|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
1.4.2009 10:45:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

junona.a piješ čajček ,jaz sem glih jutranjo rundo spila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuu, si me zdle spomnala... si ga grem kr pripravit... a je dober?

ja meni je kr ok ,samo moraš pa res ga spit dokelr je mlačen ,ker potem k je hladen je blekuser posted image user posted image user posted image včeraj sem ga pila prepočasi in je bil že na koncu malo mrzel user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
1.4.2009 10:45:41   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sem zdle mal nazaj brala...ne vem kako da mi je včeraj ušlo tole v zvezi z štorkljico ki pravi da user posted image  od4-6x na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no vsaka čast tvojmu, sej tolkrat pa jst ne bi moglauser posted image user posted image user posted image user posted image ...detelja a tebe je pa tvoj kr vprašu če je kaj seme pomaguuser posted image user posted image user posted image , reč mu da ne zadostuje sam 1x...ker pol če boš zej ti šla hit rodit, bom jst svojmu lahk dokazala da to pomagauser posted image user posted image .....
Vidim da sem sama...nič se grem oblečit in v trgovino.

Vse ki imate danes preglede srečno in poročajte....upam da dobimo kakšnega prvoaprilčkauser posted image .

Si moram neki za na jutrišno žurko kupit...sonček praznuje, to bo feštauser posted image user posted image user posted image

junonca-dobro jutro kje si?

PRIDNE BODITE

ti raje svojemu pokaži kaj je gin. rekla štorkljici...sam pazi, da ne bo omedleluser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
1.4.2009 10:46:23   
*Junona*
Moj bebi je pa danes nekam len... ima take rahle in počasne premike tu pa tam. No, zdle se nekaj buni, ko js to pišem.user posted image Ampak res, ponavadi je zjutraj ko sem še v postelji prava žurka, danes pa smo nekam leni. No, sej imam namen danes generalno nardit in bo mami migala, bomo videli, če bo bebi potem tudi migal.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
1.4.2009 10:46:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Sm takoj zzzzaaaaaaaaaaaaaaaa

jaz sem tudi za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
1.4.2009 10:46:50   
tinaaja

miška:hvala lepa za tvoje mnenje ,mislim pa da je res kot si napisala da te tehnica samo zmede.No jaz sem rkela da jo bom naročila v primeru ,če bo Patronažna rekla da ne pridobiva na G kot bi moral in da bom potem imela nadzor pred in po dojenju koliko se je pojedlo.

Jjoj kako me je nekaj v križu piknalo user posted image

evo - moja izkusnja - cim dlje od tehtnice (ce ni nujno).. nasa je sla ful slabo gor s tezo in sem si pri sosedi sposodila.. in 3 dni je bila ista teza, men se je mesalo, pol pa kar naenkrat poskok za **** gramov (skratka ornk poskok).. v unih treh dneh sem se presekirala noro user posted image in tko je bilo parx, dokerl nisem tehnice zapakirala in vrnila. je pa dobro imet kontakt, kje si sposodit, ce jo rabis. Ker so drugace fuul drage user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 1.4.2009 10:48:13 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
1.4.2009 10:47:42   
janja*
user posted image
Sonček prosim,če prilepiš slikico.Punce drugič vam napišem kaj več,ker nimam časa.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
1.4.2009 10:48:02   
sonček85
jaz sem pa glih dragemu pokazala kam mora it ,da bo tle javu da gre zares ali da smo rodili  al pa kako slikco user posted image user posted image user posted image user posted image upam ,da bo znal

no sedaj me je pa še poleg špikanja v križu še spodaj začelo špikat user posted image al je to le plohd moje domišljije,samo bolečine si ne moremo zamišljati ,kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom rabla kr kak vitamin Kx2Juser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
1.4.2009 10:48:47   
detelja

Sonček, hvala za telefonsko.user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja,
tebi pa hvala za super zajtrk.user posted image user posted image user posted image Ampak nekaj si pa pozabila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa??? kaj bi ti rada imela??? "vodo" za rožicouser posted image user posted image user posted image user posted image  pomočnike???user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
1.4.2009 10:48:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

user posted image
Sonček prosim,če prilepiš slikico.Punce drugič vam napišem kaj več,ker nimam časa.
JOJ KAK SRČEK JE ,BO TO JUNONCA UREDILA K DA OKVIRČEK ZRAVEN JAZ PA NE ZNAM TEGA

oK ti kr ko bo čas,otrok je prvi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
1.4.2009 10:50:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

miška:hvala lepa za tvoje mnenje ,mislim pa da je res kot si napisala da te tehnica samo zmede.No jaz sem rkela da jo bom naročila v primeru ,če bo Patronažna rekla da ne pridobiva na G kot bi moral in da bom potem imela nadzor pred in po dojenju koliko se je pojedlo.

