|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
31.3.2009 11:48:32   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

MATEJKA_, kaj pa če probaš kakšno drugo sadje - hruško al pa banano? Mogoče ji okus jabolka ne paše ... al pa drugo vrsto jabolk? Al pa mogoče pač sam rabi mal več časa, da sprejme sadje ... ne vem, kr neki pametujem, ne mi zamert, sam ideje dajem ...

Mi smo pa včeraj jedli žemljo ... OMG, komaj sem ga umila potem, tista žemlja je bla pa itak povsod user posted image Ampak njemu je blo očitno ful zabavno ... pa par žličk jogurta je pojedel - tud to mu očitno paše ... upam, da bo tud ko bo večji tko priden .. sam če bo po men, pol bo ful izbirčen ... (jst do 5. leta nisem jedla nič rdečega razen surovega paradižnika pa kakšnih bonbonov, ker sem bla prepričana, da ma vse notr papriko in da peče user posted image user posted image )

Ok, že celo večnost tole pišem, bi morala že dober dan na začetku napisat ... pridne bodte pa se tipkamo

TI SAMO DAJAJ IDEJE, SO DOBRODOŠLE user posted image .
ja, banano sem tudi probala samo in skupaj z jabolkom. od jabolj pa sem probala jonagold (so fajn sladke) in idared (so malo bolj kiselkaste). danes pa probam jabolko+korenček (ki ga seveda že pozna od kosila). bomo videli. če pa ji ne bo šlo, pa jo bom par dni pri miru z malico pustla, pol pa bom še s hruško probala. če pa še vedno ne bo, pa ji bom spet dala par dni mira. enkrat bo pa ja, al neuser posted image user posted image  

kaj pa če poskusiš jabolko+malo keksa. naša ima to najraje.dam ji od Alete Kinderkeks user posted image

no, tudi kombinacija korenček+jabolka ni uspela... zdaj ji bom dala do petka mir, pa bom še s hruško poskusla. če pa še to ne bo šlo, pa bom dala keks zraven. mi je že tašča rekla naj probam s keksom, pa sem ji rekla, da ji ne bi rada že zdaj sladkorja dajala... no, bomo videli. moram pa prvo najt ene brez glutena...

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
31.3.2009 12:06:55   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Resno vprašanje in bi rada hitr odgovor. Moje oči so res grozne. Čisto rdeče namesto bele. Kaj naj naredim, da bom ob enajstih pri P izgledala približno normalno? Saj bo še mislil, da sem grozno zadeta. 

Visine kapljice ti lahko pomagajo. So prav na tak način narejene, da nimaš rdečih oči. Msilim, da so se sedaj preimenovale, vprašaj v lekarni, pa še če lahko dojiš če jih jemlješ. Po mojem ne bi smele kaj škodit, nikoli pa ne veš.
Jaz na tvojem mestu pa ne bi nič zakrivala.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
31.3.2009 12:41:42   
Ninaaa
Krysia, trenutno živimo v Šiški, sva pa prej živela pri tašči v Murglah in tam Mali graben pogosto poplavlja in skos trepetamo če bomo spet morali pohištvo v zgornje nadstropje nosit :(

tejkaz, jutri žal ne bom mogla na vaš shod, imam mojo mami iz Prekmurja na obisku, se pa priporočam za naslednjič - moja strašno uživa v vožnji z busom in komaj čakam, da najdem kak izgovor da se mal popeljeve, jo dam v kengurujčka in hop na trolo user posted image  tko da boš imela še en avto manjuser posted image  hvala vseeno za povabilo!

Glede rdečih oči pa... boga boga ti, res se mi smiliš, jaz bi probala it v lekarno po Visine kapljice, ti takoj olajšajo napetost pa rdečina zgine v par minutah, tko kot ti je Ryssa predlagala. Nedolgo nazaj sem jih sama kupovala pod tem imenom.

