|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
1.4.2009 10:28:36   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Aleluja, še je bog na tem svetu.Naša naspidirana raketa je sicer po težavnem večernem uspavanju spala vse do jutra.Nič mi ni bilo jasnouser posted image user posted image user posted image .Še budilko od ragega nisem slišala. Skrataka sem naspana in pripravljena za čvekat.

Prvi april? ali čudeži se dogajajo? Neee, saj vem, s Stašem sta se domenila,da bosta prespala noč. In komaj čakamo na fotke!!!

HD: a si videla naju, 3 sek?!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 576
1.4.2009 10:29:26   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Pa user posted image  Lara za spanjeuser posted image . Je vedla, da gresta na miting, pa se je hotla naspat, da bo v formiuser posted image .

Lepotni spanec je to. Mala že ve, kako se dela. user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 577
1.4.2009 10:31:15   
tims

tims; si ziher, da bodo zvišali in ne znižali otroške dodatke??? Al je 1.april?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, je 1.april.user posted image user posted image user posted image .

Flower, naša je 2-3x na teden meska, ker ga ne obožuje preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 578
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 10:34:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
1.4.2009 10:35:35   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

tims; si ziher, da bodo zvišali in ne znižali otroške dodatke??? Al je 1.april?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, je 1.april.user posted image user posted image user posted image .

A moj post pa kar spregledaš?????????? user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 580
1.4.2009 10:36:10   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

matr zej me pa skrbi tale driskica, ker je pes pravkar bruhal...včeraj se mi zdi da je blo neki govora o prekuhavanju primorske vode po tv, pa sem se zdej spomnila da je mala včeraj ko sem jo kopala cuzala krpo za umivanje...pesu pa itak ponavadi ne prekuhavam...

Potem pa pokliči k P. Zihr je zihr.

Čavči, šibam k zdravniku...

Neposredna povezava do sporočila: 581
1.4.2009 10:39:25   
netki
maja24.....naš se še tudi ne plazi oz. kobaca in tud na noge se ne postavlja, kjub temu da hodiva na fizioterapijo.....kot sem že enkrat omenila se mi zdi da tile P ful pretiravajo, če otroku ne paše mu pač ne paše...in pol ga una tam neki na silo rine, ja itak da se dere user posted image ......sej bo

vse kar tilen nardi se to da sedi, pa še to ne čist na ziher.....in nekak se plazi al puza al karkol že...uglavnem se premakne na drug konc sobe

Neposredna povezava do sporočila: 582
1.4.2009 10:43:19   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Nanka: si šla lahko na plavanje?

ne nisem šla, je bilo z natko preveč dela, sem jo nosila do 22, moj si je kar oddahnil, ker če bi bila sama bi mu tulila do nezavesti. Ima kar fejst zamašen nosek, vročine pa zaenkrat nič. Jepa danes tečna

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 583
1.4.2009 10:50:31   
ksenci
Aljaž je včeraj le zaspal ob 22- pa do 7h- spet je prespal celo nočuser posted image ampak zbudil se je spet čist prehlajen z vročino. spil je samo pol flaše mleka in sva potegnila do 9h. ja luksuz, a ne!user posted image prejle se je pa tako grozn smrdeče pokakal in bilo je spet čist sluzastouser posted image po žlički ni hotu jest, je spil spet sam pol flaške rižolina in spet zaspal. me je mal strah, kaj bio iz tega. pa tak sm jezna, ko je bil skoz mir in mora bit ravno zdaj, ko imava jutr cepljenjeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

jutrooo

naš luka pa je shodil!user posted image user posted image

ker je ravno prvi april, pa nama nobena ne bi verjela prilagam posnetek.user posted image

spusti sedežno in naredi par korakov čisto samostojno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.shrani.si/?1a/PW/LtsNfMP/stopnice-001.avi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja valda kdo pa bi, če ne tiuser posted image user posted image user posted image

metuljček- mi imamo en avtosedež, kr se vedno vozimimo s tem v katerem je sedež- ima ati slabši avto, midva pa se potepama s tabolšimuser posted image
flower- meso je kak je, kr ponavad prpravim isto za vse. tam nekje 3x na tedn

