|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
1.4.2009 10:34:30   
sonček85
lili82:potem je pa vajin res pravi sonček,priden,lepo se doji in uboga.Voda mu bo pa tudi zanimiva postalo boš videla,se mi zdi da več  otrok obožuje vodo kot pa ne user posted image Spi ti pa tudi  lepo in tudi jaz kolikor sem slišala glede previjnja ponoč ,ne bomo previjali ,saj s tem zmotiš otroka in potem težko zaspi nazaj  in predno zaspi traja.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
1.4.2009 10:35:13   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Punce sem klicala sedaj v Žalec v zd.dom ,kamor sem prej hodila  h G in imajo za test streptotok komaj 14e če se daš testirat.Jaz ne razumem zakaj se cene tko razlikujejo.user posted image Samo moraš biti pa njihov paceint.Bom pa jutri vprašala še mojo G  in koliko se pri njih plača.

Junona evo ti št. kot sem ti objubila za sposojo tehnice, za okolico Žalca je brezplačna dostava je pa izposoja za 1m -10e(tko so nam rekli v MŠ )051-253575 in še njihova stran
http://www.baby-nega.si/20164/28501.html

Je tudi lahko za ostale ,če katero zanima,kajti meni se zdi da se ne splača kupovat ,če je pa tukaj 10e za 1m

Jst vam svetujem, da si ne nebavite tehtnice....vas bo samo še dodatno spsihirala. Pri otroku enostavno vidite same koliko je lačna in če potrebuje še morebitni dodatek. Otrok sam ve koliko mora pojest. Če poje premalo joče ali takoj ali po eni ali dveh urah. Če se je pa preveč nažru, pa polije, kar ima preveč. Zato ne morete zgrešit ali je preveč ali premalo.
Tudi meni na začetku (prvi teden, ko sem prišla iz P) koliko poje. Ker sem mela premalo mleka se je žeglašala po 2 urah...kar ni dobro. Dojenčki jejo na cca. 3 -4 ure. 3 čez dan...ponoči pa jih pustimo malo več spati (4 ure). Sem poklicala takrat patronažno in mi je rekla, da naj ji dodam mleko v prahu (Novolac 1). Se pravi najprej podojiš in potem še napraviš malček mleka v prahu in vidiš koliko še poje. In tako je tudi bilo. Pojedla je pri meni, potem pa še enih 30 po flaški. Patronažna sestra pride 8x (baje, da je število obiskov določeno). No, nekateri rabijo več nekateri manj. Pr nas ne komplicirajo patronažne. Se pravi, da pride 2x na teden. 1x tedensko pa otročička zvaga. V prvem mesecu naj bi pridobil cca. 450-600g (odvisno od dojenčka).

Verjemite, da vam bo tehtnica le grenila življenje. Enostavno po samem otroku vidite koliko poje. Pa še tedensko tehtanje patronažne sestre je dovolj.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
1.4.2009 10:35:29   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js sem pa danes tako fajn spala, ne duha ne sluha o krčih in črvičenju. Edino krč me je tako zagrabil ponoči v nogo, da me je dragi moral masirat, ker sem stokala. Potem sva se pa tako smejala vsem mojim dogodivščinam v zadnjih mesecih.user posted image user posted image

v meca? jaz se sploh ne smem pretegnit tko, da naredim spicke s prsti na nogah.. ker me hoce pol tko zagrabit, da bi tulila od bolecine. na sreco me je v tej nosecnosti zgrabil samo enkrat, ampak je tak krc, da imam pol se 3 dni musklfibr user posted image
in komaj hodim. tko da se moram prav kontrolirat, da stopalo navzgor obrnem. Upam,da ne bos imela musklfibra user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
1.4.2009 10:36:00   
*Junona*
Sonček, hvala za telefonsko.user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja,
tebi pa hvala za super zajtrk.user posted image user posted image user posted image Ampak nekaj si pa pozabila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
1.4.2009 10:36:13   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Miška2006 - kaj  misliš, bi prehitevajoče aprilske mamice počasi novo temo odprle pri "Starši čvekamo"? Ker se počasi vedno več vprašanj nabira... Vsaj meni, no user posted image