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
31.3.2009 13:04:21   
tejkaz
Sva prestala tretjo pikico. Torej, Matejchi, 3.cepljenje 31.3., težek 7730 g, velik 72 cm. Zredil se je kot mali pujsek user posted image
Glede pregleda pa lahko rečem samo - še dobro da imam vas in enega otroka od prej. Ker to ni bil nikakršni pregled. Grlo mu je pogledal, če bi bil slučajno prehlajen, da ga ne bi cepil, to je bilo vse. Glede nespanja je rekel, da ga naj neham dojit in bo spal. glede hrane je rekel, da mora pri tej starosti jesti vse. Dobila sva Feruum Lek in adijo. Naslednji pregled pri enem letu.

Zdaj grem pa oči spočit.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
31.3.2009 13:15:37   
nell

Glede nespanja je rekel, da ga naj neham dojit in bo spal. glede hrane je rekel, da mora pri tej starosti jesti vse.

Jebuser posted image pa ka maš ti to za enga P - še najblj mim mi je tosto z dojenjem - najprej te vsi forsirajo da moraš dojit, ker če ne te že mal postran gledajo, razlog jih niti ne zanima, na zdej pa tole. Razumem da tebi niti slučajno ni lahko v taki situaciji, sploh ker se na vse pretege trudiš, da delaš le najbolj za svojega otroka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in upam, da bo Jaši začel čimprej spančkat ponoči in bo pustil, da se tudi njegova mamica odpočije.
Js ti glede situacije ne znam čisto nič svetovati... ker lahko je nekaj rečt, težje pa je, ko si sam v takšni situaciji.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
31.3.2009 13:22:01   
tejkaz
Nell, še dobro da to ni naš P. Naša je na bolniški zaradi kolena. Pride šele poleti. Medtem se P menjujejo iz različnih zdravstvenih domov in jaz imam vedno to "srečo" da naletim na tega. Niti se nisem želela kregati ali kakorkoli ugovarjati. Že zadnjič mi je rekel, da bi sicer moral biti pristaš dojenja, ampak on ni. Da bi morale po njegovem mnenju mamice dojiti najkasneje do šestega meseca. Ko sem ga danes vprašala kako naj zvozimo noč brez hranjenja, je rekel naj mu bolj razredčim mleko. Ko sem rekla da dojim, me je samo čudno pogledal in rekel, da sem si sama kriva da ne spim. Naj neham dojiti in bomo spali.

Ok, brcnite me spat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
31.3.2009 13:23:45   
Ninaaa
nell in tejkaz, strinjam se z vama, tole glede dojenja je čisto osebna stvar in vsaka mamica se po svoji vesti odloči, kako dolgo bo dojila - hvala bogu, če še imaš mleko, sej boš že ob svojem času prešla na gosto hrano, ko bo otrok pripravljen. Ne se sekirat, če lepo napreduje, potem že delaš prav. Kar tako naprej!

Naša sicer res je vse po vrsti, kar skuham za naju, ji z vilčko pretlačim in jo nahranim takrat ko midva jeva, ampak mi smo gosto hrano uvedli s 4 meseci ker sem takrat tudi nehala dojit. Če bi imela mleko, bi pa sigurno dojila vsaj še do osmega meseca.

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
31.3.2009 13:45:21   
MATEJKA_

Nell, še dobro da to ni naš P. Naša je na bolniški zaradi kolena. Pride šele poleti. Medtem se P menjujejo iz različnih zdravstvenih domov in jaz imam vedno to "srečo" da naletim na tega. Niti se nisem želela kregati ali kakorkoli ugovarjati. Že zadnjič mi je rekel, da bi sicer moral biti pristaš dojenja, ampak on ni. Da bi morale po njegovem mnenju mamice dojiti najkasneje do šestega meseca. Ko sem ga danes vprašala kako naj zvozimo noč brez hranjenja, je rekel naj mu bolj razredčim mleko. Ko sem rekla da dojim, me je samo čudno pogledal in rekel, da sem si sama kriva da ne spim. Naj neham dojiti in bomo spali.