Neposredna povezava do sporočila: 584
1.4.2009 10:51:30   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

A moj post pa kar spregledaš?????????? user posted image

Veš, da ne. Sam Populis je tok poudarjala ta 1. apriluser posted image , da sem mogla priznatuser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 585
1.4.2009 10:52:52   
ksenci
no sm prodala naprej umpino 1.aprilsko in sm marku poslala sms- da je aljaž shodu- in me kliče nazaj čist happy kak fajn, pol pa mu povem, da je 1. aprilska, pa skor to ni vrjeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 586
1.4.2009 10:52:59   
nanka
Neboglasnica a potem nisi zadovoljna z odločbo dohodnine? Midva jo dobiva šele meja, če bo do takrat sestavljena je povedala Dursova Vida.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 11:15:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
1.4.2009 11:31:41   
ilatic
Dober dan!
Vstala sem ob 4.45 ker sem imela zobarja.user posted image Naročena ob 8h pa itak šele ob 9h na vrsti, pol sem bila eno uro noter(sej mi je full lepo delal) in šele zdaj domov. Zdaj pa kurt, pospravlat, kuhat...sita vsega!

Rebeca se srinajm glede tega, da ko imaš svoje otroke šele veš kaj pomeni starš. In na žalost pa nekateri ugotovimo, da so naši starši delali kontro kot bi mi s svojimi! Žal nimam preveč lepega spomina na otroštvo in se potem sprašujem kako je mogoče da je lahko nekdo tak starš. ah bluzim. Pozabte. Jaz sem srečna da imam svoje cukrčke!!

Kako lahko pr vam sneži?? Joj sem sita tega vremena! Baje bo pa vikend full sončn! ha ha ha

maja24 moj tudi še ne puza, sploh noče ležat na trebuhu od kar sedi in to je vse kar zna! Se dere kot sraka če pade in bog ne daj da bi se skotalil na hrbet vsaj, če pade na trebuh!

Mene zanima, če kateri zavrača mleko. Men ga noče niti poskusit več. Tudi kar je z mleka (čokolino, keksolino..) noče! In pa še to me zanima. Če so vaši tudi postali taki, da moraš biti v sobi prisoten non stop. Zdaj ne vem ali je to zaradi bolnice ali pa je prišel v tako obdobje. pri spanju je isto!

Neposredna povezava do sporočila: 589
1.4.2009 11:40:19   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Dober dan!

Rebeca se srinajm glede tega, da ko imaš svoje otroke šele veš kaj pomeni starš. In na žalost pa nekateri ugotovimo, da so naši starši delali kontro kot bi mi s svojimi! ah bluzim. Pozabte. Jaz sem srečna da imam svoje cukrčke!!

maja24 moj tudi še ne puza, sploh noče ležat na trebuhu od kar sedi in to je vse kar zna! Se dere kot sraka če pade in bog ne daj da bi se skotalil na hrbet vsaj, če pade na trebuh!

Mene zanima, če kateri zavrača mleko. Men ga noče niti poskusit več. Tudi kar je z mleka (čokolino, keksolino..) noče! In pa še to me zanima. Če so vaši tudi postali taki, da moraš biti v sobi prisoten non stop. Zdaj ne vem ali je to zaradi bolnice ali pa je prišel v tako obdobje. pri spanju je isto!

Ilatic tole kar si ti napisala, je pa tako kot da bi jaz, razen zobarja in mleka.

Žal nimam preveč lepega spomina na otroštvo in se potem sprašujem kako je mogoče da je lahko nekdo tak starš. Tole je tudi moja misel, večkrat, vsaj kar se mojih dveh tiče.

maja24 moj tudi še ne puza, sploh noče ležat na trebuhu od kar sedi in to je vse kar zna! Se dere kot sraka če pade in bog ne daj da bi se skotalil na hrbet vsaj, če pade na trebuh! ENAKO!!!!!