Jst sem to že kdaj predlagala, pauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
1.4.2009 10:36:49   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Js sem pa danes tako fajn spala, ne duha ne sluha o krčih in črvičenju. Edino krč me je tako zagrabil ponoči v nogo, da me je dragi moral masirat, ker sem stokala. Potem sva se pa tako smejala vsem mojim dogodivščinam v zadnjih mesecih.user posted image user posted image

v meca? jaz se sploh ne smem pretegnit tko, da naredim spicke s prsti na nogah.. ker me hoce pol tko zagrabit, da bi tulila od bolecine. na sreco me je v tej nosecnosti zgrabil samo enkrat, ampak je tak krc, da imam pol se 3 dni musklfibr user posted image
in komaj hodim. tko da se moram prav kontrolirat, da stopalo navzgor obrnem. Upam,da ne bos imela musklfibra user posted image

Me je hotl v meča, pa sem se komak izmuznila, potem me je pa v goleni...mater tut boli ko ne vem kaj.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
1.4.2009 10:37:31   
Miška2006

Miška2006 - kaj  misliš, bi prehitevajoče aprilske mamice počasi novo temo odprle pri "Starši čvekamo"? Ker se počasi vedno več vprašanj nabira... Vsaj meni, no user posted image

lili
.a tukaj pa nebi vprašala.user posted image user posted image user posted image sE LAHKO ŠE ME KAJ NAUČIMO ZRAVEN K BOMO KMAL MAMICE.dA BI ŽE ODPRLE TEMO APRILSKI KROF(E)KI ?A nas nimaš rada user posted image

Seveda vas mamo radiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
1.4.2009 10:37:51   
sonček85
miška:hvala lepa za tvoje mnenje ,mislim pa da je res kot si napisala da te tehnica samo zmede.No jaz sem rkela da jo bom naročila v primeru ,če bo Patronažna rekla da ne pridobiva na G kot bi moral in da bom potem imela nadzor pred in po dojenju koliko se je pojedlo.

Jjoj kako me je nekaj v križu piknalo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
1.4.2009 10:38:39   
*Junona*

Punce sem klicala sedaj v Žalec v zd.dom ,kamor sem prej hodila  h G in imajo za test streptotok komaj 14e če se daš testirat.Jaz ne razumem zakaj se cene tko razlikujejo.user posted image Samo moraš biti pa njihov paceint.Bom pa jutri vprašala še mojo G  in koliko se pri njih plača.

Junona evo ti št. kot sem ti objubila za sposojo tehnice, za okolico Žalca je brezplačna dostava je pa izposoja za 1m -10e(tko so nam rekli v MŠ )051-253575 in še njihova stran

Je tudi lahko za ostale ,če katero zanima,kajti meni se zdi da se ne splača kupovat ,če je pa tukaj 10e za 1m

Js ne vem, kak to, da cene za streptokok tako razlikujejo.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
1.4.2009 10:39:14   
Miška2006

lili
.a tukaj pa nebi vprašala.user posted image user posted image user posted image sE LAHKO ŠE ME KAJ NAUČIMO ZRAVEN K BOMO KMAL MAMICE.dA BI ŽE ODPRLE TEMO APRILSKI KROF(E)KI ?A nas nimaš rada user posted image

Sonček, sploh ni vprašanje, če vas imam rada al ne, ampak je stvar v tem, da včasih želiš koga kaj vprašat in se potem sploh ne moreš več najti v navalu čvekanja user posted image - aprilčiče so zadnje čase velike čvekice po duši... vsak dan je zagotovo dvomestna številka novih načvekanih strani user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a veš kako naredi,saj smo se menle da lahko če želite odprete ,samo smo rekle da bi počakale rmmajo da pride ,ker je kao prva od nas aprilk rodila.