Ok, brcnite me spat.

to pa si res na enega ... naletela. user posted image  ne me linčat, ampak meni so že takoj na začetku rekli, da naj le probam, da ponoči ne bi dojila. "dovoljeno" je le na začetku, dokler otrok ne najde ritma dneva in noči. ta nasvet sem dobila od P in od patronažne. pravijo, da po eni strani zaradi tega, ker se otrok razvadi, da ponoči je, kar pa mu baje ni treba, po drugi strani pa bi naj kakršnokoli hranjenje ponoči bilo tabu takoj ko dobi prvi zob. takrat naj bi mu dajal samo še vodo za pit in nič drugega ponoči. to pa zaradi gnitja zob. na to me je še posebej svakinja opozorila, ki je zdr.sestra pri zobozdr. in je rekla, da ne bi verjela vsega tega, če en bi vidla, koliko 8- ali 9-mesečnikov hodi tja že z gnilimi zobmi. in prvo kaj jim dr. reče, da naj jih ne hranijo ponoči. no, jaz ne vem... je pa svakinja pri svojem tudi tako naredla, da ga je na začetku dojila ponoči, po 1 mesecu pa je dobil še samo vodo in se je mali kmalu navadil in se ni več zbujal...user posted image  jaz osebnih izkušenj s tem nimam, tako da sem samo povedala, kaj so pač meni rekli...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
31.3.2009 13:55:22   
tejkaz

Ok, brcnite me spat.

to pa si res na enega ... naletela. user posted image  ne me linčat, ampak meni so že takoj na začetku rekli, da naj le probam, da ponoči ne bi dojila. "dovoljeno" je le na začetku, dokler otrok ne najde ritma dneva in noči. ta nasvet sem dobila od P in od patronažne. pravijo, da po eni strani zaradi tega, ker se otrok razvadi, da ponoči je, kar pa mu baje ni treba, po drugi strani pa bi naj kakršnokoli hranjenje ponoči bilo tabu takoj ko dobi prvi zob. takrat naj bi mu dajal samo še vodo za pit in nič drugega ponoči. to pa zaradi gnitja zob. na to me je še posebej svakinja opozorila, ki je zdr.sestra pri zobozdr. in je rekla, da ne bi verjela vsega tega, če en bi vidla, koliko 8- ali 9-mesečnikov hodi tja že z gnilimi zobmi. in prvo kaj jim dr. reče, da naj jih ne hranijo ponoči. no, jaz ne vem... je pa svakinja pri svojem tudi tako naredla, da ga je na začetku dojila ponoči, po 1 mesecu pa je dobil še samo vodo in se je mali kmalu navadil in se ni več zbujal...user posted image  jaz osebnih izkušenj s tem nimam, tako da sem samo povedala, kaj so pač meni rekli...

Matejka, zakaj bi te pa linčala user posted image Saj imaš čisto prav. Ponoči naj se ne bi hranilo, ampak ne zaradi gnitja zob. Zobki bodo gnili, če bi jih pustili s flašo polno čokolešnika ali s sladkim čajem spati, ne pa zaradi materinega mleka. Ponoči se naj ne bi hranilo zato da se želodček spočije in navadi na to, da je noč za spanje. Samo je lažje poslušati in reči, kot pa to dejansko narediti. Sva že poskušala, da ga moj uspava, pa nama je nekaj krat uspelo, pa sva ga že pustila malo jokati, pa ne gre. Z jokom zbudi še Evo, potem pa dva nazaj uspavam. saj neke blazne groze še ni. Se še da zdržat. Danes me samo oči hecajo. In kot zakleto, sem še nekaj za službo dobila za delat in zato visim tukaj namesto da bi počivala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
31.3.2009 14:49:44   
nyna84
Pozdravček še od mene po dolgem času. Sem spet ostala 10 strani odzadi. user posted image Izgleda, da bom mogla vzet 1 dan dopusta, da vas preberem. user posted image

