|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
19.3.2009 19:51:07   
tinaaja
Spelka user posted image user posted image user posted image user posted image   Naj se le obdrzi pri tebi do konca. Jaz sem 2x krvavela v tej noscnosti, pa evo smo 17 dni do konca user posted image

Andreja, upam, da se eva hitro pocajta.

Medika, ti tudi user posted image

Krtekxx ... vidim, da imate zeloooo  pestro user posted image dihaj, dihaj, dihaj

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
19.3.2009 20:34:20   
medika 13
tinaaja še čisto malo pa boš svojo štručko držala v rokah user posted image želim ti hiter in nezahteven porod user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
20.3.2009 16:39:58   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

tinaaja še čisto malo pa boš svojo štručko držala v rokah user posted image želim ti hiter in nezahteven porod user posted image user posted image user posted image

se podpišem!

medika13 a ti si že kaj boljša z zdravjem?

Evo imamo spet na AB,zaradi vnetja ušes.Sedaj pa res upam,da se konča obdobje bolanosti.

Lep vikend!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
20.3.2009 17:54:09   
tinaaja
Hvala za lepe zelje user posted image Jaz tud upam na kaj hitrega in lahkegauser posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.3.2009 13:13:05   
antonia
Pozdravljene!

Samo toliko, da vam sporočim. V seznamu sem prijavljena kot Julcy in v tretje nam je uspelo, čeprav so mi v 22. tednu napovedali splav zaradi popuščanja MV. S strogin leženjem sem rodila celo 6 dni po PDP-ju. Imam sinka Jakoba...
Držim pesti za vse upajoče

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.3.2009 14:36:20   
lana38
antonia!user posted image user posted image user posted image
Kdaj si pa rodila?
LP

lana38

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
24.3.2009 21:25:10   
polmaja
Ciao. Se vam lahko pridružim?
Moja zgodba: včeraj sem imela abrazijo v 9.tednu nosečnosti. Moja G je ugotovila blighted ovum = prazna gestacijska vrečka. To je bila moja prva nosečnost, zelo zaželjena in, kot večina, sem bila šokirana, ko so stvari začele iti narobe... Imela pa sem le nekaj časa da se pripravim na najhujše, ker je mojo nosečnost neprestano spremljal rjav izcedek in sem preprosto vedela da nekaj ne štima. Vseeno upaš na čudež (se včasih dogajajo, ne?user posted image ), a tokrat ga ni bilo. Zdaj poskušam celo zadevo razdelat, racionalizirat, najt kaj dobrega v vsem tem. In evo:
- vsaj vem, da sem plodna (stara sem že, v 37.letu) in moj mož tudi
- plodek se ni razvil, torej je šel le ovojček in oplojeno jajčece in to relativno zgodaj. Kako hudo mora bit šele vam, punce, ki ste pikice izgubile mnogo kasnejeuser posted image
- jajčece se je vsadilo na pravo mesto, torej imam prehodne jajcevode
- značilna za blighted ovum je kromosomska okvara, torej je konec koncev narava poskrbela za verjetno zelo težavno oz. nemogočo nosečnost ter veliko razočaranje kasneje
Zdaj se moram začeti boriti za novo pikico. Najprej pregledi, potem pa zabaven del, delanje user posted image . Da sedaj ne ležim v črni luknji obupa pa se lahko zahvalim vam, blogovkam, tu in na drugih debatah, ker vlivate optimizem in moč nam obupanim. In da vem, da nisem sama in edina je neprecenjljivo.
Moja največja skrb (ki mi ne more delat več sivih las ker jih že imam polno glavo) je moja starost. A ima katera od vas izkušnje s prvo nosečnostjo po 36. letu?
Hvala za vse. Zdi se mi, da bom odslej kar pogosto z vami...
In čestitke vsem, ki vam je v teh letih uspelo user posted image user posted image user posted image
pa veliko pujskov sreče vsem, ki se ne predate user posted image user posted image user posted image  (meni tudi!)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
25.3.2009 7:08:30   
lana38
polmaja!user posted image user posted image user posted image
Vem, da ti je zdaj zelo težko. Ampak verjemi, da boš mnigo lažje to prebolela, kot sem jaz, ko sem se morala svojji punčki sama odpovedati in iti v 20. tednu user posted image  na UPN, ker je imela Downov sindrom. Verjetno bi tudi ti šla AC. Res je bolje, da je narava opravila svoje prej. Ko sem jaz čakala na UPN, sem si ves čas želela, da bi moja punčka sama prej nehala migati, pa ni. To so bili zame najtežji trenutki v življenju. Čeprav so minila že 3 leta, se vedno še vsak dan spomnim.
Bodi močna. Pa seveda, ti želim čimprej zdravo user posted image  in user posted image .
Jaz sicer nisem prvič bila noseča po 36. letu, ampak naj te to ne moti. Ko sem rodila, sem bila stara 39 let.
LP

