilauser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!??????????

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
1.4.2009 17:31:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ne moram verjeti, da bomo jutri že dobili naše prve z-majčke. 

Kaj sem zamudilauser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!??????????

mislim da naši mucki z user posted image user posted image jutri sprožijo porod...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
1.4.2009 17:32:29   
AKP
Na spletni strani od Dursa imaš lepo Vido, ki odgovarja na vprašanja. V polje za vprašanje vtipkaš svojo davčno in ti izpiše ali je že bila v obdelavi ali šele bo. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
1.4.2009 17:33:11   
FLASK_A
Se
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Punce, eno pomembno sporočilo!!Sem prebrala na dvojnih nosečkah, da bodo naši mucki 25 jutri sprožili porod, tko da bomo zgleda dobili prva dva z-majčka! user posted image  user posted image  user posted image  

UAAAA! Hudoooo! Naj gre vse lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
1.4.2009 17:34:08   
Dudica1

Na spletni strani od Dursa imaš lepo Vido, ki odgovarja na vprašanja. V polje za vprašanje vtipkaš svojo davčno in ti izpiše ali je že bila v obdelavi ali šele bo. 

aha bom vprašalauser posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
1.4.2009 17:34:30   
AKP
Dudika pojdi na spletno stran od DURSA in poišči lepo Vido in v njeno polje vtipkaj svojo davčno pa dobiš odgovor. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
1.4.2009 17:35:34   
AKP
Mi prej sploh ni pokazalo odgovora pa sem še enkrat napisala in je zdaj 2xuser posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
1.4.2009 17:38:47   
Dudica1
akp a tam ko se izriše ta vida samo not vpišem davčno in bo kao vedla kaj hočem al kaj?

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
1.4.2009 17:42:14   
Anonimen
tanja super za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
1.4.2009 17:43:42   
Anonimen

Dudika pojdi na spletno stran od DURSA in poišči lepo Vido in v njeno polje vtipkaj svojo davčno pa dobiš odgovor. 

kje to?

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
1.4.2009 17:45:49   
Dudica1
evo sm pogledala...naslednja odprema je 9.5 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
1.4.2009 17:56:32   
KatMat
sovrazim tale rr...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
1.4.2009 18:06:29   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest pa za caj se ne vem ce ga bom pila...bom pa zihr user posted image user posted image user posted image  300 /h ker baje sperma tud lepo zmehca mv...tak da...raj slonckam kt pa cajckam

user posted image user posted image user posted image Men ni nič pomagalo prejšnjikrat. Sem bila zaprta ko čepuser posted image Ti pa želim, da bi bili pri vama boljši učinkiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
1.4.2009 18:22:42   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image ja če bo pomagalo user posted image bo a ne če ne pa ne bo nč odveč...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
1.4.2009 18:53:56   
pokica_
Men do zdaj user posted image škodvalo ni, ...mogoče bo pa koristilo za pospešitev poroda. Seveda zravn malinovega čaja, kermu pripisujem večji učinek kot user posted image user posted image .

Mi delate take lušte s tem pecivom, da nevem, če nebom že jutri to umešala.

Mi2 sma šla danes uredit očetovstvo, tako, da ena skrb manj. Pol bo pa dragi že nesel po porodu tiste papirje in kopijo tega na CSD. Itak, bo še treba dat vlogo za otroški dodatek, itd. Tale birokracija.user posted image  Sj za očetovskega ni potrebno imet izpisek iz RMK, kajne?
Kolk časa po rojstvu otroka pa pošljejo izpisek iz RMK? Ali je možno to malo pospešit?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
1.4.2009 19:00:18   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image ja če bo pomagalo user posted image bo a ne če ne pa ne bo nč odveč...user posted image

user posted image user posted image

No ja, moram reč da sem bila potem že čisto naveličanauser posted image user posted image Sploh zato, ker sva se tolk trudla pa ni nič učinkovalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
1.4.2009 19:01:08   
KatMat

ja nc ne bo skodluser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
1.4.2009 19:02:51   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image

No ja, moram reč da sem bila potem že čisto naveličanauser posted image user posted image Sploh zato, ker sva se tolk trudla pa ni nič učinkovalouser posted image user posted image user posted image user posted image

jah no...sej vrjetn nista sam zarad tega slonckala je blo tud zarad uzitka a ne...ce ne bi bilo isto ce bi ga zaprla v wc z trem revijam!pol pa na zlickouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?