|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
1.4.2009 14:48:10   
pokica_
Ooooooooo prvi Z-majčki bojo prišli na svet! user posted image user posted image user posted image  Joj, pa še user posted image user posted image majhni štučki....kako lepo! user posted image

Začenja se nas čas punce! Zdaj se bo pa res že začelo! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.4.2009 14:55:10   
lananai
Meni pa user posted image  kolca. user posted image  Šele ta teden sem prvič to kolcanje začela čutit, zdej pa skor vsak dan kolca.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.4.2009 14:55:13   
Dudica1
petraa boš videla da je dobro...user posted image
blueeyes sem rekla da bo...evo da se je zbudila...user posted image user posted image user posted image

dohodnine danes ni bilo...sej je blo povedano da bodo odločbe hodile domov do 5 aprila...tako da ma še čas da pride...user posted image

malinov čaj bom pila samo sploh ne vem kdaj naj začnem pit...kok res to učinkuje da ne bom pol takoj mogla kam it...user posted image ...šla bi po 20 aprilu pa že lahko...

aja pa sem slišala da lahko kmalu dobimo prve Z-majčke....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.4.2009 14:58:24   
lananai
Jst bom po dopolnjenem 36. tednu kar začela pit. Sej to najbrž ne pomeni, da bom kar letela rodit... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
1.4.2009 15:00:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst bom po dopolnjenem 36. tednu kar začela pit. Sej to najbrž ne pomeni, da bom kar letela rodit... user posted image

no sej to ne vem a ne...k jaz sm zdaj 36t ampak pred 20 ne bi rada še nikamor šla...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
1.4.2009 15:03:58   
pokica_
Jst bom tudi začela čaj pit po dopolnjenem 36. tednu. Saj itk traja nekaj časa, da se MV omehča, sigurno ne bomo šle že 2. dan rodit. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
1.4.2009 15:22:09   
KatMat
ooo lepe tikrčke ste si naredile!!!

z-majčki na poti user posted image user posted image user posted image full dobr!!!

olivica super za pregled!!user posted image user posted image user posted image   zdej pa z potrpežljivostjo nad frizurco (da nau tko kt pr nas območje somraka)pa bo dons akcija!!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
1.4.2009 15:23:14   
Dudica1
katmat si opravila...tako kot je treba...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
1.4.2009 15:23:37   
KatMat
jest pa za caj se ne vem ce ga bom pila...bom pa zihr user posted image user posted image user posted image  300 /h ker baje sperma tud lepo zmehca mv...tak da...raj slonckam kt pa cajckam

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
1.4.2009 15:24:22   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kaj to??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
1.4.2009 15:25:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kaj to??

ja pač opravke...??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
1.4.2009 15:26:03   
Dudica1

jest pa za caj se ne vem ce ga bom pila...bom pa zihr user posted image user posted image user posted image  300 /h ker baje sperma tud lepo zmehca mv...tak da...raj slonckam kt pa cajckam

oh sej user posted image bomo tud mi vseen 1000 na uro pa bomo zravn še čaj pil

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
1.4.2009 15:27:41   
KatMat
ä ja...spet se mi lahko pajcune zacnejo nabirat v denarnici

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
1.4.2009 15:28:19   
KatMat
a ne dudi...zdej smo jih mal stradale pol pa za vse nazaj nadoknadit!!user posted image user posted image user posted image user posted image bogi nasi srcki

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
1.4.2009 15:30:31   
Dudica1

a ne dudi...zdej smo jih mal stradale pol pa za vse nazaj nadoknadit!!user posted image user posted image user posted image user posted image bogi nasi srcki

ja pa nismo nevem kva stradali...do neke mere ja ...user posted image user posted image
pol bo pa to še huj ja...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
1.4.2009 15:32:48   
Obelix
Punce, jaz pa ne verjamem v te malinove liste. Prvič nisem nič pila, nič športala (tako ali drugače), pa sem zelo hitro rodila.  Se mi zdi, da je to vse odvisno od višje sile, kako ekspresno bodo naši otročički prikukali na svet user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
1.4.2009 15:36:38   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix
Punce, jaz pa ne verjamem v te malinove liste. Prvič nisem nič pila, nič športala (tako ali drugače), pa sem zelo hitro rodila.  Se mi zdi, da je to vse odvisno od višje sile, kako ekspresno bodo naši otročički prikukali na svet user posted image

Sigurno je odvisno tudi od tvojega telesa... pa od velikosti dojenčkov. Lažje je ven spravit enga 2500g kot 4500g. Ampak če mi malinovi listi skrajšajo 1. porodno dobo za eno uro, se za moje pojme splača.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
1.4.2009 15:37:02   
KatMat
uuu jest pa ga zdele mal....je ze kot razjarjen pitbul...komi cakam da ketnco odpnemuser posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
1.4.2009 15:37:31   
lananai
Ja, pa če mam zaradi unih listov boljši filing, je tud nekaj vredno. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
1.4.2009 15:37:46   
Dudica1

uuu jest pa ga zdele mal....je ze kot razjarjen pitbul...komi cakam da ketnco odpnemuser posted image user posted image

a ga maš že doma al kaj user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
1.4.2009 15:38:12   
Dudica1

Sigurno je odvisno tudi od tvojega telesa... pa od velikosti dojenčkov. Lažje je ven spravit enga 2500g kot 4500g. Ampak če mi malinovi listi skrajšajo 1. porodno dobo za eno uro, se za moje pojme splača.

se strinjam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.4.2009 15:38:17   
KatMat

sicer pa ni se noben not ostal

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
1.4.2009 15:40:00   
KatMat

a ga maš že doma al kaj user posted image

zdej bo pocas dam prlezu...slabo urco...

zvecer ga  futram kt kure cez sipo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
1.4.2009 15:40:55   
Obelix
Se mi zdi, da težavnost poroda ni tolk odvisno od teže dojenčka, kot od obsega glavice (moja dva sta imela kljub nizki teži povprečno veliko glavo, kot donošeni) . Za filing je pa sigurno ok, pa mogoče kateri tudi pomaga. Vedeti pa ne moreš.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
1.4.2009 15:41:10   
lananai

sicer pa ni se noben not ostal

Sej se ne bojim, da bi bil moj prvi... user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?