< Sporočilo je popravil lana38 -- 25.3.2009 7:09:53 >

lana38

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
25.3.2009 7:37:41   
Rakica_80
Polmaja in lana38user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
26.3.2009 13:01:38   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: antonia

Pozdravljene!

Samo toliko, da vam sporočim. V seznamu sem prijavljena kot Julcy in v tretje nam je uspelo, čeprav so mi v 22. tednu napovedali splav zaradi popuščanja MV. S strogin leženjem sem rodila celo 6 dni po PDP-ju. Imam sinka Jakoba...
Držim pesti za vse upajoče

iskrene čestitke za sinka Jakobauser posted image user posted image user posted image

polmaja žal mi je,da se ti je to zgodilo...user posted image .Moja zgodba je zelo podobna Lanini,le še malo starejša sem bila,ko smo zaradi istih razlogov izgubili v 21 tednu našo Tino.Ni bila moja prva user posted image .Doma sem takrat imela že 2 otroka  z drugim partnerjem in za sabo nekaj ss,potem pa ta udarec z Tino.Nekje dve leti po Tinini izgubi sem končno uspela znova zanosit in rodila zdravo punčko pri 42 letih,tako,da le pogumno naprej in držim ti pesti,da se ti sreča čim prej nasmehne.user posted image

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
26.3.2009 16:30:24   
krtekxx
stara sem že, v 37.letu

A dej no, pa kaka leta so to neki le? Sej si čisto mlada. No, za vzpodbudo, tu se vsake na koncu tako nekaj prime, da je uspeh neizogiben. Samo drži se nas. Je pa res, da taka izguba boli. Verjemi, da s časom vse manj in manj.
Tinaaja, a si še zmeraj doma?

Neposredna povezava do sporočila: 1811
27.3.2009 6:39:37   
tinaaja
se vedno doma user posted image nic se ne kaze na kaksne tektonske premike user posted image Bi pa ze slaaaaa.... Ju3 bi bilo super :)

Polmaja user posted image kot so punce napisale - nic obupat, z dvignjeno glavo naprej v nove boje user posted image Mi je pa vsec tvoja racionalizacija - si na super poti in naslednjic bo vse kul user posted image Glede let pa se ne sekiraj, tako pac je. Moznost donositve imas in to je pomembno user posted image So pa vecinoma taka napake stvar smole in nimajo ponavljajocega znacaja user posted image Srecno!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
27.3.2009 7:01:59   
lana38
tinaaja, marca bo kmalu konec.user posted image  Tvoja pupa bo morala pohiteti.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
30.3.2009 11:29:14   
andreja2000
tinaaja si še doma,se kaj že dogaja?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
30.3.2009 11:31:45   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

tinaaja si še doma,se kaj že dogaja?

dogaja, dogaja... jem cokolado, pijem kavo, likam kavc user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1815
30.3.2009 12:13:30   
andreja2000
tinaaja o,potem se ti pa res dogajauser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
30.3.2009 14:50:44   
kodrana
dan.

se še jaz javljam malo.. mi smo zdravi. Tara je blazno živahna. immao tudi že prvi zobek, sicer samo na pol..

tinaaja
držim pesti za čim lažji in hiter porod.

antonia
čestitke za sinka Jakoba!

meni pa user posted image zamuja že ne teden.. in se bojim, da bi bla noseča, saj jemljem AD-je. no, dans bom test nardila, če se ne bo že prej ulilo.. upam.

krtexx zelo lepo punčko imaš.

natasarobi držimo pesti..

vsem, da se čim prej pozdravite..

pa vse, ki upate na user posted image srečno.. pa le pogumno punce!