Jjoj kako me je nekaj v križu piknalo user posted image

evo - moja izkusnja - cim dlje od tehtnice (ce ni nujno).. nasa je sla ful slabo gor s tezo in sem si pri sosedi sposodila.. in 3 dni je bila ista teza, men se je mesalo, pol pa kar naenkrat poskok za **** gramov (skratka ornk poskok).. v unih treh dneh sem se presekirala noro user posted image in tko je bilo parx, dokerl nisem tehnice zapakirala in vrnila. je pa dobro imet kontakt, kje si sposodit, ce jo rabis. Ker so drugace fuul drage user posted image

ujej sej zdaj pa nevem kaj naj si mislim,če jo bom rabla jo bom čene pa ne.Hvala obema

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
1.4.2009 10:50:10   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

sam tudi to je čudno, da mirovanje kao vpliva na količino plodavnice...če tako logično pogledaš, ti plodavnica lahko odteče tudi, če ležiš...ej res ne vem pa ne morem nič povedat...razen to kar slišim pa kar sama predvidevam...jezi me to, da ima vsak gin. svoja prepričanja...da ni neke enotnosti...

jutro... zdej mal lenarim... sem mela slab večer in še slabšo noč... sem mela probleme z želodcem, pa nič tazga nisem jedla. pol sem pa parkrat bruhala zvečer. tko da sem si šla kamilice kuhat, da se mi je vsaj malo želodec umiril. po vrhu vsega me je pol še zgaga matrala. celo noč nisem spala, sem se samo premetavala k riba na suhem. dons mam pa še paniko k se user posted image  nč ne muva... ponavad je vsa živahna.. bom počakala do popoldneva la pa večera, če pa ne, pa direkt v P.. da mal počekiramo... tko da sem se zarad tega zdej živčna

to za ctg mi je pa čudno da ga ne delajo povsod... jz že komi čakam... če ga bom dočakala user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
1.4.2009 10:50:13   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Čer!

Kaj pa zdaj, a vse že ležite in se v posteljah z dragimi cartate? Jaz sem moja dva poslala spat in zdaj oba spita kot polheka, čeprav mi je dragi obljubil, da pride še ven iz spalnice in opravi domačo nalogouser posted image . Ampak očitno bo jutri "v šoli" brez domače nalogeuser posted image user posted image user posted image

No v glavnem raport iz pregleda danes:
Pregled opravila brez težav, dokaj hitro sem prišla na vrsto, zdravnica me je pregledala, rekla da je še vse zaprto...tak da me lahko vključite v klub 0cm odprtih, imam že 14kg+ (rekla, da baje to ni hudo), potem sem pa na koncu šla še v laboratorij kri za TOXO dat.
In to je to...
Aja pa še najbolj važno, rekla mi je, da če hočeva z dragim malo pospešit zadevo, naj se čimveč gibljem in user posted image  4-6x NA DAN!!!!!!!!!!! Halo!!! Najmanj na 6 ur vsaj 1x. Jaz sem bla navdušena, moj doma pa čisto paf ko je to slišal. Potem sve se pa še z gin smejale, ko sem ji rekla, da se moški bojijo zdaj na koncu in je ona rekla, da ja to pa res, ko ne morejo bi radi, ko pa je treba pa si ne upajouser posted image user posted image user posted image  Tak da dekleta NA JURIŠ!user posted image

skoraj bi omedlelauser posted image user posted image user posted image ...a veš to pa trenutno ni zame, kako pa naj diham, če sem cel slon pa če sedim za rač. že komaj diham ne pa da tolko telovadimuser posted image user posted image user posted image user posted image  4-6x na dan pa rožica bo zgnila od preveč zalivanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, če do pon. ne bom rodila mora moj obvezno z mano, da to sliši...upam, da bo to meni tudi rekla...sam pol bom verjetno jaz mojega takoj peljala v bolnišnico ne on meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa to boma oba mela žuljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

