Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 9:15:54
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kaj naj rečem, Tims? Nisi tak šalabajzer kot si mislila - slikce v albumu so prelepe!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 9:19:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 9:20:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 9:21:00
|
|
|
|
lidija***
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Metuljček Ela se mi nič ne plazi(tut če ji pomagam),sam da je na trebuščku se koj začne dret,to je tut P vidla včeri. Tak je bil Lan še par tednov nazaj, pred 3 tedni še niti ni samostojno sedel. Zdaj se mu je pa kar naenkrat odprlo: se je postavil na nogice, plazi sicer prav še ne, ker eno nogo od zadaj vleče, ampak napreduje vidno.. Čeprav dolgo na trebuhu vseeno noče bit.. Tudi meni se zdi, da ko nekaj pogruntajo to potem kar hitro osvojijo. Maja, za fizoterapijo pa je prav, da čimveč vadita. Ko mi je rekla v P, da jo moram spodbujati k sedenju, sem mislila kako, če pa kar na vse štiri in gasa. Potem pa sem bila nekaj dni vstrajna in sem jo posedala in posedala pa je kar hitro osvojila. Ne moreš verjeti kako so napredni! Rdeča pesa- tudi jaz je ne jem. Za Mojco uporabljam vloženo. Imam jo v hladilniku in ji dam kot prilogo zraven. Razredčim jo s toplo vodo in narežem na drobne koščke. Naša je nora na kislo. Rada ima kis od solate, pa tudi česen sem ji dala in ji je bilo všeč . Mi imamo skoraj pri vsaki jedi solato in tudi za njo jo pripravim- zelo drobno nasekljam npr.-zeleno, naribam korenčkovo,... Priprava hrane- ja domača hrana...njami... samo, ko ni časa. Tudi Mojca bo rasla ob pretežno hrani iz vrtca. Moram pa reči, da v našem vrtcu dobro kuhajo. Veliko je stročnic, pogrešam pa malo več rib. Verjetno na primorskem ni tako.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 9:23:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
_rebeca_: glede sneženja - prvi april, ali ti to resno??? Packa, sem že prebrala, da nas vlečeš. Ana . Almera in Bor: kako ste spali? : prst? Previjanje okoli desete ure, povem kasneje. kakanje: mali je zadnje tri dni kakal tudi po 6x na dan, obilno. Najprej sem mislila, da so zobki, nato sem povezala tole kakanje z mojimi A, ker sem tudi jaz kar naprej na WC-eju, a kljub temu moji kg ne gredo dol. Nanka: si šla lahko na plavanje? 3jeMi: ti si tista, ki ne sme tortice, aneda? No, samo da te spomnim: NE smeš je jesti, ker imaš v omari veliko prelepih cotk, ki te milo kličejo..
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 9:27:19
|
|
|
|
3jeMi
|
neboglasnica... thank you darling... ... ti bom jutri nekaj povedala, ker če ti danes, mi ne boš verjela... mi je pa zelo žal, da vaju ne bo ... bi vaju res že rada v živo spoznala... zdaj pa midva šibava... greva najprej v šoping potem pa na kavico... cmoka dame... sonček pa še vedno takooooo lepo sije... samo nekaj cmizdri...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 9:43:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 9:43:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 9:45:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 9:46:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 9:49:34
|
|
|
|
lidija***
|
lumpa- , zdaj pa še sam zobki
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 9:50:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 9:58:43
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Še malo črnega humorja za 1. april: Prileti 10 letni sine k mamici: "Mami, mami pridi. Oče se je na podstrešju obesil!" Mati vsa prestrašena, z vso silo šibata na podrešje. Tam pa mali: "Heh, 1. april! V kleti se je!" ta pa je močna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 10:01:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 10:03:06
|
|
|
|
glugluglu
|
umpalumpa za LUkca
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 10:06:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 10:15:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 10:17:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 10:19:13
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Spali v mejah normale. Ob petih dojenje, pa potem do devetih. Zdaj pa počasi zajtrk. Rebeca hud vic Metuljček, ja, čutim košček, ko grem z jezikom čez . Bom popoldne klicala, kdaj se lahko oglasim. Sem pa ugotovila, da imaš še nekaj skupnega z eno mojo tršico za matematiko. In sicer priimek . Sem na FB ugotovila. Neboglasnica, muffine bom prenesla . Meni zgleda ne odgovarjajo torte z raznimi filami in tiso zadnjič ko sem jedla (čokoladna pita), je bilo ful sladko, pa mogoče zaradi tega. Bom pa seeno začela mal utrjevat želodček, da ne bojo šli muffini u nič . Sem pa včeraj zvečer gledala na Info TV poročila in so povedali, da naj bi z mesecem majem starši, ki dobivajo otroške dodatke, zvišali le-te za 7%. No, ja, to je pa tud nekaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 10:23:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 10:24:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 10:26:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi neboglasnica... thank you darling... ... ti bom jutri nekaj povedala, ker če ti danes, mi ne boš verjela... mi je pa zelo žal, da vaju ne bo ... bi vaju res že rada v živo spoznala... zdaj pa midva šibava... greva najprej v šoping potem pa na kavico... cmoka dame... sonček pa še vedno takooooo lepo sije... samo nekaj cmizdri... ali sem falila osebo ali pa ti je že vse prav? Daj povej danes. Ja, tudi nama je žal, pa še lepotno spanje je kar dolgo usekal, tako da bi tam užival. Ampak popteno povedano, mi ni, da bi s tako nogo tam sedela. Vsaj 4 ste se pofočkale, tako da nam iz dežja scoprajte kaj sončka, zmenjeno?? _rebeca_: tale je pa res huda. HD: počakaj do naslednje pošiljke. Če bo še vedno zaudarjala, potem ukrepaj. Mogoče se je samo v želodčku tako čudno stenstalo. Tims: bejž no, doklade bodo šle gor ali dol? Mi je mož ravno pravil, kako so jim oklestili dopust, da o bolniških sploh ne govorim... Ma ja, v glavnem, da imava službo. dohodnina: dobila odločbo, nanka: povej, kako je z malčico??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 10:26:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 10:26:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 10:28:30
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims; košček zoba, ki ti je ostal v dlesni, se bo izločil sam, ko se ti bo dlesen popolnoma zacelila.Govorim iz izkušenj. A ti to resno, al je to 1. april? Pa Lara za spanje . Je vedla, da gresta na miting, pa se je hotla naspat, da bo v formi .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?