detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja glede čokolade pa čist verjamem...tudi sama ko kaj sladkega pojem čutim, da postane kar naenkrat tako živahno v buščiju... jaz sem pa tako nekam neučakana, da vidim svojega otroka...zadnje čase mi skoz roji po glavi, kako bo izgledal, bo pupa/fantek,...kako bo ko ga bom zagledala...kak občutek je ko postaneš mamica...kako bo, ko bo odraščal...joooooojjjjj, od sreče so se mi kar solze vlile ... pri nas se je pa včeraj zvečer začelo...zvonijo telefoni, piskajo smsi... postavljajo se vpr. "a si še doma, a te že kaj šraufa, čutiš, da boš kmalu rodila...."...mal sem že , ker mi gre to na živce..zato pa upam, da bomo mi to ta ali naslednji teden zrihtal, ker pol so prazniki in bo še večji naval klicev, smsov itd....pa pol ti vsak pove kaj je najboljše in kako bom vedela, da grem rodit...pa če bi to vse skup dala te čakre bi morala že zdavnaj rodit ja detelja jst isto ....100 in 1 vprašanje a ne?...pa komu bo podoben, pa rada bi si ga predstavljala, pa a bom lahko dojila al ne???? ja te razumem...pa kak je to glupo a ne? Pol mi pa ene govorijo ko še sploh nimajo svojih otrok kako in kaj bo...pa pismo si mislim....kok si lahk zej ti tak pametna če pa še nisi dala te situacije čez...pa kr neke zgodbice ... Poslušam samo vas...me smo itak v istem šmornu ja, to pa ti dam čist prav...nekako še razumem, če mi pamet soli ena, ki že ima otroka...pol pa pokliče ena kolegica pa me sprašuje,e če se je otrok umirl...pa sem rekla, da ne...pol pa ona meni ja pol pa itak ne boš še rodila...sem rekla, kdo pa to pravi, da se mora umirit preden rodiš..pol pa ona meni na dolgo in široko...ja ja sem rekla...pol pa, da sem jaz vpr. gin. pa je rekla, da tu ni nobenega pravila...pol pa meni kolegica, da to njej ne bo niti en gin. reklel, da se otrok ne umiri pred porodom in bla bla...sem mislla majke mi si pametna, kot da bi imela že 1000 otrok....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|