Mleko ima zaenkrat še rada in vse kar je mlečno tudi, z njo moram biti pa povsod, včasih se počutin kot da sva še vedno zvezani s popkovnico, nič ne morem brez nje, počasi postaja utrujajoče, pa kako zna biti trmasta, cepeta kot tavelika.

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.4.2009 11:42:01 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 590
1.4.2009 11:47:03   
Tinky
Midva sva iz posvetovalnice.

Blacky za seznam
Teo skoraj 9 m
70,5 cm
9200g

Tko, pediatrinja je rekla, da je kar buckast fantič (ma jaaa user posted image ).
Še ne plazi, se pa počasi premika, vedno več se postavlja na vse 4, se gunca in se odriva s skakanjem, tako da tu pa tam prileti na glavo.
Se pa skoz postavlja na nogice, če ga posedem recimo od posteljci se prime za ograjo in dvigne, pa skozi po meni plazi in se dviguje.
Moja mama mi teži, da naj nabavim hojico, samo sem absolutno proti.

Pa vprašala me je, če bo šel v jasli pri 1. letu, ker bi sicer moral imet sistematski pregled. Sem kar z lune padla....kaj bo imel že eno leto!!!!!!!!!!!!!!!???!?!?!?! Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pa Umpa me je vrgla na finto......1. april user posted image user posted image

Aja, pa dobiva zgornjo levo dvojko, po mojem bo jutri zunaj. Ima čist nabito dlesen, pa "aftica" je že vidna.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 591
1.4.2009 11:49:40   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: netki

maja24.....naš se še tudi ne plazi oz. kobaca in tud na noge se ne postavlja, kjub temu da hodiva na fizioterapijo.....kot sem že enkrat omenila se mi zdi da tile P ful pretiravajo, če otroku ne paše mu pač ne paše...in pol ga una tam neki na silo rine, ja itak da se dere user posted image ......sej bo

vse kar tilen nardi se to da sedi, pa še to ne čist na ziher.....in nekak se plazi al puza al karkol že...uglavnem se premakne na drug konc sobe

netki, kakšne vaje delate na fizioterapiji?

zdej, ko je bil Teo na kotroli v RA so nam pokazali neko vajo za stabilnost na vseh 4 in kao spodbuja plazanje

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 592
1.4.2009 11:50:06   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Dober dan!

Rebeca se srinajm glede tega, da ko imaš svoje otroke šele veš kaj pomeni starš. In na žalost pa nekateri ugotovimo, da so naši starši delali kontro kot bi mi s svojimi! ah bluzim. Pozabte. Jaz sem srečna da imam svoje cukrčke!!

Žal nimam preveč lepega spomina na otroštvo in se potem sprašujem kako je mogoče da je lahko nekdo tak starš. Tole je tudi moja misel, večkrat, vsaj kar se mojih dveh tiče.

K temu se tudi jaz pridružujemuser posted image . Na žalost. Ko zdaj gledam nazaj, se ne spomnim, da bi se z mojima dvema šla kdaj kakšno igrico, tako kot se midva z našim Timom, da bi me kar brez razloga objela in vzela v naročje, da bi se lahko pogovorila, ko me je kaj tiščalo.... in še in še je takih stvari. Se mi zdi, da so me mel pač zato, ker se je zgodil. Prav tako je bilo z mojima sestrama in bratom. Nikoli nisem čutila, da bi si nas res želel. Pa ko včasih omenim to naši mami, samo zamahne z roko in to je to. Sej je brezveze. Upam samo, da ne bom nikdar taka.

Ilatic, mogoče pa se je Tarik res navadil v bolnici, da si čisto ves čas zraven. Sicer pri nas je tudi panika, ko me ne vidi, ampak hitro pripleza za mano. Pri spanju pa zaenkrat ni problemov, če me ni zraven. 