Lahko pa k boš pisala vse označiš na debelo in barvno da bomo vedele da gre za nujno ? in da ti vse mamice odg.user posted image odgovori bojo p tudi odebeljeni in obarvani ,kajne  mamice?

ne no ,saj verjamem da je 1000000 vprašanj.Vsaj jaz vem da jih bom imela user posted image user posted image

Ja čveke smo pa res ,sedaj smo vse že na porodniški in imamo čas user posted image

Tudi jst bi počakala rmmajo, vendar iz lastnih izkušenj vem, da to še ne bo prav kmaluuser posted image . Seveda upam, da bodo kmalu doma.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
1.4.2009 10:39:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

lili

Seveda vas mamo radiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vem me tudi vas,se mi zdi da smo se res vse tko povezale,pa čeprav  se poznamo še zaenkrat samo preko neta user posted image Upam,da poleti res organiziramo   kak piknik in da se spoznamo user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2986
1.4.2009 10:39:22   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Brigitka - kot je rekla štorkljica... jaz tudi čakam že od petka s takšnimi popadki, ki pa nočejo in nočejo bit na manj kot 15 min...

Sicer pa je bila (končno) moja noč bolj mirna...
Starejši je prišel zvečer iz smučanja, mala je spala celo noč, tako da sem kar malo boljše volje user posted image

Samo da si si malo odpočila.user posted image Upam, da te kmalu zares zagrabi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
1.4.2009 10:39:52   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .tvoj si bo sedaj  na 1.4 napravil zaloge in  po veselo zalival rožico,saj jo je dovolj dolgo pustil na suhem .Kaj pa veš mogoče mu je pa kater v službi kaj rekel,saj se deci tudi kaj o tem menijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ziher tut kej berejo tako na samem.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
1.4.2009 10:40:19   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Jutro ...

nasvet za CTGje
- zmeraj pojete cokoaldo pred ctg -jem. Zbudi otrocka, da bolj giba in se tako izognes dolgim seansam ali dvakratnemu delanju ctg. Nasa je na zadnje tud spala in je sestra rekla, da G ne bo zadovoljna, da bom morala se enkrat delat. sem imela cokolado v torbici in cez 3 min je mala delala tak kraval user posted image

Srecka - cep je kar ornk sluz, ne samo izcedek, je razpoznavna razlika.. zjutraj je pogosto, da se ti lahko ulijeuser posted image

Metcar - srecno!

pri nas stanje nespremenjeno user posted image sitno 4 (+) ahhh jaaa .. me pa tako sramna kost boli, da vsake tok komaj hodim.. prou b

ad je.. user posted image se malo user posted image

mene zmes tudi tako boli, da se mi bog, marija, zvezde itd vse prikazujeuser posted image user posted image  še na wc školjko si ne morem vsest, ker boli ko sam hudič...user posted image user posted image user posted image  že nekaj časa nazaj mi je ena rekla, da ko je rodila ji je počila sramna kost in da je bolelo mesce... 

tega je mene strah, ker me res ornk boli in samo sramna kost. upam,d a se samo razteza zadeva. Kolegici je pri porodu sla sramna kost prevec narazen in ji je zalilo s krvjo.. dva tedna ni mogla hodit, do wc je sla samo ritensko, naprej pa no way. se 3 mesece po porodu ni ok.

Uuuuuu, to pa more bolet.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
1.4.2009 10:40:28   
sonček85

Js ne vem, kak to, da cene za streptokok tako razlikujejo.user posted image

meni tudi ni jasno user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
1.4.2009 10:41:19   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Čer!

Kaj pa zdaj, a vse že ležite in se v posteljah z dragimi cartate? Jaz sem moja dva poslala spat in zdaj oba spita kot polheka, čeprav mi je dragi obljubil, da pride še ven iz spalnice in opravi domačo nalogouser posted image . Ampak očitno bo jutri "v šoli" brez domače nalogeuser posted image user posted image user posted image

No v glavnem raport iz pregleda danes:
Pregled opravila brez težav, dokaj hitro sem prišla na vrsto, zdravnica me je pregledala, rekla da je še vse zaprto...tak da me lahko vključite v klub 0cm odprtih, imam že 14kg+ (rekla, da baje to ni hudo), potem sem pa na koncu šla še v laboratorij kri za TOXO dat.
In to je to...
Aja pa še najbolj važno, rekla mi je, da če hočeva z dragim malo pospešit zadevo, naj se čimveč gibljem in user posted image  4-6x NA DAN!!!!!!!!!!! Halo!!! Najmanj na 6 ur vsaj 1x. Jaz sem bla navdušena, moj doma pa čisto paf ko je to slišal. Potem sve se pa še z gin smejale, ko sem ji rekla, da se moški bojijo zdaj na koncu in je ona rekla, da ja to pa res, ko ne morejo bi radi, ko pa je treba pa si ne upajouser posted image user posted image user posted image  Tak da dekleta NA JURIŠ!user posted image