Pri nas je vsak dan bolj pestro... Lana se nama ponoči igra v postelji, pa čez dan tudi noče spat - se matram 2 uri, da mi zaspi za pol urce. Posledično smo vsi sitni. user posted image Same je ne smem pustiti niti za minuto, ker se je začela plaziti tudi naprej, tako da se vedno splazi do prve stvari, kjer se lahko prime da ustane pokonci. user posted image user posted image Najbolj uživa, če stoji. Zato nimam nič časa, ker jo moram imeti ves čas na očeh. Če jo primeš za rokice, se tako lepo prestopa, da jo je prav lepo gledat. user posted image
Dobili smo še 8. zobek, tako da ima sedaj vse enkice in dvojkice zunaj. user posted image

Nič, grem jo probat dat spat, ker je tudi Gaja ne more več zamotiti. Da bom vsaj kosilo v miru skuhala.

Čestitke vsem za obmesečnice, pa mamicam za rojstne dneve! user posted image user posted image user posted image

Mogoče mi kasneje uspe, da preberem za nazaj. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
31.3.2009 14:52:31   
MATEJKA_

Ok, brcnite me spat.

Matejka, zakaj bi te pa linčala user posted image Saj imaš čisto prav. Ponoči naj se ne bi hranilo, ampak ne zaradi gnitja zob. Zobki bodo gnili, če bi jih pustili s flašo polno čokolešnika ali s sladkim čajem spati, ne pa zaradi materinega mleka. Ponoči se naj ne bi hranilo zato da se želodček spočije in navadi na to, da je noč za spanje. Samo je lažje poslušati in reči, kot pa to dejansko narediti. Sva že poskušala, da ga moj uspava, pa nama je nekaj krat uspelo, pa sva ga že pustila malo jokati, pa ne gre. Z jokom zbudi še Evo, potem pa dva nazaj uspavam. saj neke blazne groze še ni. Se še da zdržat. Danes me samo oči hecajo. In kot zakleto, sem še nekaj za službo dobila za delat in zato visim tukaj namesto da bi počivala.

kot pravim, sama s tem nimam izkušenj, takšen pa je bil nasvet od svakinje takoj ko sem rodila. sama ga pa HB nisem rabla uporabit.

saj vem kak je to - papir prenese vse...
tak meni vsi pravijo kak naj probam pio spat dat, ker zaspi samo na rokah in v vozičku. spi sicer lahko vsepovsod, samo zaspat mora na rokah. in sem tudi sprobala že 101 način, pa nič drugega še zaenkrat ne klapa.

jaz upam, da bo se ti to čim prej porihtalo, da boste vsi lepo v miru spali. user posted image user posted image tak boste imeli še vsaj kaj energije za kaj drugega. zdaj pa upam, da že spiš!!! pa pusti zdaj tiste zadeve za službo, raje idi počivat !

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
31.3.2009 15:56:13   
Krysia

Sva prestala tretjo pikico. Torej, Matejchi, 3.cepljenje 31.3., težek 7730 g, velik 72 cm. Zredil se je kot mali pujsek user posted image
Glede pregleda pa lahko rečem samo - še dobro da imam vas in enega otroka od prej. Ker to ni bil nikakršni pregled. Grlo mu je pogledal, če bi bil slučajno prehlajen, da ga ne bi cepil, to je bilo vse. Glede nespanja je rekel, da ga naj neham dojit in bo spal. glede hrane je rekel, da mora pri tej starosti jesti vse. Dobila sva Feruum Lek in adijo. Naslednji pregled pri enem letu.

Zdaj grem pa oči spočit.

Ooo, ste se pa lepo zredili .. O P ne bom - čist mim človek očitno. Ne se sekirat zarad besed tega P ... OMG, kr neki. Kaj pa pregled pri 9 mesecih? Mi mamo takrat user posted image eh, to tud očitno vsak po svoje dela

Zdej se pa Rok krega - je zaspan 100 na uro pa noče spat user posted image

Tist za službo pa pust ... sej te zdej ena nadomešča - ji lahko rečem, naj ona naredi, sam se še ni čist ufurala ...

