|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
31.3.2009 20:59:08   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Populis - e-mail.....

TX babyuser posted image

Malenkost. Samo imena so top secret, saj veš. Se mi ni ljubilo brisati, saj vem, da ti lahko zaupam. Itak. BTW: moja rozika dela k urca, samo odmeva še vedno. user posted image

Almera: super, da Calpol prime pri Boru. Našim puncam nikoli ni. Torej si pridno nabirala nove nalepke? Če sploh so, v M mislim.

srečanje: jutri naju ne bo, user posted image . Me še vedno taca boli. Sem si odvila, pustila gor samo zloženec in polivam s fiziološko. Upam, da bom lahko kmalu kaj drugega obula kot pa japanke.

Ilatic: no vidiš, ko sem pa jaz psihično na tleh, pa NUJNO potrebujem nekoga, ki me posluša in nosi del mojih težav, če hoče ali pa ne. user posted image Meni je vseeno, samo da mu povem, ker je potem meni precej lažje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 21:00:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
31.3.2009 21:00:12   
neboglasnica
Aja, naš kup sveže pečenih muffinov se manjša. Sem poslala že detektive v lov, pa ne najdejo nobenih sldov, niti mrvice. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 21:01:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 479
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 21:02:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 480
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 21:04:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 481
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 21:07:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 482
31.3.2009 21:07:24   
neboglasnica

Se poslavljam za nocoj.

Nočko

Nočko, pa mirno noč. Glede muffinov - naslednji teden. Ker ne hodim še naokoli, imam posledično prazen hladilnik in moj že kar oči obrača, ko mu začnem spisek delat. Bom šla sama po sestavine, vidve pa kar naokoli pridita.

Neposredna povezava do sporočila: 483
31.3.2009 21:07:36   
ilatic
Lidija user posted image . Zaradi tega baje ne podaljšujejo porodniške bom pa poskusila, čeprav je tudi tam recesija in baje mnogo bolj bolnim ne podaljšajo.
Od dečve pa sploh ne bi. Danes je prvič dobila 2. Tko da smo veseli k nekajuser posted image .

Populis hvala!

Rebeca VEM da si srečna, da imaš dvojčke in vem da ti ni problem. Sam tko sem rekla, da sem jaz v bistvu pomislila, kako ti je z dvema ko vidim, kako zna biti eden zahteven kaj šele dva. Nič slabega nisem mislila in upam, da si to vedela. Samo občudujem vse mamice ki imajo dvojčke in tudi jaz sem imela željo za dvojčke in mislim, da većinoma žensk bi jih imela.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 484
31.3.2009 21:08:23   
neboglasnica

Se poslavljam za nocoj.

Nočko

Nočko, pa mirno noč. Glede muffinov - naslednji teden. Ker ne hodim še naokoli, imam posledično prazen hladilnik in moj že kar oči obrača, ko mu začnem spisek delat. Bom šla sama po sestavine, vidve pa kar naokoli pridita. Saj veš, inventura se dela dvakrat tedensko, user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 485
31.3.2009 21:11:55   
neboglasnica
Nič, grem pobrisat poplavo v kopalnici, je imel Staš potapljaške vaje.

Nočka,

NOČE mi prilepiti smeška, saj veste kaj sledi tule.... kajne???

Nekaj zeza tale RR. Lupm!

Neposredna povezava do sporočila: 486
31.3.2009 21:16:24   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Bor se zahvaljuje za vse pikapoke. Sem mu dala prej antibiotik in malo Calpola, da bo lažje spal. In kaj je rezultat - ker ga nič ne boli ima spet baterije polne in ima žurko po dnevni sobi.

z žuranjem se bodo baterije spraznile ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 487
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 21:17:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 488
31.3.2009 21:17:05   
Majuska