junonca kolk kg lahko pol več pričakujem, če rožco zalivava 4-6x na dan?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  5 kg?user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj ti bi rada, da tvoj dehidrira?user posted image user posted image user posted image user posted image Bo njemu zalivalček onemogel...user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem že rekla, da sama tega ne bom zmogla ne pa mojuser posted image user posted image user posted image user posted image  sam poglej kdo je to štorkljici rekel-ginekologinja....pa jaz imam istouser posted image user posted image user posted image  upam, da grem še v pon. na pregled sam moram mojega poleg spakiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
1.4.2009 10:51:07   
sonček85

Moj bebi je pa danes nekam len... ima take rahle in počasne premike tu pa tam. No, zdle se nekaj buni, ko js to pišem.user posted image Ampak res, ponavadi je zjutraj ko sem še v postelji prava žurka, danes pa smo nekam leni. No, sej imam namen danes generalno nardit in bo mami migala, bomo videli, če bo bebi potem tudi migal.user posted image
danes je pa moj aktiven ,k je bil sedaj bolj miren.Kako se spreminja  od časa do časa njihovo razpoloženje user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
1.4.2009 10:52:08   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak srček je tale aprilski krofekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
1.4.2009 10:52:18   
tinaaja
zacetek koristnih linkov za mamice in nosecke,ki se zelijo izobrazevat ... a sestavljamo naprej in prilepimo pod seznam otrockov?

user posted image  Prva pomoc aprilskim mamicam user posted image

Dojenje
LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 1.4.2009 11:06:39 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
1.4.2009 10:52:47   
sonček85
BE:SKUHAJ SI ŠE MALO ČAJČKA IN otročka malo prebudi mogoče se bo pa začel tko na veliko premiakt kot naš k me tko brca da me prav boli.
Poročaj sproti kako si ,da bomo vedele,da nas ne bo skrbelo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
1.4.2009 10:54:07   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Tudi meni na začetku (prvi teden, ko sem prišla iz P) koliko poje. Ker sem mela premalo mleka se je žeglašala po 2 urah...kar ni dobro. Dojenčki jejo na cca. 3 -4 ure. 3 čez dan...ponoči pa jih pustimo malo več spati (4 ure).

no tole pa ni cist tko... dojencki jejo zelo razlicno (tako kot odrasli), moja se je dojila na 1,5ure ali manj. eni mocneje sesajo in se bolj najejo in res ne rabijo tokx, eni jejo manjse doze in veckrat. Ce zelis uspesno dojit, prvih 6 tedno pristavljas otroka brez nekega urnika, da se vzpostavi ponudba in povprasevanje mleka - ce hoce na pol ure, pol je to pol ure. Ce na 3 pa na 3. Imas pol poskoke rasti, ko bi se skoz dojili, ker jim je premalo kar imas in takrat je nujno, da cim veckrat pristavis, da se naredi vec mleka.
Kot pravis,da je pojedla 30ml - naceloma se za tako kolicino ne smatra, da imas premalo mleka, ampak res je,d a je pol verjetno otrok prej lacen in ga je treba prej pristavit. je pa tezko na zacetku seodlocit, a je otrocek se lacen al ni, a dodat al ne, a imas dovolj mleka al ne...
definitvno pa je za uspesno dojenje treba poslusat otroka in ne gledat na uro.

Seveda so si user posted image različni, v večini pa je tako kot sem zgoraj napisala. Normalno pa da niso glih vsi zelo ješči. Eni bi se niti po 4 urah ne zbudili, eni bi skoz po malem jedli...zato se jim je treba prilagajat...se strinjam, vendar na pol ure je pa noro. Ni dobro ne zate ne za user posted image (moje mnenje), četudi je zaradi ponudbe in povpraševanja.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
1.4.2009 10:54:15   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

sam tudi to je čudno, da mirovanje kao vpliva na količino plodavnice...če tako logično pogledaš, ti plodavnica lahko odteče tudi, če ležiš...ej res ne vem pa ne morem nič povedat...razen to kar slišim pa kar sama predvidevam...jezi me to, da ima vsak gin. svoja prepričanja...da ni neke enotnosti...

