|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
1.4.2009 12:21:31   
ilatic
Prodam kravo, Coupe, letnik 91, metalno lisasta, ALU kopita, TDI vime, HIFI mukanje, nizko profilne sunke. Cena 6.000 EUE, lahko pa tudi menjam za osla, ki to bere!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 601
1.4.2009 12:24:18   
ilatic
Čeprav vidim, da pri Iris nisem veliko falila, saj se full pogovarjava, full mi zaupa, tudi o (žal se tudi te reči dogajajo) o samozadovoljevanju

kaj misliš s tem? da vidim, če sem prav razumela. user posted image

Je rekla da vam ne smem povedat!user posted image Ja ja. Čist sm bla šokirana!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 602
1.4.2009 12:26:09   
glugluglu
oj,

midva sva tudi nazaj iz sistematskega, mere za 9 mesecev:

9660g,
71,8 cm
konkreten fantič, a?

Glede na to, da se obrača na vse strani, se sam pravilno usede iz pasenja kravc, vse lepo prijema, itd, kljub temu, da se sam na noge še ne postavi in pa plazi se po našem parketu malo čudno (po postelju in tepihu mu gre pa kar pravilno) je rekla, da je ok. Pokazala mi je kako ga popravljam pri plazenju, pogledala je še nogice, ker sem rekla, da ima pokrčene prste in je vse ok.

V nabiralniku me je čakalo neprijetno presenečenje - ampak ne- na žalost ni 1. april:

dobila sem odmero za dopust za leto2009, celoten 29 dni, ja to je superuser posted image , ampak zraven še lepo obvestilo, da tistih 9 dni starega dopusta, ki sem si jih pustila lansko leto, da jih letos izkoristim do konca junija mi bo šlo v MALOROuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker nisem bila lansko leto vsaj 6 meseceev v službi. ****, če bi to vedela lansko leto, bi ga takrat izkoristila, a ne? Sem klicala v službo (boga naša tajnica, ker ona je skoz isto mislila kot jaz in sva pri nas 2 taki) in naročila naj dajo preverit v pravno pisarno, tajnici sem rekla, naj mi kar uni iz računovodstva brišejo dopust, če si upajo, matr sem norela. Ja v ZDR sem jaz takrat gledala, če bom za leto 2009 dobila cel dopust, ja to mi pripada, nisem šla pa gledat kaj piše o IZRABI starega dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 603
1.4.2009 12:28:22   
ilatic
odnos s starši - ja, se strinjam z rebeco, meni včasih kar solze stopijo v oči, ko govorim z mami in atijem pa kak odnos imava zdaj mi2 z mami super. čist drug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ona me drugače gleda, jaz pa njo. pa smo bli vedno ena povezana družina, vedno, brez izjeme, sem vedela, da me imata rada in da imata nasvet. še vedno ju velik velik vprašam. nismo se pa klicarili in lupčkali, sta mi pa vedno dala občutek varnosti, ki ga imam še danes.

Mojcek to je full lepo!!! Čuvajte to kar imate. Je neprecenjlivo!user posted image

Nanka bogica. Ja full grdo. Sploh ni pomislila na nevarnosti ki se bi ti jih lahko zgodile!!!user posted image   Evo zate user posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil ilatic -- 1.4.2009 12:29:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 604
1.4.2009 12:30:59   
tims
Joj, Nanka, bogicauser posted image user posted image user posted image . Sem si te kar zamislila, kako tam tavaš, mala, samauser posted image user posted image user posted image ....

Glugluglu, jaz pa sam upam, da se ne bo pri meni tud to zgodil s starim dopustom. Pol sem pa v riti.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 605
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 12:32:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
1.4.2009 12:34:35   
neboglasnica
Najprej: zaenkrat kaže, da se je rana končno začela celiti in ne bo treba pod nož, bomo videli v petek. Jasno, takoj sem prišla domov, akcija, s sesalcem po stanovanjeu, krpa... Butara!

