tims
|
Ojla, mi smo mel pa dons obiske. Je pršla moja sestra in možev brat z družino. Je bilo prav pestro s petimi otroci. . Mojcek, jaz zadnje čase našo tud na wc vzamem s sabo. Sicer mi glih ni všeč, ampak če je tečna in joka, ni druge. Flower, za Lana. Evo, zdaj pa akcija - se bo dvigoval na vse možno, ko je ugotovil čar stanja Stajica - jaz jih ful ne maram. Sem Tima pri tašči dala ene parkrat notr, pa se je obesil na tisto mrežco in me tako otožno gledal, da sem imela občutek, ko da bi bil v zaporu. In smo bili brez. Tudi Nina je brez. Je sicer res, da moram ves čas bit na preži, ampak bo že. Res mi nekako ne potegnejo. Almera, ojoj. Mogoče je pa to razlog, da ni spal ponoči. Upam, da bo A kmalu prijel. za Bora. Kar se pa bušija tiče - upam da bo kmalu košarica polna in bomo zapile plusek Mojcek za Živino stanje in vse najboljše za 8.mes. Metuljček, čestitke očiju za obletnico vozniške . Kar se pa tršice tiče... hmmmm... si me pa dobila. Mislim, da se je pisala Klešnik, kako ji je ime pa nimam pojma. A veš kje je osnovna šola . Mogoče me pa spominjaš tok nanjo, ker je bila tršica angleščine . Aja, moja lukna od zoba - zaenkrat nič ne boli. Bom pa vseeno jutri poklicala in povedala, da se mi res zdi, da je ostal košček notri. Če je, naj mi zdej rovari po lukni, ne pa ko se bo vse zacelilo. Populis, pri prošnjah sem pa jaz mrzla. Ti ne morem nič pomagat. Upam, da to kakanje pri Lari ni nič hujšega. Ilatic, seveda smo te pogrešale . HB da je Tarik boljše. Pa hudič za vrtec. Pa je to zdaj že 100%odgovor, al kaj? Morje - mi bomo šli verjetno v začetku julija. No, vsaj upam tako. Rebeca, to si pa ful lepo napisala . In tako kot je Ilatic napisala, kapo dol mamicam z dvojčki in trojčki... Jaz včasih eno samo folgam, kaj da bi imela dva Majuska, Populis, Neboglasnica, a daste prosim mir s temi mafni ? BTW a so čokoladni? Te imam najraj. Zakaj pa se ne bi pri meni dobile, pa vsaka prinese svoje s sabo, jaz jih bom pa ocenila, keri so najboljši ? Zdaj grem pa Nino zrihtat. Neki kaže znake utrujenosti. Ne morem verjet. Aja, naju tudi jutri ne bo. Se ne upam po takem vremenu ven, da me ne bi slučajno prepihalo. No, pa tud prevoza nimam. Vas še pol pridem mal prečekerat.
|