skoraj bi omedlelauser posted image user posted image user posted image ...a veš to pa trenutno ni zame, kako pa naj diham, če sem cel slon pa če sedim za rač. že komaj diham ne pa da tolko telovadimuser posted image user posted image user posted image user posted image  4-6x na dan pa rožica bo zgnila od preveč zalivanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, če do pon. ne bom rodila mora moj obvezno z mano, da to sliši...upam, da bo to meni tudi rekla...sam pol bom verjetno jaz mojega takoj peljala v bolnišnico ne on meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa to boma oba mela žuljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

junonca kolk kg lahko pol več pričakujem, če rožco zalivava 4-6x na dan?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  5 kg?user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj ti bi rada, da tvoj dehidrira?user posted image user posted image user posted image user posted image Bo njemu zalivalček onemogel...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
1.4.2009 10:41:23   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .tvoj si bo sedaj  na 1.4 napravil zaloge in  po veselo zalival rožico,saj jo je dovolj dolgo pustil na suhem .Kaj pa veš mogoče mu je pa kater v službi kaj rekel,saj se deci tudi kaj o tem menijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res je ,no moj vem da ne tle na rr ,kje na 24ur al pa kje drugje pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
1.4.2009 10:42:03   
*Junona*

Ja pozabila sem še dodat...
Naslednji pregled mam čez 2 tedna, torej 14.4 - takrat mam še UZ in CTG.

Ja pa danes sem dobila tudi napotnico za bolnišnico...ampak potovalke pa še ne bom pakirala, sem se odločila, da jo bom komaj konec drugega tedna, tam okrog 10. Pa saj je prej brez veze, že to bo itak prehitro pol bomo pa samo vsi ful nestrpni.

Super za pregled.user posted image user posted image user posted image Naslednjega imaš takrat ko js.
Potovalko pa le pripravi... kaj pa veš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
1.4.2009 10:42:23   
*Junona*

Čer!

Kaj pa zdaj, a vse že ležite in se v posteljah z dragimi cartate? Jaz sem moja dva poslala spat in zdaj oba spita kot polheka, čeprav mi je dragi obljubil, da pride še ven iz spalnice in opravi domačo nalogouser posted image . Ampak očitno bo jutri "v šoli" brez domače nalogeuser posted image user posted image user posted image

No v glavnem raport iz pregleda danes:
Pregled opravila brez težav, dokaj hitro sem prišla na vrsto, zdravnica me je pregledala, rekla da je še vse zaprto...tak da me lahko vključite v klub 0cm odprtih, imam že 14kg+ (rekla, da baje to ni hudo), potem sem pa na koncu šla še v laboratorij kri za TOXO dat.
In to je to...
Aja pa še najbolj važno, rekla mi je, da če hočeva z dragim malo pospešit zadevo, naj se čimveč gibljem in user posted image  4-6x NA DAN!!!!!!!!!!! Halo!!! Najmanj na 6 ur vsaj 1x. Jaz sem bla navdušena, moj doma pa čisto paf ko je to slišal. Potem sve se pa še z gin smejale, ko sem ji rekla, da se moški bojijo zdaj na koncu in je ona rekla, da ja to pa res, ko ne morejo bi radi, ko pa je treba pa si ne upajouser posted image user posted image user posted image  Tak da dekleta NA JURIŠ!user posted image

Tvoja G je pa prava nimfomanka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
1.4.2009 10:42:45   
sonček85
junona.a piješ čajček ,jaz sem glih jutranjo rundo spila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 1.4.2009 10:44:13 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
1.4.2009 10:42:45   
tinaaja
Tudi meni na začetku (prvi teden, ko sem prišla iz P) koliko poje. Ker sem mela premalo mleka se je žeglašala po 2 urah...kar ni dobro. Dojenčki jejo na cca. 3 -4 ure. 3 čez dan...ponoči pa jih pustimo malo več spati (4 ure).