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 1817
31.3.2009 7:09:11   
lana38
kodrana, kaj so AD? Morda antidepresivi. Potem bi bilo res slabo, če si user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
31.3.2009 8:19:30   
kodrana
lana, ja prav sklepaš. pa nisem user posted image . sem včeraj test naredila. danes se pa že kaže user posted image . hb. pa tudi, če bi bla user posted image , bi user posted image imela. ampak ad-je bi pa takoj nehala jemat, se razume.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
31.3.2009 12:23:31   
andreja2000
tinaaja mislim nate!user posted image

Jaz pa se moram pohvaliti,da je naša Eva koooončnooo začela ponoči spat,saj prej se je obupno zbujala celo na 20 minut in zjutraj sem bila kot da me je tramvaj povozil.Ne vem,se mi zdi,da sem malo svojo žalost po izgubi mame in sedaj sestre prenesla na tamalo,če prav je psihologinja mnenja,da ni temu tako,kdo ve,važno je,da sedaj lepo spančka,čez dan pa itak ni nikoli rabila veliko spanca in tudi sedaj spi večinoma po 15 minut,pa tja do pol ure.

kodrana lepo,da si se malo oglasila!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
31.3.2009 12:59:18   
krtekxx
Tinaaja...sporoči, kje si, koliko vas je...
Kodrana...lepo, da si prišla spet malo pogledat.
Danes sem doživela pravi karakter naše punce...sem jo hotela za 1h pustiti pri babi in iti sama po nakupih. Ko sem jo vzela iz lupinice, da jo podojim, je planila v neutolažljiv jok...nič ni pomagalo. Po 15 minutah sem jo dala nazaj v lupinico in sva šli domov...in je bila skozi pridkana, pa še sedaj je tako.

Neposredna povezava do sporočila: 1821
31.3.2009 13:32:59   
tinaaja
Evo mene .. two in one.. nic ne pali na naso pupo user posted image zdaj grem po posto dol po stengah namesto z liftom user posted image Pol pa se ene 10x do vecera user posted image Fizicno me vse ze zeza, se najbolj ornk boleca sramna kost in dihanje .. No se noben ni not ostal a ne.. sam jaz bi, da price cim prej, predvsem pred rokom.

Kodrana, ja pol pa cestitke ob negativnem testu al kako user posted image Vi boste pa tudi kmali enko praznovali user posted image

Andreja, pri nas je Brina azcela spat pri ene 18/19 mesecih, ko sva se nehali dojit.. No, vstajala je oz se vedno med 5 in 6.. Ampak je ze to napredek, ce spi celo noc v svoji postelji. ampak res pase a ne, ko koncno malo spis. ceprav - jaz nisem nic kaj bolj naspana user posted image user posted image zgleda, da itak se nekaj casa ne bom user posted image user posted image user posted image

Krtekxx ... pri vas ni dolgcas a ne user posted image Z vsakim mesecem imajo bolj svoj karakter in kar naenkrat se zacnes zavedat, da moras tudi ti popuscat user posted image Brina je ful pridna, nimam kaj rect, so bili zacetki tok bolj tezavni zato.. Ima svoje muhe, ampak vecinoma je pa srcek user posted image A sta z dojenjem pol uredili?

Sibam stopnice nabijat ...

Neposredna povezava do sporočila: 1822
31.3.2009 15:24:19   
lana38
tinaaja, malo še imaš časa, da ujameš marec za porod.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
1.4.2009 10:20:18   
krtekxx
Tinaaja, a boš raje zobe stisnila, kot pa danes na dan šaljivcev rodila?
Dojenje je sedaj OK, po pediatričnih krivuljah sledi njena teža točno po tisti sredinski črti, ki je za vrh Gaussove krivulje.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
1.4.2009 11:30:04   
tinaaja
hja, zgleda da ne bo treba nic zob stiskat user posted image user posted image user posted image  mala miga na veliko, znakov nobenih, tko da cakamo dalje... mi je pa cist vseeno, tud ce danes pride, sam da PRIDEEEE user posted image

super za dojenje in dobro rast user posted image  pri nas je sla rast pocasi, na zacetku celo na minimumu, ko pa smo zaceli z GH pa se je izboljsalo user posted image  

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?