glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška izsiljevalski otroci..no včeraj sem jst delala nohte in je mogu moj dat malo spat...valda je vidla opaaa prilika in se mu začela cmizdit, ko jo je položu in jo je dvignu ven, kao sej se ni zaspana..in nesel v dnevno..tam pa smeh pa veselje, skrivanje pod tetra plenico, grizenje prstov na nogah itd..in tako je bilo 2x...v posteljo in iz nje in v posteljo in iz nje...uganie kaj je bilo danes...mala skopana, mane učke, zaspana..jo nesem v sobico, dam flaso, pije, nakar se odloči da ona pa še ne bo spala..in začne cmevkat, lazit po meni, po fotelju, ikat kako bipritegnila mojo pozornost, me žgečkat, me grist, se pokrivats plenico, si tiščat prste v usta, ko jo ignoriram, ona v jok, ob vseh teh norcijah men meče na smeh, ona vtihne ko vidi da mi gre na smeh, se zresnim, ona v jok...mama mia 1h zajebancije, ker je moj ded vceraj mislil da se ni zaspana... na tak isti način je Tian trenutno pokonci, sem ga odnesla v sobo, dala mleko, ga je popil, je bil že čista koma, potem ga dam pa v posteljo lepo ležat in čez nekaj časa se dvigne in začne žurat. No, zdaj je pa tukaj zraven, samo sem mu povedala, da je njegov čas potekel in da se ob tej uri lahko samo še s seboj zabava . Zaenkrat me je razumel in je mene pustil na miru, ampak namesto tega pa sedaj Mitju kable od laptopa prelaga. Saj za njega je itak šele 21. ura
|