no tole pa ni cist tko... dojencki jejo zelo razlicno (tako kot odrasli), moja se je dojila na 1,5ure ali manj. eni mocneje sesajo in se bolj najejo in res ne rabijo tokx, eni jejo manjse doze in veckrat. Ce zelis uspesno dojit, prvih 6 tedno pristavljas otroka brez nekega urnika, da se vzpostavi ponudba in povprasevanje mleka - ce hoce na pol ure, pol je to pol ure. Ce na 3 pa na 3. Imas pol poskoke rasti, ko bi se skoz dojili, ker jim je premalo kar imas in takrat je nujno, da cim veckrat pristavis, da se naredi vec mleka.
Kot pravis,da je pojedla 30ml - naceloma se za tako kolicino ne smatra, da imas premalo mleka, ampak res je,d a je pol verjetno otrok prej lacen in ga je treba prej pristavit. je pa tezko na zacetku seodlocit, a je otrocek se lacen al ni, a dodat al ne, a imas dovolj mleka al ne...
definitvno pa je za uspesno dojenje treba poslusat otroka in ne gledat na uro.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 2996
1.4.2009 10:43:40   
*Junona*

ja res je ,no moj vem da ne tle na rr ,kje na 24ur al pa kje drugje pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, po moje si tut z internetom pomagajo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
1.4.2009 10:44:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

glede čokolade pa čist verjamem...tudi sama ko kaj sladkega pojem čutim, da postane kar naenkrat tako živahno v buščiju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa tako nekam neučakana, da vidim svojega otroka...zadnje čase mi skoz roji po glavi, kako bo izgledal, bo pupa/fantek,...kako bo ko ga bom zagledala...kak občutek je ko postaneš mamica...kako bo, ko
bo odraščal...joooooojjjjj, od sreče so se mi kar solze vlileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

pri nas se je pa včeraj zvečer začelo...zvonijo telefoni, piskajo smsi... postavljajo se vpr. "a si še doma, a te že kaj šraufa, čutiš, da boš kmalu rodila...."...mal sem že user posted image , ker mi gre to na živce..zato pa upam, da bomo mi to ta ali naslednji teden zrihtal, ker pol so prazniki in bo še večji naval klicev, smsov itd....pa pol ti vsak pove kaj je najboljše in kako bom vedela, da grem rodit...pa če bi to vse skup dala  te čakre bi morala že zdavnaj rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja detelja jst istouser posted image user posted image user posted image user posted image ....100 in 1 vprašanje a ne?...pa komu bo podoben, pa rada bi si ga predstavljala, pa a bom lahko dojila al ne????user posted image user posted image user posted image  
ja te razumem...pa kak je to glupo a ne? Pol mi pa ene govorijo ko še sploh nimajo svojih otrok kako in kaj  bo...pa pismo user posted image  si mislim....kok si lahk zej ti tak pametna če pa še nisi dala te situacije čez...pa kr neke zgodbiceuser posted image ...

Poslušam samo vas...me smo itak v istem šmornuuser posted image

ja, to pa ti dam čist prav...nekako še razumem, če mi pamet soli ena, ki že ima otroka...pol pa pokliče ena kolegica pa me sprašuje,e če se je otrok umirl...pa sem rekla, da ne...pol pa ona meni ja pol pa itak ne boš še rodila...sem rekla, kdo pa to pravi, da se mora umirit preden rodiš..pol pa ona meni na dolgo in široko...ja ja sem rekla...pol pa, da sem jaz vpr. gin. pa je rekla, da tu ni nobenega pravila...pol pa meni kolegica, da to njej ne bo niti en gin. reklel, da se otrok ne umiri pred porodom in bla bla...sem mislla majke mi si pametna, kot da bi imela že 1000 otrok....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
1.4.2009 10:44:20   
*Junona*

junona.a pieš čajček ,jaz sem glih jutranjo rundo spila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuu, si me zdle spomnala... si ga grem kr pripravit... a je dober?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
1.4.2009 10:44:44   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

lili

saj vem me tudi vas,se mi zdi da smo se res vse tko povezale,pa čeprav  se poznamo še zaenkrat samo preko neta user posted image Upam,da poleti res organiziramo   kak piknik in da se spoznamo user posted image user posted image

Sm takoj zzzzaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?