jutro... zdej mal lenarim... sem mela slab večer in še slabšo noč... sem mela probleme z želodcem, pa nič tazga nisem jedla. pol sem pa parkrat bruhala zvečer. tko da sem si šla kamilice kuhat, da se mi je vsaj malo želodec umiril. po vrhu vsega me je pol še zgaga matrala. celo noč nisem spala, sem se samo premetavala k riba na suhem. dons mam pa še paniko k se user posted image  nč ne muva... ponavad je vsa živahna.. bom počakala do popoldneva la pa večera, če pa ne, pa direkt v P.. da mal počekiramo... tko da sem se zarad tega zdej živčna

to za ctg mi je pa čudno da ga ne delajo povsod... jz že komi čakam... če ga bom dočakala user posted image

meni je gin. rekla, da če ne čutim ful otroka, da mal naj tresem trebuh in pol če se nič ne premakne naj grem v P...probaj to foro...mogoče pa sam zdaj dopoldan bol lenari pozneje pa bo fešta...mene tudi ponavadi grabi panike, ker je skoraj cele dneve ful živahen pol pa pride dan ko do 12 glih tolk, da tu pa tam kaj čutim...pol pa ko sem že skoraj čist ob živce pa se začne fešta

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
1.4.2009 10:54:51   
sonček85

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.         02.04.2009      MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82          21.03.         04.04.2009      SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03       05.04.2009      GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.         04.04.2009      ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.        17.04.2009      PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03         07.04.2009      ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
malcekvita 30.03.        02.04.2009      JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob
user posted image janja* - Nik

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
1.4.2009 10:55:00   
sonček85

user posted image Detelja/38t2d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image
Sonček85 /35t4d
user posted image Junona/36t
user posted image  Blančica /36t
user posted image frutolina /36t
user posted image NinaMM/32t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /37t2d
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja
/37t4d
user posted image BrinaBa /35t4d
user posted image kpmk /36t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
1.4.2009 10:55:29   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )  SPOL KRAJ

01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )                     CE  
2.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
3.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                user posted image CE 
4.miška2006                
   (št. 2, št. 1)ŽE CARTAuser posted image GO

02.04.
5.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)             user posted image    LJ
6.malcekvita                   (št. 1, št. 0)ŽE  CARTA user posted image LJ/PO
7.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0) ŽE  CARTA user posted image
8._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
9.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
10.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)ŽE  CARTA
user posted image PO
11.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             user posted image
12.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
13.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG                      
04.04.   
14.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
15.janja*                          (št. 5, št. 3)
ŽE CARTAuser posted image PO  
16.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  
17.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)ŽE CARTAuser posted image  PT
18.Nalini                           (št. 1, št. 0)ŽE  CARTA user posted image MS            
05.04. 
19.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            user posted image LJ
20.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)
ŽE  CARTA user posted image                 
22.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

22.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
23.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

06.04.
24.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)ŽE  CARTA user posted image   LJ
25.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
26.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
27.jernejav                      (št. 1, št.  0)
ŽE CARTA user posted image SG-JU       
28.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst
29.Artičoka                      (št. 2, št. 1)                    KR  
30.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
31.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
32.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
33.bineti                           (št. ?, št. ?)   
34.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
35.2sonček2                   (št. 1, št. 0) ŽE CARTAuser posted image
10.04.
36.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)                     LJ
37.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
38.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
39.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ 
40.pikiica                         
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ                         
11.04.              
41.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )           user posted image LJ
42.aljab                            (št. 2, št. 1)            user posted image
43.matt                             (št. 1, št. 0)        

44.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)            user posted image                                   
45.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            user posted image LJ
46.matcar                         
(št. 3, št. 2)            user posted image   
1.4 v P ,čakamo novičke                       
12.04.
47.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
48.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
49.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            user posted image MB
50.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            user posted image CE  
13.04.
51.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
52. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
53.zanchy                         (št. 3, št. 2)           user posted image                               
54.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           user posted image MB/CE  
55.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
56.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
57.pat                               (št. 2, št. 1)                                
58.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)
ŽE CARTA user posted image LJ 
59.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)          user posted image   LJ      
60.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
61.lily32                           (št. 1, št. 0)
62.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          user posted image SG      

17.04.