Ok, grem, ker je že hudo tm v postlci

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
31.3.2009 16:13:53   
tejkaz

Tist za službo pa pust ... sej te zdej ena nadomešča - ji lahko rečem, naj ona naredi, sam se še ni čist ufurala ...

Kdo me pa nadomešča?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
31.3.2009 16:22:12   
Krysia

Kdo me pa nadomešča?

Moja priča tm dela prakso ... šele enih par dni, tko da je še mal zgublena ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
31.3.2009 16:22:29   
Zoja Miša
Obisk uspeluser posted image , čeprav je bila Kaja Lina kar nekaj sitnauser posted image . Bala se je Tilnauser posted image , pa je fejst fant! Lepo papa in zelo priden je, pa plazi se, čeprav je Erin malo kritična in pravi da to ni touser posted image  (ne bit huda zdej name) sem želela samo pohvaliti tvojega veseljakauser posted image
Končno je pred 5 minutami zaspala meni na rokah.user posted image  Tokrat tudi voziček ni pomagaluser posted image . Ne vem kaj imamo to zadnje dni, ne spi ponoči, ne spi podnevi...user posted image  Je prava mala diktatorka. Odločno pokaže, če ji kaj ne paše, ne Erin?user posted image

Vidim, da ste tudi ve imele veselo debato. Nimam pametnega komentarja na vse to.user posted image Sem sama malo izmučena od tega ko študiram kaj in kako naj naredim, da bo prav. Tudi jemo zadnej dni slabouser posted image  Pa ne vem, zobkov si več ne upam imeti za vzrok, še vedno jih ni na spregled.user posted image

Tako da če bova jutri obe malouser posted image , naju ne obirajte pri Tejkaz, prav? Se bova po potrudili prit, pa naj še drugje sitka ne samo domauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
31.3.2009 16:27:26   
tejkaz

Kdo me pa nadomešča?

Moja priča tm dela prakso ... šele enih par dni, tko da je še mal zgublena ...

Na DMFA ali DMFA - založništvo?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
31.3.2009 17:00:57   
Erin

Erin, eno vprašanje. Vidim da ti javljajo podatke ko se otročki začnejo plaziti nazaj. No, naš se že kakšen mesec, torej od začetka marca. Z rokicama se odrine nazaj in tako celo stanovanje preplazi. Je to to? Sem vedno mislila, da je plazenje ko se postavijo na vse štiri in šibajo naprej.

Za moje pojme je to plazenje v kolikor se načrtno odriva nazaj da bi prišel do željene točke oz razume da se s tem premika in to dela da bi kam prišel..naš se odriva nazaj ampak mu rata slučajno(1x, 2x), ne načrtno, tako da to ni še to...bo pa kmalu ker sem opazila da že nekaj študira zraven...user posted image

Sem jaz tudi mislila da je plazenje le tako..ampak ni... veliko otrok se plazi čisto na drugačem, svoj način..tudi v vrtcu sem imela fantka ki se je plazil z nogami in ritko, rok ni uporabljal in mamica je rekla da se je tako puzal po stanovanju že od 8 meseca... tudi npr. vojaki(ok mal čudna primerjava glede na to da govorim od otrok ampak naj bo) se puzajo po tleh več ali manj z rokami.. eni tako drugi drugače..mislim da je važno predvsem to da otrok ve, da s tem premikanjem kam pride in ni važno na kakšen način...itak pa slek ko prej skoraj vsi ali prej shodijo ali pa se naučijo  tudi plazenja ki ga me smatramo za običajno...

A mene pa ne boš povabila k sebi? user posted image user posted image

Ma ne, sej itak ne morem, ni avta pa vožnja...nebi šlo..

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
31.3.2009 17:08:19   
Erin

Resno vprašanje in bi rada hitr odgovor. Moje oči so res grozne. Čisto rdeče namesto bele. Kaj naj naredim, da bom ob enajstih pri P izgledala približno normalno? Saj bo še mislil, da sem grozno zadeta. 

Vem da je prepozno ...