Aja, naš kup sveže pečenih muffinov se manjša. Sem poslala že detektive v lov, pa ne najdejo nobenih sldov, niti mrvice. user posted image

hecno ... ravno danes sem pomislila, da bom enkrat k tebi prišibala z mojimi mafini user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 489
31.3.2009 21:25:30   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

hecno ... ravno danes sem pomislila, da bom enkrat k tebi prišibala z mojimi mafini user posted image

mmm, mnjamiiiuser posted image , ti kar pridi in da ne bo kakšnega tekmovanja v muffinih te bom pa jaz tam pred vrati prestregla in zamenjala muffine s čokolado, samo povej kdaj si mislila pritiuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 21:26:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 491
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 21:30:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 492
31.3.2009 21:31:47   
Majuska
a,myx.cmsdofweogjmc,cm,ymx<yx.-<.c.c..prkglcmv,xm.cym.cm,sdmm,sdfkjmwlkgjwkFLvjm+eftrčćlsćčrkzlčk.lsktlrzjm

no to je bil pa Aleksandrov dodatek user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 21:36:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 494
31.3.2009 21:36:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

mmm, mnjamiiiuser posted image , ti kar pridi in da ne bo kakšnega tekmovanja v muffinih te bom pa jaz tam pred vrati prestregla in zamenjala muffine s čokolado, samo povej kdaj si mislila pritiuser posted image

hmm, a je se glugluglu zamaskirala v neboglasnico?  user posted image     user posted image

hja ne vem, v četrtek sem zaenkrat še frej ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 495
31.3.2009 21:37:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

user posted image

poglej, kuk mam igrač (pa kako mi z noska teče smrkeljuser posted image )

prav fletni ste user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 496
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 21:38:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 497
31.3.2009 21:39:35   
tims
Ojla,

mi smo mel pa dons obiske. Je pršla moja sestra in možev brat z družino. Je bilo prav pestro s petimi otroci.user posted image .

Mojcek, jaz zadnje čase našo tud na wc vzamem s sabo. Sicer mi glih ni všeč, ampak če je tečna in joka, ni druge.

Flower, user posted image  za Lana. Evo, zdaj pa akcija - se bo dvigoval na vse možno, ko je ugotovil čar stanjauser posted image

Stajica - jaz jih ful ne maram. Sem Tima pri tašči dala ene parkrat notr, pa se je obesil na tisto mrežco in me tako otožno gledal, da sem imela občutek, ko da bi bil v zaporu. In smo bili brez. Tudi Nina je brez. Je sicer res, da moram ves čas bit na preži, ampak bo že. Res mi nekako ne potegnejo.
Almera, ojoj. Mogoče je pa to razlog, da ni spal ponoči. Upam, da bo A kmalu prijel.user posted image  za Bora. Kar se pa bušija tiče - upam da bo kmalu košarica polna in bomo zapile plusekuser posted image

Mojcek user posted image  za Živino stanje in vse najboljše za 8.mes.user posted image user posted image user posted image user posted image

Metuljček, čestitke očiju za obletnico vozniškeuser posted image . Kar se pa tršice tiče... hmmmm... si me pa dobila. Mislim, da se je pisala Klešnik, kako ji je ime pa nimam pojma. A veš kje je osnovna šolauser posted image user posted image user posted image . Mogoče me pa spominjaš tok nanjo, ker je bila tršica angleščineuser posted image .

Aja, moja lukna od zoba - zaenkrat nič ne boli. Bom pa vseeno jutri poklicala in povedala, da se mi res zdi, da je ostal košček notri. Če je, naj mi zdej rovari po lukni, ne pa ko se bo vse zacelilo.

Populis, pri prošnjah sem pa jaz mrzla. Ti ne morem nič pomagat. Upam, da to kakanje pri Lari ni nič hujšega.

Ilatic, seveda smo te pogrešaleuser posted image . HB da je Tarik boljše. Pa hudič za vrtec. Pa je to zdaj že 100%odgovor, al kaj?

Morje - mi bomo šli verjetno v začetku julija. No, vsaj upam tako.

Rebeca, to si pa ful lepo napisalauser posted image . In tako kot je Ilatic napisala, kapo dol mamicam z dvojčki in trojčki... Jaz včasih eno samo folgam, kaj da bi imela dvauser posted image

Majuska, Populis, Neboglasnica, a daste prosim mir s temi mafniuser posted image ? BTW a so čokoladni? Te imam najraj. Zakaj pa se ne bi pri meni dobile, pa vsaka prinese svoje s sabo, jaz jih bom pa ocenila, keri so najboljšiuser posted image user posted image user posted image ?

Zdaj grem pa Nino zrihtat. Neki kaže znake utrujenosti. Ne morem verjet.

Aja, naju tudi jutri ne bo. Se ne upam po takem vremenu ven, da me ne bi slučajno prepihalo.  No, pa tud prevoza nimam.

Vas še pol pridem mal prečekerat.

Neposredna povezava do sporočila: 498
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 21:39:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 21:42:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?