|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
31.3.2009 16:19:36   
tanci29
katjuša-ja sej ne bom dala dol kljuk, njemu so predali ful zanimivi in jih skos odpira pa ven zlaga, ampak tale z noži me pa mal straši...je pa že odkar lahko predal odpre to počel pa ga je umes že minilo zdaj pa spet

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
31.3.2009 16:22:25   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Tanci, super za erika da je boljše in ne tok super, da stika..... mi smo od stopnic in zunanjih vrat (ker so tud takoj stopnice) kljuke obrnal navzgor.... prdalov mi pa ni stikal oz. ga je zanimalo pa sem mu pokazala razložla in potem sem mu v dnevni dala 2 prdala (ker sta bla oba čist spodaj in tak al tak jih nisem neki uporabljala) in mu not zložla igračke .... očitno mu je blo to dovolj ker mi nikoli ni nič stikal in nič odpiral.
Upam, da se bo erik tud odloču da mu to ni zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image jst bi ti sam predlagala, da ne jemlji zaradi otroka dol kljuk (na prdalih in omarah) ampak mu vedno, ko želi odpret lepo povej, da to ni zanj in mu pokaži kje pa je njegov prdal (enega mu boš mogla dat).

Katjuša - ti si faca!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
31.3.2009 16:23:16   
sunny24
balonchy, jst Gajo dajam spat enkrat na enga, enkrat na druzga...V teoriji! V preksi pa zgleda tako, da si Gaja tisto brisačko k ji podložim za hrbet lepo proč zbezla in spi na hrbtu, z glavo na stran...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
31.3.2009 16:25:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Tanci, super za erika da je boljše in ne tok super, da stika..... mi smo od stopnic in zunanjih vrat (ker so tud takoj stopnice) kljuke obrnal navzgor.... prdalov mi pa ni stikal oz. ga je zanimalo pa sem mu pokazala razložla in potem sem mu v dnevni dala 2 prdala (ker sta bla oba čist spodaj in tak al tak jih nisem neki uporabljala) in mu not zložla igračke .... očitno mu je blo to dovolj ker mi nikoli ni nič stikal in nič odpiral.
Upam, da se bo erik tud odloču da mu to ni zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image jst bi ti sam predlagala, da ne jemlji zaradi otroka dol kljuk (na prdalih in omarah) ampak mu vedno, ko želi odpret lepo povej, da to ni zanj in mu pokaži kje pa je njegov prdal (enega mu boš mogla dat).

Katjuša - ti si faca!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

očitno se sam ti spotikaš na moje napakeuser posted image user posted image user posted image user posted image pač tak pišem in to bi se lahko že navadle.... upam da tole ni sam tist nasmešek.... aja pa vejice in pike mi tud lahko napišeš ker jih ful malo uporabljam

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
31.3.2009 16:26:52   
Katjusa
Spanje na boku mi smo Florjana dal vedno na drug bok, tako so nams vetoval in tako smo delaluser posted image user posted image user posted image user posted image benjamin pa spi na trebuščku čeprav so mi do sedaj to vsi odsvetoval sam njemu to paše in je vse OK

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
31.3.2009 16:29:08   
Balonchy

očitno se sam ti spotikaš na moje napakeuser posted image user posted image user posted image user posted image pač tak pišem in to bi se lahko že navadle.... upam da tole ni sam tist nasmešek.... aja pa vejice in pike mi tud lahko napišeš ker jih ful malo uporabljam

Ne bodi nastrojena!!! user posted image

Men si full faca in ob prdalih ipd. se nasmejem...

Polepšaš mi dan!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
31.3.2009 16:29:58   
Balonchy

Spanje na boku mi smo Florjana dal vedno na drug bok, tako so nams vetoval in tako smo delaluser posted image user posted image user posted image user posted image benjamin pa spi na trebuščku čeprav so mi do sedaj to vsi odsvetoval sam njemu to paše in je vse OK

A res???

Zakaj pa???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
31.3.2009 16:30:12   
piskot
ursa, kolumbo kaksne kolesa sta to kupili. sem vceraj poslala moza ponj, pa je prinesel kolo, pa martin zleze prejle gor, pa mu je prevelik user posted image . sem pa 100% da je nejc manjsi, za maja pa ne vem. a vasima dvema sta prav?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
31.3.2009 16:34:38   
Katjusa

Ne bodi nastrojena!!! user posted image

Men si full faca in ob prdalih ipd. se nasmejem...

Polepšaš mi dan!!! user posted image user posted image user posted image

če je res tako sem veselauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
31.3.2009 16:35:49   
Balonchy
Ne bom nadaljevala klobase...

Katjuša res se iz srca nasmejim!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
31.3.2009 16:37:48   
Katjusa

A res???