Visinke imej za take primere doma, samo mislim da samo 1 mesec po tem ko jih odpreš "veljajo"... So pa super za take primere...user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
31.3.2009 17:10:42   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Erin, vse sem povabila. Mogoče nisem osebno napisala tebe, ampak sem te ravno tako imela v mislih. Verjetno sem že v naprej vedela, da te ne bo. Zaradi vožnje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
31.3.2009 17:37:05   
Erin
TEJA (bell02), čestitke za 8ko! user posted image user posted image

bella - glede besed Tjaše ne bodi žalostna..otroci marsikaj rečejo kar ne mislijo..jaz sem še kot najstnica rekla mamici tako grozen stavek da si še sedaj nisem oprostila pa čeprav mi mami je...pa nisem mislila resno, samo v navalu jeze...mamica je ena in edina in verjemi da te ljubi najbolj na svetu....

cebrca - samo da ste se pozdravili..user posted image Pri vas tudi skoz viroze okol hiše skačejo...

tejka-bravo za Jaša in ploskanje!user posted image

AJA, da ne pozabim..SLIKCE (KAtja, Ryssa)...luškane..user posted image

Krysia, ma sej se ni treba kregat noooooouser posted image user posted image user posted image .. Ja meni so nekoč rekli da nekrščeni ljudje so krivoverci in ne morejo v nebesa...ali pa sem to še celo v knjigi prebralauser posted image user posted image ma ne vem..to mi je ostalo v glavi in sem si tako zapomnila...user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
31.3.2009 17:39:47   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

punce ali katera daje čokolino ali keksolino? naredite to z aptamilom ali razredčite alpsko mleko ?? user posted image

Mi delamo keksolino na adaptiranem mleko - mi imamo od Hippa...user posted image Ga obožuje!user posted image

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
31.3.2009 17:53:00   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Obisk uspeluser posted image , čeprav je bila Kaja Lina kar nekaj sitnauser posted image . Bala se je Tilnauser posted image , pa je fejst fant! Lepo papa in zelo priden je, pa plazi se, čeprav je Erin malo kritična in pravi da to ni touser posted image  (ne bit huda zdej name) sem želela samo pohvaliti tvojega veseljakauser posted image
Končno je pred 5 minutami zaspala meni na rokah.user posted image  Tokrat tudi voziček ni pomagaluser posted image . Ne vem kaj imamo to zadnje dni, ne spi ponoči, ne spi podnevi...user posted image  Je prava mala diktatorka. Odločno pokaže, če ji kaj ne paše, ne Erin?user posted image

Vidim, da ste tudi ve imele veselo debato. Nimam pametnega komentarja na vse to.user posted image Sem sama malo izmučena od tega ko študiram kaj in kako naj naredim, da bo prav. Tudi jemo zadnej dni slabouser posted image  Pa ne vem, zobkov si več ne upam imeti za vzrok, še vedno jih ni na spregled.user posted image

Tako da če bova jutri obe malouser posted image , naju ne obirajte pri Tejkaz, prav? Se bova po potrudili prit, pa naj še drugje sitka ne samo domauser posted image

Sem se kar malo ustrašila ker se tvoja miška junior boji našega..upam da ne bo en brsavsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa bil miren in potrpežljiv in  ko sem mojemu rekla da jo je hotel za lička prijet je rekel, kaj pa če jo je hotel k sebi povlečt in lubčka dat? Hmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa nisva ju slikale...šment..pa drugič ane... ko bomo šli okol jezera..mater bo to šele "fest"user posted image user posted image user posted image
Ne Tilen se za moje pojme še ne plazi, ker mu slučajno rata nazaj se odrint, pa še to ker je zelo drseča podlaga..sej pravim..kamlu bo tudi to..

Jap...naša mala KAja-Lina bo pa res odrasla v eno borko..samozavestno deklico ki ve kaj hoče.. zelo jasno pokaže če ji kaj ni všeč in mamico že veselo vrti okoli prstka... hihi...fletka mala...user posted image O njej bomo še slišale, boste videle...user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
31.3.2009 17:55:13   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Erin, vse sem povabila. Mogoče nisem osebno napisala tebe, ampak sem te ravno tako imela v mislih. Verjetno sem že v naprej vedela, da te ne bo. Zaradi vožnje.