Ilatic: samozadovoljevanje je super zadeva, ker dekle spozna svoje telo in bo znala moškim butlom povedat, kaj ji paše in kako naj kaj počne. In to ni nič takega. Nebroj primerov sem imela v vrtcu, kjer so se otroci takole uspavali. Prav, jim že paše. Je pa res, da je o tem težko govoriti in user posted image za Iris, ki si upa o tem govoriti.

Glugluglu: žal mi je za dopust in ne bi bila rada nesramna, ampak a se spomniš, ko sem ti to jaz že v user posted image povedala. Tako ni samo v šolstvu, ampak povsod, da moraš biti kao 6 mesecev v službi. Upam, da se boš kako uspela dogovoriti. Ali si nas samo na foro vrgla?

Nanka, Ilatic, Tims: user posted image user posted image user posted image za vaše izkušnje. Pa sem mislila, da sem imela jaz težko otroštvo. Ok, je bilo zaradi gluhote, ampak mislim, da tole dovolj pove - mami je bila moja najtarbulša prijateljica vse do svoje smrti. Nikoli nismo imeli ničesar v izobilju, niso se z mano igrali, ampak občutek varnosti, dejstva, da lahko vse povem, to sem pa imela na pretek. Ma, zdaj pa še jaz bluzim. Skratka: vesela sem, da ne greste po vzorcu staršev, ampak ste boljše mame. In za to si zaslužite user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 607
1.4.2009 12:35:49   
ilatic
hotla sm sam rečt - to je nekaj lepega. kar brez sramu!!!

Ha ha. Je bilo sramu ogromno, sam ne vem s katere stani bolj. Sva se smejli od sramu! Sam svaki ji čast!

Neposredna povezava do sporočila: 608
1.4.2009 12:37:53   
nanka
Neboglasnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj prst, končno je poštekal da se mora pozdraviti.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 609
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 12:39:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 12:41:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 611
1.4.2009 12:41:47   
nanka
Moja najstarejša hči je opravila še manjkajočo prvo pomoč, zdaj pa počasi lahko začne z učenjem vožnje v avto šoli. Računam da bi začela vozit nekje maja, da bi med počitnicami opravila izpit. Vsi smo veseli, samo moja denarnica neumorno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.4.2009 12:42:32 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 12:43:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
1.4.2009 12:48:19   
ilatic
Kako se mi pogovarjamo med hranjenjem!

http://www.shrani.si/?B/cI/sSKGtHN/slika-032.avi

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 614
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 12:50:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 12:51:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 12:53:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
1.4.2009 12:54:27   
ilatic
Umpalumpa so ženske, ki prisegajo da se nikoli niso samozadovoljevale, in sem to no napisala za tiste ki se jim bo zdelo to ....
Šokirana sem bila da mi je to zaupala! Ste vi se o tem pogovarjale z mamo? Ste ji priznale da to počnete. Jaz prej umrem kot da ji kaj takega priznam!

Nanka bravo za tvojo punco. A že veste pri kom bo vozila? Bo v Ljulbjani? Poznam enega v Lj FULL dobrega, ki pa je doma ne boš verjela v Višnji Gori!

Neposredna povezava do sporočila: 618
1.4.2009 12:56:29   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Glugluglu: žal mi je za dopust in ne bi bila rada nesramna, ampak a se spomniš, ko sem ti to jaz že v user posted image povedala. Tako ni samo v šolstvu, ampak povsod, da moraš biti kao 6 mesecev v službi. Upam, da se boš kako uspela dogovoriti. Ali si nas samo na foro vrgla?

Nisem na foro vrgla, ja lahko si mi povedala, samo kaj ko so meni takrat v službi rekli, da je ok. So še vsi tam tako mislili do danes in takrat butara nisem šla jaz ZDR-ja gledat, da se prepričam, saj vem, da sem sama kriva, ja, zakon je zakon. Ampak bom še preverila, aja bom jaz našla par porodnic katerim tega prejšnja leta niso upoštevali pri nas.

