metuljcek321
|
neboglasnica, zdaj sem sla mal bolj podrobno brat za nazaj - ti si nas cist resno povabila k sebi domov al kako? Kaj pa tvoje zdravstveno stanje? Let's take a rain check. mojcek, lovely pics tvoje frajlice. Almera, kako Bor? populis, prideta danes? Sta zdravi? Kako kakanje? Nasa je zdaj ze en malcek nadlezna redna "kakalka", vsak dan ene 4x (zdi se mi, da bi se lahko kmalu prijavila na kaksno tekmovanje v spetnosti previjanja , ker imam tu in tam filing, da samo se to pocnem - he, he) - ni driskica, ampak tak lep drekec pekec - drzi pa, da se mi nic ne redi, ker ocitno vse izloci?! Sluzba: glede zelja, zakaj bi delala pri njih - pojdi na net stran, presurfaj, kako se promovirajo/predstavljajo, kaksni so njihovi cilji & nacrti ter iz tega nekaj skombiniraj. Uporabi njihovo izrazoslovje, pa se kancek svojega pecata daj zraven. Hm, zveni simpl, ampak najbrz ni ... Palacinke & vonjave - ja, en majcek se pa res voha, ja mirjam, good choice gled RR-ja, gnezdo ze pocaka Darilo - ma, jaz sem tko brez idej. Ste njega kaj povprasali, kaj bi rad? Ali je eden tistih ljudi, ki pravi, da nic ne rabi? Morda kaj, s cimer se ukvarja - hobi - pa mu kupite kaksno opremo ipd.?! nanka, get well soon! pigama, srhljive novice, tole z odpuscanji na horuk. In recesija je izvrsten izgovor za vsakrsno packarijo, kajne? Grrrrr .... glulgulgu, ah, tole s sumniki je pa stvar navade - na mejlu ijh nikoli ne uporabljam, ker jih nekateri programi ne podpirajo & je potem prava stala, ko clovek dobi neke cudne hieroglife namesto č, š in ž ... maricka, a sem morda edina, k se gre tole? Cakte, moram pogledat, ce jih ve vse uporablajte ... pa se to je, da zdaj, ko sem na porodniski, v glavnem uporabljam mejl, SMS-je in tale RR, kar se korespondence tice & tu sem sumnike zavestno skenslala - saj, ko bom v soli, bom spet back to normal language Pa thanks za poenostavljeno razlago perjadi v matematiki ksenci za dobro zdravljenje noge. morje - moj se je pa namensko prijavil na konferenco v Opatiji, poslal clanek, bil sprejet & gremo od 25. do 29. 5. - poleg konferencnih obveznosti si bo vzel cas se za surafnje (blizu je Preluka, surfarski raj - piha vsako jutro par ur & se tile mladci navozijo), pa se mini pocitnice bo imela celotna familija - se veselim O, ilatic, punca, WB! We missed you! Sam, da si OK. Tinky, ja, svet sploh ne zna vec funkcionirat, ce crknejo racunalniki, a ne? Pa kul za spremembo nacrta - pico & soping - kva si nabavla? rebeca, pica je bla mega - v tejle piceriji around the corner je meni tanartaboljsa, res ... yummy, yummy ... je bla pa tko ogromna, da mi jo je kar precej ostalo se za danes --- tko, zdaj pa veste, kaj bom frustkala Ja, strinjam se s tabo - sedaj, ko imamo otrocke, popolnoma drugace gledamo na svoje starse, vidimo, kaj so tudi oni dali skozi pri nas, kako radi so nas imeli, se ukvarjali z nami, itd. itn. Popolnoma te razumem, pri meni je enako & upam, da pri cim vecjem stevilu ostalih julijskih mamic tudi! Pravilno tudi ugotavljas, da sva z malo zelo leteci - pazi to: ta teden bova 3x v MC Siska, vedno z drugim "setom" mamic ... maricka, saj bom ze inventar ratala Majuska, a bos ti danes moja soping frendica & me popeljala v Kika pri MC-ju? Da jaz to malo preverim ... rabim ene par dodatkov za stanovanje, da ga malce pozivim in uskladim (blazno so mi vsec detajli, pa da so reci v enakih barvah, barvna usklajenost in to - joj, bi se moj tule rezal - me vedno heca zaradi tega ) --- v petek sva bili na obisku pri sosolki s srednje in njeni hcerkici & me je totalno ocaral izgled njene hise - zunaj pravi gradic, notri pa tud tko cukrasto ... povedala mi je, da je ful okraskov/dodatkov/povstrckov, ... za notranjost kupila v Kiku - pa sem si rekla: "Ja, to pa moram it pogledat!" Tko da ---- ce si za, Majuska, bi sli na en giro ... tudi druge vabljene, of course. O, lidija, hello, hello. tims, could be, da naju s tvojo ex-trsico druzi tudi to, da sva obe za anglo Joj, da je ostal koscek notri? GA prav cutis, k potegnes z jezikom cez al kako? hd, kako Kali? In se veselim kodrckov na sliki - meni je to tko zelo, zelo kjut, res! Maja, za uspesen pregled pri P! Krasne mere. A na fizioterapijo bosta moarli, ker ne puza in se ne postavlja na noge? A tko cist nic ali ob pomoci se? mirjam, nasi je sla teza celo za 200 gr dol v pol meseca, tko da srcno upam, da res pokuri in je to to. danasnji praznovalcki: happy mini b'day: 3jemi, a pri vas pa ni soncka al kako? moya, thanks za link ... ma, mi bomo se enega kupili, da bosta v vsakem avtu en zic, pa se ne vem, katerega. A ostale imate 2 avtosedeza ali 1? O, Anja se spet gleda v ogledalu & se smeji svoji podobi in vzklika zraven nekaj v stilu: "Mami, kdo je ta simpaticna puncka, k me gleda? Prid mal sem ..." Ja, se grem res en mal igrat z mojo tamaucico.