Zakaj pa???

pojma nimam noben ni dal obrazložitve... bojda se tako zgodi največ smrti v zibkiuser posted image res ne vem sam naš tako lepo spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
31.3.2009 16:46:43   
tanci29
naša madam spi tako kot Gaja, zmeri se na hrbet obrne in tako panka, erik pa vedno na trebuščku

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
31.3.2009 16:54:27   
sunny24
Tanci, a so te naše pupe, a? Joj, Gaja tolko cajta guzi s tisto rito in spušča čudne glasove, dokler ni na hrbtu..pol pa lepo zapanča!user posted image   Z mojim se sprašujeva, če mamo v postlci otroka al kako žvauco...To so res taki glasovi, da se vsakič smejemo ko zmešana...user posted image

BTW, Gaja panča že 3 ure...user posted image  

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
31.3.2009 17:06:43   
simonakr
naša mala pa spi najvač na D boku, da je obrnjena proti svetlobi, razen če je zlo zaspana zaspi tud na L boku, če pa ni al pa če se zbudi se pa prevrne na hrbet in zaspi tako z rokami v luft, pa naj bo založena al pa ne. user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
31.3.2009 17:09:26   
Maksi1
Balonchy - mi jo tudi obračamo iz L na D bok. Sem pa prebrala, da: - spanje na trebuhu je krivo za več smrti v zibkah (naša patronažna je sicer rekla, da ni bilo dokazano), - da če več spi na L boku, manj poliva oziroma mu ta položaj bolj paše, če ima krčke. Je pa tudi pri nas ta težava, da ko spi na D strani, je ne vidim in potem moram prav vstat s postelje, ko ji pade ven duda (košek imam drugače zdraven postle in če je na L boku, se moram samo stegnit). Ma kaj čmo.

Sunny  - hvala za info glede ITA, ker namreč osebne še niso šli naredit. Jo moramo peljat slikat prej.
Drugače je Zarja ok (če odštejem mozoljčke), jaz pa tudi. Mi je pa žal, da se ne moreva srečat jutri, ko nimaš G.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
31.3.2009 17:20:07   
brkn83
maksi - meni pošlji podatke na zs - mail, svoje pravo ime, št. gsm, ter od kod si. Potem ko bom naredila seznam ga pa pošljem po mailu.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
31.3.2009 17:55:26   
claud
balonchy-jst sm tud sam slišala da je na trebuhu več smrti v zibki..... no in jst sm doma ugotavljala zakaj le...in mislm da sm pogruntala....
Tko k dam larisso na trebuh pa ona kr z noskom naravnost dol rine, tko da ji morm jstr glavo postran dat da lohk diha....tko da same je nikol ne pustim na trebuhu!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
31.3.2009 18:17:04   
brkn imaš ZS!!!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
31.3.2009 18:37:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

balonchy-jst sm tud sam slišala da je na trebuhu več smrti v zibki..... no in jst sm doma ugotavljala zakaj le...in mislm da sm pogruntala....
Tko k dam larisso na trebuh pa ona kr z noskom naravnost dol rine, tko da ji morm jstr glavo postran dat da lohk diha....tko da same je nikol ne pustim na trebuhu!

naš pa lepo obrne glavo na en al pa drugo stran oz. jo velikokrat med spanjem obrne  in to je že v P delal kadar sem ga dala na trebuščka...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
31.3.2009 18:37:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

brkn imaš ZS!!!!!

zakaj pa jst nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
31.3.2009 19:03:20   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud

naš pa lepo obrne glavo na en al pa drugo stran oz. jo velikokrat med spanjem obrne  in to je že v P delal kadar sem ga dala na trebuščka...

No sj ne mislm na vse otroke...ampak mogoče ravno zarad takih kot je moja....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
31.3.2009 19:32:26   
brkn83
tanci in cita - hvala za podatke.

Kaj pa ostale???? Boste mi poslale, ali se nočete pridružiti na seznam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
31.3.2009 19:33:36   
brkn83

brkn imaš ZS!!!!!

zakaj pa jst nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image

vedno je pa ti res ne moreš imetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
31.3.2009 19:47:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

brkn imaš ZS!!!!!

vedno je pa ti res ne moreš imetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
31.3.2009 19:57:20   
Maksi1
Brkn - jaz sem ti tudi poslala zs.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Starost
Ela123

Koliko ste bili stari, ko ste prvič zanosili? prosim, da vpišete še ali je bilo načrtovano ali ne in ali ste otroka obdržali.

20 ali manj (13%)

20-25 (35%)

25-30 (35%)

30-35 (13%)

35-40 (2%)

40 ali več (1%)

Število vseh glasov: 475

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!