Tims, če se držijo zakona bo pri tebi enako, če pa malo čez prste pogledajo, potem pa ok.
piše tako, da imaš pravico izrabiti dopust do konca junija, če si v koledarskem letu v katerem je bil le-ta odmerjen delal vsaj 6 mesecev.

Vem, pa da niso nikoli gledali na to, da , če je nekdo bil na primer v enem letu 2 meseca na bolniški, pa potem še 2, pa spet v službi, pa spet 3 mesece v bolniški,  Potem pa normalno v službi, ostal mu je dopust in , da ga potem ni smel koristiti v naslednjem letu?. To niso nikoli gledali.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 619
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 12:57:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
1.4.2009 12:59:08   
ilatic
Umpalumpa a si me zastopila zdaj, mal sem hotla bit nesramna do tistih, ki ne bodo zastopile, da je pač to norrmalno in mislim, da to počne vsaka normalna ženska. V obratnem smislu sem hotla napisat! A štekaš zdaj al ne?

Flowert tudi jaz si nisem mislila, da mi bo zaupala. In mi je in kaj potem. Sem ji pač povedala, da bom sedaj trkala na vrata (v smehu seveda) in da je to čisto normalno. Očitno je imela željo o tem govorit in očitno sem ji že dala vedet da to nič nič sramotnega in sem zato vesela da se mi je zaupala!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 621
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 13:02:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
1.4.2009 13:03:34   
ksenci
nanka- joj tole pa je res huda pot zatoliko letuser posted image
neboglasnica- no, fajn za nogo! v vrtcu!!?? joj, a sm jz res še čist za lunouser posted image
ilatic- super zatak fajn odnos s hčerko,l jz si tud želim, da bi mi otroci zaupal
odnos s starši- ja tud jz nism čutile prave starševske ljubezni. moja dva sta delala cele dneve in garala, da sta postavla dom. saj sta mi zagotovila varnost, naučila morale in vrednot v življenju, ampak nista mi nikoli rekl, da me imata rada. vem, da sta me imela in me še imata, ampak nikoli se nismo iskreno pogovarjal o čustvih, sexu,..

Aljaž že spi cele 3 ure, upam da se bo prekuhu, jz pa lavfam kosilo kuhat, da bo imel kaj za jest ko se zbudi

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 623
1.4.2009 13:04:15   
ksenci
umpa, a ti še tud ne kuhaš?user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 624
1.4.2009 13:04:27   
glugluglu
No to sem imela že od prej napisano:

uf kakšne teme so danes na 1. april, jaz se lahko malo pridružim Ilatic, nanki in tims, malo pa tudi rebeci. Hja mami je bila prava mami, sva se marskikaj pogovorile, včasih se še zdaj čudim kako je imela ona čas razne stvari z nami počet, oče pa bolj zmaj, ali kako bi temu rekla. Niti najmanj ni držalo to, da so hčerke očkove ljubljenke. Pri nas je bilo obratno. Po drugi strani pa me je poleg tega, da sem fasala klofute od njega tudi kar tako, pa je vseeno hodil z mano smučat, me naučil na morju ping pong, pa tenis, ja no na dopustih je bilo fajn, potem doma pa ubitačno. Jaz sem se svojega očeta tako bala, da sem se tresla od strahu, dokler ni čez vrata stopil, ker nisem nikoli vedela kaj bo.
Me je pa moj dragiuser posted image naučil oproščat, imel je hujše otroštvo kot jaz, že pri Marku je ugotovil to kar je Ilatic pisala, ampak je odpustil, jaz sem ga zmeraj občudovala kako ima po vsem tem sedaj v teh letih pa tak dober odnos s svojimi starši. Ko jih človek sedaj pogleda skupaj ne bi moral verjeti, da je bilo pa včasih čisto drugače. Očitno tudi leta naredijo svoje.

V glavnem važno, da mi ljubimo svoje otroke in, da oni to vedo.

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?