Zdaj grem pa pod tuš in se družit s peglajznom. Spet user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 593
1.4.2009 12:01:24   
ilatic
K temu se tudi jaz pridružujemuser posted image . Na žalost. Ko zdaj gledam nazaj, se ne spomnim, da bi se z mojima dvema šla kdaj kakšno igrico, tako kot se midva z našim Timom, da bi me kar brez razloga objela in vzela v naročje, da bi se lahko pogovorila, ko me je kaj tiščalo.... in še in še je takih stvari. Se mi zdi, da so me mel pač zato, ker se je zgodil. Prav tako je bilo z mojima sestrama in bratom. Nikoli nisem čutila, da bi si nas res želel. Pa ko včasih omenim to naši mami, samo zamahne z roko in to je to. Sej je brezveze. Upam samo, da ne bom nikdar taka.

Jah Nanka, tims, vidim in vem da nisem edina. Nekako mi govorijo, da jim moramo oprostiit, da niso znali, da niso...kako pa me znamo? Iz česa smo se pa me učile? Jaz se včasih zasekiram full in upam, da ne bodo moji otroci tako gledali name. Zato jim pa preveč popuščam, kar tudi ni prav. Čeprav vidim, da pri Iris nisem veliko falila, saj se full pogovarjava, full mi zaupa, tudi o (žal se tudi te reči dogajajo) o samozadovoljevanju. In sem full vesela, da vidim da mi zaupa, da ve da se o vsem lahko pogovri z mano, da sem tukaj in da mi ni vseeno za njo. To sem jaz najbolj pogrešala v otroštvu. Se mi je vedno zdelo da sem odveč, ni jih brigalo ali imam v šoli 5 ali 1. Niso hodili na govorilne, lahko sem bila umazana, strgana, lahko sem jokala lahko sem se smejala. Nič. kot da me ni. O ja ko sem pa kaj ušpičila sem pa bila tepena. Ni kaj. Takrat so me opazili! Kar je žalostno! Spet bluzim!!!!!! No in seveda je vse to razlog, da sem sedaj na ADjih in morm mal pojamrat! Ne mi zamerit.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 12:03:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 12:05:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 596
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 12:06:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 12:07:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 598
1.4.2009 12:15:28   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

...sta mi pa vedno dala občutek varnosti, ki ga imam še danes.

Saj, to je pa tisto, kar največ štejeuser posted image . Mah, mene kar v slabo voljo spravi, ko se spomnim na to. Grem to voljo nad peglezen stresatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 599
1.4.2009 12:18:25   
nanka
Vam bom povedala eno mojo zgodnjo izkušnjo. Stara sem bila šest ali pa sedem let, ne spomnim se čisto točno, ampak brat še nisem znala, torej lahko da sem bila stara 7 let in tam nekje pvi razred. Tiste, ki poznate tale konec vam bo jasno o čem govorim ( Lex, Rebeka, Inigo, Lidija).
Torej mama me je v Velenju posadila na avtobus, kjer sem kupila karto do Dravograda, tam sem morala dol ( sicer smo se skupaj večkrat peljali, tako da sem vedela kakšna je končna postaja), tam pa sem morala na drugo stran ceste na železniško postajo, kjer sem si kupila karto do Ruš, počakala na vlak in se vkrcala. Ko je sprevodnik luknjal karte sem ga prosila, da mi pove kje so Ruše, da bom lahko šla dol, ker drugače bi se odpeljala do MB. Še danes mi odzvanja v ušesih Muta, Fala, Ruše. K babici pa me je mama poslala zato, ker je pozabila svoja očala. Še dobro da je babica doma čisto blizu železniške postaje, čeprav sem morala kar nekaj poti prehoditi po temi. Da vidite kako sta babica in stric pogledala, ko sta me videla ( telefona takrat še ni bilo, da bi jih obvestili). Seveda me je drugi dan stric posadil v avto in odpeljal domov, mami pa jih je napel. Pa se je ni nič prijelo, ker sem to pot še nekajkrat opravila.

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.4.2009 12:23:23 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?