Sej je uredu user posted image user posted image user posted image Sej res ne bi mogla priti...bi pa z veseljem nekoč, če bom le lahko..user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
31.3.2009 18:46:53   
sayuri
KAko ste kaj čvekice v tem dežju? L&Z sta zdajle zaspala (verjetno za nočuser posted image ), saj sta v celem dnevu dremuckala le kakšno urco. PA še to v avtu. Preživeli smo pregled pri razvojni pediatrinji. Sta bila kar precej živahna in pokazala kaj (ne)znata user posted image user posted image user posted image . Obiskovanje fizioterapije še naprej 1x tedensko, čimveč bit na tleh, nič na noge, nobene hoduljce, telovadit, delat vaje za pravilno sedenje (ZAra ima stegnjene nogice pri sedenju). Je rekla, da Lovru malce manjka, da se sam usede i doma se je prejle res čisto sam usedel user posted image . ZAra je bila tam bolj zadržana in ni pokazala vsega (ne)znanja. So pa še opažene zategnjene nogice, ampak veliko manj, kot je bilo. Bila sta pohvaljena user posted image , napredki so vidni user posted image . tejkaz sem vprašala za priporočilo za podaljšanje porodniške, pa mi je rekla, da imam še dovolj časa, da bo na naslednjem pregledu videla user posted image , kako bo. DA pa ima občute, da bosta ok. In da jaz dam lahko vlogo za podaljšanje tudi, če se ona s tem ne strinja. user posted image  Mi je kar en cmok nastal v grlu. Imela sem občutek, kot da njenjega priporočila ne bom dobila user posted image  No ja, ne vem zdaj...sem bila kar malce potrta. user posted image Saj sem ful vesela, da napredujeta, da se njuno razvojno stanje precej boljša in da res dobro lovita vrstnike...ampak v to tudi precej vlagam (FT, telovadba doma, pregledi, nedonošenčka sta...)... Bomo videli, kako bo naslednjič. Pregled imamo v sredini julija, ko bosta dopolnila 1 leto. Do takrat pa FT naprej. No, jaz bom prošnjo za podaljšanje dala v vsakem primeru. Se pa da en mesec pred iztekom porodniške.

Zdaj moram pa najprej prečekirat, kaj ste načvekale danes. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
31.3.2009 19:56:17   
majči22
Hey,

ste imele zanimivo debato danes. Sm vse brebrala.user posted image Komentarjev ne bo, ker sm danes tako utrujena, da bi šla najraje kar spat. No Lina je ravnokar zaspala,upam da čim dlje potegne danes.
Danes skoraj nič ni jedla.user posted image

Sayuri, ko si napisala, da ima  Zara stegnjene noge pri sedenju. A jih otrok ne sme imeti? Jest sm pa skoz mislila, da mora imeti stegnjene in sem ji težila, da naj jih stegneuser posted image . No še dobro, da tukaj kaj preberem.

Mi smo se pa danes skoz potepali.
Vam moram povedat, da kakšna pozabljivca sva. Se danes odpravimo v Lj. v Millerja po hrano in plenice za Lino, pa še v Leclerca po hrano. Ko prideva do Ljubljane se spomnem, da nisem vzela jakne za Linouser posted image . No in sva obrnila in smo šli domov (v Logatec-30km) po jakno in nazaj v Ljubljano.user posted image

Aja, če slučajno katero zanima: v Millerju imajo akcijo Pampers plenic. Za št.4 (not jih je 40) sva dala 7eur namesto 10eur.

V četrtek gremo pa v Bernardina mal plavat. A mislite, da je dovolj čista voda tam dol? Mnenja prosim!

No pa lep večer, grem kakšn film pogledat zuser posted image . Ima spet dopust in smo skupaj cele dneve.user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.