63.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)          user posted image   KR
64.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
65.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          user posted image LJ
66*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
67.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
68.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
69.pikatara                        
(št. ?, št. ?) ŽE CARTA user posted image user posted image LJ
70.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
71.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
72.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
73.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         user posted image  PO  
74.malapikica(36)            (št. 3, št. )           user posted image MS

75.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
76.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
77.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         user posted image TRB
20.04.
78.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ              
79.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)        user posted image LJ
Opazila krvav madež-čakamo 

80.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        user posted image MB        
81.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

82.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
83.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
84.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
85.PikaV                             (št.3, št.1)          user posted image  
86.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
87.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
88.NenaLena (32)            (št. 1 , št. 0)       user posted image PT             
89.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
90.Sonček 85user posted image (24)       (št. 1 ,št. 0)          user posted image CE
91.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
92.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         user posted image MB
93.ninica23                        (št. 1, št. 0)         user posted image CE  

25.04. 
94.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
95.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          user posted image PO
96.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
97.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          user posted image LJ         
98.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
99.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
100.štorkljica                      (št. 2, št. 1)         user posted image
101.barboom                       (št. 1, št.  0)        user posted image PO                     
102.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
103.anchika                        (št. 2, št. 1)           
104.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
105.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
106.ella. (33)                     (št.1, št. 0)          user posted image
107.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
108.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
109.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
110.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
111.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 1.5.                     
112.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

113.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
114.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
115.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
116.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
117.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

02.04
NenaLena CTG
anca
rea27
Sonček 85 CTG+UZ
mlavla
malcekvita
angelito
blueeyes UZ
olea
03.04
*Junona* CTG
malapikica
duda1
nmag
tinaaja
L&L
06.04

Brigita 23
ninica23
Detelja
Blančica CTG
07.04
Pat74
Artičoka
duda1 -CTG
L&L -amnio
klavdyk
08.04
mišk
09.04
zupancdam
duda1
10.04
Cveta28
14.04
m...tina CTG
*Junona* CTG
štorkljica CTG +UZ
SKUPAJ NAS JE: 117nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
1.4.2009 10:56:36   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
blueeyes :1.2.1983
frutolina :10.2
Urnebes :12.2
anchika :24.2
srečka82 :26.2.1982

user posted image
L&L :1.3.1979
narcisa :3.3.
kunda :5.3.
uka7: 7.3.
Anca :12.3.1981
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979
NinaMM :9.4.1986
bambocha :11.4.1983

user posted image
pikaro :2.5.
duda1 .8.5.
m..tina: 15.5.
jernejav :19.5.

user posted image
brigita23 :10.6.1983
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

.user posted image
Blancica: 12.8.
Srečka82 :16.8.1982
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
mlavla :15.9.1983
rea27 :19.9.1981

user posted image
lili82:13.101982
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.
Miška2006 :14.12
simonaa :19.12.1979
diti :29.12.1981

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
1.4.2009 10:59:45   
Blueeyes

BE:SKUHAJ SI ŠE MALO ČAJČKA IN otročka malo prebudi mogoče se bo pa začel tko na veliko premiakt kot naš k me tko brca da me prav boli.

zdejle sem že na velko jedla, pila... mal sem drezala v trebušček da bi se kej zganila, pa kr nič.. sploh nobenga odziva... odkar sem user posted image  in je začela brcat, ni bla še niti en dan mirna - je zelo živahna... razen dons user posted image  s šejkanjem trebuha nič ne pomaga..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
1.4.2009 11:06:04   
tinaaja

zdejle sem že na velko jedla, pila... mal sem drezala v trebušček da bi se kej zganila, pa kr nič.. sploh nobenga odziva... odkar sem user posted image  in je začela brcat, ni bla še niti en dan mirna - je zelo živahna... razen dons user posted image  s šejkanjem trebuha nič ne pomaga..

cokolada ali kozarec vode s sladkorjem in se pol ulezi.. ce ne bi bilo nic, pojdi v P.. verjetno samo trdno spi

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
1.4.2009 11:06:34   
*Junona*

Pojdi malo po stopnicah gor in dol in naredi 10 počepov.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?